-
عکس فلسفی | نظرات خود را بیان کنید
درود دوستان گرامی./..
این تاپیک را ویژه ی این برپا کردیم که درباره ی فرتور های مختلف فلسفی نظر دهیم.. لطفن پس از گذاشتن هر فرتور ، نظر خود را درباره ی آن بیان کنید.
باسپاس./.
عزیزان در زمان گذاشتن تصویر جدید در نظر داشته باشید حداقل دو روز از زمان ارسال عکس قبلی گذشته باشد تا زمان کافی برای اظهار نظر دیگر دوستان طی شده باشد.
هر گاه تصویری از گذشته و نه آخرین تصویر مورد توجه شما برای اظهار نظربود با ذکر شماره پست و یا نقل قول پست مورد نظر آن را یادآوری کنید، تا دیگر دوستان بدانند در مورد چه تصویری نظر میدهید.
-
-
میخواد بگه که غذا و تغزیه مغر کتاب و مطالعه هست
-
عقل بدون خواندن کتاب روشن نمیشود...کتاب انسان را روشن فکر میکند
-
دوشاخه که به پریز نباشه یعنی باید خاموش باشی
یا
من میخوانم پس هستم!
-
-
گاهی همه برای یک نفر فدا میشن....
-
-
انسان های غنی به فقیر ها توجهی ندارن!
-
-
عکس کاملآ بیانگر اینه که کله کدوها، با زحمت دردکشیده ها به راحتی دست یافته اند.....
نگاه متفاوت:
درست است که آن بالا راحت نشسته ای، ولی طبیعت جوری تنظیم شده که خورشید کله تو را همیشه بسوزاند، ولی من در زیر سایه نیز خواهم بود.....
پ.ن:
دوستان کمی فرصت تنفس به عکسها بدیم فکر کنم بهتر باشه.....
-
-
زندگی انسان وابسته به گیاهان
-
دنیا رو برهوت و نابود کردی، حالا ماسک بزن و اکسیژن و میلیمتری مصرف کن،
عمرت رو به پایان است بنی بشر.....
-
سه دیدگاه
1-به آنکه و آنچه استفاده ای چندانی نمیبریم ، توجه میکنیم ولی اونچه سود میرسونه رو تا حد نهایت(مرگ و نابودی) مصرف میکنیم.
2- هنر بی مصرف؟ ولی بیش از اندازه مورد توجه. [برداشت آزاد]
3-محبت کوره؟ زیبایی و لطافت ما رواسیر میکنه ولی زمختی پرفایده دور از مهر میمونه.
...
-
دوستان برای هر تصویر یک 24 ساعتی زمان بدهید تا اون به اندازه کافی مورد تامل و بازخورد قراربگیره.
بعد تصویر جدید رو قرار بدید، اگر هم در این فاصله تصاویر جدیدی مطرح شد نظر روی قبلیها اگر مورد تامل شما بودند رو ادامه بدهید.
موضوع دیگر اینکه نام خالق اثر را اگر میدانید ذکر کنید.
تصویری دیگر:
-
نقل قول:
دوستان برای هر تصویر یک 24 ساعتی زمان بدهید تا اون به اندازه کافی مورد تامل و بازخورد قراربگیره.
بعد تصویر جدید رو قرار بدید، اگر هم در این فاصله تصاویر جدیدی مطرح شد نظر روی قبلیها اگر مورد تامل شما بودند رو ادامه بدهید.
موضوع دیگر اینکه نام خالق اثر را اگر میدانید ذکر کنید.
تصویری دیگر:
عکس جالبیه...
میتونم بگم کلاه بزرگ نمادی از تفکر صحیح و باز و روشنه . اما انسانهایی هستند که همون تفکر غلط و شاید منحرف خودشون رو ول نمیکنند و به هیچ حرفی گوش نمیکنند
یه برداشت دیگه هم میشه کرد و اون اینکه بعضی از افراد ظرفیت فراتر از حد خودشون رو ندارن و اگر در موقعیتی قرار بگیرن که فراتر از جنبه و شعورشونه شاید تماما محو بشن
-
این عکس خیلی مبهم و جالبه...
نمیدونه آدم چی بگه...
در هر صورت از اونجایی که کلاه نماد کلاه است! ، شخص در وسط یه کره قرار گرفته، یعنی بنوعی اطرافش و خوب میبینه، ولی کلاهی رفته سرش و ناراحت دستش و گزاشته روی کلاه، کلاه گشادترم در راهه، که اگه بره سرش دیگه طرف محیط اطرافش و اصلآ نمیبینه.....
من این مفهوم و برداشت کردم:
کلاه رفته سرش، ناراحتی، هنوز نمیدونی چه کنی با این مصیبت که کلاه بزرگترم میاد میره سرت.....
در یک کلام مکافات پشت مکافات.....
-
من فکر میکنم این تصویر به ناگزیر بودن مرگ اشاره داره ، فرد در حال حاضر یک کلاه با روبان مشکی سرشه
و توی غم و ماتم هستش ، و این بار محکم سرش رو گرفته که دیگه کلاهی سرش نره.. ولی جلوگیـــری از
کلاه روبان مشکلی بعدی ( مرگ بعدی ) ناگزیره...
-
کلاهشو که نشونه ی مشکلی در زندگیشه دوست نداره. اومده یه جای خلوت تا کلاهشو پرت کنه. ولی کلاه بزرگتری در انتظارشه
از مشکلات نباید فرار کرد. باید آنها را پذیرفت و حلشون کرد
-
حس اون فرد از دید من : دیگه بسه!
این یکی کاملاً منو در خودش محو می کنه...
-
کلاه نشونه چیزی یا اتفاقی هست که اصلا دوست نداره براش اتفاق بی افته ولی جلوش رو هم نمیتونه بگیره
-
-
نظرم در مورد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:
-هر کس خصوصیات نداشته اش برایش آرزو میشود.
-از همراهی اجباری با دیگران هم حالی و همدات پنداری به ما دست میدهد.
------------------
نظرم در مورد
: فریبی که خودم را داده ام کافی و اندازه است، این کلاهی که تو بر سرم میخواهی بگذاری دیگر خیلی بزرگ است.
------------------
تصویر بعد:
-
درباره
سایه هر کدوم از اینا میتونه به معنی ذات درونیشون باشه
یعنی یه انسان میتونه ذات یه حیوان رو پیدا بکنه و یه سگ هم میتونه عاطفه یه انسان رو داشته باشه
-
با سیگار ادم سلامتیشو از دهان خودش میفرسته هوا
-
سلام
عکس
:
مردی که پیپ می کشه، اون پروانه ها که از درون پیپ بیرون میان می تونن نشون دهنده ی حیات و زندگی باشند
که مرد با کشیدن پیپ، دود را به درون می کشد و در عین حال زندگیش با دود پیپ به هوا می ره.( پرواز پروانه ها )
-
پست 24#
اون پیپ و دود و ضرری که به بدن انسان میرسونه میتونه مثه گناه کردن یا انجام کارهای اشتباه باشه
که آدم ها با انجام کارهای گناه و اشتباه چون از انجام اون کار لذت میبرن ، اون رو زیبا و دوست داشتنی می بینن (پروانه ها)
-
-
#29: مقلد نه تنها در اصل، بلکه در فرم.
-
عکس 29#
پیروی کردن و تقلید بی چون و چرا
-
-
فرو افتادنی در کار نیست!
بلکه هرچه هست بلند شدن است
-
رشد فکری ، ذهنی ، جسمی و تکامل باعث بزرگ شدن و قدرتمند تر شدن می شود
در یک مقطع مدام درجا نزنید
فکر و روح خود را پرورش دهید ، بزرگ شوید
-
فکر کنم میخواد بگه آنچه نامش انسان است حیوانیست از تیره حیوانی بنام میمون ...
بلانسبت همه البته:n16:
-
نظرم در رابطه با
:
از جایی به بعد تکامل انسان به صورت ظاهری نیست...بلکه این دانش و بینش اوست که افزوده و حفظ میشود و مایه قدرت وی میگردد.
-
دو تا عکس پشت سر هم ( تکامل و بازو) بنظر من یه چیز مشترک دارند، اندیشه ها موانع را بر میدارند نه بازوها.....
عکس بعدی:
-
32#
پنج مرحله ی تکامل بشری به دانش ختم می شه یا به عبارت دیگه بشر با دانش به قدرت و تکامل می رسه.
36#
بازو برای رسیدن به قدرت، از یه منبع دیگه تغذیه می کنه ( فکر بشری )
37#
این درگاه که به معنی جهانی شدن یا جهانی سازیه، مردم را با هر رنگی ( طرز فکر و عقایدی ) همونطور که
می خواد، یکدست و یکرنگ ( با یک طرز فکر هماهنگ ) می سازه و شاید مردم بی هیچ اراده ای همگی ازین درگاه عبور می کنند.
-
-