سلام . طرفدارای آتزوری پرافتخارترین تیم اروپا تو جام جهانی بیاین به بحث و تبادل نظر بپردازیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n12:
Printable View
سلام . طرفدارای آتزوری پرافتخارترین تیم اروپا تو جام جهانی بیاین به بحث و تبادل نظر بپردازیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n12:
جام جهانی 2006 بهترین سال برای من و طرفدرای لاجوردی پوشان بود ووولی 2010 افتضاح الان نوبتی باشه باید تا فینال بریم !!!:n18::n18:
سلام به هواداران لاجوردی ها :n11:
ایتالیا تو مراحل گروهی معمولآ خوب ظاهر نمیشه ولی امسال باید ترک عادت کنیم چون گروه فوق العاده سختی داریم و یه لغزش به قیمت حذف تموم میشه
راستی لیست بازیکنا اعلام شده ؟؟
درود و ممنون بابت تاپیک . ولی تصویر قدیمیه و به نظرم بهتره با یک تصویر جدید جایگزین بشه .
لیست نهایی تیم ملی ایتالیا هنوز اعلام نشده .
کار ایتالیا برای قهرمانی یک کم سخته . مخصوصا این که طی این مدت نشون دادیم مقابل تیم های تکنیکی و سرعتی مثل اسپانیا و برزیل مشکل داریم .
با این حال امیدوارم این تابو شکسته بشه و بار دیگه شاهد فینالیست شدن ایتالیا و قهرمانی در جهان باشیم .
امروز نفرات تیم ملی ایتالیا اعلام میشه .. کاشکی الشراوی هم دعوت بشه :n12::n12::n12::n12:
لیست 30 نفره تیم ملی ایتالیا لحظاتی پیش اعلام شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیست خوبیه و میشه گفت بیشتر این بازیکنان لیاقت حضور در لیست رو داشتن . فقط به نظرم بجای آباته باید آنتونلی از جنوا دعوت میشد که دفاع چپ خیلی خوبیه .
حضور رومولو و پارولو هم از نکات خوب این لیسته . رومولو با دوندگی بی امانش دز هلاس ورونا و پارولو با اون شوت های وحشتناکش در پارما صحنه های جالبی رو در لیگ سری آ رقم زدن و بازیکنان خوبی نشون دادن .
پرین هم که نیاز به تعریف نداره و بدون اغراق بعد از بوفون بهترین دروازه بان سری آ بوده و واکنش ها و سیوهایی فوق العاده داشته .
ولی نکته عجیب این لیست حضور پرتعداد مدافعین کناری است که باعث تعجبه ... پاسکوال - دی شیلیو - آباته - ماجیو - دارمیان و رومولو که قابلیت بازی در دفاع راست رو داره !!!
خب 7 نفر در نهایت خط میخورن .. امیدوارم از مهاجما کاسانو باشه . و دفاع های کناری هم زیاده و باید دوتاشون خط بخورن .ولی هافیک ها رو همشون رو نیاز داریم !!!
کاشکی توتی هم دعوت میشد البته بچه ها همه با تجربن :n02:
تونی !!!
این بشر به شدت کُندـه . حتی در دوران جوانی و اوج فوتبالش هم به شدت کند بود . دیگه چه برسه به حالا که سنش هم بالا رفته و فوق العاده کند شده .
این همه مهاجم جوان و تند و تیز هست . برای چی بریم به سراغ تونی ؟!
امسال ایتالیا تیم خیلی خوبی داره و تلفیقی از بازیکنای باتجربه و بازیکنای جوونه
لیستو که نگاه می کنم توی هر پستی بازیکنای خیلی خوب دیده میشن
اگه بازیکنا هماهنگ باشن من این ترکیب رو در حد مدعی قهرمانی می بینن
هر چند که واقعا کار سخته و تیمای قدرتمند زیادن
اگه دعوت میشد هم بازی بهش نمی رسید چون همه مهاجم های لیست فعلی خیلی خوبن و الان واقعا انتخاب زوج خط حمله یکمی سختهنقل قول:
کاشکی توتی هم دعوت میشد البته بچه ها همه با تجربن
البته ماجیو هافبک هم می تونه بازی کنهنقل قول:
ولی نکته عجیب این لیست حضور پرتعداد مدافعین کناری است که باعث تعجبه ... پاسکوال - دی شیلیو - آباته - ماجیو - دارمیان و رومولو که قابلیت بازی در دفاع راست رو داره !!!
بعد چون لیست باید 23 تایی باشه احتمالا چند تاشون خط می خورن
دوستان من هم به عنوان تیم دومم اعلام حضور می کنم:n06:
ایشالله امسال فینال بین آرژانتین و ایتالیا برگزار می شه.:n09:
پنجمین حضور بوفون در جام جهانی! تنها سه نفر به این رکورد دست پیدا کردن!
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_players_who_have_appeared_in_multiple_FIFA _World_Cups
تو این چند سال عادت کردیم به نبود توتی. همچنان طرفدار ایتالیا هستم ولی مسلما نه به شدت قبل بعد باختش میرفتم تو شوک!
وقتی تو این چند سال که ایتالیا مهاجم درست حسابی نداشت، توتی دعوت نمیشد، دیگه معلوم بود امسال با وجود روی کار اومدن چندتا پدیده دیگه دعوت نمیشه
هرچند هنوزم معتقدم که اون بازیکنان که تو بازی های حساس گره بازی رو باز میکنن
منم بعد از چند سال امیدوار شدم یه خط حملمون ولی تو بازی هایی تو این سطح معلوم میشه که چقدر خوبننقل قول:
اگه دعوت میشد هم بازی بهش نمی رسید چون همه مهاجم های لیست فعلی خیلی خوبن و الان واقعا انتخاب زوج خط حمله یکمی سخته
قضیه اش مثل یوونتوسه که تو ایتالیا وقتی میبینیم، میگیم بی نظیره و همه رکوردها رو شکسته پس بره اروپا میترکونه ولی وقتی رفت تو سطح اروپا دیدیم که چی شد!
-----------------------------------------------------------------------------
در کل لیست خوبیه هر چند میتونست 2-3 مورد تغییر داشته باشه
جای فلورنزی هم یه جورایی خالیه. دوندگی و چند پسته بودنش میتونست به درد تیم بخوره
حالا باید دید کیا از این لیست خط میخورن
با این که پراندلی تو چند وقت گذشته به خاطر یه سری از کاراش از چشام افتاده ولی به خاطر ایتالیا امیدوارم تو جام جهانی موفق باشه
Viva Italy
باز هم جام جهانی و بازم هم ایتالیای دوست داشتنی
ترکیب خوبه و بازیکنا امیدوار کننده
فقط واسه بازی با انگلستان باید قید خوابو زد ساعت 2.30 بازی شروع میشه :n02:
دو بازیکنی که تموم نشدنین!
فکر کنم چه طرفدار اینتر باشی چه رم چه میلان و هر تیم دیگه ای کلا نمیشه از این دو بازیکن خوشت نیاد
با اینکه دیگه پا به سن گذاشتن ولی افت محسوسی نداشتن و هنوز هم در سطح بازیکنای تاپن و یه جورایی میشه گفت سمبل ایتالیان
خبر رسیده طبق معمول ادوار گذشته جام های جهانی - برادران آلمانی رو دوباره هوا برداشته... اما بازم هیچ خیالی نیست:n09:
ایتالیا امسال با برنامه داره میاد جلو. شاید تو مقدماتی کمی به مشکل خورده باشه اما من اطمینان دارم ترکیب ، ترکیب خوبی هست و میشه امیدوار بود که نتیجه خوبی رو بگیره.
محتوای مخفی: فوربیدن فور آلمانیون
نقل قول:اگه خیلی علاقه به کل کل دارید می تونید یه تاپیک کل کل بزنید و اونجا کری بخونید ولی اینجا در تاپیک هواداری خودتون اگر پست بدید ما نمی تونیم جواب بدیم پس برته اینجا پست های تحریک کننده در مورد تیم های مقابل ارسال نکنیدنقل قول:
ولی همینکه مدتها قبل از اینکه جام شروع بشه به جای اینکه با همگروهتون که انگلیس هست میاید واسه آلمانی ها کری می خونید خودش نشون دهنده بزرگی آلمان هست :n09:
کلا خوشم میاد تو این فروم همیشه سر تورنمنت های بزرگ که میشه 80 درصد کل کل ها حول و حوش آلمان می چرخه :n02:
آقا پسر بفرما برو توی تاپیک خودتون و دیگه بحث های ترولی رو شروع نکن
==========================================
دوستان آزوری لطفا امضا رو دریابید:n20:
البته دوستمون گفتند توتی، نه تونی !نقل قول:
اقایون اتزوری رفتید تو خونه خودتون در رو هم از پشت بستین سنگ اندازی می کنید ؟:دی //( از پشت دیوار پریدم تو :دی)
قبول نیست ا پسر بیا تو کوچه وسر خیابون مردونه بجنگیم :دی
ترول و غیر ترول هر چی هم باشه قبوله ..فقط سلاح گرم قبول نیست :دی
سرمربي تيم ملي فوتبال ايتاليا گفت: ما هدفمان رسيدن به ديدار پاياني جام جهاني است و تمام تلاش خود را در اين زمينه انجام ميدهيم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تيم ملي فوتبال ايتاليا با سرمربيگري چزاره پراندلي اميد زيادي دارد تا به ديدار پاياني جام جهاني 2014 برزيل برسد.
سرمربي ايتاليا در آخرين مصاحبهاش که با ديلي ميرر انجام داد در خصوص حضور تيمش در جام جهاني اظهار داشت: ما زياد توجهي به گروه و جدولمان نداريم فقط به اين فکر ميکنيم که بايد با پيشرفتي که داريم به هدفمان که رسيدن به فينال جام جهاني است نزديکتر شويم.
وي ادامه داد: بايد با سازماندهي تا فينال پيش برويم هدف ما اين است که ايتاليا را به فينال جام جهاني برسانيم و براي اين موضوع بايد صبر کنيم که ببينيم چه اتفاقي ميافتد.
سرمربي تيم ملي فوتبال ايتاليا در باره حضور بالوتلي در جمع 30 بازيکن لاجوردي پوشان عنوان کرد: ماريو 14 گل در ليگ انگليس به ثمر رسانده و اين موضوع نشان ميدهد که بازيکن توانمندي است. اغلب در خط حمله تنها است و همواره به عنوان مهاجم تنها کار خود را دنبال ميکند و توانسته عملکرد خوبي از خود به نمايش بگذارد. پس زماني که او در تيم ملي صاحب توپ و فضا ميشود ميتواند موقعيت هاي خوبي خلق کند.
پراندلي در خصوص اينکه ايتاليا با جه سيستمي در جام جهاني بازي خواهد کرد گفت: اين موضوع سخت است که بخواهم بگويم ما با سيستم 4-3-3 بازي ميکنيم زيرا در اين نوع سيستم حريف ميتواند ضد حملات خطرناکي انجام دهد. ما براي حضور قدرتمند در جام جهاني به 23 بازيکن نياز داريم که همه آنها براي رسيدن به ترکيب 11 نفره بايد تلاش کنند.
زنده باد ایران و ایتالیا
ایتالیا ایشالا تا فینال میره
الآن هم که مثلِ یورو شایعه دورِ تیم نیست.
امیدوارم بچه ها هم با غیرت بازی کنن مثلِ بازی با آلمان تو یورو۲۰۱۲ .
ولی خدایی ایتالیا و اسپانیا چشم نواز بازی میکنن و صاحب سبک هستن
برزیل هم همینطور
اما آلمان؟!
اتفاقا آلمان خیلی قشنگ و روون بازی میکنه اون سبک ملال آور اسپانیاست که آدم رو از فوتبال سیر میکنهنقل قول:
والا من پدرم طرفدار آلمان بودن به طورِ جدی!نقل قول:
اما تو یورو ۲۰۱۲ و کنفدراسیون ها که بازیِ تیم های دیگه مخصوصا برزیل رو دید نظرش برگشت.
انصافا آلمان صرفا روی سرعت بازیکنان جوونش و تجربهی بازیکنای بزرگش کار میکنه و سبکِ به خصوصی نداره ( این نظر شخصی بنده هست)
اما تیم هایی مثل ایتالیا یا برزیل صاحب سبک های دنیای فوتبال هستن
و اسپانیا هم انصافا جام جهانی ۲۰۱۰ خوب و روون بازی میکرد.
توی ج.ج 2010 که آلمان کولاک بازی میکرد حتی اون بازی که توی گروهی به صربستان باختنقل قول:
دیگه حذفی ها که نگو...انگلیس و آرژانتین رو مثل تانک از روشون رد شدن اگر یوگی لوو از اسپانیا نمیترسید و محافظه کاری به خرج نمیداد شک نکن قهرمان بودن.(اونوقت فکر میکردی این دوستان آلمانی خدا رو بنده بودن؟:n28:)
بازی کنفدارسیونها رو دنبال نکردم....فقط قیافه خمار و چروکیده دل بوسکه توی پنالتی های بازی با ایتالیا یادمه:n14:
شرح عکس :برزیل برزیل! ما داریم می آییم!!:n23:
جیووینکو رو دعوت نکرده ؟ :n27:
ماشالله برنم ب تخته یک از یک خوشتیپ تر :n12:نقل قول:
آره کاسانو که عالیه :دینقل قول:
اما مارکیزیو انصافا خوش تیپ و خوش فیسِ
کجایید دوستان ایتالیایی ؟:n03:
نبینم توی نظرسنجی عقب بیفتیم:n03:
تا دیشب جلوتر از آلمان بودیم:n03:
تموم شدین!!؟!! :دینقل قول:
من الان داشتم تاپیک های انجمن یورو 2012 رو میدیدم و دیدم که اونجا ایتالیا خیلی با آلمان و اسپانیا اختلاف داشته... به این نتیجه رسیدم که خیلی ها از 2012 طرفدار ایتالیا شدند! پس منتظر باشید که با قهرمانی ایتالیا توی جام جهانی، ما بزودی پرطرفدار ترین تیم میشم . :n02:نقل قول:
:n16:
با آرشیو حال میکنی :دینقل قول:
میخوایی دشمنات رو خوب بشناسی؟:n10:
باشه جمع بشید ببینم چقدر میشید.اصلا میشید یا......:n02:
رفقای ایتالیایی خودم ،
برادرای آلمانی که از روزای اول با حرکتی هماهنگ آواتارهاشونو مزین به لباس بازیکناشون کردند.
از دوستان انگلیسیمونم خبر رسیده که میخوان امضاهاشونو ست کنند...
خب ما چیکار کنیم ؟ :n01:
بابا یکم شور و حال داشته باشید شما هم ... انگار نه انگار که ما ایتالیاییم...
امضا و اواتار من چند ساله که همینه. حسش نیست عوض کنم :n02:
من هنوز در سوگ جیووینکو هستم. بازیکن به این خوبی رو چرا دعوت نکرده اخه :n28:
انصافن جووینکو چی داشته یا چی کار کرده که میتونسته به تیم ملی دعوت بشه .
همونقدر که به نظر شما جووینکو میتونسته برای تیم ملی دعوت بشه پس ماتری و پاتزینی و فلورو فلورس و فلوکاری هم میتونستن دعوت بشن .
شما اگه دقت کنین بازیکنانی مثل پالوسکی - جیلاردینو - تونی - توتی که فصل بهتری داشتن و عملکرد خوبی توی لیگ داشتن به تیم ملی دعوت نشدن و خط خوردن .
جووینکو که تنها یک نیمکت نشین بوده دلیلی برای دعوتش نمیمونه !