با سلام
از چه تیم یا تیم هایی متنفرید؟
لطفا دلایل نفرت خودتون رو هم با احترام بیان کنید.
Printable View
با سلام
از چه تیم یا تیم هایی متنفرید؟
لطفا دلایل نفرت خودتون رو هم با احترام بیان کنید.
اووه این تاپیک اون دفعه خیلی تلفات داشتش:دی
من به شخصه از اسپانیا خوشم نمیاد اونم به خاطر سبک بازیشون که به شخصه برای من خیلی خسته کننده هستش.
تمام جذابیتای بازی رو میکشه
ولی با این حال یه عده طرفدار این سبک ملال آور هستن دیگه.
اون دفعه فک کنم آلمان بیشترین رای رو آورد.
من از آلمان زیاد خوشم نمیاد. دلیل خاصیم نداره:n02:
از یونان هم به خاطر اون قهرمانی تخمی مرغی سال 2004 تنفر دارم ازش:n23:
و صد در صد آمریکای جهان خوار : دی
.
من ایتالیا .. کلا لیگ ایتالیا و تیم ملی ش که به خاطر بازی های دفاعی همیشه شهره بودن
کلا سیستم شناور و تهاجمی و دوست دارم
.
از آلمان و فرانسه خیلی بدم میاد:n02:
یونانی که قهرمان یورو شد که نفرت انگیزترین تیمی بود که در کل عمرم دیدم با دفاع اتوبوسی و فقط با 2تا ضربه کرنر که با خوش شانسی محض هر 2تاش گل شد تونستن چک و در فینال پرتغال ببرن قهرمان بشن- فینال اون سال باید چک- پرتغال میشد:n27:
تایپک از بیخ مشکل داره ..... موضوع یشه از سبک کدوم تیم متنفرید بهتره !:n23:
سلام
کاستاریکا - Costa Rica رو از قلم انداختی
برزیل که میزبانه رو بردار به جاش کاستاریکا رو بزار
بالطبع ایران هم که نباید تو این گزینه ها باشه ...
انگلیس
دلایل:سیاسی...
به نظرم بحث طرفداری و تنفر از یک تیم خیلی می تونه متفاوت باشه ... هوادرا یک تیم برای همیشه عاشق تیمشه و دوستش داره اما میشه از تیمی برای مدتی بدت بیاد و بعد هم احساس تنفر نسبت بهش نداشته باشی ...
برای مثال من هم مثل بردیا سبک بازی اسپانیا و شخصیت تیمیش رو نمی پسندم اما همین تیم رو سال 2002 و 2004 دوستش داشتم با بازیکنایی مثل ویسنته و خواکین و مورینتس ...
بعضی از نوع های تنفر البته وجود داره که دلایل معمولا تاریخی و شاید غیر فوتبالی داره مثلا تنفر هلندی ها از المان ها ( این نوع هم معمولا در خود مرزهای یک ملت قابل مشاهده هست ) در ایران تفنر ملت از تیمهای عربی و ...
شخصا در این جام از تیم خاصی متنفر نیستم اندکی شاید " احساس بدم میاد مامانم اینا :دی " نسبت به اسپانیا و ایتالیا هست اون هم صرفا برای انتقام :دی
پ ن : یک نکته جالب هم اینکه اصولا مظلوم ها یک جور عدم تنفر ایجاد می کنند .. نمی دونم برای شا هم شاید اتفاق افتاده باشه ... برای مثال ایتالیای 2010 یا فرانسه 2002 و یا همین عربستان له شده خدا تو سرش زده:دی شاید دیگه اون تنفر قدیم رو برای متنفرونشون:دی نداشته باشند .
پ ن 2 : احساس می شود که آلمان اینجا مورد لطف دوستان باشد :دی :n25:
پ ن 3 : دوستان فقط رعایت کنیم که تاپیک شدید پتانسیل به بیراه رفتن و داشتن تلفات رو داره !
تیمای جام جهانی 32 تا هستن ولی نظرسنجی 30 تا جا داره بنابراین دو تا تیم رو باید حذف می کردم که یکیش ایران بود چون تیم کشور خودمونه اون یکی هم کاستاریکا رو انتخاب کردم چون به نظر از بقیه تیمها ضعیفتر و خنثی تر میومدنقل قول:
آمریکا = چون نمیزاره مذاکرات 5+1 پیشرفت کنه :n02:
از تیمی متنفر نیستم ولی امیدوارم این دوره برزیل قهرمان نشه. نمیدونم چرا عجیب بدم میاد از اینکه میزبان یه مسابقاتی قهرمان اون بشه:n02:
من چه حرصی می خوردم بخاطر یورو 2004 که پرتغال هی میبرد میرفت بالا، همینطور آلمان 2006 :n02:
اسپانیا & آلمان
ب دلایل شخصی :n02:
پیش بینی من : اسپانیا اولین بازی حذفی بدست برزیل میزبان حذف میشه و برمیگرده خونش :n09: آلمان هم طبق معمول بدست گربه سیاهش ک همه میدونیم حذف میشه و برمیگرده خونش :n09:
اسم تاپیک رو دیدم قیافه تک تک بازیکن های آلمان اومد جلوی چشمم. مخصوصا مولر و نویر ...
یه زمانی از فرانسه!ولی الان از تیمی بدم نمیاد
واقعا از ایتالیا و فوتبالشون و لیگشون بدم میاد...
به ترتیب درجه تنفر:دی
انگلیس
هلند
ایتالیا
اسپانیا
آرژانتین
برزیل
کلا با هیچ تیمی غیر آلمان نمی تونم ارتباط برقرار کنم انگار:دی
البته تیم هایی مثه اروگوئه و اینطور چیزا اگه مقابل تیم های بالا قرار بگیرن میشه طرفدارشون بود تو اون تک بازی
كلا فوتبال با تنفر ميونه اي نداره حالا اگه سطح باشگاه بود يه چيزي! نميدونم چرا بايد از يه تيم ملي متنفر بود؟
بايد از فوتبال لذت برد واژه تنفر زياد جالب نيست و به نظرم اين تاپيك به بيراهه خواهد رفت
تیم بزرگ همیشه بدخواه زیاد داره مخصوصا اگه حریفت باشه تو بازی اول جام از همین الان شکست در بازی اولو بپزیر دوست مننقل قول:
کلا درکت میکنم کلا دوس داری رقیبی نباشه شما فقط با گینه بیسائو بازی کنین و جامو کلا تقدیم شما کنننقل قول:
از اسپانیا
چون از بارسلونا بدم میاد و سبک بازیش تو تیم ملی هم دیده میشه :n09:
آلمان به این خوبی چرا باید یه نفر از آلمان بدش بیاد آخه؟؟ :n13:
آلمان چون غرور از تک تک بازیکنانش میباره!
یونان چون ادم هر لحظه آرزو داره بازی زودتر تموم بشه از بس که کسل کننده بازی میکنند.
جای عربستان هم خالی اگر بود میگفتم عربستان چون آبروی یک قاره رو میبره!:n09:
من با اینکه دوره پیش طرفدار اسپانیا بودم ولی امسال دوس ندارم نتیجه بگیره.
اتفاقا لذتی که تو بردن اون تیم ها هست تو قهرمانی جهان نیست مثلا 2010 وقتی آلمان اونطوری از انگلیس و آرژانتین برد من احساسی که داشتم به اندازه سه گانه بایرن نبود. ولی خب باختن هم به اون تیم ها فراموش نشدنی هست.نقل قول:
کلا درکت میکنم کلا دوس داری رقیبی نباشه شما فقط با گینه بیسائو بازی کنین و جامو کلا تقدیم شما کنن
نگو که امسال به سر خودمون میاد :دینقل قول:
جای عربستان هم خالی اگر بود میگفتم عربستان چون آبروی یک قاره رو میبره!:n09:
همیشه از آلمان و انگلیس و بایرن و منچستر متنفر بودم و همیشه هرکدوم قوی تر بودن تو یه دوره ای بیشتر ازشون بدم میاد مثل وضعیت الان آلمان و بایرن . الان دیگه خیلی مثل سابق از منچستر بدم نمیاد ولی از انگلیس چرا
آلمان هم از تیم ملیش و هم از کل تیمای باشگاهیش متنفرم حتی با وجود تغییر نسل فوتبالش . حتی زمانی که عشقم علی کریمی هم تو بایرن بود بازم از بایرن بدم میومد و دوست نداشتم نتیجه بگیره
برادر شما که با این پست عملا تنفر خودت رو از کل فوتبال نشون دادی ! :دینقل قول:
کلا کشورهای صاحب فوتبال رو گذاشتی سینه ی دیوار بستی به رگبار !!!
دخترا هم میشه نظر بدن؟:n13:
آلمان و ایتالیا
هم تیمشون هم لیگشون چون بنظرم یکنواخت و کسل کننده بازی میکنن ! یکم زیادی حمله ای بازی میکنن و جذابیت نداره برام :n02:
نظرمم اصلن کارشناسانه وار نیس چون همیشه 90 رو نمیبینم:laughing:
بعله حتمانقل قول:
دخترا هم میشه نظر بدن؟:n13:
سهمیه بندی جنسیتی نداریم اینجا :دی
ايتاليا
انگليس
فرانسه
هلند
پرتغال !
و
بحرين !!!!
کلا آلمانا از همه بدشون میاد ؛ البته عکس اینم صادقه من نمیگم امار میگه :n02:
من که فقط از انگلیس بدم میاد چون تنها دشمن و بدخواه آلمان انگلیس هست. و آلمان و ایتالیا هم هیچ مشکلی با هم ندارن و شما بهتره نفت رو آتیش نریزینقل قول:
من اتفاقا از ایتالیا خوشم میاد و امیدوارم تو بازی اولتون 5 - 6 تا بچپونید تو دروازه انگلیس تا حالشون جا بیاد
طرفدارای آلمان هم از بقیه تیم ها بیشتره ... من نمیگم امار میگه :31:نقل قول:
+
طبیعی هست ...
هر کسی اگه تیم مورد علاقش بار ها از تیمی ببازه و افتخاراتشون کمتر از اون تیم باشه ، از اون تیم بدشون میاد ( حالا میخواد در زمینه ملی باشه میخواد در زمینه باشگاهی باشه ! ! ! ) .. که خوشبختانه این موارد برای تقریبا تمام تیم ها مقابل آلمان صادقه ... :n09:
انگلیس که بنده خدا کبریت بی خطره
دلیلی برای تنفر ازش نمیبینم
تو کل تاریخشون توی تمام مقاطع حساس جلوی آلمان بازنده بودن به جز فینال 66 به لطف توفیق بهرام اف.
یورو 2000 رو هم فاکتور میگیریم چون جفتشون قاطی باقالیا بودن اون موقع.
اروگوئه چقدر طرفدار داره
خیلی جالبه اصلا متنفر نداره :n02:
باید یه بازی تدارکاتی باهاش بزاریم ...
واژه ی تنفر خیلی واژه ی بزرگیه!من از هیچ تیمی متنفر نیستم ولی خب دیدن کنف شدن بعضی تیمها برام لذت داره!کدوم تیمها؟یکیشون سوئیسه!این سوئیس اکثر بازیکنهاش خائن به کشور اصلیشون هستن.الان بیشتر بازیکنهاشون از کشورهای بالکان و بخصوص آلبانی هستند.دیدن شکستهای آلمان و انگلیس هم می چسبه بهم:n02:
دوستانی که به کلمبیا و ساحل عاج رای دادن می شه بگن چرا؟اینا تیمهای مورد علاقه ی منن:n02:
اسپانیا...:n21:
این همه گفتن آلمان ما هیچی نگفتیم ولی هر کی اسم ایتالیا رو میاره شما سریع میای بهش متلک میندازی! :n15:نقل قول:
ایتالیا و دیگر هیچ
نمیدونم چرا هیچ وقت نتونستم نه با تیم ملیش (حتی با وجود اسطوره هایی مثل توتی، پیرلو، دلپیرو، بوفون و مالدینی و حتی ویری و نستا و و و ) و نه حتی با تیمهای فوق العاده ای مثل یوونتوس و میلان ارتباط برقرار کنم
هیچ وقت علاقه ای به دیدن بازیهای تیم ملی ایتالیا یا تیم های باشگاهیش نداشتم و ندارم
آلمان نژادپرست و مغرور
البته انگلیس بازیکنی به اون صورت نداره، ادعایی هم نداره.نقل قول:
بی خطر اون تیمیه که به نظر خودشون بهترین بازیکنای دنیا رو داره ولی آخرش به زور داوری و توپی که از خط دروازه رد شده ولی قبول نشده و ... بازم نمی تونن افتخاری کسب کنن.
دوستان چرا اواتارهاتون رو پیراهن بازیکنان گذاشتید؟:n13:
من شما رو باهم اشتباه میگیرم :دی همه هم سفیده پیراهن ها:n08:((بگذریم که اسم بازیکنها پشتشون هست...))
قضیش چیه؟:n13: