میشه دو کامپیوتر خانگی با دو مودم وایرلس بدون اینترنت رو با هم شبکه کرد برای ارسال فایل و بازی و چاپ و....؟:n01:
Printable View
میشه دو کامپیوتر خانگی با دو مودم وایرلس بدون اینترنت رو با هم شبکه کرد برای ارسال فایل و بازی و چاپ و....؟:n01:
بله میتونید...
اگر دو کامپیوتر به هر طریقی به مودم وصل باشن، قاعدتا باید بتونن همدیگه رو ببینن.... میتونین پینگشون بکنین یا از طریق ورک گروپ اونها رو پیدا بکنین و استفاده بکنین....
من لپ تاپ و کامپیوترم رو با مودم وایرلس(یکیش با کابل و یکیش با وایرلس) به مودم وصل هستن رو شبکه کردم و تبادل دیتا بینشون دارم
من با توصیحات میخوام دقیق
مودمها اگه نو باشن و تنظیمات isp هم روشون ست نشده باشه میشه؟ میخوام ربطی به اینترنت نداشته باشه
با دو مودم وایرلس نمیشه چون هر دو تاشون فرستنده هستند شما فقط میتونید با وای فای از دستگاهی به مودم وصل بشید خود مودم نمیتونه به جای دیگه وصل بشه. اکسس پوینت این قابلیت رو داره که روی حالت کلاینت مود میزاریش.
اگه یه مودم و یه کارت شبکه وایرلس داشته باشی میشه یا 3 مودم داشته باشی که یه مودم به عنوان سرور باشه دو تای دیگه بهش وصل بشند
ربطی به اینترنت نداره کلا اصلا...نقل قول:
مودمها اگه نو باشن و تنظیمات isp هم روشون ست نشده باشه میشه؟ میخوام ربطی به اینترنت نداشته باشه
شما جفت کامپیوتر ها رو به یکی از مودم ها وصل میکنی...(نکنه منظور شما انتن هایی هستش که روی کامپیوتر قرار میگیره؟؟؟)...
(حالا با وایرلس یا با کابل فرقی نداره...)
بعد روی ایکن کانکشن کلیک میکنی و میری توی Open network and sharing ....(یا از طریق کنترل پنل میری داخل این قسمت)....
سمت چپ یه گزینه داره( اون پایین پایین که نوشته Home Group)....
روش کلیک میکنی و Enable میکنی...
و تیک های مربوطه رو برای دیتا و اینا هم میزنی...
توی جفت کامپیوتر ها این کار رو میکنی و Home Group رو فعال میکنی....
بعدش تموم!! وقتی جفتشون به مودم وصل هستن، توی مای کامپیوتر یه قسمت داره برا نتورک( سمت چپ، جایی که حالت قرقره داره و کادر رو میاری پایین و بالا و اینا، اونجا یه گزینه داره نوشته Network که روش کلیک میکنی و باید جفت کامپیوتر ها اسمشون مشخص باشه....
فایل هایی که میخوای به اشتراک بذاری روی پوششون راست کلیک و شیر میکنی و بعد هم میری توی اون قسمتی نتورک و پوشه های شیر شده رو بهت نشون میده که میتونی کپی بکنی و اینا....
نکته: کامپیوتر ها برای لاگین باید یوزر و پسورد داشته باشن تا این روش روشون کار کنه... یعنی برای یوزر هاش باید پسورد تعیین بکنین که وقتی روشن میشه، ازتون بخواد....
موقع اتصال به کامپیوتر ها هم، این یوزر و پسورد رو ازتون میخواد...
من با عکس نتونستم توضیح بدم چون تنظیمات مال خودم انجام دادم و یادم نیست حالت اولیه اش چی بود!! :)...
اگر مشکلی بود، بگید یا با عکس نشون بدین تا خدمتتون بگم! :)...
دوست عزیز اشتباه هست حرفتون و مودم های وایرلس، اکثرا روتر هستن و میتونن تمام دستگاه های متصل به خودشون رو شبکه بکنن...نقل قول:
با دو مودم وایرلس نمیشه چون هر دو تاشون فرستنده هستند شما فقط میتونید با وای فای از دستگاهی به مودم وصل بشید خود مودم نمیتونه به جای دیگه وصل بشه. اکسس پوینت این قابلیت رو داره که روی حالت کلاینت مود میزاریش.
اگه یه مودم و یه کارت شبکه وایرلس داشته باشی میشه یا 3 مودم داشته باشی که یه مودم به عنوان سرور باشه دو تای دیگه بهش وصل بشند
من الان کامپیوترم ویندوز 7 و لپ تاپم روش اوبونتو دارم و جفتش هم بدون اشکال کار میده و کار میکنه... و وصل هستن به هم با یه مودم و نه دو مودم تازه!!!! کامپیوتر با کابل به مودم وصله و لپ تاپ هم از طریق وایرلس به مودم وصله...
دوست عزیز ایشون گفتند با دو مودم وایرلس. شما دو پی سی دارید که هر کدوم به مودم وایرلس وصل هست از طریق وایرلس چطوری میشه این دو بهم وصل بشند؟ حالتی که الان شما وصل هستید برای این هست که کامپیوتر و لپتاپ هر دو به یک مودم وصل هستند.نقل قول:
اهان ایشون منظورش انتن وایرلس بوده؟ من فکر کردم دو تا مودم وایرلس واسه وصل شدن به اینترنت دارن چون صحبتشون اینه که تنظیم مخابرات یا ISP رو نادیده بگیرن که مودمی که به کامپیوتر وصل میشه فقط گیرندست و تنظیم( کانفیگ نمیشه) .....نقل قول:
دوست عزیز ایشون گفتند با دو مودم وایرلس. شما دو پی سی دارید که هر کدوم به مودم وایرلس وصل هست از طریق وایرلس چطوری میشه این دو بهم وصل بشند؟ حالتی که الان شما وصل هستید برای این هست که کامپیوتر و لپتاپ هر دو به یک مودم وصل هستند.
باید منظورشون شبکه شدن از طریق وایرلس باشه نه کابل چون اگه قرار باشه با کابل وصل بشن به همدیگه که دیگه نیازی به دو مودم نیست مستقیم بهم شبکه میکنند یا فقط به یک مودم وصل میکنند.
باید بیان سوالشون رو واضح بپرسن ببینیم چی میگن! :)....
ولی فک کنم دو تا مودم جداگونه دارن! :)
دو کامپیوتر دارند که هر کدوم به یک مودم وایرلس وصل هست یعنی دو مودم هست. از طریق وایرلس دو مودم نمی تونند بهم وصل بشند
من نمیدونم منظورتون از آنتن وایرلس چیه منظور من دو تا مودم ای ادی اس ال آنتن دار هست و دیگه اینکه اگه قراره دو تا سیستم ها رو به یکی از مودمها وصل کنم دیگه نیازی به مودم نیست با یه کابل شبکه این کار رو میکنمنقل قول:
این دوتان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل تنظیمات wireless مودم ها ببینید از mode ـهای مختلف پشتیبانی میکنن یا خیر. به طور پیشفرض access point هستن، اگر فقط یکیشون پشتیبانی کنه و بتونید بزاریدش روی client mode و وصلش کنید به اون یکی، چیزی که میخواید جور میشه.
اگر دو روتر به هم نزدیکن، با یه کابل و کمی دادن دستورات به هر دو روتر میتونید انجام بدید که البته شاید هم نتونن...
اگر روترها نزدیک هم نیست و از مودهای مختلف وایرلس پشتیبانی نمیکنن، تنها راهتون سوییچ به یه سیستم عامل بهتر برای روترتون هست (همون firmware).
اگر dd-wrt یا openwrt چیزی برای حداقل یکی از روترهاتون عرضه کردن که کار آسونه، اگرم نه و نمیتونید که دیگه مشکل شماست.
داداش من همین مودم اولی که شما گذاشتی رو دارم....
از همون طریقی که خدمتت عرض کردم کامپیوتر ها رو شبکه کن...
جفتش باید به مودم وصل باشه قاعدتا که نوع اتصال اهمیتی نداره! کابل یا وایرلس یا هرچیزی...
بعد هوم گروپ ها رو تنظیم میکنین...
بعدش کامپیوتر ها هم رو شناسایی میکنن....
چطوری وصلش کنم به اون یکی؟نقل قول:
اگه میشه آموزشش رو بگید ضمنا متوجه منظورتون نشدم: دو تاکامپیوتر رو چطور با وایرلس به یکی از مودمها وصل کنم؟نقل قول:
در اون خطی که نقل قول کردید دقیقاً انجام همین کار رو توضیح دادم.نقل قول:
البته به احتمال زیاد این قابلیت رو ندار؛ به خودتون زحمت ندین...
- - -
شما بگید چه قصدی دارید از این کار تا روش جایگزین بهتون ارائه بشه.
اگر میخواید که هر کامپیوتر از اینترنت مودم خودش استفاده کنه، راه های راحت تری هم هست.
اگر فقط قصدتون به اشتراک گذاری فایله، یا باید روی یکی از روترها، dd-wrt بریزید که mode وایرلس به صورت client رو داخلش ساپورت میکنه، یا برای سیستمی که از روتر دوره، یه کارت شبکه ی وایرلس بخرید نصب کنید.
نحوه ی اتصال به شبکه های وایرلس رو با یه سرچ در گوگل میتونید ببینید.
سلام اول بگین فاصله دوتا سیستم از هم دیگه چقدره و دوم مودمها چند پورت هستند؟نقل قول:
دوستان یه مودم چهار پورت دارم
دو تا سیستم خانگی که ویندوز 7 32 بیتی نصب هست
الان هر دو سیستم اینترنت دارن و مشکلی نیس
من میخوام دو تا سیستم هم روی هم شر بشن و بتونم به درایو های همدیگه دسترسی داشته باشن بدون اینکه اینترنت از کار بیافته
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
فاصلشون 7 الی 8 متری هستنقل قول:
گفتم که تو پست اولنقل قول:
ببخشید، چرا باید دوتا مودم داشه باشید؟ مگه هر سیستم چطوری به مودم ها وصل میشه که شما میخواید دوتا مودم استفاده بکنین؟؟؟؟نقل قول:
گفتم که تو پست اول
من کامپیوترم با کابل به مودم وصله و لپ تاپ وایرلس... هر وقت دوستای دیگم میان خونمون و لپ تاپشون رو هم اوردن، اونام با وایرلس کانکت میشن به مودم و کلا میشینیم جنرال یا کانتر انلاین بازی میکنیم...
نمی دونم مشکل شما چیه...
این یه فیلمه....
اینم با عکس توضیح داده....کد:http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/join-a-homegroup
کد:http://www.wikihow.com/Set-up-a-Network-Homegroup
اگر باز نتونستید، بگید تا براتون ویدیو درست بکنم کلا! :)...
برا همه کامپیوتر ها این کار رو میکنین و شبکتون وصل میشه و تموم...
خوب دوست عزیز همین که هر دو سیستم با هم به مودم وصل هستند یعنی نصف راه رو رفتی روی مای کامپیوتر راست کلیک کن و پراپرتیس رو بزن در صفحه باز شده مقابل گزینه workgroup ببین چی نوشته اگه هردو نوشته WORKGROUP که خوبه اما اگه این طور نبود ابتدا روی گزینه change setting در سمت راست سپس روی گزینه Change کلیک کن و نام ورک گروپ رو مانند سیستم دیگه تغییر بده مهم نیست چی باشه فقط باید یکسان باشند . بعد از تایید هم سیستم را باید ری استارت کرد . حالا کافیه هر فولدری رو که دوست داری شیر کنی فقط تا چیزی شیر نشه اون سیستم تو شبکه دیده نمیشه. کل این کارها هیچ ربطی به اینترنت نداره.نقل قول:
من میگم میخوام کامپیوترها رو شبکه خونگی کنم نه اینترنتینقل قول:
اگه هر دو کامپیوتر رو به یه مودم وصل کنید خودکار شبکه میشن حالا چه اینترنت وصل باشه چه نباشه
برادر روشش رو دارم براتون میگم....نقل قول:
من میگم میخوام کامپیوترها رو شبکه خونگی کنم نه اینترنتی
کلیت کار همونه....
