سلام :biggrin: :
من يه مدته فلشم قاطي كرده وقتي ميخوام چيزي روبريزم يا پاك كنم خطايwrite protect ميده :puke: .حالا ميخوام ببينم چه جوري ميشه write protectشو ور داشت.
ممنون
عليرضا ;)
Printable View
سلام :biggrin: :
من يه مدته فلشم قاطي كرده وقتي ميخوام چيزي روبريزم يا پاك كنم خطايwrite protect ميده :puke: .حالا ميخوام ببينم چه جوري ميشه write protectشو ور داشت.
ممنون
عليرضا ;)
عزيز فكر كنم شما مموريتون قفل كرديد يك سويچي بايد داشته باشد مثله فلاپي اونو غير فعال من يا به وسيله نرم افزار كردي ولي فكر كنم سخت افزاريه بايد تيكشو بزني روي مموريت دقت كن
سلام:
ممنون از راهنمايت.مثل فلاپي چپزي نداره!
يه سوال ديگه من همين مشكلو با رم گوشيمم دارم وقتي ميذارم تو كارت خوان همين مشكلو داره ولي تو خود گوشي ميتونه هم پاك كنه هم بنويسه!
ممنون
ببرشون گارانتي
متشكر.عزيز
نرم افزاری نیست که بتونه این مموری ها رو فرمت کنه؟
با سلام
این مشکل ، بعلت ویروسی بودن فلش مموری شما نیست ، بلکه به علت نرم افزاری بنام usbwriteprotectمیباشد که شما قبلا انرا نصب کرده اید.
1.اجرای برنامه گفته شده
2.off نمودن گزینه پیش رو
by
اگر فلش دیسک شما مارک Transcend می باشد به سایت این شرکت مراجعه نمایید و در قسمت پشتیبانی صفحه دانلود، برنامه Flash Recovery را دانلود کنید انشا الله که درست می شود من خودم فلش یکی از دویتانم را به این شکل درست کردم که همیل مشکل write protect را داشت در مورد سایر مارک ها هم ممکن است جواب دهد امتحانش بد نسیت
لینک سایت transcend:
کد:http://www.transcendusa.com/Support/DLCenter/index.asp
سلام دوستان مشکل شما ویروس هستش یک کلید در رجیستری ساخته که باعث این اتفاق شده
اگه دوست داری می تونم بیشتر راهنماییت کنم
کسی مشکلی با فلشش نداره لازم به راهنمایی نمی باشد! این تاپیک مال 3 سال پیشه.
نقل قول:
سلام دوست گرامي
من هم اين مشكل رو دارم. اگر ممكنه راهنمايي بيشتري بفرمائيد.
ممنون
با استنفاده از برنامه زیر می توانید اینکار را انجام دهید
پس از دانلود و unzip کردن , برنامه را اجرا کرده و سپس گزینه usb write protect off را انتخاب کیند.کد:http://www.gaijin.at/dlusbwp.php
فلش را safe remove کرده و دوباره به سیستم وصل کنید
دوستان بحث جالبيه ادامه بدهيد من خيلي با اين مشكل مواجه شدم در مورد رم موبايل و فلش كه نتونسته ام به نتيجه برسم و از گارانتي استفاده كرده ام ودر ضمن ويروس باعث اين مشكل ميشود
و در بعضي موارد فرمت كامل نمي شود و خطا ميدهد كه فرمت كامل نيست آيا براي حل اين مشكل در مورد فلش و رم موبايل روشي وجود دارد
سلام منم با این مشکل مواجه شدم :(
برنامه ی بالا هم جواب نداد:(
چاره چیست؟؟؟؟
با تشكر از درج مطلب مفيد ذكر شده
با تشكر از مطلب مفيد درج شدهنقل قول:
باز هم جواب نداد.نقل قول:
هنوز error سر جاشه. من خیلی از برنامه های فرمت رو تست کردم ولی هیچ کدوم جواب نمبده.
هنوز کسی راهی پیدا نکرده؟
کسی نمایندگی transcend رو توی تهران بلده؟
آقا سلامنقل قول:
توجه توجه
اینو میگم برو امتحان کن 100% درست میشه:
برو اینجا سریال فلشو وارد کن:
بعد تمام مراحل رو برات توضیح میدهکد:http://www.transcendusa.com/Products/online_recovery_1.asp
یه برنامه داره که باید اونو دان کنی بعد فلشو بزنی به یو اس بی بعد برنامه رو باز کنی و سریال ده رقمی رو وارد کنی و بعد برنامه از طریق اینترنت فلشو ریکاور میکنه.
موفق باشی.:27:
اینم بگم که نود 32 باعث تمام این مشکلاته.
تشکر یادتون نره:21:
باید برم یه کافی نت پرسرعت و این راه حل رو امتحان کنم. اگه کسی انجام داده نتیجشو بگهنقل قول:
راستی چقدر مطمئنی که کار NOD هست؟!
سلام
واسه فلش من هم این مشکل پیش اومد
که از طریق نرم افزار آنلاین هم درست نشد
من با نرم افزار Sucinv Flash Memory Magic رو نصب کردم و تو نرم افزار فلش رو Low level Fromt کردم که مشکل حل شد!!
دستت طلا ...نقل قول:
من امتحان كردم و به خوبي جواب دادنقل قول:
هیچکدوم از این نرم افزار ها واسه من کارنکردند!
نرم افزار خود ترنس سند هم فرمت نمیکنه، میکنه برید نزدیکترین تعمیرگاه. :دی
؟!
این فایل را داتلود ، اجرا و قفل ( خرابی را رفع ) را باز کنید
D:\My Document\Downloads\Compressed\JetFlash Recovery Tool.zip
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100% جواب میده
خدا پدرتو بیامرزه........
مشکل من حل شد ممنوننقل قول:
:31::31::31:
نقل قول:
ممنون . جواب داد. بوس:11:
من این مشکل و با مموری ریدر دارم و انواع و اقسام مموری و که میزنم write protected میده ابزاری هست ؟
از کامند diskpart هم استفاده کردم ولی اثری نداشت :( این نرم افزار هایی که معرفی کردید هم تست کردم
ممنون
بالا بالا :20:
خوب با کلی سرچ به نتیجه رسید تو مموری ریدر ها ممکنه پین های محافظت از رایت دچار مشکل بشن که میبایست برای ازاد بودن رایت پین ها بهم چسبیده باشن از لینک زیر ببینیدنقل قول:
کد:http://www.getflashmemory.info/-----why-is-my-sd-card-write-protected/
نقل قول:
ممنون از راهنمايي خوبتون. مشكل فلش Transcend من هم حل شد.
بنام آنکه ابر ها را می گریاند تا گلها ر ا بخنداند
باسلام خدمت تمام کسانی که دراین سایت فعالیت میکنند واین همهتجهیزات ونرم افزار را در این سایت قرار دادند تا مراجعه کنندگان احساس کمبود نکنند
چون چنین مشکلی واسم پیش اومد سریع سراغ برطرف کردن مشکل خودم رفتم
حالامشکل من چی بود مشکلی که سراغ اینترنت رفتم تا نرم افزاری برای برطرف کردن مشکلمپیدا کنم دیدم نرم افزار موئثری وجود نداره ودیدم نه اینکه فقط مشکل من نیست بلکهمشکل بیشتر هموطنان منم هست ویروسهایی به تازگی وارد مموریهاویو اس بیها و غیرهمیشه که نه میتوان داخل مموریها فایلی ریخت نه آنها رو پاکش کرد اما باروشی که منامروز به دست آوردم باید به همه دوستانم این مژده رابدم که روشش که درپایین توضیحمیدهم همه رو خوشهال کنم حالا روش ازبین بردن ویروس که نامش Writ protect هست
سی دی ویندوز را داخل درایو قرار دهید کامپیوتر را ری استارت کنیددکمه Delete رانگه داری تاویندوز به صورت اتوماتیک به سمت نصب شدن بره حالا به قسمتپارتیژن بندی درایو هابروید توجه قبل ازاین کاره رم یا یو اس بی یا فلش خود را بهکامپیوتر متصل کنید.ادامه وبه جز درایو کامپیوتر خود در پایین درایو فلش یا مموریخود را میبینید عملیات پارتیزن بندی را روش انجام بدین بعد از این عملیات سی دیویندوز رابیرون بیارین یادتان باشه فقط فلش یا مموری موبایل یا یو اس بی رو پارتیژنبندی کنید نه درایو کامپیوتر.بعد از بیرون آوردن ویندوز کامپیوتر را ری استارت تابا لا بیاد حالا به مای کامپوتر بخش مموری خود بروید وفرمت کنید مشکل شما برطرف شدعزیزان..................مدیر محترم لطفا در سایت این نظرم رو قرار بدین تاهموطنانم استفاده کنند متشکرم ............اگه هر سوال یانظری در این مورد دارید بهآدرس ایمیل من بفرستید....drogbahgt@gmail.com
نقل قول:بنام آنکه ابر ها را می گریاند تا گلها ر ا بخنداند
باسلام خدمت تمام کسانی که دراین سایت فعالیت میکنند واین همهتجهیزات ونرم افزار را در این سایت قرار دادند تا مراجعه کنندگان احساس کمبود نکنند
چون چنین مشکلی واسم پیش اومد سریع سراغ برطرف کردن مشکل خودم رفتم
حالامشکل من چی بود مشکلی که سراغ اینترنت رفتم تا نرم افزاری برای برطرف کردن مشکلمپیدا کنم دیدم نرم افزار موئثری وجود نداره ودیدم نه اینکه فقط مشکل من نیست بلکهمشکل بیشتر هموطنان منم هست ویروسهایی به تازگی وارد مموریهاویو اس بیها و غیرهمیشه که نه میتوان داخل مموریها فایلی ریخت نه آنها رو پاکش کرد اما باروشی که منامروز به دست آوردم باید به همه دوستانم این مژده رابدم که روشش که درپایین توضیحمیدهم همه رو خوشهال کنم حالا روش ازبین بردن ویروس که نامش Writ protect هست
سی دی ویندوز را داخل درایو قرار دهید کامپیوتر را ری استارت کنیددکمه Delete رانگه داری تاویندوز به صورت اتوماتیک به سمت نصب شدن بره حالا به قسمتپارتیژن بندی درایو هابروید توجه قبل ازاین کاره رم یا یو اس بی یا فلش خود را بهکامپیوتر متصل کنید.ادامه وبه جز درایو کامپیوتر خود در پایین درایو فلش یا مموریخود را میبینید عملیات پارتیزن بندی را روش انجام بدین بعد از این عملیات سی دیویندوز رابیرون بیارین یادتان باشه فقط فلش یا مموری موبایل یا یو اس بی رو پارتیژنبندی کنید نه درایو کامپیوتر.بعد از بیرون آوردن ویندوز کامپیوتر را ری استارت تابا لا بیاد حالا به مای کامپوتر بخش مموری خود بروید وفرمت کنید مشکل شما برطرف شدعزیزان..................مدیر محترم لطفا در سایت این نظرم رو قرار بدین تاهموطنانم استفاده کنند متشکرم ............اگه هر سوال یانظری در این مورد دارید بهآدرس ایمیل من بفرستید....drogbahgt@gmail.com
برای سلیکون پاور آدرس زیر را در برنامه دانلود خود past کنید
جواب دادهکد:http://www.tarfandestan.com/forum/attachments/65690d1277226488-siliconpower-repair.zip
سلام دوستان تمام راه حل های موجود رو خوندم هیچکدوم اثری ندارند
فلش من یهو موقع کپی کردن هنگ کرد
بدون Safe کردن درش آوردم و بعد write protect شد
با هر کدوم از این نرم افزارها که اینجا گفتین امتحانش کردم
تازه قبلش هم تو لینوکس خواستم درستش کنم بازهم نشد!!!
تو رجیستری ویندوز هم واسش هایف کی نوشتم بازهم نشد!!!
کمکککککککککککککککککک
agha ,erc barnamey write protection off ali budo javab dad,man dg na omid shode budam k in kar kard
bazam mamnun
سلام فلش من رايت پروتكت شده واصلا سيستم براي فرمت آن ارا نميشناسه البته وقتي درusbقرارميدن آن را باز ميكنه چه كار كنم تا اون را فرمت كنم
سلام:نقل قول:
من این کار رو کردم جواب داد شما هم امتحان کنید.
1- روی منوی استارت که کلیک میکنید تو قسمت run توی ویندوز xp و تو قسمت جستجو توی ویندوز ویستا و 7 عبارت regedit رو تایپ کنید تا وارد رجیستری ویندوز بشین.
2- مسیر (HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrrentControlSet\Cont rol\StroageDevicePolicies) توی منوی درختی برنامه دنبال کنید.
3- حالا وقتی روی StroageDevicePolicies کلیک می کنین ، باید تو قسمت سمت راست کلید REG_DWORD رو ببینید.
4-روی اون کلیک کنید تا باز بشه
5- حالا اگر مقدار اون رو برابر 1 باشه write protect فعاله و اگر 0 باشه write protect غیر فعاله