سلام
اين مقاله توسط Isaaaac نوشته شده است .
توضيحي نمي دهم . خودتون بخونيد :
Printable View
سلام
اين مقاله توسط Isaaaac نوشته شده است .
توضيحي نمي دهم . خودتون بخونيد :
به نام خدا
دست شما درد نكنه....
به نام خدا
با تشكر مجدد ---- لينك نرم افزار رو هم داريد؟
سلام !
خواهش مي كنم ... مقاله را كسي ديگه نوشته بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كدوم نرم افزار ؟
به نام خدانقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_7070
با تشكر از نويسنده مقاله و شما كه كه مقاله رو گذاشتيد...
همين برنامه اي كه داخل مقاله باهاش كار شده؟
شما از هر برنامه HexEditor مي تونيد استفاده كنيد .
توي اين آموزش از WinHex استفاده شده ...
سايت سازنده نرم افزار : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك دانلود مستقيم :
کد:http://www.x-ways.net/winhex.zip
نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_7070
به نام خدا
با تشكر دوست عزيز.
ممنون مهدي جان و البته Isaaaac عزيز
سلام
ممنون مهدي جان
من اينو قبلاً توي انريل ديده بود ...!!
-----------------------------
مهدي جان واسه مخفي كردن ( سوپر هايد ) پوشه ها توسط WinHex مي توني چيزي بزاري !!!!!
سلام
میشه یه توضیحی بدید؟
من از این چیزا سر در نمیارم ، ولی برای یه سیدی نیاز دارم
توي مقاله به خوبي توضيح داده شده ( البته با عكس ! )
شما كجاش را مشكل داريد ؟
من تست كردم نشد ميشه لطف كنيد يه ايزو كم حجم براي نمونه بزاريد دانلود كنيم اگر اتورانش با مالتي مديا بيلدر باشه بهتره
اگر لطف كنيد هم ايزو اورجينال رو بذاريد هم تغيير يافته ارو خيلي خوب ميشه
ممنون مهدي جان.
درستهنقل قول:
من تست كردم نشد ميشه لطف كنيد يه ايزو كم حجم براي نمونه بزاريد دانلود كنيم اگر اتورانش با مالتي مديا بيلدر باشه بهتره
اگر لطف كنيد هم ايزو اورجينال رو بذاريد هم تغيير يافته ارو خيلي خوب ميشه
اگه اینجوری باشه خوبه
راستی ، فایل های Iso رو با چی میسازن؟
دیدم نرو ازش پشتیبانی میکنه موقع رایت ، ولی هیچ کجاش ندیدم که iso بسازه
من براتون گذاشتم ...
براي ساختن ISO ميشه از nero استفاده كرد . ( به جاي رايتر بايد Image Recorder را انتخاب كنيد )
منتهي شما براي اين كارها از UltraISO استفاده كن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مهدي من فايل Modified رو كه بالا دادي روي سيدي رايت كردم (با nero ) ولي بعد از رايت نه پوشه test مخفي بود و نه فايل متني داخلش.لطفا بگوييد اشكال كار در كجاست آيا من در رايت فايل iso اشتباهي مرتكب شده ام؟
سلامنقل قول:
قا مهدي من فايل Modified رو كه بالا دادي روي سيدي رايت كردم (با nero ) ولي بعد از رايت نه پوشه test مخفي بود و نه فايل متني داخلش.لطفا بگوييد اشكال كار در كجاست آيا من در رايت فايل iso اشتباهي مرتكب شده ام؟
ايشون كه پوشه رو مخفي نكرده بودن ...!!!
در اين ايميج فقط ISO خراب شده و پوشه مخفي نشده ...!!!
راستي چرا رايت كردي در درايو مجازي اون رو مي ديدي ...!!!
اصلاً اين مقاله براي خراب كردن قسمت ايزو است ..!!
---------------------------------------------------------------------------------
مهدي جان !!
مي توني واسه مخفي كردن پوشه ها يه آموزش بنويسي البته جوري مخفي بشه كه ايزو باستر فقط با تنظيمات خاص اون رو نشون بده ...!!!
من با WINHEX يه كارايي كردم ولي همش ايميج خراب مي شد و اتوران مسير رو پيدا نمي كرد ؟؟؟!!!
مهدي جان!!
منتطريم
آخه من كه مقاله ارو خوندم درباره روش مخفي كردن توضيح داده بود حتي با عكس هم نشان داده بود كه پوشه Empty بود.
ببینید ! در این مقاله ، روشی را به شما یاد داده که قسمت Iso را خراب می کنه و باعث میشه که در IsoBuster نتونید ISO را استخراج کنید .نقل قول:
نوشته شده توسط hakhamanesh
این یک روش مخفی کردن هست . اما شما نباید این ترفند را به تنهایی استفاده کنید ;)
این ترفند ، فقط ISO را خراب می کند ، نه Joliet را ...
این مال چند وقت پیش بود . چون این ایراد را داشت ، من جایی ننوشتم و الان هم یادم نیست .نقل قول:
نوشته شده توسط peyman khatar
من بیشتر هدفم این بود که IsoBuster از کار بیفتد .... چند تا چیز هم پیدا کردم که مشکلات زیادی داشت . مثلا : خراب شدن image ـ عدم سازگاری با CDRom هایی چون Asus و LG و ...
اگر چیز جدیدی پیدا کردم ، حتما می نویسم ...
با تشکر ـ مهدی :)
سلامنقل قول:
این مال چند وقت پیش بود . چون این ایراد را داشت ، من جایی ننوشتم و الان هم یادم نیست .
من بیشتر هدفم این بود که IsoBuster از کار بیفتد .... چند تا چیز هم پیدا کردم که مشکلات زیادی داشت . مثلا : خراب شدن image ـ عدم سازگاری با CDRom هایی چون Asus و LG و ...
اگر چیز جدیدی پیدا کردم ، حتما می نویسم ...
مهدي جان اگه به نتيجه رسيدي ما رو بي نصيب نذاري ...!!!
منتظيريم ...!!!
منم اگه چيزي رو پيدا كردم خبر مي كنم ....
باي
IMMORTAL CRACK3R
سلام
يه ايميج خراب
16k
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ظاهرا خيلي اين ISO را خراب كرده ايد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي من كه توي درايو مجازي نيومد !!
مهدي جان منظورت اينه كه تودرايو مجازي نشون داده ميشه !
برا من نه تو درايو مجازي نه توي ISOBuster نشون نميده .
شما هر چي دوست داشتيد ، تغيير داديد ... البته من زياد بررسي نكردم .
نه خير ! براي من هم توي درايو مجازي نيومد ...
ولي IsoBuster بله ... يعني IsoBuster تونست از طريق درايو مجازي اون عكس را پيدا كنه و استخراج كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
mahtabesfahan حان !
شما كه اين ايميج رو داغون كردي !!!!!!
نه بابا چيزي بلدي !!!
شوخي كردم ...!!
سلام همه اين خرابكاري با تغيير فقط يك كاراكتر بود
ولي نتيجه خوبه
البته فكر نميكردم بشه استخراج كرد ولي انگار آقا مهدي ياورش رو استاد كردن
مخلص همگي
من اين روش رو تست زدم. روي تمام ايميج ها كار ميده. روش بسيار خوبيه براي جلوگيري ار extract شدن. به شرطي كه فايهاي joliet رو هم به روشي protect كرده باشيد.
ايساك جان دستت درد نكنه كه اينو گذاشتي . منتظر مقالات بعدي هستم :)
.....................................
و تشكر ويژه از مدير و همكاران انجمن البته :happy:
مهدي جان.isaac جان. واسه مخفي كردن ( سوپر هايد ) پوشه ها توسط WinHex و خراب كردن iso buster مي تونوانيد بيشتر توضيح دهيد.........خيلي ممنون ميشوم.........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين خراب كردن Iso بوسيله Winhex روي ايميج هاي كه قبلا قفلگذاري شدن هم جواب ميده ؟؟
مثلا : ايميج Cue قفل شده رو ميشه Isoش رو خراب كرد كه كه بعد از رايت روي Cd ديگه نشه از روي اون Cd رايت كرد ؟؟ (( وضعيت ايميج گرفتن از همچين Cd چي ميشه ؟؟ ))
بــلـــه!
البته دقت که که برای cue ( فایل راهنما ) همون فایل iso را نوشته باشی . چون می دونی که cue با فایل های bin همراه است ;)
=> فایل bin هم میتونی عین iso خراب کنید .
ايول مهدي
Isac جان بيا يه كم در مورد آموزش Winhex توضيح بده خودت خيلي پيچيده است
( آخه اگه سكتور ها رو بخوايم 0 كنيم 600 ساعت طول ميكشه )
يه توضيح بده لطفا
sooshiyanet جان سلام
ممنمون ميشم اگر در اين مورد اطلاعاتي گرفتي مرا هم در جريان بگذاري......
در ضمن version اصلي كرك شده winhex 13.5 از كجا پيدا كردي.......من كرك نشدشو دارم و زياد نمي تونم با هاش سرو كله بزنم......
با تشكر.......
Isaaaac را هر وقت ديدم ميگم بياد جواب سوالت را بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
keoma من از Winhex زياد نميدونم (( برنامه آسوني نيست ولي ياد گرفتنش به كاري كه انجام ميده ميارزه ))
لينكش رو من توي سرچ پيدا كردم فكر كنم (( از بس گشتم قاطي كردم آخه اما ميدونم كه مهدي لينك و گذاشته بود)) آموزشي رو كه Isac تهيه كرده بود رو باز من توي سرچ پيدا كردم (( بازم مهدي زحمت لينك رو كشيده بود ))
ميگردم اگه پيدا شد ميذارم لينك ها رو
مهدي جان ؟ بگو زود تر بهش
با سلام.
راستي اگر ما با WinHex بياييم Iso رو خراب كنيم مثلا سوپر هيدن كنيم. در ايزو باستر در قسمت Joliet راحت ميتوان اطلاعات رو سر هارد كپي كرد.
راهي براي محافظت از Joliet وجود دارد؟
چون اگر بخواهيم Joliet رو هم خراب كنيم ديگر ايميج خراب ميشود و كار نميكند؟
بچه هايي كه تجربشون زياد تره ميتونن جواب بدن و منو راهنمايي كنن؟
باتشكر از شما
سلام شما میتونید در این قسمت با استفاده از حجم گذاری یا همون حجم مجازی استفاده کنید
با سلام خدمت اين دوست عزيز.
ميتوانيد بگوييد با چه نرم افزاري و چگونه روي قسمت Joliet حجم بگذاريم؟
ميتوانيد راهنمايي كنيد؟
ممنون.
با tz copy protect میشه به روش دستی هم میشه مقالش تو انجمن هست. در juliet میتونه با wtm به فایلهای مهم error اظافه کنی .البته محدودیت داره. به روش دستی هم هم فکر کنم بشه error گذاری کنی:)نقل قول:
داستان از اينجا شروع ميشود كه
به عنوان مثال ما يك مجموعه نرم افزار درست كرديم كه اتوران است .و حاوي يك پوشه كه اطلاعات اتوران در آن است.تا اينجا درست.
ما ميخواهيم كاري كنيم كه نه سي دي آن رايت شود و نه اطلا عات توي آن را كاربر ببيند.
ما در اينجا سراغ رايت شدن يا نشدن سي دي نميرويم.بحث رايت نشدن آن را كنار ميگذاريم.خوب
ما بايد كاري كنيم كه مثلا پوشه حاوي اتوران ديده نشود.
يك راهش اين است كه بياييم در UltraISO پوشه را مخفي كنيم. كه اين عيبي دارد:
يك كاربر حرفه اي با نرم افزار IsoBuster به راحتي سه سوت هم در قسمت ISO و هم درقسمت Jol ميتواند اطلاعات را بيرون بكشد.
يك راه ديگرش ان است كه با WinHex بتوانيم ISO را خراب كنيم كه من تونستم خراب كنم و پوشه ديده نميشد ولي در قسمت Jol چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
از اونجا در قسمت Jol راحت ميشه پوشه را در هارد كپي كرد!!!!!!!!
بعدش گفتم بيام يك كار ديگه كنم اين بود كه بجاي Jol يك چيز ديگه مثلا UDF بگذارم كه اين كار رو كردم . در تنظيمات UltraISO بجاي Jol گزينه UDF رو تيك زدم و اون ايميج ذخيره كردم.
اين UDF يه خوبي كه داره توي ايزو باستر من نتونستم پوشه اتوران رو سر هارد كپي كنم. ايزو باستر پيغام ميداد.
البته اين پيغام مفهومش اينه كه نرم افزار رو خريداري كنيد يا ثبت كنيد با اينكه نرم افزار ايزو باستر من كاملا رجيستر است.
يعني من از طرفي رفتم با WinHexقسمت ايزو رو خراب كردم كه پوشه ديده نشه از اين طرف هم Jol رو به UDF تبديل كردم تا مثلا نشه پوشه اتوران رو كپي كرد.
اما غافل از اينكه:
من در اول كه ايميج رو بصورت معمولي و همراه با ISO+Jol در UltraISO بردم اومدم پوشه حاوي اتوران و برنامه رو در UltraISO پنهان يا Hidden كردم كه علاوه بر اينكه در IsoBuster بعد از انجام دادن عمليات ديده نشه در توي سي دي هم ديده نشه كه ديده نميشد .
ولي وقتي كه اومدم ايميج رو در UltraISO باز كردم و Jol رو تبديل به UDF كردم
و پوشه حاوي اتوران رو هم Hidden كردم و عمليات WinHex هم انجام شد رفتم ايميج رو در درايو مجازي باز كردم منتظر بودم كه ببينم چيزي توش نباشه ولي با كمال ناباوري ديدم پوشه حاوي اتوران من داره به من چشمك ميزنه و سر حال سر جاش بود.
آقا سوسك نشدم . خلاصه فكر ميكنم اين تبديل Jol به UDF پوشه توي سي دي رو پنهان نميكنه . مگر اينكه يك جايي رو من اشتباه رفتم يا لقمه رو پيچوندم.
خلاصه از بزرگترهاي اين كار در خواست راهنمايي دارم كه اين Jol رو بايد چيكار كرد؟
آيا اين راههايي كه من رفتم اشتباه بوده؟
از همه شما قبلا ممنون و متشكرم
يا علي
بابا از بچه های خبره این کار کسی نیست جواب بده؟