به قول دوستمون تشریف ببرید روی مای کامپیوتر اگر اون پایین، قسمت ورک گروپ نوشته بود مال جفتش ورک گروپ، این دو کامپیوتر رو به یه مودم وصل کنین( هر جوری که این سیستم ها رو جدا جدا به مودم وصل میکنین، جفتشون رو به یه مودم وصل کنین!).....
سیستم ها خودکار شبکه میشن و تنها کار، شیر کردن و استفاده از اونهاست...
یعنی میگی جفتشون رو به یه مودم وصل کنم با 7 8 متر کابل؟ خوب چه کاریه با کابل شبکه اینکارو میکنم چه نیازی به مودم هست؟ من چیز دیگه ای پرسیدم تو پست اول گفتم میشه یا نه همین اما اینو نفهمیدم چی میگی: ( هر جوری که این سیستم ها رو جدا جدا به مودم وصل میکنین، جفتشون رو به یه مودم وصل کنین!). مگه این مودمها رو بجز با کابل شبکه جور دیگه ای هم به کامپیوتر وصل میکنن؟نقل قول:
هه هه ماخ! :)....
من فکر کردم ارتباط شما با مودم ها از طریق وایرلسه! واسه همین گفتم جفتشون رو به یه مودم وصل کن( وایرلس!) یا مثلا یکیشون با کابل و یکیشون با وایرلس! :)... ولی اینکه هر کدوم جداگونه به یه مودم دیگه با کابل وصله دیگه هیچی دیگه! :)...
در این حالت، با یه جفت مودم و وصل کردن جفت مودم ها فکر نکنم راهی باشه مگر اینکه مودم ها بتونن رله بکنن ارتباطشون رو و این صحبت ها که فکر نکنم مودم عادی اینجوری باشه!!...راه حل دیگه ای که هست اینه که یه انتن گیرنده ی وایرلس برای یکی از سیستم ها بخرید و یکی با کابل وصل باشه به مودم نزدیک و دیگری با انت وصل باشه به مودم...
غیر از این کشیدن کابل هستش!...غیر از این هم خریدن سخت افزار های گران قیمت که رله بتونه بکنه! :)...
فکر رو ولش اگه مطم.ن نیستی پاسخ نده من دنبال یه کار بلد هستمنقل قول:
دوست عزیز کاش مدل و نوع مودم ها رو گفته بودید !!! اگه هر دو قابلیت WDS را داشته باشند راحت هس:n01:
تو دنیای کامپیوتر همیشه یه راهی هست... ولی برای مودم معمولی نیست!!.... مدل دقیق مودمتون رو بنویسید.... هرچند همونطور که گفتم، احتمالا!:) نشه.....نقل قول:
فکر رو ولش اگه مطم.ن نیستی پاسخ نده من دنبال یه کار بلد هستم
و شما از کجا میدونی من کاربلد نیستم؟!
برای بررسی WDS، توی تنظیمات مودمتون باید باشه(تب اینترفیس ستاپ، قسمت وایرلس).... برا من که ظاهرش شبیه مال شماست این قسمت رو داره... ببینید برای شما هم هست یا نه؟ طبق تنظماتی که دوستمون گفته انجام بدین....
