سلام
تو این تاپیک تکنیک ها و فیلم های آموزشی مربوط به Pes2014 قرار میگیره ...
:n16:
Printable View
سلام
تو این تاپیک تکنیک ها و فیلم های آموزشی مربوط به Pes2014 قرار میگیره ...
:n16:
توضیحاتی در مورد اجرای بازی و کنترل و دکمه ها و دریبل ها در PES 2014
بالاخره بازی رو گرفتم نصب کردم بازی کردم چند دست بازی کردم
واقعا بازی عالی شده از هر نظر فقط بعضی بروبکس با کنترل و طرز بازی تو PES2014 اشنا نشدن و سردرگمن تو این پست سعی کردم نکات کلیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو اموزش بدم :
1- برای پنالتی زدن باید R1 بگیرید بعد جهت بدید تا موقع زدن ضربه هم دستتون از جهت برندارید البته اگر خیلی محکم جهت به سمت چپ یا راست بگیرید میره تو اوت تو تمرین ها هم میتونید این روش اجرا کنید
2- شوت و پاس تو عمق به دو صورت هست یکی به صورت BASIC که مثل قبل هست یکی به صورت ADVANCED که پیشرفته هست و واقعا فوق العاده هست من اولش نفهمیدم چطوریه یکی دو دست بازی کردم قلقش دستم اومد چه تو پاس تو عمق دادن چه تو شوت زدن شما مثلث یا مربع رو بگیرید بعد بالافاصله یه دایره ظاهر میشه سریع اون رو میتونید به جهتی که میخواید تغییر بدید دایره هم میره همون سمت و پاس تو عمق یا شوتتون زده میشه
3-سوییچ کردن بازیکن تو دفاع و چه حمله و چه ضربه کاشته و کرنر ( تو حمله منظورم اینه که بازیکن بدون توپ رو حرکت بدی) دکمش نسبت به PES2013 تغییر کرده و باید L1 + R3 رو بگیرید به سمت بازیکنی که میخواید
4- یک سری از بچه ها میگن چرا دریبل نمیشه زد یعنی دریبل نداره؟ که باید بگم چرا داره ولی باید تو تنظیمات دسته AUTO FIENT رو OFF کنید در این صورت میتونید دریبل ها رو اجرا کنید که یک سری دریبل ها مثل PES2013 هست مثه یکی دو پا زدن یه سری هم تغییر کرده که به زودی یه کلیپ از همه دریبل ها میذارم
تنظیمات دسته هم PASS SUPPORT بذارید رو اخر تا دقت پاس بیشتر شه و AUTO FIENT هم بذارید OFF تا دریبل ها رو بتونید اجرا کنید بقیشم هر کس طبق سلیقه و سیستم بازیش میتونه بچینه
اینا یه سری نکات ریز و اساسی بود برای ابتدای کار که گفتم توضیح بدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-در ضمن دوستان تنظیمات دسته رو به شکل زیر تطبیق بدند که درست کار کنه واسشون چون تنظیمات پیش فرض قاطیه چک کردم دیدم مثلث جای مربع هست دایره جای ضربدر یا جهت های rs
6- همگی هم اخرین ورژن direct x رو از طریق لینک زیر دانلود و نصب کنند ... عده ای از دوستان که مشکل نداشتن صدا داشتند با نصبش درست شد و همچنین باعث بهتر اجرا شدن بازی و گرافیک میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7- یک ویژگی عالی و جدید در pes2014 تنه به تنه شدن هست که خیلی حال کردم باهاش ... موقع دفاع یا پا به توپ شدن rs به سمت بازیکن حریف بگیرید بدنشو میذاره جلوی توپ
ممنون به خاطر این تایپیک که جاش واقعا حس میشد
عزیز میشه تو پست اول دکمه ها رو کامل توضیح بدینقل قول:
باید L1 + R3 رو بگیرید
مثلا من الان نمیدونم r3 کدوم دکمه هست
و البته ممکنه خیلی ها دکمه ها رو به دلخواه خودشون چیده باشن
مثلا اگه کنار هر دکمه ای که میگی توضیحش رو هم بنویسی
مثلا میگی دکمه Y (پاس تو عمق)
و سوال بعدیم اینه که چه جوری توپ گیری کنم
مرسی از خودت که پیشنهاد این تاپیک دادینقل قول:
دکمه ها رو تو عکس توضیح دادم
البته 99 درصد PES بازار دکمه ها یه جور میچینن واسه همین فکر نمیکنم کسی ندونه منظورم کدوم دکمه هست
بچه ها مرسی !
واقعا من از این تاپیک حمایت میکنم :n02:
دوستان من زیاد حرفه ای نیستم ! میشه یه آموزش درباره دریپل ها بزارید !
نحوه ست کردن استراتژش که تو حمله و دفاع تغییر میکنه و اینکه با چه دکمه ای باید استراتژی رو تغییر داد !
فردا یه کلیپ کامل از دریبل های بازی میذارمنقل قول:
ست کردن استراتژی چون جدید اضافه شده به بازی باید یه کم بیشتر کار کنم ببینم چطوریه
ولی تو PES2013 میتونستی با گرفتن SELECT+مربع یا دایره مثلا استراتژی افساید گیری یا ... انجام بدی که تو PES2014 فرق کرده باید ببینم هست یا نه
اون دریبل یک دو پا اینیستا میزنه رو هم بزار
همونطور که میدونید داخل قسمت Button Configuration/Player Movment دوتا آپشن وجود داره به شکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وجود داره ولی در پی اس های قبلی علاوه بر این 2 گزینه، گزینه ی دیگه هم وجود داشت به این شکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در پی اس 14 برش داشتن، این آپشن سومی باعث میشد با دکمه های معمولی گیم پد بازی کرد و همزمان با شوک دریبل زد، که کسایی که داخل پی اس دریبل میزنن میدونن من چی میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکار تنظیمات گیم پد رو در قسمت ستینگ به این شکل تغییر بدید:
بعدش در بازی در قسمت Button Configuration/Player Movment این تنظیمات رو قرار بدید:
و در آخر هم هنگام بازی چرا آنالوگ گیم پد یا همون چراغ شوک رو باز روشن کنید
دستت درد نکنه بابت تاپیکت
میتونی بگی زیاد کردن/کم کردن میل تهاجمی چه دکمه ای شده؟؟
تو 2013 باید L2 رو با بالا یا پایین می گرفتی تا میل تهاجمی تیمها کم یا زیاد بشه ولی تو 2014 نمی دونم چجوریه!
ویدیو اموزش رو نذاشتید
دسته من شوک دار نیست تو پی اس های قبلی مشکلی نداشتم.تو این پی اس باید از دسته شوک دار استفاده کنی؟:n28:
greeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedy!
کجایی پس؟
مگه این تاپیک رو افتتاح نکردی، پس کوشی؟
عزیزان من مگه نمی بینین جناب Greedy رو هوا معلق تشریف دارن و تا اطلاع ثانوی نمیتونن پستی چیزی بدن...!!!:n02: به محض آزاد شدن اینجا رو خواهند ترکوند ان شا الله...:n02:
هیشکی دریبل بلد نیست مردیم فقط دریبل با شک دسته نباشه
ویدیو تنظیمات دفاع تو Pes 2014
کد:http://host11.aparat.com//public/user_data/flv_video_new/229/be0181b5e5bac4d1f26b328e0d40cfcd684941.apt?start=0
امورش همه دریبل ها تو Pes 2014
کد:http://host10.aparat.com//public/user_data/flv_video_new/244/8e670cb4ac62138daf11b1fef6c050dd729196.apt?start=0
اموزش حل مشکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Is Not Installed
دانلود فایل ریجستری
کد:http://s1.picofile.com/file/7952134301/PES_2014_Reg_Fix_www_pestools_ir_.rar.html
خوب یه هفته در بند اوین بودیم ما ادامه بحث رو پی میگیریم :دی
این کلیپ دریبل ها در pes2014 هست :
البته کلا بگم دقت تکنیک ها در pes2014 به نظرم کمتر شده یعنی حتی اگر دکمه ها رو درست بزنی بعضی مواقع کار نمیکنه من خودم مثلا حرکت یکی دوپا رو چند بار میزنم بعضی مواقع عمل میکنه در حالی که تو pes2013 همیشه عمل میکرد
یه ویژگی خوب pes2014 پرتاب های خوب دروازبان ها هست تو pes2013 پرتاب ها خوب نبودن و بعضی مواقع ها سوتی میشد و توپ به مهاجم حریف میرسید ولی در pes2014 پرتاب ها خیلی خوب شده و یه حرکت جالب گول زدن دروازبان ها هست به این صورت که ضربدر که میزنید موقع پرتاب کردن بلافاصله یه بار دیگه ضربدر بزنید پرتاب نمیکنه دیگه تو پرتاب اوت هم همینطوره
همچنین میتونید با زدن دکمه های بالا یا پایین بین 4 ترکیبی که قبلا تو game plan انتخاب کردید سوییچ کنید و با زدن دکمه های راست یا چپ خط دفاعی رو عقب یا جلو ببرید برای افساید گیری البته این قابلیت وقتی با شوک بازی میکنید میتونید انجام بدید
نقل قول:
اره من خودم خیلی گشتم دنبالش چون تو pes2013 زیاد استفاده میکردم ولی انگار حذف شده از pes2014
توضیحاتی در مورد گزینه های control setting
مواردی که در عکس مشخص هست رو توضیحاتی در موردش میدم :
- CHANGE CURSOR :
منظور از این گزینه همون عوض کردن یار هستش و اینکه شما میخواید با چه بازیکنی دفاع کنید و به چیند بخش تقسیم میشه :
- :
گزینه ی ASSISTED این امکان رو به شما میده که در تمام مراحل بازی یعنی چه دفاع کردن چه حمله کردن خود بازی واسه شما به طور اتوماتیک یه بازیکن سوئیچ میکنه و شاخص رو به بالا سر اون انتقال میده .
- SEMI- ASSISTED :
این گزینه در موقع حمله کردن و موقعی که پاس به هم تیمی میدین به طور خودکار شاخص به بالا سر بازیکنی که توپ زیر پاشه میده ولی در موقع دفاع دیگه خودش به طور اتوماتیک بازیکن سوئیچ نمیکنه و شما میتونید هر بازیکنی رو که میخواید سوئیچ کنید و شاخص رو به بالا سرش ببرید .
- UNASSISTED :
این گزینه نه در موقع حمله سوئیچ رو عوض میکنه نه در دفاع . یعنی اگه شما تنظیمتون رو روی این گزینه انجام بدین مثلا اگه صاحب توپ باشین و به بازیکن همتیمی خودتون پاس بدین دیگه اون بازیکن همتیمی در اختیار شما نیست و شما برای اینکه کنترل بازیکن هم دسترو بدست بیارید بعد هر پاس باید تند تند سوئیچ کنید .
- FIXED :
این گزینه رو وقتی انتخاب کنید یه لیستی از بازیکنا واسه شما میاد که فقط میتونید یه بازیکن روالبته به جز دروازبان انتخاب کنید و ۱۰ بازکن باقی در اختیار کامپیوتر هستند . اگه بازیکنی که انتخاب کردین رو میخواین عوض کنید تو همون منوی START برید توی SELECT PLAYER و این کارو انجام بدین .
CURSOR NAME :
این گزینه برای اینه که شما میخواید بالا سر بازیکناتون چه چیزی نوشته شه و به سه بخش تقسیم میشه :
PLAYER NAME –CONTROLLER NO – NONE
PLAYER NAME برای اینه که بالا سر بازیکنی که صاحب توپ هستش اسماشون بیاد که تشخیصشون راحت باشن .
CONTROLLER NO برای اینه که شماره دسته شما بالا سر بازیکن صاحب توپ بیاد .
NONE : شما با انتخاب این گزینه میتونید تنظیماتتونو به صورتی انجام بدین که هیچ چیزی بالا سر بازیکنتون نباشه .
PASS SUPPORT گزینه ای است که ۴ تا LEVEL داره و تعیین کننده جهت پاس شما هتسش . یعنی این گزینه هر چقدر ۴ تا LEVEL پر باشه پاس شما دقیقتر به بازیکن هم تیمیتون میرسه و هر چقدر LEVEL رو روی کم تنظیم کنید پاس شما با دقت کمتری میرسه . البته بیشتر خود حالتی که هست توصیه میشه یعنی ۳ LEVEL از ۴ LEVEL پر بشه .
Through ball type :
پاس تو عمق که به صورت advanced در pes2014 هست که موقع پاس تو عمق دادن یه دایره میاد و مکانی که میخواید پاس تو عمق فرستاده شه رو مشخص میکنید
به صورت basic هم همان حالت pes های قبل هست
Auto Sliding : تکل کردن به صورت اتوماتیک توسط خود کامپیوتر یا cpu هست
Teummate Control: کنترل هم تیمی خودتون در زمانی که صاحب توپ هستید که با فشردن دکمه های l1+r3 انجام میشه در حالت assist هم تیمی به صورت مستقیم تو عمق حرکت میکنه در حالت manual هر جهتی که دوست دارید میتونید حرکت بدید که البته سخت تره به خصوص تو pes2014
Target Guide : که همون نشونه گیری و دایره ای هست که نشون میده موقع شوت زدن و پاس تو عمق دادن اگه میخواید حذف شه off کنید
shot type : توضیحش مثل همون پاس تو عمق هست
r3 l3 چی هستند ؟
r3 شوک سمت راستنقل قول:
L3 شوک سمت چپ البته باید فشار بدی تا حساب بشه :n01:
عجب تاپیک باحالی
میشه تمام باگ های گلزنی رو بگی
مثلا توی نسخه قبلی پاس تو عمق باگ گلزنی بود
نقل قول:
عجب تاپیک باحالی
Pes14 عالیه برای pes بازای حرفه ای
میشه تمام باگ های گلزنی رو بگی
تو 2014 هم که ریپلی شو گذاشتم داداش ، این صفحه :
لینک باز نمیشهنقل قول:
برای pes13 هم میشه لطفا bug های گلزنی رو بگی
نمیدونم چرا لینکه خراب شدنقل قول:
تو 2013 بعد از دایره وسط زمین با بازیکنی که خوب بغل پا میزنه یا شوت خوبی داره R2 رو بگیر و شوت کن که به سبک بغل پا بزنه ، اون موقع دروازه بان جلو هستش و قشنگ گل میشهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=617612&p=7905026&viewfull=1#post7905026
3تا فیلم از دریبل های PES 2014 پیدا کردم که دریبل های بسیار متنوعی داخلشون آموزش میدن
1- PES 2014 Tricks & Skills Tutorial - Xbox & Playstation
2- PES 2014 New Skills Tutoria
3- PES 2014 (PS3) - New skills tutorial - Novos dribles
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکه بدون شک بخوام دریبل بزنم کدوم رو دانلود کنم ؟
بدون شوک که نمیشه دریبل زد همه دریبل ها با شوک هستنقل قول:
خوب من تا بخوام شوک رو فعال کنم بعدش شوت و حرکت و بقیه رو نمیونم کنترل کنم
یعنی چی شوک فعال کنم؟! خوب همش شوک باید فعال باشهنقل قول:
خوب وقتی فعال هست دیگه با دکمه ها نمیتونم کار کنم منظورم دکمه جهت ها است
خوب کلا با شوک بازی کن تنظیمات کنترلر رو بذار رو بازی با شوک یا همون انالوگ که حتی حرکت بازیکن ها هم با شوک انجام بدی اینطوری با شوک سمت چپ حرکت میکنی با شوک راست هم دریبلنقل قول:
ولی سخته به هرحال ممنون
منم هیچوقت نتونستم با شوک بازی کنم!:n01:نقل قول:
منم اوایل اصلا نمیتونستم ولی یکی دو روز با شوک بازی کردم دیگه عادت کردم و همیشه با شوک بازی میکنمنقل قول:
1- قیچی و برگردون چطوری میزنن ؟!
2- وقتی تیم عقبه و میخوای استراتژی را ببری بالا تا تیم هجومی بشه ، باید چه دکمه هایی را بزنیم ؟!
ممنون
1- دکمه خاصی نداره که بگیم با این دکمه ها برگردون یا قیچی میشه زد بستگی به سانتر و مکان بازیکن و موقعیت دارهنقل قول:
2- من خودم خیلی این مورد واسم کاربرد داشت تو PES2013 ولی تو PES2014 انگار حذف کردن من که کلی دکمه امتحان کردم پیداش کنم نبود
دوستان من چطوری میتونم ضربه آزاد خوب بزنم؟؟؟
به کلی عوض شده
( مخصوصا با رونالدو )
مرسی :n16:
دکمه های Become A Legend تغییر کرده ؟!
من L1 را میگیرم Auto Move نمیکنه ، توی 2013 وقتی توپ دست هم تیمی هات بود اگه پاس را میزدی درخواست پاس میکرد
اینجا هرچی میزنم تاثیری نداره !
آگه دسته شوک داری و میخوای با فلش جهت بازی کنی دکمه ها رو تعریف کردی بعد تو بازی برو قسمت دسته و RS رو بزار روی فلش اینجوری دیگه میتونی با فلش بجای شوک سمت چپ بازی کنی ولی بازی با خود شوک رو پیشنهاد میدم خیلی بهتره :n01:نقل قول: