یک عدد گوشی نوکیا 6630 به(بالا ترین پیشنهاد فروش می رسد...
گوشی ساخت فنلاند می باشد(چینی نیست)
1 ماه کار کرده است
کابل رابط به کامپیوتر(usb) و هدفون گوشی نیز همراهش است
منتظرم
Printable View
یک عدد گوشی نوکیا 6630 به(بالا ترین پیشنهاد فروش می رسد...
گوشی ساخت فنلاند می باشد(چینی نیست)
1 ماه کار کرده است
کابل رابط به کامپیوتر(usb) و هدفون گوشی نیز همراهش است
منتظرم
بهتر بود اول خودت قيمت پايه رو ميگفتي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت پایه 250
گرونه بابا 250 كسي نميخره
دوست گرامی این قیمت پایه هست...!
یعنی کمتر امکان داره...
پايه بايد ميزدي 230
شما بگیرید 230
حالا؟کی خریداره؟
فكر كنم يك زماني اين فروم قانون داشت.مدير انجمن و همكار انجمن داشت.يادمه يك تاپيك در مورد --- زدم سر 20 دقيقه پاك شد !!!!!!عزيز خريد و فروش خلاف قوانين است.مزايده راه انداختي؟ولي خب فعلا اينجا همه چي آزاده...من كه تو يك ماه اخير اثري از مدير و... نديدم.
ضمنا تو اين انجمن غير از چند نفر خاص بقيه جواب دقيقي بهت نمي دن.دنبال مشتري هم اينجا نگرد فقط سر كارت مي زارن.
عزیزم 6630 نوشو دارن میدن 240 اخه کدوم.... میاد 230 بده کار کرده بخره
کار کردش دور و بر 190تا200 تازه اگه مشتری پیدا کنی
جناب بد فرم شما تاپيك درباره س ك س زدي انتظار داري بسته هم نشه؟
حالا اگه 150 تومن میدی خریداریم
متال بيخيال اين رو 250 حساب كرده بود
بهر حال مغازه دارای دیگه بیشتر از 140نمیگن من 10 تا هم بالا گفتم
مگه بره تو بازاری مثل علائدین دستی بفروشه (این کار جرمه )!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه گروهبان هست فکر کنم فامیلیش پاشاییانه اونه اگه ببینتت گوشی رو میگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفروش به متال اگه دنبال دردسر نیستی
:puke: :puke: :puke:نقل قول:
نوشته شده توسط metal_militia
نه بابا سكسي نبود ... مي شه گفت در مورد اثرات و روانشناسي --- در ازدواج بود كه ....به تيغ ----- گرفتار شد!!!نقل قول:
نوشته شده توسط x-boy
قيمت پايه را اگه مي شه بگين تا ... :happy:
230 پایه شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا نوش 230 تومنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نهایت 155 این اخرین قیمت منه
آقایون ..خانوما... خسته نباشید...دیگه تموم شد!!!
فروختمش به یکی از دوستان به قیمت 215!!!
معامله تموم شد...
شاد باشید
من ميخواستم 220 بخرم...
دیر جنبیدی جیگر!
الان دست طرفه...
ما که بخيل نيستيم...
مبارکش باشه!( من خودم N70 دارم!)
من گفتم اينجا سر كارت مي زارن.دنبال مشتري نگرد تو فروم.نقل قول:
نوشته شده توسط Ali_Moradi