شما که ماشالله خودت آخر فروم بازی چرا؟ دوستانی که راه حلی رو پیشنهاد میدن از وقت و هزینه خودشون مایه میزارن تا مشکلی از کسی باز بشه برخورد گرم شما نوعی تشویق برای اونهاست . شما هنوز بدیهی ترین سوال رو جواب ندادین . دو تا مودم از هم چقدر فاصله دارند ؟ تو یک اطاق هسنتد یا نه اگه نه تو یک طبقه هستند یا نه اگه نه تو یک ساختمان هستند یانه ؟ هرکدوم از این حالتها شرایط خاص خودشون رو داره . اما اگه قصد دارین دو مودم رو فقط به صورت وایرلس به هم ارتباط بدین حتی اگه کنار هم باشن این کار شدنی نیست .نقل قول:
دقیقا درست میفرمایید ولی سطر آخر؟ چرا؟نقل قول:
فکر کنم شدنی باشه قابلیت WDS برای همین مورد هست لینک گذاشتم کامنت قبلی
سلام از تذکر شما ممنونم لینکی هم اشاره داشتین دیدم اما ظاهرآ مودم هایی که این دوستمون تصویر اونها رو در صفحه 2 نمایش دادن هیچکدوم قابلیت WDS ندارند .نقل قول:
فاصلشون رو که گفتم 7 الی 8 متری هست توی یک طبقه هستن یکی توی هال یکی توی اتاق که درش روبروی هال باز میشه آخه اینطوری که شماها جواب میدید یکی میگه میشه یکی میگه نمیشه آدم گیج میشه باید کسی که پاسخ میده خودش این کار رو کرده باشه عکس مودم ها رو گذاشته بودم اما مدلشون رو هم میگم اینهان:نقل قول:
برای وارد شدن به تنظیمات مودم پسورد مگه نمیخواد؟ خوب یکی از مودمها تنظیمات آی اس پی توش ست شده یوزر و پسورد رو از کجا بیارم اگه خودم یه یوزر و پسورد بدم تنظیماتش نمیریزه به هم؟نقل قول:
مدلهاشون رو گذاشتمنقل قول:
اون گلدوب مودم جالبی نیست هی تنظیمات اینترنت که آی اس پی میذاره خودبخود میریخت به هم و چراغ ای دی اس الش خاموش میشد و ده یار هی میبردمش خدمات دهنده دوباره تنظیمش کنه هر دفعه هم 5 تومن میگرفت البته چند بارش هم پول نگرفت دیگه خسته شدم رفتم یه تی پی لینک گرفتم حالا اون یکی موند سر دلم گفتم ببینم میشه برای شبکه کردن ازش استفاده کرد یا نه البته ضمانت هم داره هنوز ببینم عوض میکنن یا نه
دوست عزیز من یک مطلب آموزشی در انجمن قرار دادم اون رو با دقت بخونی بعد بگو کجا مشکل دارینقل قول:
دوستان من این کار ها رو انجام دادم ولی در قسمت نتورک اسم سیستم دیگه نمیاد
سوال
جوابنقل قول:
دوستان یه مودم چهار پورت دارم
دو تا سیستم خانگی که ویندوز 7 32 بیتی نصب هست
الان هر دو سیستم اینترنت دارن و مشکلی نیس
من میخوام دو تا سیستم هم روی هم شر بشن و بتونم به درایو های همدیگه دسترسی داشته باشن بدون اینکه اینترنت از کار بیافته
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
من از هر کدوم از سیستم ها یک درایو رو شر کردم ولی در قسمت نتورک فقط مودم رو دارمنقل قول:
خوب دوست عزیز همین که هر دو سیستم با هم به مودم وصل هستند یعنی نصف راه رو رفتی روی مای کامپیوتر راست کلیک کن و پراپرتیس رو بزن در صفحه باز شده مقابل گزینه workgroup ببین چی نوشته اگه هردو نوشته WORKGROUP که خوبه اما اگه این طور نبود ابتدا روی گزینه change setting در سمت راست سپس روی گزینه Change کلیک کن و نام ورک گروپ رو مانند سیستم دیگه تغییر بده مهم نیست چی باشه فقط باید یکسان باشند . بعد از تایید هم سیستم را باید ری استارت کرد . حالا کافیه هر فولدری رو که دوست داری شیر کنی فقط تا چیزی شیر نشه اون سیستم تو شبکه دیده نمیشه. کل این کارها هیچ ربطی به اینترنت نداره.
brodvam adsl roter
3 نکته در شبکه قابل ذکر هست و شاید از این باشه،
1. انتخاب اسم home group برای سیستم ها ( این اسم باید برای همه یکی باشه اگر متفاوت باشه شبکه کردن ممکن نیست )
2. انتخاب اسم کامپوتر های متصل ب شبکه ( که این مورد حتما باید متفاوت باشه که اگر اینچنین نباشه مثل مورد بالا شبکه کردن ممکن نیست )
3. ست کردن ای پی از نوع کلاس c ( یعنی شروع ایپی با 192.168 باشه )