سلام رفقا مخلصيم
من Creative Muvo2 FM خريدم يه هدفن عالي مي خوام كه گوش رو ازيت نكنه و وقتي چند دقيقه آهنگ رو بلند
گوش ميدي گوشت درد نگيره و خلاصه كاردرست باشه
با تشكر.::Saeid.Online::.
Printable View
سلام رفقا مخلصيم
من Creative Muvo2 FM خريدم يه هدفن عالي مي خوام كه گوش رو ازيت نكنه و وقتي چند دقيقه آهنگ رو بلند
گوش ميدي گوشت درد نگيره و خلاصه كاردرست باشه
با تشكر.::Saeid.Online::.
سلام
اگر از نظر مالي مشکلي نداري من يه مدل سوني ديدم 45 تومن يه مدل هم لاگيتچ ديدم 32 تومن و مدل خود کريتيو 14 تومن ...
به غير اينا خيلي بدرد نميخوره
ساقي ممنونم از راهنماييت . من در حد 14 - 15 تومن مي خوام خرج كنم .نقل قول:
نوشته شده توسط saghy
اگر ممكنه مدل دقيق Creative رو بهم بگو و اگر ازش عكسهم داري برام لينكش رو بزار.
با تشكر .::Saeid.Online::.
ساقي جان داشتم تاپيكها رو مرور ميكردم و رسيدم به اين تاپيكنقل قول:
نوشته شده توسط saghy
آيا هدفونايي داريم كه بصورت بي سيم باشه و بشه با MP3 Player باهاش گوش داد ؟
ممنون
بله هست ولي پليرت بايد بلوتوث داشته باشه ولي خدايي يك هدفون كريتيو داره 30 هزار تومن عاليه
سلام
دوستان عزيز ما خداروشكر خيلي دوست دارن با تكنولوژي بالا حال كنن ولي خب خرجش خيلي زياده . :happy:
خب اين كه شوخي بود
به قول دوستمون خيلي نميصرفه كه بري دنبال تجهيزات بي سيم ... مثلا براي يك ام پي 3 صد هزار توماني اندازه خودش پول تجهيزات بي سيم بدي ... اما اگر دستگاه شما بلوتوث داشته باشه با هدفون هاي بوتوث ميتوني بيسيم كار كني . كه البته من هنوز نديدم .
سلام , بهترين هدفون creative مدل Zen-Aurvana باید باشه که من تو بازار گیر نیاوردم شایدم زیاد نگشتم و فکر کنم گرونم باشه. ولی یه مدل دیگه دیدم که بد نبود EP-630 که قیمتش حدود 17000تومن بود، مدل خوبی بود چون خیلی خوب توی گوش پر می کرد.
اگر مدل بهتری سراغ دارین به منم بگید. در ضمن مدلای Apple هم نباید بد باشه....
بهترين هدفون ها اينها هستند كريتيو
ep480 به قيمت 15 تومن و
ep880 به قيمت بالاي 25 تومن
همچنين كريتيو يك مدل هدفون بيسيم داره كه قيمتش بالاي 30 تومنه كه طبق اطلاعاتي كه من الان دارم توي دفترچه تبليغاتيش ميبينم مدلش cb2530 هست ونوشته كه digital wireless headphone يعني فكر كنم بدون بلوتوث كار ميكنه يعني روي تمام پلير ها جواب ميده
دستت درد نكنه اين دو مدل اول تو بازار گير مياد ديگه نه ؟نقل قول:
نوشته شده توسط NINTENDO_DS
در ضمن آيا اينا فابريك هستن يا نه ؟ منظورم اينكه آيا اينا رو مدلهاي خود كريتيو هستن يا بصورت تك تو مغازه ميفروشن ؟
ممنون :)
به صورت تك هم ميفروشن من اينا رو توي كاتالوگ كريتيو ديدم حيف اسكنر ندارم براتون اسكنش كنم ببينين ولي واقعا بخري مفهوم هدفون استريو رو ميفهمي منم تا 2 هفته ديگه ميخوام ep480 رو بگيرم خيلي باحاله پيشنهاد ميكنم اگر پول داري حتما بگيري
دستت درد نكنه لطف كردي
اگه خريدي تست كردي يه پيغامي چيزي برام بزار
دوستم ep480 داره خيلي عاليه صدا رو واقعا استريو پخش ميكنه
دوستان سلام
میدونم این تاپیک جزو قدیمی ها بود ولی چاره ای نداشتم میخواستم تاپیک دوباره نزنم
من یه سوال داشتم
هدفونهای ام پی تیری من خراب شده و حالا من هر جا میگردم پیدا نمیکنم
مدل ام پی تیری پلایر من سونی S203F هستش و من دنبال هدفونهاش میگردم البته رنگ سفیدش رو دیدم ولی فکر نکنم همون کیفیتو داشته باشه
اینم عکسش
(بالایی منظورم هست و پایینی همونه که میگم تو مغازه دیدم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی اگه ادرسی داره لطف کنه یا اینجا یا تو Pm بهم بگه ممنون
دوستان یعنی واقعا توی فروم به این بزرگی یکی نمیتونه به من کمک کنه؟نقل قول:
حالا عین این رو نمی دونم (مدل j11 باید باشه)، اما باید بری نمایندگی های سونی که معمولا اکثر مدلها رو برای فروش دارن ... اگه یه چیز معمولی می خوای e10 از سونی خوبه ... حدود 10 تومن ، ولی In ear نیست .. اگه in ear میخوای با قیمت زیر 20 تومن ، creative یه مدل ep داره .. حدود 16 تومن .. اگه زیر 30 تومن می خوای باز برو سمت کارای سونی .... سری Ex ...
من دو تا هدفون پیشنهاد میکنم ( الآن از هر دو تاشون استفاده می کنم , نسبت به قیمتشون حرف ندارن !!! )
Creative EP-630 16000 Toman
TDK BP100 6000 Toman
البته TDKی اصله ولی ساخت چینه , اینم سایت مربوطه اش که عکس و سایر مشخصاتش رو می تونی پیدا کنی :
خیلی خیلی شیک , راحت و با کیفیته ( هم خود هدفون هم صداش )
البته از شیک و با کلاس بودن بسته بندیش و به درد بخور بودن کیف همراهش نمیشه گذشت ,
به هرحال فکر نمی کنم تو تهران راحت پیدا بشه , ولی ا گه پیدا کردی ارزش امتحان کردنش رو داره ,
بسته بندیش نارنجی و به اندازه ی کف دسته , اگه خوش شانس باشی ( که من یه بار بودم ! ) با 3500 Toman میتونی پیدا کنی !
EP-630 عالیه , هم صدای محیط رو می گیره هم لازم نیست صدای MP3 Playerت رو خیلی بالا ببری , در نتیجه مصرف باتری رو کاهش میده , برای سلامتی گوش هم بهتره , کیفیت صداش هم که بیسته .
تا جایی که میدونم EP-635 از هر لحاظ عین EP-630 است , فقط رنگش به جای سیاه , خاکستریه و یه بند دور گردن هم داره , بالای 25000 Toman هم قیمت داره !!!
Aurvana رو ظاهرا" باید از نمایندگی Creative سفارش بدی که 90000 Toman قیمتشه !
مشخصات و عکسهاشونم تو سایت Creative هست !
EP-480 بر خلاف EP-630 و EP-635 و Aurvana اصطلاحا" تو گوشی نیست .
یه Genius هم هست که 12000 Toman قیمت داره , بسته بندیش خیلی خیلی شیک و با کلاسه , امتحانش نکردم ولی نباید چیز بدی باشه : EP-02 Live
عکس و مشخصاتشو اگه پیدا کردم میذارم .
:10::10::10::10::10::10:
دوستان از همتون ممنونم
من هدفونهای تو گوشی یا اصطلاحا in Ear رو زیاد امتحان کردم اما نمیدونم شما اون مدلی که من گذاشتم رو امتحان کردید؟(منظورم مشکی است) این هدفون رو ام پیم بود و هم کیفیت و هم بلندی صدارو با هم داشت و ضد آب هم بود اگه کسی نمایندگی سونی ای رو سراغ داره که از اینا میفروشه خواهش میکنم بگه
بازم ممنون از همه که راهنمایی کردند
اقا این مدلی که من میگم رو بگیر (پشیمون که نمیشی هیچ ، سری بعد هم همینو دوباره میگیری) یه چیز تک !
قیمتشم حدود 16 تومان هست .
Creative مدل EP-630
3 تا سری با سایز های مختلف داره ، بیس واقعا فضایی داره (فوق العاده کافی نیست برای توضیح کیفیت بیسش) ، نویز محیط هم میگیره (اصلا صدای محیط رو نمیشنوی)
از ویژگی این هدفون کیفیت صدا و بیس بسیار بالا هست !
همچنین در جای ساکت دیگه کناری شما عذاب نمیکشه و در محیط های بسیار شلوغ نیز کیفیت صدا تغییری نکرده و صداهای موجود در اطراف نیز شنیده نمیشود ( خودم نزدیک بود چند بار تصادف کنم سر این موضوع چون هیچ صدایی رو نمیشنویید حتی بوغ اتوبوس )
در مورد صدای باس نیز که دیگه نگو عاشقشم !!
من از این مدل 3 ساله استفاده میکنم و واقعا راضی ام . شما چطور
دوستان ، پست های قبلی رو چک می کنین ؟ ... در چند پست متوالی ، یه محصول معرفی شده ها ...
این پست من :
این پست های بعدی :نقل قول:
اگه in ear میخوای با قیمت زیر 20 تومن ، creative یه مدل ep داره .. حدود 16 تومن
نقل قول:
Creative EP-630 16000 Toman
خدای نکرده منظورم این نیست که دوستان بی دقت هستند ... منظورم اینه که وقتی یه چیزی پیشنهاد شده ، کافیه که تایید بشه از سوی دوستان بعدی ، اینطوری مخاطب هم سردرگم نمیشه ...نقل قول:
قیمتشم حدود 16 تومان هست .
Creative مدل EP-630
لطفا فروشگاهایی که عرضه شده هم معرفی کنید!
نمایندگی های کریتیو !!
ولی من از پایتخت همیشه میگیرم
طبقه سوم !
جای دیگه رو نمیدونم .
پایتخت ... طبقه اول - روبروی در و یه جای دیگه هم بود که احتمالا همینه که دوستمون گفت ...نقل قول:
بازار رضا ... راسته جنوبی ... وسط سالن
پاساژ ایران ... طبقه اول روبروی پله برقی ...
کلا باید بری سمت نمایندگی اش ...
دوستان کسی نمایندگی سونی تو جمهوری میشناسه که هدفون داشته باشه؟
یه سوال اف تاپیک: پایتخت تو تعطیلات بازه؟
آره - اصلا بهتره بگیم : اکثر نمایندگی های اصلی سونی توی جمهوری ، هدفون های خوب رو دارن و بهترین جا واسه خرید هدفون سونیه ...
فکر کنم از 5-6 باز بشه ...
از همه دوستان مخصوصا seymour جان ممنون
بالاخره یه هدفون خریدم و اون هم سونی مدلMDR-EX85LP هستش
سوالی بود در خدمتیم
سلام عزیزان!
من می خوام یه هدفون بیسیم بگیرم...یه سر به پایتخت زدم نداشت، رفتم جمهوری اونجا هم 3-4 مدل بیشتر نداشتن...یکی نمایندگی JVC بود که دو مدل داشت 40$ و 90$ که برد هر دو 100 متر بود ، شارژی، بدون نویز و...90 تومنیه کیفیت صداش بهتر بود. فروشنده گفت اگه از این بهتر میخوای باید AKG بگیری...راستش من تا قبل اون نشنیده بودم این مارک رو...یه AKG تو همون جمهوری پیدا کردم 136$ ولی برای تست نداشت. میخواستم ببینم کسی تا حالا چیزی در مورد AKG شنیده؟ تو سایت خود AKG نوشته dolby-digital sround-... ساپورت میکنه!
من شنیده بودم panasonic یه مدل با همین امکانات داره 90$ ولی تو جمهوری اثری ازش نبود!
منم تعریف Akg رو زیاد شنیدم ولی میگن تقلبی زیاد داره حتی تو رنج قیمت بالا!
به نظر من اگه بتونی مدل های Bose یا Sure رو گیر بیاری عالیه اما خوب قیمت هاشون بالاست
به نظر من اگه هدفون میخوای بگیری یا بیسیم نگیر یا اگه میگیری جنس خوب با برد پایین! بگیر چون اکثرا بعد از یه متراژی کیفیت به طور محسوسی افت میکنه
باز در این مورد Seymour میتونه کمکت کنه
نقل قول:من قصد جسارت ندارم ، اما توصیه من به شما اینه که اگه اولین باره که می خوای هدفون حسابی بخری ، مدلهای "باسیم" بخری ... مدل بیسیم نسبتا خوب هم واقعا همونطور که خودت تحقیق کردی ، بالای 100-120 تومنه ... ضمن اینکه اطمینان از اینکه واقعا AKG باشه سخته ...نقل قول:
کلا مدلهای باسیم خوب ، خیلی باید گرون باشن ... مثلا چیزی که دوست عزیزم اشاره کرد درباره Bose فکر می کنم بالای 200 تومن باید باشه ...
نتیجه اینکه کلا هدف از اینکه بیسیم بخری چیه ؟ .... بهتره که باسیم بخری ... با همین بودجه می تونی یه باسیم خیلی عالی بخری ، بجای یه بیسیم خوب ...
- در مورد تفاوت کیفیت و قیمت با سیم و بی سیم حرف شما کاملا درسته...خودم هم در موردش تحقیق کردم که ببینم بی سیم کیفیتش چطوریه...JVC که عرض کردم هر دو مدلش رو نمایندگی جمهوری برای تست داشت...کیفیت 90$ خوب بود از لحاظ برد و نویز هم از تو مغازه طرف تا طبقه دوم پاساژ رفتم و با هدفون یه چرخی زدم (فکر کنم یه 40-50 متری دور شدم) اصلا نویز نداشت فرکانسش 900 MgHz بود...در مورد نسبت برد و کیفیت هم خودم تو فکر این گفته شما بودم ولی همشون حتی AKG بردش 100 متر بود! ولی خبر نداشتم تقلبی داره!!!
- در مورد بی سیم هم...کاملا مورد نیازه منه یا بهتر بگم همون چیزیه که لازم دارم چون من از فاصله زیاد با کامپ فیلم نگاه میکنم...قبلا همیشه هدفون سیم بلند میگرفتم ولی وقتی دارم با کامپ کار میکنم و هدفون گذاشتم، سیمش دائم زیر پایه صندلیه و قطعی پیدا میکنه!
با این اوصاف پیشنهاد شما چیه؟
- در مورد بودجه هم تا سقف 150$ می خوام خرج کنم
نقل قول:
راستی برای مدل های Bose یا Sure باید کجا برم؟ پایتخت که بیشتر CREATIVE دارن ، بعضیهاشون هم یکی دو مدل از apple - philips جمهوری هم که گفتم... . جای دیگه ای هست؟
یه فروشگاه هست توی پایتخت ... ضلع شمالی (میشه بالای در ورودی) - طبقه اول اگه اشتباه نکنم ... مدلهای خوبی داشت ... یه چک کن ... نمایندگی AKG هم یکی بود زیر پل حافظ تا چند وقت پیش ...
کلا اینو در نظر بگیر که مدلهایی مثل shure و bose و همین AKG توی تهران (ایران) سخت گیر میان ... حالا شاید تک مدل باشه ولی اینکه انتخاب داشته باشی به شدت احتمالش کمه ... تنها راه اینه که برعکس عمل کنی ، یعنی بری ببینی چی دارن ، بعد بیای چک کنی که اون مدلی که دارن خوبه یا نه ...
یا اینکه بگی یکی از اونور آب واسه ات بیاره ...
به نظر من مدلهای سونی رو هم در نظر داشته باشی بد نیست مثلا مدلmdr-nc60 هم نویز کنسلینگ داره و هم کیفیت خوبی داره
یه مدل هم داره که قیمتش 137 هزار تومن بود واقعا چیز عجیبی بود الان مدلش یادم نیست
اگر هم ادرس خواستی پایتخت طبقه دوم واحد 253 کمان رایانه همه مدل هدست های سونی رو گذاشته
به به...!به به...!...خییلی ممنونم...
حالا ایشالا 4شنبه به اینجاها یه سری بزنم اگه چیزی گیر آوردم بگیرم tanx
با سلام قیمت سونی nx-1 را موخاستم کسی داره؟
اونی که توی نمایندگی های سونی گیر میاد بیشتر NX-2 هستش : 27 تومننقل قول:
نقل قول:
من می خواستم EX85LP بگیرم میگفت 46 تومن بعد پشت جعبه نوشته بود made in china می خواستم ببینم چطوری میشه فهمید اصلا یا نه ؟؟؟
تنها راهش اینه که از نمایندگی های سونی بخری ... made in china چیز عجیبی نیست ، الان شما خیلی از محصولات معتبر رو بخوای بخری همینه (ipod مثلا)... خود کمپانی اصلی اینا رو می بره توی چین تولید می کنه چون ارزونتره .. نگران نباش ..نقل قول:
میبخشین.شاید اینجا جاش نباشه.میخواستم بپرسم بین این 2 تا مدل کریتیو کدومش بهتره؟؟؟؟
Tuff-Luv
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یکی دیگه که خودم هم داشتمش.عالی بود ولی خراب شد:
Creative EP-630
قیمت هاشون هم یکیه...
بعد به نظرتون تفاوتش با EX85LP در چه حده؟؟؟اینها هر کدوم 28$ ولی EX85LP استفاده شدش 40$.به نظرتون کدومشون رو بگیرم؟؟؟
این اولی (tuff-luv) مال creative ه ؟ ... من هرچی گشتم چیزی در این مورد ندیدم ..
بهرحال 630 خیلی خوبه ... مسلما 85 از این بهتره ... تفاوتشون در حدی هست که اگه قبلا 630 داشتی و گوشت هم به اندازه کافی حساس باشه متوجه تفاوت بشی ..
به نظر من 360 با توجه به قیمتش مدل خوبیه