با سلام میخواستم از مشورت دوستان استفاده کنم و ببینم نظرشون راجع به خرید یک سیستم فول حداکثر 4 میلیون واسه کارهای طراحی و سه بعدی سازی و انیمیشن سازی چی هستش لطفا همکاری کنین خیلی ممنون Cpu رو یک میلیون و Ram رو هم 24 گیگ در نظر بگیرین
Printable View
با سلام میخواستم از مشورت دوستان استفاده کنم و ببینم نظرشون راجع به خرید یک سیستم فول حداکثر 4 میلیون واسه کارهای طراحی و سه بعدی سازی و انیمیشن سازی چی هستش لطفا همکاری کنین خیلی ممنون Cpu رو یک میلیون و Ram رو هم 24 گیگ در نظر بگیرین
فقط کیس؟!!
رم 16 گیگ بیشتر نمی تونید بخرید! بودجه نمی رسه!!!
با این بودجه، انتظار بالایی نباید داشته باشید و می تونید در سطح نیمه حرفه ای کار کنید با سیستم 4 تومنی. نه بیشتر.
cpu 800 ram 24نقل قول:
ok رم 16 سی پی یو رو خودم 4820k یا اگه پولم نرسید همون 4670kنقل قول:
البته ناگفته نمونه که در صورت خرید مادربرد از سری اچ87، پردازنده 4770 و 16 گیگ رم 1600 مگاهرتز، می تونید اس اس دی هم بخرید که توصیه نمی کنم بهتون و اس اس دی رو بعداً اضافه کنید حتماً.
با بودجه ای که دارید، این بهترین سیستم قابل تصور و خرید هست! (به نظرم)
قیمتهاش رو هم میشه بنویسین؟
قیمت رو از فروشنده ای که ازش میخواین بخرین، باید بگیرین! :)نقل قول:
بنده که نباید بدم عزیز!
اما قیمتش حدود 4 میلیونه! کمتر بود، چه بهتر! به نفع شما. اما بیشتر از 4 تومن نباید بشه.
دوست من ، شما چه نرم افزاری کار میکنی ؟
من خودم هم 3d modeleramو هم کاراکتر دیزاینر،گاهی هم ریگ و انیمیت میکنم
اما تخصصی کاراکتر دیزاینرم
16 گیگ رم هم خیلی زیاده و نیازی نیست
شما برای کار 3دی ، سه تا چیز خوب باید داشته باشی، رم ، سی پی یو ، با تعدا هسته های بیشتر، و همینطور کش بالا... ssd هم در زمان رندر گیری به کار میاد
اما با 4 میلیون به هیچ عنوان نمیشه سیستم حرفه ای بست، یه سیستم متوسط نهایتا ... دوستمون خیلی خوب پیشنهاد داد که ازونجایی که من گیگا رو دوست دارم ، مادربرد گیگا رو پیشنهاد میدم باقیش سخنی توی پیشنهادشون نیست و خیلی عالیه
خیلی ممنون از دوستان منم با SSD موافقم میخوام ویندوز رو روش نصب کنم این CPU Cooler نیاز هستش واقعا؟
بــــــله. قطعاً کولر نیاز هست.نقل قول:
متاسفانه بودجه ای برای اس اس دی نمی مونه! مگر اینکه مادربرد از سری اچ بخرید. پردازنده 4770 و رم هم 2 تا 8 گیگ 1600.
در اینصورت می تونید اس اس دی اضافه کنید که توصیه نمی کنم 3 قطعه رو فدای یک قطعه کنید و آینده نگری رو به کل از بین ببرید!
1: اورکلاک میکنید؟نقل قول:
اگه نمیکنید:
پردازنده رو از سری معمولی بگیرید(سری K نباشه)! حدود 100 تومن ارزونتر درمیاد.
و همچنین مادربورد رو از سری H87 بردارید.مثلا ASUS H87-Plus بقیمت حدود 379 تومن.(حدود 140 تومن ارزونتره)
کولر نیاز هست، ولی نه به این کولر گرون قیمت! مثلا ThermalRight True Spirit 120M رو بقیمت 117 تومن میتونید بگیرید.(حدود 110 تومن ارزونتره)
2:شما نیازی به پاور 700 وات ندارید! 600 وات هم برای سیستم شما زیاده!
اگه پاور رو 600A-HP برداری حدود 245 تومن(حدود 60 تومن ارزونتره)
3:بررسی کنید که برنامه ای که استفاده میکنید از گرافیک استفاده میکنه یا نه! اگه نمیکنه گرافیک خیلی ارزونتری هم میتونید بگیرید!
با تغیرات بالا حدود 410 تومن ار هزینه ها کاسته میشه و بجاش میتونید یک SSD با ظرفیت 120 گیگ بگیرید!(تغیرات بالا تقریبا بدون افت کارایی هست)
SSD اولویت بسیار بالاتری نسبت به پردازنده سری K ، مادربرد سری Z87 ، رم های فرکانس بالا یا کولر خیلی گرون قیمت داره. توصیه میشه از همه این ها زده بشه برای SSD ، آینده نگری خاصی هم در انتخاب اون قطعات وجود نداره و اتفاقا هزینه برای SSD آینده نگرانه تر است (چون SSD می تونه در آپدیت های بعدی سیستم همراه سیستم بمونه ولی CPU/MB/Ram اینطور نیستند).
نمیخوام سیستم رو دستکاری کنم در ضمن اورکلاک هم نمیخوام بکنمنقل قول:
اگه واقعا لازم شد باید بودجه بذارم D:
توضیحاتتون بسیار عالی بودنقل قول:
نه اورکلاک نمیکنم
نرم افزارهام هم:
3DS Max پیشرفته
Maya پیشرفته
After Effect پیشرفته
Premire پیشرفته
Photoshop
من سیستمی که اقا حسام گفتن رو بدون تغییر بیشتر میپسندم چون تعویض مین بورد در اینده و تعویض cpu یه مقدار هزینه بر و سخت هست و در عمل تفاوت چندانی ایجاد نمیکنه برای همین گرفتن یه مین بورد یه مقدر گرون تر و نخریدن اس اس دی به نظر من عاقلانه تر هست مخصوصا تو سی پی یو های قدرتمندو گرون و مین بورد این حرف من بیشتر تو چشم میزنه چون شما به یه اورکلاک کوچیک میتونید تموم هزینه هارو کنار بزنید مثلا من خودم یه دونه 2500k دارم با یه مین بورد msi z68a-g45 (g3) من با این مین بورد سی پی یو رو تا 4700 اورکلاک میکنم و حدود 60 درصد کارایی سیستم رو افزایش میدم البته اون موقع که من میخریدم بهم گفتند مین بورد ارزون بردار مثلا یا چیپ p67 و h61 ولی من زد 68 برداشتم اگر اون موقع من رم بهتری برداشته بودم و مین بورد بهتری 100% میتونستم کارایی سیستم رو تا 80-90 درصد هم افزایش بدم الان ارزش نداره برم یه مین بورد دیگه بخرم و این رو بفروشم چون حداقل باید 400 پول بدم و این مین بورد رو هم حدود 200 بفروشم البته اگر بخرن و اون زمان من میتونستم 2600k رو هم بخرم یا برم 3570 بردارم با اختلاف حدود 50-60 تومان برای 3570 و فکر میکنم حدود 100 تومان که بیشتر میدادم میتونستم 2600 بخرم که سیستم میشد حدود 1900 و من 1600 فکر کنم برام تموم شد این سیستم الانم