پزشکان طبابت می کنند یا تجارت؟
سلام
به نظر شما چرا پزشکان فقط فکر و ذکرشان ویزیت کردن افرادی بیشتر در مطب است؟
چرا برای بیمار وقت کافی نمی زارند و صحبت هایشان را کامل گوش نمیکنند؟
چرا شرایط دیگر بیمار مثل شرایط روحی و .. را در نظر نمی گیرند؟ بعضا حتی سلام هم پاسخ نمی دهند.!!!
چرا در شرایطی که بسیاری از امراض از کوچک و بزرگ درمان قطعی وجود ندارند،مثل آلرژی ها و حساسیت های فصلی تا انواع اقسام سرطان ها و .. ...پزشکان به جای اینکه کمی پژوهش و تحقیق کنند تا عارضه ی درمان از جمله دارو . ... را کم و درمانی پیدا کنند. فکر ویزیت کردن بیشتر بیمارها هستند؟ و تمام مدت در مطب هستند؟
ایا این طبابت است یا تجارت؟
من که در کارم با یک مشت آهن سر و کار دارم.مشتری میاد کامل صحبت هاش گوش میدم . چه برسه آدمیزاد
رئیس جامعه جراحان ایران: جراحان زیر خط فقر زندگی می کنند
به گزارش خبرنگار ایلنا ایرج فاضل در نشست خبری که صبح امروز (دوشنبه ) برگزار شد گفت: زمانی که صحبت از جراحان به میان می آید این تصور می شود که آنها ثروتمند هستند و پول زیادی دارند در حالی که این واقعیت نیست و درست عکس آن است.
وی با اشاره به این که اکثریت جراحان در سراسر کشور در بدترین شرایط کار می کنند افزود: با وجود تورم شش سال است که یک ریال به تعرفه آنها اضافه نشده است.
فاضل تصریح کرد: روز اول سال دیه را تعیین می کننداما هیچ کس به فکر این مسائل نیست.
رئیس جامع جراحان ایران با اشاره به این که جراحان زیر خط فقر زندگی می کنند افزود: صحبت من درباره چند جراح موفق که معروفیتی پیدا کرده اند نیست.
وی خاطر نشان کرد: نباید کسانی که این قدر زحمت می کشند زیر خط فقر باشند.
فاضل با تاکید بر این که تعرفه ها باید عادلانه باشند افزود: از نظر اجتماعی یک جریان شومی در مملکت است که می خواهد تیشه به ریشه بزند و به این موضوع که جامعه پزشکی در افکار مردم قابل احترام بوده اند خدشه وارد کنند.
وی خاطر نشان کرد مسئله آن است که هر روز یک سر و صدای جدیدی راه می اندازند که یک تعداد جراح مافیا هستند و بیان چنین موضوعاتی به این بر می گردد که یا نمی فهمند مافیا یعنی چه و یا این که مغلطه می کنند.
رئیس جامعه جراحان ایران با طرح این پرسش که آیا مشکل ممکلت این تعداد هستند یا مشکل جای دیگر است افزود: این کفایت را ندارند که بیمه ها را درست کنند و هر روز یک سر و صدایی راه میافتد.
فاضل با بیان اینکه به نظر می رسد که این جریان سازمان یافته ای باشد گفت: یک عده دانسته و عده ای از دوستان ابله در این وضعین سهیم هستند.