لپتاپ مخصوص طراحی وب و کارهای گرافیکی 2D
سلام دوستان عزیز ،مرسی از وبسایتتون، می خواستم یه راهنمایی و مشورت از شما بگیرم:
من به تازگی دانشجو شدم و می خوام یه لپتاپ
سریع،عمری و قوی! برای طراحی وبسایت، کارهای گرافیکی دو بعدی با نرم افزارهای فتوشاپ، فلش،ایلاستریتور،کورل دراو و پریمیر و افترافکت و... برنامه نویسی و اینترنت ،مدیریت وبسایت و کلا اکثر نرم افزارها به جز بازی! بخرم تا سقف 2 میلیون تومان...چیزی که خیلی برام مهمه اینه که کیفیت بالایی داشته باشه و عمری باشه (die hard!!) طوریکه تا 5-6 سال احتیاجی به هیچ تعمیر و سرویسی نداشته باشه....و خدمات پس از فروش خوبی داشته باشه...چون من با این سیستم قراره با اکثر نرم افزار ها کار کنم....به نوعی آچار فرانسه باشه(فعلا کار سه بعدی مثل مایا انجام نمیدم).
برای من داغ نکردن و باتری هم مهمه .... صفحه نمایش هم 14 اینچ خوبه....هارد خیلی مهم نیست ولی 500 گیگ خوبه....سرعتش خوب باشه و از سخت افزار های جدید هم استفاده کرده باشه.
به نوعی کیفیت داشته باشه که بشه 3-4 ساعت مداوم روشن باشه....یعنی با زیاد کار کردن استهلاک چندانی نداشته باشه....چون من میخوام از این لپتاپ به جای pc desktop استفاده کنم.
با تشـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــکـــــر فـــــــــــــــــــــــر اوان.