سلام
آقا تو بازی اونجایی که یه در بسته هست که روش باید یه سپر آبی و یه سپر قرمز وصل بشه و وسط اتاق یه دکمه هست که وقتی میری روش یه در رو به روت می چرخه باید چیکار کرد؟
بد جوری گیر کردم
Printable View
سلام
آقا تو بازی اونجایی که یه در بسته هست که روش باید یه سپر آبی و یه سپر قرمز وصل بشه و وسط اتاق یه دکمه هست که وقتی میری روش یه در رو به روت می چرخه باید چیکار کرد؟
بد جوری گیر کردم
ببين بايد بري اون يارو سبده كه كه توش چوبه رو برداري بعد از فاصله با لگد بزني كه بره روي اون دكمه بعد با سرعت يه معلق بزني(تو همون فاصله اي كه ميچرخه ) و از در رد شي اميدوارم مشكلت حل بشه.
فقط يه چيزي اون يارو كه توش الوار ريختن رو بايد از اونور دكمه بزني بياد رو دكمه يعني پشت به در باشي.
به من هم كمك كنيد:
يه جايي ميرسم به يه غول كه به صورت گاو آهنين هست و پشته غوله هم يه در بزرگ كه احتمالا بايد از اونجا رد شد. به هر صورت اين غول شاخدار بدجوري حال منو گرفته. چي كار كنم؟
پست شما فارسي شد. لطفا از اين به بعد فارسي تايپ كنيد//// مهدي
نقل قول:
نوشته شده توسط armia
بايد بري بالاي پله ها (روي سكو) انقدر با شمشيرت بزنيش تا گيج بشه (سوراخ ميشه نور ميزنه بيرون)بعد اون بالا اون دسته رو بكشي يه چيزي مثل نيزه ميخوره بهش چند بار اين كارو بكن تا بكشيش در شكسته ميشه و تو رد ميشي
مشکل من حل شد ممنون
ببخشيد اون مرحله ايي كه دو تا اژدهاي كوچك پايين هستش و يك اژدهاي بزرگ بالا است چه جوري بايد رد كرد
بابا تو رو خدا جواب بديد
سلام دوست عزيز
قبلا اين موضوع بحث شد
كاري نداره
اول شروع مي كني يكي از اژده هاي كوچيك رو مي زني بعد از زدن اون ميفته زمين بعد شما از بقل كه چند تا جعبه هست ميري بالا و مي پري روي يه وزنه و اون مي فته و اژده ها مي ميريه بعد همين كا رو براي اژدهاي دوم انجام مي دي بعد هم از وسط ميري بالا تا به اژدهاي بزرگ بريسي باد 4 بار اگه اشتباه نكند اون رو بزني به صورتي كه بعد از ردن ديگمه دايره رو مي ده بايد با سرعت دايره رو بزني بعد از 4 با يك دومو نشون مي كه اژدها مي ميره و بايد بري كليد رو از تو گلوش ور دار ي
اميد وارم مشكلي نداشته باشي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ببينم چي ميشه
اون مرحله ايي كه پرندگان پايين هستند و ما بايد بريم طبقه بالا از روي چوب ها رد شيم اصلا نميشه چيكار بايد كرد؟
جون من جواب بديد
نقل قول:
نوشته شده توسط hamed723
عيزيز دل خيلي گنگ گفتي يكم دير متوجه شدم ببين عزيز
تو انجا طبقه پايين برو جلو زا روي پله ها كه رد شي دو تا مجسمه بزرگ با سپر مي بيني اونا رو بكش بيار پايين بعدئ در دو طرف دو تا شكاف هست كه پرندگان از اون بيرون مي ان بايد بكشي جلوي انا تا سپر با شكاف مچ بشه تا پرنده بيرون نياد بعد مجسمه دوم رو توقريه به همين شكل بعد پرنده ها رو بزن و برو بالا از روي چوب ها رد شو كه خيلي راحته دو تا مسير درست هست
مشكلي بود بگو ولي قبلش يكم فكر كن :)
ببخشيد مرحله ايي كه بايد يك شي سبز رنگي رو بگيرم بعد چند تا نرده جلوي اونو ميگرن بعد چند تا سنگ با شكل هاي محتلف است بايد چيكار كنيم لطفا سريع
خوب تابلوه تو اون اتاق جلوت يه شكل هست بايد سوتون ها رو طوري بزاري كه سط ح رو بگيره تا باز بشه و الاماس قرمز رو ور دارين يه پازله خيلي راحته راستي تو اون اتاق بالا چند تا خون و اربيت هست يادت نره ور داري
دوستان اين بازي واسه ي كامپيوتر نمياد ؟
سلام به همه ی بچه ها.
دوستان عزیزم، من از شما یک راهنمایی برای بازی God of war game که مال پلی استیشن 2 است، میخوام.
توی این بازی در مراحل وسطاش باید یک غول را نابود کنیم ولی هرچی زخمیش میکنیم و روی زمین میفته، خونش(جونش) بیشتر میشه!!!!!
اگر کسی این بازی را تا حالا بازی کرده و میتونه کمک کنه، مرا بی زحمت راهنمایی کنه.
خیلی خیلی ممنوووووووون.
خب اين راهنماييت اصلا خوب نبود من كه نفهميدم كجاشو مي گي اون مجسمه گندهه منظورته؟
خیلی ممنون از پاسخ دادنتون.
منظور من مرحله اي است كه دو تا اژدهاي كوچك پايين هستش و يك اژدهاي بزرگ بالا است.
برای کشتن اژدهای بزرگه باید چکار کرد؟؟
البته این مشکل را یکی دیگر از دوستانم در این پست پرسید، و جواب هم گرفت ولی من متوجه نشدم و موفق نبودم.
اگر امکانش هست، یکبار دیگه کمکم کنید...ممنوووووووووووووون
خواهش!
آها تو شماره ي يك رو داري بازي مي كني!
شما اول بايد يكي از اژدها كوچيكا رو بزني بعد از نردبون بري بالا و وزنه رو بندازي روي سرش بعدش اون يكي كوچيكه رو هم همين كارو بكني براش و آخرش هم بزرگه خودش راهنمايي كشتن داره ( ضربدر و دايره و غيره!)
دوباره خیلی ممنون از راهنماییتون..اما من همون اخرش گیرم.
یعنی ابتدا اژدها را کتک میزنیم تا بیفته و بعد سریع 4 بار دایره را میزنیم، اما بعدش را بلد نیستم.
اگر میشه بیشتر راهنمایی کنید.
خیلی خیلی ممنون.
جیف که پلی استیشن 2 رو فروختم و دیگه بازی رو ندارم وگرنه به همتون کمک میکردم
راستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این بازی فقط برایه کامپیوتر نمیاد!
خب من كه يادم نمي ياد اونجا چه مشكلي داشتشنقل قول:
اگه تونستم بازيش مي كنم فردا برات مي گم
ممنون از لطف همتون..قربونتون برم.
من منتظرم.
خب فهميدم!
مشكل اينه كه تو اصلا نبايد به جون اژدها كه هي زياد مي شه توجه كني
تو به دكل توجه كن
بعد چهار بار دايره رو زدن و كوبوندن سر اژدها به دكل دكل مي شكنه و بعد با دايره بعدي كاملا شكستش مي دي
تو اصلا توجهي به زياد شدن جونش نداشته باش انقدر بزنش كه دكل بشكنه!
دوستان من در قسمت 2بازی جای که بال را میگیرم بعد که وارد منطقه مذاب شدم بهد از کشتن غول سنگی یه راه بالا وجود داره که باید از اونجا برم ولی تصویر سیاه میشود ایراد از کجاست از بازی یا cd
Ar@m عزیز...دستتون درد نکنه
ایول..درسته، موفق شدم.
خیلی خیلی ممنووووووووووووووون.
تو بعد از شكست غول سنگي بايد برگردي پيش اون مردي كه بسته شده بود و محكوم بود تا ابد هرروز شكنجه بشه و اونو بندازي تو آتيش و بعد بري طرف مجسمه و دستش رو كنار بزني و با اسب فرار كنينقل قول:
اگه اين كارها رو مي كني و بازم گير مي كني مشكل از بازيه
سي دي هاي شماره دوم واقعا خيلي مشكل داشتن من خودم دو تا سي دي به درد نخور دارم
خواهش!نقل قول:
دوستان من در قسمت 2 بازی در جای که دو زن یکی در اینه ودیگری در در وسط است گیر کردم چه جوری باید این دو رو از بین برد
تو بايد انقدر اونا رو بكشي كه با جيغشون ديواره بريزه!
دوست عزیز انا اسلا جیغ نمزنن
فكر كنم با شماره 1 اشتباه كردم
يادم نمي ياد كجا رو مي گي!
سلام!!
من تو بازی 1 برای کشتن اژدهای بزرگ بازم مشکل دارم..اگرچه دوستمان Ar@m در تاپیک قبلی توضیح داد ولی من بازم نمدونم چطوری باید دکل را شکست، اخه دکل اصلآ شکسته نمیشه...اژدها را خیلی میزنم و روی زمین میفته ولی کاری به دکل نداره.
اگر میشه یک کم بیشتر توضیح بدید...
سلام دوست عزيزنقل قول:
قبلا اين موضوع بحث شد
كاري نداره
اول شروع مي كني يكي از اژده هاي كوچيك رو مي زني بعد از زدن اون ميفته زمين بعد شما از بقل كه چند تا جعبه هست ميري بالا و مي پري روي يه وزنه و اون مي فته و اژده ها مي ميريه بعد همين كا رو براي اژدهاي دوم انجام مي دي بعد هم از وسط ميري بالا تا به اژدهاي بزرگ بريسي باد 4 بار اگه اشتباه نكند اون رو بزني به صورتي كه بعد از ردن ديگمه دايره رو مي ده بايد با سرعت دايره رو بزني بعد از 4 با يك دومو نشون مي كه اژدها مي ميره و بايد بري كليد رو از تو گلوش ور دار ي
اميد وارم مشكلي نداشته باشي
خیلی ممنون از پاسخ دادنتون.
ولی من این تاپیک را خوندم و متوجه نشدم، بعد از 4 بار دایره زدن باید چکار کرد؟ شما یک چیزی میگید ، اون یکی دوستمان یک چیز دیگه...
طورو خدا درست توضیح بدید.
متشکرم!!
نه ببين ما هردومون داريم يه چيزي مي گيم كه!
از اول توضيح مي دم!
سه تا اژدها هستش
دو تا كوچيكا رو بايد با روشي كه akmfad1 گفت انقدر بزنيشون كه بي حركت بشن بعد وزنه رو بندازي رو سرشون مي ميرن
اون بزرگه رو انقدر بايد بزني كه دايره ظاهر بشه بعد تند تند دايره بزني تا آخرين حركت بياد و كريتوس سر اژدها رو با شمشيرش به دكل مي كوبه و اگه تو به اين صحنه نمي رسي يعني نتونستي دكمه ها رو با سرعت كافي بزني
بعد 4 بار تكرار اين حركت ( كوبوندن سر اژدها به دكل) دكل مي شكنه و يه بار بعدش اژدها مي ميره
سلام به همه ی بچه ها.
دوباره سر و کله ی ما پیدا شد..دوباره به یک جایی رسیدم که سخت توش گیرم.
توی یک محیطی که یک در بسته است و یک منجنیق که داخلش تیر است و گویا باید به سمت در تیر را بزنی ولی جهت منجنیق پشت به در است ولی یک کم جلوتر یک ارابه است که جهت منجنیق را تغییر میده ولی باز جهتش را به سمتراست میکنه و نمیشه به سمت در زد...باید چکار کنم؟
امیدوارم متوجه ی حرفهام شده باشید...یک دنیا ممنون.
سلام به همه ی دوستان.
روزه و عباداتون قبول باشه.
اون مشکل قبلی را حل کردم، اما الان به یک مشکل خفن دیگه خوردم...خواهش میکنم کمکم کنید.
در یک جایی رسیدم که پله هایی به صورت دایره وجود دارند و یک در وجود دارد که باز می شود و در ان یک سالن است که در اخر ان یک در بسته است و در این سالن تیغه های اهنی میان و میرن و اما در بالا یک گیره هست که با گرفتنش پله ها حرکت میکنند و درهایی ظاهر می شون که همه ی انها به غیر از یکی بسته هستند و در ان دری که باز میشه یک اتاق است که دو طبقه است و در طبقه ی اول یک نردبان شکسته و یک در وجود دارد(مثل درهای بانک، میچرخه!!)ولی نمیشه واردش شد و در طبقه ی بالا یک گیره هست که با گرفتنش صندوقی از بالا مستقیم به پایین می رود و در طبقه ی زیرزمین قرار میگیری که یک مارک است و باید به وسیله ی ان یکی از درها را که در طبقه ی دوم وجود دارد باز کنی، اما نیاز به 2 تا مارک است...
حالا اینجا گیرم..میدونم خیلی بد برایتان توضیح دادم، اما همینه!!!!!!!!
ممنون...من منتظر جوابی از شما نازنینان هستم.
سلام به همه ی دوستان.
روزه و عباداتون قبول باشه.
اون مشکل قبلی را حل کردم، اما الان به یک مشکل خفن دیگه خوردم...خواهش میکنم کمکم کنید.
در یک جایی رسیدم که پله هایی به صورت دایره وجود دارند و یک در وجود دارد که باز می شود و در ان یک سالن است که در اخر ان یک در بسته است و در این سالن تیغه های اهنی میان و میرن و اما در بالا یک گیره هست که با گرفتنش پله ها حرکت میکنند و درهایی ظاهر می شون که همه ی انها به غیر از یکی بسته هستند و در ان دری که باز میشه یک اتاق است که دو طبقه است و در طبقه ی اول یک نردبان شکسته و یک در وجود دارد(مثل درهای بانک، میچرخه!!)ولی نمیشه واردش شد و در طبقه ی بالا یک گیره هست که با گرفتنش صندوقی از بالا مستقیم به پایین می رود و در طبقه ی زیرزمین قرار میگیری که یک مارک است و باید به وسیله ی ان یکی از درها را که در طبقه ی دوم وجود دارد باز کنی، اما نیاز به 2 تا مارک است...
حالا اینجا گیرم..میدونم خیلی بد برایتان توضیح دادم، اما متاسفانه همینه!!!!!!!!
ممنون...من منتظر جوابی از شما نازنینان هستم.
سلام.به جان خودم 1 روزه سر این قسمت گیرم.یه جا یه در بسته هست و یک دستگیره خراب که خوب کار نمی کنه.جایی که روی سقف ساختمون ها هستید و زیر پاتون آتیش و مذابه.اون یکی راه هم میری بالای ساختمون ها؛اون یکی ساختمون با فاصله زیاد که نمیشه پرید؛یک یارویی داره یه دسته رو هل میده اما زورش نمی رسه...منم نمی دونم چیکار باید بکنم.کمک.
بابا گیر کردم نمی تونم بازی کنم.عجب بد بختیه ها...یکی جواب بده تورو خدا...