آقایون خسته نباشید همونطور که از عنوان پیداست می خوام یه کیس جم کنم چه قطعاتی انتخاب کنم؟:n13:(یکم اینور اونور رقی نمی کنه)
Printable View
آقایون خسته نباشید همونطور که از عنوان پیداست می خوام یه کیس جم کنم چه قطعاتی انتخاب کنم؟:n13:(یکم اینور اونور رقی نمی کنه)
سلام دوست عزیز
پیشنهاد من
cpu intel i5 4670 650 t
main asus h87 plus 370
ram 4gb *2 1600 270
hdd segate 1tr 64m 7200r sataiii 195 t
dvd rw lg 55 t
power green gp600eu 230 t
case green x1 + fan 12cm 140+15 t / magnum ii 125 t
vga safhair r9 270x dual fan بزودی حدود 800 تا 900 تومان / asus gtx 760 980 t
اگر میخوای سیستمت قویتر بشه یه مین giga z87 بردار حدود 580 تومان رمهات رو هم 2133mhz g skill بردار
داداش سیستم مد نظرم اینه:
M.B : ASUS Z87-A LGA1150 Z87 MB 589 Tomanفقط پاور جواب می ده؟ و دو تا 650ti boost بردارم یا همون GTX 770 ؟ (قیمتاش هم از سایت لیون کامپیوتر گرفتم.)
Cpu : Intel Core i5 4670 Haswell 665 Toman
Vga : ASUS GTX 770 OC DCII 2GB GDDR5 1499 Toman
Ram : Corsair Vengeance 4GB 1600 DDR3 175 Toman
HDD : WD Caviar Green 1 TB SATA 188 Toman
ODD : Pioneer DVD-RW 24X 55 Toman
PSU : Green GP600A-EU 225 Toman
Case: Green X-3 Gaming 205 Toman
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما با خرید دو عدد کارت گرافیک فوق به قیمت حدودی 1,400,000 تومان، می توانید از کارت گرافیک خود در حد یک GTX 770 انتظار فریم دهی داشته باشید...!!!
جالب است بدانید که SLI دو عدد کارت GTX 650 Ti Boost قطعاً از یک عدد ATI Radeon HD 7970 و GTX 680 در اکثر شرایط قدرتمندتر خواهد بود و تنها کمی از GTX 780 ضعیف تر هست!!
بنابراین می توانید انتظار داشته باشید که SLI دو عدد کارت گرافیک NVIDIA GeForce GTX 660 Ti Boost به قیمت حدودی 1,900,000 تومان به راحتی می تواند GTX 780 را شکست دهد و در حد یک GTX TITAN در گیم ها و پردازش های گرافیکی به شما فریم دهی کند.
نویسنده : آقا حسام جمشیدی با نام کاربری Hessam 2
منبع : فروم همسایه ( جرأت نمی کنم لینک بزارم چون پست پاک نشه ! اگه خواستید براتون لینکشو می فرستم )
و اما در مورد این سیستم :
-پاور رو باید حداقل Green GP650B-OC و ترجیحاً GP750B-OC انتخاب کنید !
-آخه شما رم رو فدای کارت گرافیک 770 کردید ؟!!!! کارت 770 برای بودجه های بالای 4 تومن پیشنهاد میشه ! شما با بودجتون اگه بتونید به 3500 برسونید میتونید یه کارت 760 از برند MSI یا گیگابایت انتخاب کنید عزیز !!
فکر ایسوس رو هم نکنید چون خنک کننده هاش واقعاً افتضاح عمل کردند توی تست ها ! و همین کارت 770 دماش به بالای 90 درجه رسیده !! اگه خواستید لینک بررسی رو هم خدمتتون ارائه میدم !
-هاردتون هم که وسترن گرین انتخاب کردید اصلاً توصیه نمیشه ! سیگیت باراکودا بخرید تا سرعت بسیار بالاتری داشته باشید ! بودجتون به وسترن بلک نمیرسه ! هرچند توی سرعت و خنک بودن و کم سر و صدا بودن سیگیت بهتر عمل کرده !
هاردهای سری گرین مناسب آرشیو در دو حالت هستند :
1. هارد دیگری به عنوان هارد اصلی سیستم برای نصب سیستم عامل وجود داشته باشه
2. حافظه SSD برای نصب سیستم عامل در نظر گرفته شده باشه
هارد گرین ترجیحاً نباید به عنوان هارد اصلی سیستم انتخاب بشه این هارد به ویژه در ویندوز XP سرعت بسیار پایینی داره و برای استفاده در این ویندوز حتماً باید عمل Allign روش صورت بگیره !!
- کیس بسیار جدید X1 که درسایتی که گفتید هم موجوده از نظر کیفیتی و نسبت به X3 صد شرف داره و قیمتش هم به طرز عجیبی واقعاً عالیه !!!
آقای اشراقی عزیز . یه سوال پیش اومد
asus فقط خنک کننده سری 770 ش مشل داره یا همه کارت هاش این مشکل را دارن ؟ مثلا 760 هم همین مشکل را داره ؟
نقل قول:
توی 760 هم همین خنک کننده به کار رفته و به نظر میرسه وضعیت مشابهی داشته باشه !
باید دید خنک کننده کارت 760 جدید ایسوس از سری ROG با نام MARS 760 چه عملکردی داره ؟!!
این هم تست های دمای اعجوبه جدید ایسوس یعنی MARS 760 !!!
ظاهراً توی این کارت هم همون خنک کننده به کار رفته !!! :n24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از اطلاعاتتنقل قول:
الان دمای این کارت بالا محسوب میشه ؟
سلامنقل قول:
قبوله که SLI 650 مثل 770 فریم میده ولی از اون طرف هم اون پولی که ( 100 تومن ) از خرید این دو کارت بجای 770 سود میکنی باید 70 دیگه بذاری روش و پاور 650 رو بگیری که به نظرم کار عاقلانه ای نمیاد......
همه نوع بازی هم نمیتونن از SLI پشتیبانی کنن
جناب اشراقی دقیقا حرف دل منو گفتین( از کجا فهمیدین؟:n04:)دو دل مونده بودم که 770 بگیرم یا دو تا 650 sli کنم دقیقا 3% 770 قوی تره که مهم نیست.در مورد خنک کننده هم اگه گیگا بگیرم تفاوت قیمتش می شه 400 تومن.پاورم شک داشتم که اینم زدین به خال فقط 400 تومن هستش (اگه بوجه کم بیارم کیس نمی خرم نظرتون چیه؟)
هارد هم چشم می کنیم seagate.
نه خوب واسه 770 پاور نمیرسه.(600 وات رو عرض میکنم)نقل قول:
بد نیست ! بستگی به این هم داره که دور فن روی چند درصد تنظیم شده بوده و اینکه تست توی چه شرایطی انجام شده ؟!نقل قول:
روی کیس های خوابیده که برای تست استفاده میشود این تست ها گرفته شده است یعنی هوا به راحتی از بقل های گرافیک وارد هیت سینک شده و باعث رفع گرما به صورت بهتری میشود اما در شرایط واقعی یا همون توی کیس هوا تازه و خنک و درجریان وجورد نداره و این گرما هیت سینک ها به رفع نمیشود و به بقیه اجزا نیز القا می کنتش ، همچنین بک پلیتی که پشت کار وجود دارد بر این قضیه صحه می گذارد و گرما از انجا به خوبی دفع نمیشود . ( نوشته : استاد امیر محمود برزگر یکی از بهترین نقد کننده های قطعات کامپیوتر در کشور منبع : یکی از فروم های همسایه )
پس واسه دو تا 650 میرسه ؟!!! هیچ فرقی از این لحاظ نمی کنه !نقل قول:
خودتون توی پست سوم گفتین !! :n02:نقل قول:
زیر اون سیستم مدنظرتون !
نه منظورم اینه که در هر حال باید پاور عوض بشه.(دوتا 650 تفریبا 268 وات کارکردش هست ولی 770 230 خب معلومه دوتا 650 پاور بیشتر می خواد.)نقل قول:
پس شد این:اگه یازم مشکلی داشت بفرمایین.(اگه تونستم بوجه رو ببرم بالا رم یکی دیگه اضافه می کنم.)
M.B : ASUS Z87-A LGA1150 Z87 MB 589 Toman
Vga : ASUS GTX 650 Ti Boost OC DCII 2GB GDDR5 2x639 Toman
Ram : Corsair Vengeance 4GB 1600 DDR3 175 Toman
HDD : Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD 186 Toman
PSU : Green GP650B-OC 387 Toman
Case: Green X1 Basic Gaming case 140 Toman
نقل قول:
برادر رم 4 گیگ کمه ! 8 گیگ بردار ! همش توی همون سایت موجوده !
یکی از اینها :
Crosair Vengeance 8GB Single 1600MHZ
Crosair XMS3 2*4GB 1600MHZ
Crosair 8GB 2133 MHZ Single
Crosair XMS3 8GB 1600 MHZ Single
Crosair XMS3 2*4GB 2000MHZ
Gskill Ares 2*4GB 2133 MHZ
نکته مهم : اگه حتماً میخوای رم 1600 ببندی و درآینده قصد اضاف کردن یه کارت 650 دیگه نداری مادربرد رو میتونی از سری H87 برداری که ارزونتره و هزینت کمتر میشه ! مثل H87-Pro
باشه اگه قرار Ram بردارم dual برمیدارم با bus بالا تر از 2000.(راستی 650 یکی رو 16x کار می کنه، اگه دوتا بندازم 8x می شه ؟رو کارایش چقدر تاثیر داره چون اولین بار SLI میکنم. )نقل قول:
پس تموم:
M.B : ASUS Z87-A LGA1150 Z87 MB 589 Toman
Vga : ASUS GTX 650 Ti Boost OC DCII 2GB GDDR5 2x639 Toman
Ram : Gskill Ares 8GB 4GBx2 2133MHz DDR3 Ram 349 Toman
HDD : Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD 186 Toman
PSU : Green GP650B-OC 387 Toman
Case: Green X1 Basic Gaming case 140 Toman
فقط یه سوال دارم که این رفیقمون گفتن بعضی بازی ها SLI پشتیبانی نمی کنن، منظورشون از اینکه پشتیبانی نمی کنه یعنی چه؟ یعنی مثلا با یک کارت اجرا مکنه؟و بطور مثال کدوم بازی؟خیلی ممنون از پاسخ دقیق دوستان.
مبارکه انشاء الله !نقل قول:
اجازه بدید سؤالتون رو با یه سؤال جواب بدم که جواب دقیقی هست !
برادر من توی تاپیکتون یه بنچمارک گذاشتم در مورد کارایی دو تا 650Ti BOOST ! که اون بنچمارک کارایی کلی دو کارت بود ولی به تفکیک برای بازی های مختلفی هم تأثیرشو نشون داده بود !
سؤال من اینه اگه قرار بود اون بازی ها از SLI پشتیبانی نکنند پس علت تفاوت کارایی در حالت SLI با حالت تک کارت توی بنچمارک ها چی بود ؟!!! معجزه شده بود ؟!!
برادر این حرفی که گفته میشه بعضی بازی ها از دو کارت گرافیک پشتیبانی نمی کنند مربوط به یکی دو سال پیش و قبل از اون بود و حرف کاملاً درستی بود ! اما الآن هم بازی ها برای SLI/CF بهینه سازی شدن هم درایور کارت های گرافیک تا بتونند نهایت کارایی رو برای اون کارت به ارمغان بیارند !
به نظرشما دلیل اینکه انویدیا داره هر ماه یا شاید کمتر از یک ماه ورژن درایورهاشو آپدیت می کنه چیه ؟!!! دلیلش بهینه سازی هست دیگه !
البته من بهتون دو پیشنهاد می کنم که اگه بعداً پولی دستتون اومد دو کار کنید :
1. یه کولر پردازنده برای سیستم بگیرید چون کولر استوک چندان قدرتی نداره توی خنک کردن !
2. یه SSD به سیستم اضافه کنید !
خیلی ممنون.نقل قول:
پیشنهاد میکنم حالا که مادربورد با چیپست Z87 میخواین تهیه کنین ، پردازنده رو هم ضریب باز انتخاب کنین تا در آینده برای اورکلاک احتمالی مشکلی نداشته باشین.
همچنین بهتره در صورت استفاده از چند کارت گرافیک کیس جادارتر و با کولینگ مناسبتر هم تهیه کنین.
پاور رو برای SLI کارت GTX 650 Ti Boost ، مدل 750 از سری اورکلاکینگ گرین رو پیشنهاد میکنم.
علیرضا جان ! کیس X1 میتونه از دو کارت 780 در حالت SLI پشتیبانی کنه !نقل قول:
در مورد پردازنده سری K فرمایش شما کاملاً صحیحه ! :n16:
صرفا مسئله پشتیبانی و ساپورت نیست. چون کیسهای ارزانتر هم ممکنه ساپورت کنن.نقل قول:
مهم کولینگ و داشتن فضای مناسب برای تهویه هوا هست.
برای استفاده از چند گرافیک ، در مواقعی که سیستم تحت فشار هست و حرارت قابل توجهی تولید میکنه ( و بخصوص در فصول گرما ) داشتن فضای مناسب و کولینگ خوب در کاهش دما و عملکرد سیستم تاثیر مستقیم داره.
برای سیستمهایی که بر مبنای SLI و یا CF بسته میشنانتخاب کیس و کولینگ مناسب در درجه اهمیت بالایی قرار داره.
منم با نظرم دوستمون موافقم پردازنده k بردارید
و به نظر من بهتره از یه کارت گرافیک استفاده کنید مثلا 770 یا اگه صبر کنید بزودی r9 290 با قیمت 400 دلار پاور هم 750 گرین مناسبه
البته چون نسل بعدی بازی ها احتمال داره برن سمت amd بهتره گرافیک ای ام دی که به زودی میاد رو بگیرین
این کیس به طور دیفالت دارای 1 فن 120 میلی متری و قابلیت نصب 4 فن با همین سایز به صورت Optional هست که میتونه به خوبی حرارت ایجاد شده رو دفع کنه ! همجنین دارای فیلتر سلولزی قابل شست و شو در سقف و قسمت شیار کاور بغل و وفیلتر مگنتی قابل جداساازی در کف کیس هست که جلوی ورود گرد و غبار رو می گیره !نقل قول: