امیر تتلو خواننده ایرانی بازداشت شد
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، آقای زاهدیان درباره خوانندههای "زیرزمینی" که آثار آنها از شبکههای خارجی پخش می شود، گفت: "پلیس با این دسته از افراد برخورد میکند. اجازه نخواهیم داد در فضای قانونی کشور اتفاقی بیفتد."
به گفته آقای زاهدیان، صداوسیما و وزارت ارشاد زمینههای لازم را برای فعالیت هنرمندان فراهم کردهاند و "افرادی که به شکل زیرزمینی قصد فعالیت دارند باید دست از این کار خود برداشته و در قالب هنر قانونی و واقعی به فعالیت خود ادامه دهند."
امیرحسین مقصودلو، معروف به امیر تتلو متولد سال ۱۳۶۲ در تهران یکی از خوانندگان رپ فارسی است.
تتلو با شماره 8 در پرسپولیس !!!!!!!!!!!
در تمرین دیروز پرسپولیس رخ داد !!!
تتلو خواننده معروف زیر زمینی: مگر فوتبالیستها خواننده نشدند؟ من هم میخواهم فوتبالیست شوم !!!
تتلو یکی از خوانندگان زیر زمینی کشورمان گفت: همه فوتبالیستها خواننده میشوند مگر چه میشود ؟ من هم میخواهم فوتبالیست شوم !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیر مقصودلو معروف به امیر تتلو پس از حضور در تمرین پرسپولیس در گفتگو با
افزود:
هنوز چیزی معلوم نیست شاید به فوتبال روی بیاورم و در یکی از باشگاه های لیگ برتری مشغول شوم.
وی گفت: همیشه یک پرسپولیسی بودم و این تیم را دوست داشتم و امروز تصمیم گرفتم تا از نزدیک بازیکنان تیم پرسپولیس را ببینم.
تتلو در پاسخ به این سوال که چطور می شود یک خواننده فوتبالیست شود گفت: مگر چه میشود؟
این همه فوتبالیست خواننده میشوند و هیچ اتفاق خاصی نمیافتد من هم دوست دارم به صحنه فوتبال بپیوندم.
:n08:
تتلو از پرسپولیس بیرون انداخته شد (:
سیاسی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
رئیس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس در خصوص حضور تتلو در تمرینات این تیم گفت:
من از سرپرست تیم خواستم که این خواننده زیرزمینی را از پرسپولیس بیرون بیاندازد و دیگر اجازه ندهد سرتمرینات تیم حاضر شود.
حمید رضا سیاسی در گفتگو با
افزود:
این خواننده در تمرینات بین بازیکنان پرسپولیس رفته است به هر حال خوردبین قرار است که به این خواننده بگوید که دیگر در تمرینات حاضر نشود.
انتهای پیام/