سلام دوستان
یکی از افرادی که باهاش صحبت کردم می گفت که با زبان C یا C# (دقیق خودش هم نمی دونست!) می شه سایت طراحی و برنامه نویسی کرد! آیا این حرف حقیقت داره؟!
با تشکر.
Printable View
سلام دوستان
یکی از افرادی که باهاش صحبت کردم می گفت که با زبان C یا C# (دقیق خودش هم نمی دونست!) می شه سایت طراحی و برنامه نویسی کرد! آیا این حرف حقیقت داره؟!
با تشکر.
کسی نمی دانه؟!
دوست عزیز با C که نه اما اگر C# بلد باشید میتونید تو محیط ویژوال استدیو صفحات ASPX بنویسید.
با C همونطور که دوستمون گفتن نمیشه ولی با #C شما میتونید برنامه نویسی صفحات وب بکنید اینم مد نظر داشته باشید وب سایتی که شما درست می کنید فقط روی سرورهای ویندوزی اجرا میشه برای همین بنده پیشنهاد میکنم از php استفاده کنیدنقل قول:
مرسی ولی من بالاخره متوجه نشدم...می شه بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
منظورتون asp framework ا؟
دوست عزیز برنامه نویسی شما مبتنی بر نت فریم ورک و یا asp مایکروسافت هستش که این وب سایت شما فقط روی سرورهای ویندوزی اجرا میشه و بس نمیتونید از سرور های لینوکس استفاده کنید
پس حتما C# فقط در سرور های لینوکس اجرا می شه؟!نقل قول:
نه روی سرورهای ویندوزی اجرا میشهنقل قول:
پس چه محدودیتی داره؟! که php بهتره؟نقل قول:
لینوکس امن تر هستش ولی PHP اصلا محدودیت نداره و الان بازارکار هم Php بهتره نمیگم Asp بد هستش ولی php بهتره الان من جای شما بودم بیشتر روری PHP تمرکز میکردم
چرا بحث رو منحرف میکنید.
ایشون میخوان بدونن با #C میشه طراحی وب کرد یا نه
-جواب مثبته و کاربر: Core توضیح دادن
حالا شما برای سوالی در این سطح در مورد php لینوکس اپن سورس و ..... میخواهید مطلب بزنید
بروسلی جان جواب دادیم و در بحث ایشون سوالات دیگه ی مطرح کردن بنده جواب دادم آتیش نگیر قحطی آبهنقل قول: