با عرض سلام و خسته نباشید
یک فن CPU از 30تا 50 هزار تومان به من معرفی کنید که کم صدا باشد و کیفیت خوبی داشته باشد
Printable View
با عرض سلام و خسته نباشید
یک فن CPU از 30تا 50 هزار تومان به من معرفی کنید که کم صدا باشد و کیفیت خوبی داشته باشد
باسلا م این مودل ها خیلی خوبه
GAMMAXX 300 Intel & AMD قیمتش 61تومن سوکت
GAMMAXX 200 Intel & AMD تومن42
37تومنGAMMA 200 Intel & AMD
به این سوکت هامی خورنLGA1155/1156/775 and AMD FM1/AM3+/AM3/AM2+/AM2/K8
کدام صدایی کمتر ایجاد می کند و خنک کنندگی این سه محصول چطور است و دمای CPU را از چه حدی نمی گذارد بالا برود
مشخصات پردازندتون چيه؟
Intel Celeron d 336 2.8Ghzنقل قول:
پیشنهاد من Deepcool GAMMA Archer با قیمت تقریبی 30 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قدرت خنک کنندگی این فن خوبه دما را تا 30 درجه پایین می آوردنقل قول:
یک فن برای سیستم زیر می خواهم تا قیمت 100 تومان
این سیستم برای گیم مناسب است البته با پاور 650 انرمکس و کیس x1 basic با تشکر
در رنج قیمت 100 تومن میتونین DEEPCOOL GAMMAXX S40 رو با قیمت تقریبی 80 تهیه کنین.
علی رضا جان لطفا کمکم کن
این سیستم برای گیم مناسب است
یا تا رسیدن سوکت برادول صبر کنم
ﻋﻠﯽ ﺭﺿﺎ ﺟﺎﻥ ﻟﻄﻔﺎ ﮐﻤﮑﻢ ﮐﻦ
به نظر من سیستم بهتر هم شاید بشه بست.نقل قول:
شما در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک جدا بزنین و حداکثر بودجتون رو هم مشخص کنین تا زودتر به نتیجه برسین.
سلام برای CPU دما هنگام بیکاری 48-50 است و هنگام کار زیاد و استفاده 100 درصدی از ان دما تا 68 می رود اشکالی ندارد البته با فن معمولی اینتل.لازم است فن بهتر بخرم یا نه پیشاپیش ممنون
به نظرم دماها خیلی بالا نیستند و تقریبا مناسبن.نقل قول:
داخل کیستون رو تمیز و گرد و خاک زدایی کنین ، در صورت امکان خمیر پردازنده رو با نوع مرغوب عوض کنین ، کولینگ و تهویه کیس رو در صورت امکان بهتر و بیشتر کنین. با این موارد میتونین چند درجه ای کاهش دما داشته باشین.
در هنگام گیم کامپیوتر یک دفعه ریستارت می شودچرا؟خمیر سیلیکون هم عوض کردم در کیس هم باز است و داخل کیس نیز گردگیری کردم ممنون سرعت فن هم 2300-2450 است
اولا درب کیس رو ببندین.نقل قول:
دمای قطعات بخصوص پردازنده رو توسط نرم افزار HWMonitor در حالت لود و بیکاری مجددا تست کنین.
از سلامت نرم افزاری و سیستم عامل مطمئن بشین.
در همه گیمها این گونه هست؟
با سلام پاور اچ پی 500 وات با قیمت 70 هزار تومان چطور است از لحاظ کارایی نسبت به قیمت و ایا این شرکت پاور با وات واقعی دارد یا خیر وجنس پاور های ساخت این شرکت نسبت به گرین چیست ممنون
با برنامه speed fan نگاه کردم در حالت معمولی 47 تا 50 و در حالت لود کامل تا 78 نیز می رسدنقل قول:
ممکن است مشکل از پاور باشد چون هنگامی که گوگل کرم را باز کرده بودم کامپیوتر ریستارت شد
پاور را از نه سال پیش تا حالا کار کرده و نرم افزار و ویندوز کاملا سالم است
در صورت امکان با یک پاور دیگه هم تست کنین تا از بابت پاور مطمئن بشین.
بردم پیش کامپیوتری گفت مشکل از پاور است گفت پاور اچ پی دارم با یک سال گارانتی و قیمت 70 هزار تومان می خواستم بدونم پاور اچ پی از نظر کیفیت چطور است در حد گرین می باشد یا نه و گفت 500 وات واقعی است می خواستم بدونم درسته یانه ممنون
بردم پیش کامپیوتری گفت مشکل از پاور است گفت پاور اچ پی دارم با یک سال گارانتی و قیمت 70 هزار تومان می خواستم بدونم پاور اچ پی از نظر کیفیت چطور است در حد گرین می باشد یا نه و گفت 500 وات واقعی است می خواستم بدونم درسته یانه ممنون
پیشنهاد میکنم از همون برند گرین یا برندهای معتبر دیگه مثل Enermax و . . . تهیه کنین.
500 وات واقعی قیمتش بیشتر از هست !!
سلام بین این فن ها کدام قدرت خنک کنندگی بهتر داره به ترتیب
Thermaltake Frio CPU Cooler
ThermalRight AXP-100 CPU Cooler
Cooler Master Hyper N520 CPU Cooler
CPU Cooler Tuniq Tower 120 Extreme
ممنون می شوم جواب من را سریعتر بدهید
لطفا کمکم کنیدنقل قول:
تفاوتشون زیاد نیست ولی مدل DeepCool تا حدودی بهتره. البته نویز بیشتری هم داره.
اگر کولر ماچو بخرم و بعدا یک فن دیگر اضافه کنم بهتر از بقیه می شود یا نهنقل قول:
فکر بدی نیست. اگر از لحاظ قیمتی تفاوت زیادی نداره همین کار رو بکنین.نقل قول:
سلام از بین این کیس ها کدام را پیشنهاد می دهد
Green x1 basic
Green orbit
Green hunter
ThermalTake Case Commander MS-II
Enermax clipeus
من مدل X1 رو پیشنهاد میکنم. تا حدودی جادارتر هست و کولینگ مناسبی داره.