دوست عزیز درسته .ما تا یه آماری از تعداد لپ تاپ هایی که دست مردم هست نداشته باشیم نمیتونیم بگیم کدوم خرابیش بیشتره و باید به آمار های جهانی رجوع کنیم.تازه این طور باشه من که 3 تا تمیر گاه رفتم تو 2تاش z500 بود که مشکل داشت حالا میتونیم بگیم که z500 خرابیش زیاده؟خو خرید زیاده خرابی هم به همون نسبت زیاده.طبق آمار جهانی asus از همه لپ تاب ها کمتر خرابی داره.البته این هم نمیتونه دلیل مطلقی روی انتخاب شما باشه.گرمای z500 زیاده ولی نه تا اون حد که فکر میکنید.و میشه با آپدیت بایوس تا حدی حل کرد.حالا لپ تاپای دیگم اونقدر خنک نیستن.تصویرشم خو دیدم .اون طور که فکر میکنید بد نیست ولی به نظرم خوب نیست.من از یه صفحه براق انتظار نور و درخشندگی بیشتری دارم.اگه هم بخواید صفحه مات روش بکشید چیزی از درخشندگیش نمی مونه.صفحه مات درخشندگی رو به شدت میگیره.حالا یکی تو یه اتاقه تاریک کار میکنه میگه نورz500 خوبه اون یه چیزه جداست!!!!!!مثلا دوستام که داشتن میگفتن صفحش عالی هست ولی خودم مقایسه کردم خوب نبود.والا کسی نمییاد از جنس خودش بد بگه.ولی لپ تاپای تو این رنج فک نکینید صفحش معجزه میکنه.تفاوتا کمه.و اون طور نیست که نگران کننده باشه