تاپیکی هم برای پیش بینی قهرمان داشته باشیم بد نیست
در نظرسنجی مدعیان قهرمانی برای انتخب شما قرار میگیرند و زمان شرکت در نظرسنجی تا پایان بازی اول تیم ها در دور گروهیست .
Printable View
تاپیکی هم برای پیش بینی قهرمان داشته باشیم بد نیست
در نظرسنجی مدعیان قهرمانی برای انتخب شما قرار میگیرند و زمان شرکت در نظرسنجی تا پایان بازی اول تیم ها در دور گروهیست .
شخصا دوست دارم ایتالیا قهرمان شه ولی یه حسی بهم میگه آلمان!
قلبم ميگه ايتاليا منطقم ميگه برزيل!
علاقه قلبی اسپانیا منطق میگه برزیل!
دوست دارم انگلیس قهرمان بشه ولی برزیل منظقی تره....
برزیل در 1 هشتم یا به هلند یا به اسپانیا میبازه و ناک اوت میشه :n02:
کلمبیا قهرمان خواهد شد
ایران...................
یه سوال چرا اسم ایران نیست؟:n02:
خیلی جالبه اسم اسپانیا هست ولی اسم ایران که قهرمان جام جهانی 2010 شد نیست!:n09:
اسپانیا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 تیم هستند که کمتر کسی جزو مدعیان به حسابشون میاره اما بایست بگم از مدعیان امسال هستند !
هلند که توی مقدماتی عالی ظاهر شده و همیشه توی جام جهانی از خوبها بوده و 3 بار تا یک قدمی قهرمانی هم رفته ...
و فرانسه که همیشه تیم حرفه ای بوده ، نسل خوبی از بازیکناشو داره و خودشو برای میزبانی جام ملتهای اروپا 2016 هم آماده میکنه تا با نمایشی موفق در جام جهانی به استقبال میزبانی بره و اونجا هم بعنوان میزبان بازیها از مدعیان اصلی هم در ذهن همگان باشه !
هر تیم حرفه ای هم ممکنه در تورنمت هایی بسیار ضعیف عمل کنه و این دو تیم هم مستثنا نیستند و نباید چون در ادوار اخیر هر کدام بنوعی ضعیف ظاهر شدند پس از اونها قطع امید کرد و شایسته ی حتی قهرمان شدن ندونستشون ! مث ایتالیا که که با ارائه ای وحشتناک که در 2010 داشت کسی فکرشو نمیکرد فینالیست جام ملتهای 2012 باشه !
اگرچه خودم از طرفداران 2آتشه ایتالیا هستم و دوست دارم آتروزی ها انتقام روبرتو باجو کبیر:n12: رو از برزیل بگیرند !
از همون بایرن که حذف شدش باید دونست که آلمان هم قهرمان بشو نیست ! :n01:
خودم به شخصه دوست دارم اسپانیا قهرمان بشه ولی اگر اینطوری بشه خیلی تکراری میشه دو سال قهرمانی پیاپی آرژانتین هم خیلی خوبه قهرمان بشه
من دوس دارم یه تیم از امریکای جنوبی قهرمان بشه یا اروگوئه یا برزیل اما اصلا دوس ندارم یه فینال که دو تا تیمش از یه قاره ن رو ببینم. به شخصه دوس دارم فینال 98 یا 2002 تکرار بشه.
اسپانیا با ارزش ترین تیم جهان
راستی ایران بعد از هندوراس بی ارزش ترین تیم هست یعنی از لحاظ قیمت در رده 32 جام جهانیه فکر کنم واسه همین توی لیست نبوده...:n09: خلاصه اگه یه دفعه دیدین ایران قهرمان شد می تونید بیایید یقه زننده تاپیک رو بگیرید...:n02:
پیشاپیش قهرمانی لاله های نارنجی رو به همه تبریک میگم
دوست دارم پرتغال بشه ولی...
یا برزیل میشه یا آلمان
آرژانتین
تیم دوست داشتنی تر از آرژانتین هم هست؟؟
آره. ایتالیا!:n12:نقل قول:
نوشته شده توسط THe DARk NighT .98 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا المان يا برزيل! متاسفانه ايتاليا در اين حد به نظر نمياد:n27::n27::n27:
طرفدار آرژانتین هستم و طبعأ دوست دارم آرژانتین قهرمان بشه ولی در خوشــــــــــبینانه ترین حالت سوم یا چهارم میشه به نظرم:n01:
تیم هایی که دوست دارم قهرمان بشن به ترتیب میزان علاقه شخصی : 1.آرژانتین 2.اروگوئه 3.هلند 4.ایتالیا 5.برزیل و . . . 32.آلمان:n09:
تیم هایی که به نظرم بیشترین شانس رو دارن به ترتیب شانس قهرمانی : 1.برزیل 2.ایتالیا 3.آلمان:n21: 4.اسپانیا 5.هلند 6.اروگوئه
امیدوارم فرانسه
پیش بینی : spain
ااز نظر قرارداد بازیکنان ایران اخره فک کنم اسپانیا هم اوله
این همه نفرت شما از آلمان واقعا واسه من جای سوال دارهنقل قول:
من چند تا از پست های شما در بخش خودرو رو هم خوندم به نظر میاد از خودروهای آلمانی هم بدت میاد.
الان به این نتیجه رسیدم علاقه شما به ماشین های آمریکایی هم به خاطر نفرت از آلمان شکل گرفته
برای تنفر از آلمان یک سری دلایل دارم که خارج از حوصله تاپیکه و ربطی نداره به اینجا:n01:نقل قول:
ولی کلأ مردم مغروری هستن و به اشتباه خودشون رو تو هرچیز بهترین میدونن و تلاش میکنن با تبلیغات گسترده این تفکر رو به بقیه مردم جهان هم تزریق کنن خیلی هم موفق هستن در این زمینه
به واسطه زندگی عموم اینا تو آلمان از خوبی و بدی های آلمانی ها زیاد شنیدم:n01: البته تو نژاد پرستیه که یکم اسمشون بد در رفته یعنی نه اینکه نژاد پرست بینشون نباشه ولی همشون هم اینجوری نیستن به قول پسرعموم اتریشی ها 10 برابر آلمانی ها نژاد پرستن
نه دیگه اینجوریام نیست که از خودروهای آلمانی هم بدم بیاد یا بخاطر تنفر از ماشین آلمانی از ماشین آمریکایی خوشم بیاد:n08:اصلأ اینا چه ربطی به فوتبال یا نفرت داره:n02: اینقدرا هم بی منطق نیستم:n02:
آلمان بهترین تیم رو داره امسال در بین مدعیان .. اگه امسال قهرمان نشه نمیدونم کی دیگه میخواد بشه ...!! :n13:
شانس برزیل هم بالا هست به واسطه میزبانی :n25:
مدعی های اصلی قهرمانی، آلمان و برزیل هستن.
خودم دوست دارم آلمان قهرمان شه. (توی نظر سنجی هم به آلمان رای دادم)
و
برزیل هم به دلیل میزبانی شانس خیلی زیادی برای قهرمانی داره.
امیدوارم اسکولاری مثل 2002 بازم برزیل رو قهرمان کنه ... :n12::n12:
برزیل بعد از آلمان دوم میشه :n02:.
99% آلمان قهرمان میشه... به نظرمــــــ....
سخته فک کنیم توی برزیل،تیم دیگه ای بخواد بیاد قهرمانی رو جشن بگیره
فک میکنم آلمان بتونه به مراحل بالا برسه ولی در صورتی که به برزیل بخوره،باید به فکر معجزه باشیم برای شکستش جلوی چشمای تماشاگرای خودی.
دقیقا نظر من همینهنقل قول:
اگه اتفاق خاصی نیافته و آلمان به برزیل نخوره 100% یه پای فیناله
از طرفی دوست دارم هلند به فینال برسه :n12: ولی 99% خیالی بیش نیست !!!
اگه ایتالیا یا فوقش هلند (عزیزان من) تا قهرمانی پیش نرند ، خیلی دوست دارم شاهد ظهور قدرتی نو در فوتبال باشیم .... بلژیک از همه بیشتر یا شیلی یا ایالات متحده با مربیگری کلینزمن یا کلمبیا حتی، سوئیس هم البته هست اما فکر نمیکنم تیم آنچنانی باشه. (بازیهای بقیه ی تیمها رو هم ببینم ممکنه به این لیست اضافه بشند البته.)
البته یک فرانسه هم میمونه که دوست دارم فوتبالش احیا بشه ... فرانسوی هایی که عاشقشونم کم نیستند... آرسن ونگر کبیر:n12: ، زیدان عزیز ، آنری ، اریگ کانتونا ، امانوئل پتی ، سامیر نسری ، ژان رنو ، ناپلئون، شاپور بختیار (کشور دومش رو فرانسه میدونست) و... +اینکه کشور زیبا و دوست داشتنی ایست برای من.
برزیل اگرچه امتیاز بزرگی رو بنام میزبانی داره (بخصوص اینکه مسایل آب و هوایی دخیل هست) اما قهرمانیش برام خوشایند نیست به هیچ وجه... کلا نسبت به این کشور تا چند سال پیش اصلا حس جالبی نداشتم و این اخیرا هم بدلیل اینکه پیشرفت کرده و خودشو در زمره ی کشورهای توسعه یافته میبینه+بانوهای زیباش نظرم در موردش عوض شده تا حدی...
پیش بینی میکنم تیمی برای اولین بارش قهرمان جام جهانی بشه ..
قهرمانی مال برزیله:n06:
اسکولاری دیگه دونگا نیست که راحت این فرصت از دست بده -در جام کنفدراسیون ها که یک نمه از قدرت برزیل نشون داد
تازه اونموقع اسکولاری تازه اومده بود داشت گندکاری های منزس جمع میکرد
آقا قهرمان که آلمانه ولی اگرم به احتمال یک درصد زبونم لال آلمان قهرمان نشد من همون قهرمانی برزیل رو ترجیح میدم + تیمی که تا حالا قهرمان نشده مثل هلند و بلژیک یا پرتغال البته پرتغال رو نه چندان زیاد :n02: ولی همون هلند هم خوبه و به نظرم بعد از 3 نایب قهرمانی جهان در طول تاریخ یک قهرمانی حقشون باشه٬ 2010 به نظرم با بدشانسی قهرمان نشدن و مهمترین عام قهرمان نشدنشون روبن بود
قهرمانی به برزیل تعلق داره با احتمال 90 %:n18:
هر کی قهرمان بشه برزیل نمیشه
به نظر من برعکس...نقل قول:
برزیل بخت نخست قهرمانیه...
این تیم با تیم 2010 خودش خیلی فرق کرده!!!
هی دلم میگه اسپانیا بعد عقلم میگه نه دیگه لوس میشه :))) منطق به برزیل نزدیک تره :n01: