سلام
یه گوشی میخوام که از 900 بیشتر نباشه و اینکه خوشگل و خوشدست باشه و سی پی یو حداقل 2 هسته ای باشه
نظر خودم رو arc s بود ولی چون هم قدیمی شده و هم تک هسته ای است
Printable View
سلام
یه گوشی میخوام که از 900 بیشتر نباشه و اینکه خوشگل و خوشدست باشه و سی پی یو حداقل 2 هسته ای باشه
نظر خودم رو arc s بود ولی چون هم قدیمی شده و هم تک هسته ای است
سلام دوست عزیز
htc desire sv
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گوشی های خیلی خوشگلی هستن، البته اگه دوست دارید خاص باشید و ویندوزفون رو امتحان کنید!
منم برای خواهرم دنبال یک گوشی زیبا و با طراحی جدید بودم که Xperia L را گرفتم به شما هم پیشنهاد میکنم
به نظر شما sp بهتره یا L از نظر ظاهری
از چه نظر سنگینی ، ضخامت ، سایز ، زیبایی ؟ به نظر من Lنقل قول:
مابین این دوتا گوشی، از نظر ظرافت و زیبایی Lنقل قول:
ولی زیبایی یه مقوله سلیقهایه.
شما میتونی مدلای الجی مثل L9 رو هم ببینید.
یا مدلای HTC
Sent from my HTC One SV using Tapatalk 4 Beta
اگه با باتری مشکلی نداری LG L9 بخر
اگر دوست داری 2سیم کارت داشته باشی GALAXY CORE بخر، هردوش اندروید 4 به بالا، و دوربین دوم هم دارند.
از هر دو گوشی چند وقت پیش یکی واسه خودم و یکی واسه خانومم خریدم اگه سوالی بود در خدمتم.
اینم ID من هست Behnam_r007
همون طور که گفتی ارک اس گوشی زیبا و خوشدستیه اما قدیمی شده.
میتونی اکسپریا t یا tx بگیری که طراحیشون شبیه ارک اس هست و سخت افزار به روزی هم دارن...
1 سوال دوست من پارسال arc s خرید 560 بدون گارانتی . از اون موقع قیمتش رفت هی بالا تا 1 میلیون الان چرا دیگه پایین نمیاد؟
قیمت پراید هم هی رفت بالا بالا دیگه پایین نیومد :n02:نقل قول:
xperia t و tx قشنگن و استایل xperia L رو دارن یه کمم زیبا ترن : )
Xperia TX
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Xperia T
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشه های TX یه نوار هست که اون رو قشنگ تر میکنه.
درسته اما اگه مثلا سایت های اعلام قیمت رو الان چک کنید دیگه قیمت ارک اس رو نمیزنن...احتمالا دیگه اکش گیر نمیاد کم کم و دیگه قیمتش هم پایین میاد...کلی هم مدل جدید اومده با سخت افزار بهتر از ارک اس.نقل قول:
البته من در جریان قیمت بازار نیستم الان کاملا :n02: