[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لوک شاو: هنوز باورم نمیشود که به جام جهانی میروم
این مدافع 18 ساله با نمایشهای بسیار خوبش به همراه ساوثمپتون، در حالی که تنها 1 بازی ملی پیش از آن داشت، به جام جهانی دعوت شد.
آی اسپورت- لوک شاو، ستاره ی ساوثمپتون میگوید که هنوز باور نمیکند در لیست انگلیس برای جام جهانی حضور دارد.
این مدافع 18 ساله تنها یک بازی ملی برای انگلیس انجام داده ولی روی هاجسون با کنار گذاشتن اشلی کول، او را در لیست 23 نفره قرار داد.
شاو گفت: " واقعا هنوز نمیتوانم باور کنم.
وقتی فهمیدم اشلی کول دعوت نشده، فکر کردم که احتمالا من هستم ولی زیاد در این باره فکر نکردم و نگفتم که قطعا حضور خواهم دشت زیرا تا همان شب، هیچ تماس یا پیغامی دریافت نکردم.
فردای آن روز، وقتی ترکیب مشخص شد، من و خانوادهام نشستیم و به این فکر کردیم که من در 18 سالگی به جام جهانی میروم.
شاو میگوید که پس از حضور متعدد روی هاجسون در بازیهای ساوثمتپون به حضور در تیم ملی حضور داشته ولی هنوز باورش نمیشود.
او گفت: "هنوز هم در شوک هستم که به جام جهانی میروم. همیشه این فکر در ذهن من بود که با حضور روی در بیشتر بازیهای ما، احتمال انتخاب من وجود دارد. البته نه فقط من اینطور فکر میکردم.
ولی انتظارش را نداشتم. فکر میکردم که در لیست 30 نفره باشم و سپس در لیست 7 نفره ی رزرو قرار بگیرم ولی حضور در جام جهانی در 18 سالگی، بهترین حس دنیاست.
زمان میگذرد. سال گذشته در زیر 21 ساله ها اولین بازیم را انجام دادم و حالا به جام جهانی میروم. اتفاقات ممکن است به سرعت رخ دهند. دعا میکنم که مصدوم نشوم و به برزیل بروم."
منبع:
.
.
.
وین رونی: استوریج بامزه ترین بازیکن تیم ملی انگلیس است
"بعضی اوقات او را در بازی ای کامپیوتری شکست می دهم و او خیلی زود آن را فراموش می کند. او معمولا هیچوقت شکست هایش را به یاد نمی آورد!
آی اسپورت - وین رونی، مهاجم تیم ملی انگلیس اعلام کرد، دنیل استوریج مهاجم تیم ملی انگلیس بامزه ترین شخصیت رختکن تیم ملی انگلیس است!
مهاجم تیم منچستر یونایتد در گفتگو با خبرگزاری AM از شرایط زندگی اش در آستانه ی رقابت های جام جهانی برزیل صحبت کرد.
وقتی از او در مورد مسائل خنده دار و جایگاه خنده در رختکن تیم ملی انگلیس پرسیده شد، "واتزا" به صحبت در مورد دنیل استوریج پرداخت.
"دنیل استوریج واقعا بامزه است."
وی در مورد رقابت بین این دو در بازی رایانه ای گفت:"بعضی اوقات او را در بازی ای کامپیوتری شکست می دهم و او خیلی زود آن را فراموش می کند. او معمولا هیچوقت شکست هایش را به یاد نمی آورد."
رونی همچنین در این مصاحبه روی هاجسون را به دلیل تاثیری که روی بازی اش گذاشته و اینکه حرکات او را اصلاح کرده مورد ستایش قرار داد.
انگلیس در رقابت های جام جهانی امسال با تیم های ایتالیا، اروگوئه و کاستاریکا در یکی از سخت ترین گروه های جام جهانی قرار گرفته است.
منبع: