-
تاپیک اختصاصی AC Milan | فصل 2013-2014
-
رزرو شد... [ برای معرفی لیست رسمی بازیکنان ]
-
آدریانو گالیانی توی مصاحبه امروزش تائید کرد که هدف میلان برای جانشینی روبینیو آدام لیایچ ستاره جوان و صربستانی تیم فیورنتیناست .
در حال حاضر میلان منتظر مانده تا آخرین مذاکرات این بازیکن و مسئولان تیم فیورنتینا به پایان برسه و اگر توافق بین انها برای تمدید صورت نگرفت و بازیکن در مارکت قرار گرفت پیشنهادش رو ارائه بده...چون که اصلا علاقه ای نداره روابطش با فلورانسی ها بد بشه.
لیایچ از مسئولان فیورنتینا خواسته که دستمزدش دو برابر بشه و فعلا جوابی از سوی مسئولان فیوره نگرفته . اگر این بازیکن در مارکت قرار بگیره قیمتی بین 10 تا 12 میلیون خواهد داشت .
آندرا پولی هم تست های پزشکی میلان رو با موفقیت پشت سر گذاشت و به زودی بصورت رسمی معرفی میشه .
در مورد روبینیو هم میلان ماکسیموم و مینیموم قیمت مورد نظرش رو به سران سانتوس اعلام کرده و منتظر جواب اوناست . روبینیو حاضر شده دستمزدش رو کمتر کنه تا مشکلی برای رفتن به سانتوس نداشته باشه .
میلان پیش از این برای روبینیو 10 میلیون میخواسته ولی قیمت رو کمتر کرده و اون رو به 8 میلیون رسونده .
بویان هم که بصورت قرضی در میلان حضور داشت به بارسا برگشت و از اونجا بصورت قرضی راهی آژاکس آمستردام شد.
زاکاردو هم از مسئولان میلان خواسته در مورد وضعیت اون شفاف سازی کنن که آیا روی اون اصلا حساب باز کردن یا این که همچنان قراره نیمکت نشین محض تیم باشه !
با این وضعیت و مهاجمانی که میلان جذب کرده و خصوصیات اونا فکر نکنم فصل دیگه با سیستم 2-1-3-4 به میدان بریم .
به احتمال زیاد فصل بعد سیستم میلان 1-3-2-4 خواهد بود . با حضور بازیکنانی مثل الشاراوی - نیانگ - ساپونارا و خرید احتمالی لیایچ و با توجه به خصوصیات این بازیکنان نمیشه انتظار داشت که میلان با سیستم دو مهاجم به میدان بره !
-
نقلوانتقالات تابستان 2013 میلان تا این مقطع
میلان به به مانند سایر باشگاههای اروپایی این روزها سرگرم نقل و انتقالات تابستانی است. در این میان نامهایی از میلان خارج و همچنین نامهایی دیگر به میلان افزوده شدهاند.
در این گزارش سعی شده تا هر آنچه در نقل و انتقالات تابستانی میلان به طور رسمی عنوان شده و همچنین شایعاتی که وقوع آنها نزدیک به نظر میرسد را عنوان کنیم تا شما میلانیستی عزیز بتوانید در یک گزارش جامع و کامل از اوضاع روسونری مطلع باشید.
ورودیها:
قرارداد ریکاردو ساپونارا [هافبک هجومی/ترکوارتیستا] و جرسون ورگارا [مدافع میانی] در سازمان لیگ سریآ نهایی شد، این دو از اکنون بازیکن روسونری هستند. ساپونارا از امپولی و در ازای 3.75 میلیون یورو و با مالکیت مشترک راهی میلان شده است. جرسون ورگارا نیز از باشگاه کلمبیایی دپورتس کوئینیو و در ازای 2 میلیون یورو به سنسیرو آمد
گفته میشود آندرهآ پولی [هافبک متزالا] در مرحله گذراندن آزمایشات پزشکی در میلان قرار دارد، گالیانی از هماکنون او را بازیکن روسونری میداند. مبلغ انتقال وی 1.3 میلیون یورو به علاوه نیمی از مالکیت بارتوش سالامون عنوان شده است.
کیوسکه هوندا [هافبک هجومی/میانی] به احتمال بسیار قوی در همین تابستان راهی میلان خواهد شد، به تازگی موکل او نیز پرده از علاقه هوندا به میلان برداشت. برونتزتی، ایجنت مشهور فیفا، در مورد وی اعلام کرد که او در نهایت به آرزوی خود که پیوستن به میلان است خواهد رسید. توافقات بر سر دستمزد [2.5 میلیون یورو در سال] صورت گرفته، و تنها رضایت زسکا باقی مانده است.
میلان همچنان نیمنگاهی به داویده آستوری، مدافع میانی کالیاری، دارد، و وی تنها گزینه مد نظر روسونری در هفتههای اخیر برای پست مدافع میانی بوده است. در عین حال راضیکردن کالیاری و مالک آن کار بسیار دشواری به نظر میرسد.
آدم لیاجیچ [مهاجم دوم/وینگر] هدف تاییدشده روسونری از سوی آدریانو گالیانی است، با توجه به قیمت او [در حدود 10 میلیون یورو] و دستمزد درخواستی [1.6 تا 1.7 میلیون یورو] به نظر میلان در موقعیت مناسبی برای جذب او قرار دارد. لیاحیچ در حال حاضر فصل آخر حضور خود را در فیورنتینا با دستمزد 600 تا 650 هزار یورو در سال میگذراند.
برایان کریستانته [هافبک میانی]، و آندرهآ پتانیا [مهاجم] نیز از تیم پریماورا به تیم اصلی میلان منتقل شدهاند، و در فصل آینده فرصت بیشتری برای حضور در تیم اصلی، به خصوص کریستانته، در اختیار خواهند داشت.
خروجیها:
ماریو یپس و ماسیمو آمبروزینی بعد از اتمام قراردادشان با میلان از روسونری جدا شدند، حضور آمبروزینی در فیورنتینا و با قراردادی یکساله قطعی و نهایی شد.
متیو فلامینی از پیشنهاد جدید میلان راضی نیست، و به احتمال زیاد او نیز به طور آزاد میلان را ترک خواهد کرد. گفتهها حاکی از آن است که میلان پیشنهادی دو ساله با دستمزد 900 هزار یورو به وی ارائه کرده که با ناخشنودی موکل وی مواجه شده است.
تایه تایهوو به طور رسمی به لیگ ترکیه و باشگاه بورسااسپورت منتقل شد. تایهوو که از فرانسه به میلان آمده بود، فصل گذشته را نیز به طور قرضی در کوئینز پارک رنجرز سپری کرده بود.
بویان کرکیچ نیز به بارسلونا بازگشت، و سپس بار دیگر به طور قرضی راهی آژاکس شد.
توافقات اولیه برای انتقال روبینیو به سانتوز صورت گرفته، و این مهاجم برزیل با مبلغی در حدود 8.5 میلیون راهی برزیل خواهد شد.
لاتزار پتکوویچ [دروازهبان] که قرارداد خود با میلان را اتمامشده میدید به پارما پیوست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
هوندا که خیلی خیلی به میلان نزدیک شده.با لیاییچ هم به شدت موافقم.لیاییچ عمل کرد خیلی خوبی داشته در فیورنتینا.البته صحبت هایی هم مبنی بر انتقال یکی از مهاجمای تیم هیرنوین هلند که من اسمشو نمیدونم بود.شاید اونم رید خوبی باشه برای تیم.چون خیلی خوب کار کرده و تو سی تا بازی 24 گل به ثمر رسونده.
-
درود
به مهاجم نوک نیازی نداریم ... الان بالوتلی رو داریم و نیانگ هم میتونه در این پست بازی کنه . بعلاوه پاتزینی که مصدومه و وقتی برگرده در اون قسمت کمبودی نداریم .
ولی با این همه مهاجم که اکثرشون توانایی بازی در کناره ها رو دارن , به نظر میاد که قراره سیستم بازی میلان به 1-3-2-4 تغییر کنه .
فکر نکنم با این تعداد مهاجمی که در اختیار داریم با سیستم دو مهاجمه به میدان بریم !
-
پوشیدن پیراهن میلان آرزویی بود که بر آورده شد
آندرهآ پولی و ریکاردو ساپونارا دو خرید جدید میلان دیروز برای اولین بار در میلانلو حضور یافتند و در کنفرانس خبری همراه آلگری و گالیانی شرکت کردند.
هر دوی آن ها هوادار میلان بوده اند و پیوستن به میلان یک قدم رو به جلو در دنیای حرفه ایی برای آن ها بوده است. ساپونارا کسی که توسط گالیانی به کاکا تشبیه شده و پولی که که از حضور در میلان بسیار خوش حال است.
پولی در این رابطه گفت: بسیار خوشحالم که اینجا هستم. پوشید پیراهن میلان رویایی بود که به حقیقت پیوست، چون من همیشه هوادار میلان بودم.
به کسانی که به من اعتقاد ندارند، فکر نمی کنم زیرا فقط می خواهم روی میلان تمرکز کنم و گذشته را هم فراموش می کنم. نمی توان برای شروع تمرینات همراه ، هم تیمی هایم صبر کنم.
جام جهانی؟ در این رابطه فکر می کنم، پوشیدن پیراهن لاجوردی بسیار راضی کننده است و می خواهم بخشی از آن باشم. سمپ و من همیشه بسیار نزدیک بودیم و از آن ها به خاطر اینکه اجازه دادند امروز در اینجا حضور داشته باشم تشکر می کنم.
میلان یک تیم بزرگ است و احساس می کنم آن ها می توانند به من کمک کنند تا به یک بازیکن بین المللی تبدیل شوم.
ساپونارا هم در این نشست به خبرنگاران گفت: از دکتر گالیانی به خاطر مقایسه ی من و کاکا تشکر می کنم. من کسی هستم که هنوز باید چیزهای زیادی یاد بگیرم.
کیسوکه هوندا؟ بازی های او را در تلویزیون دیده ام. فکر می کنم بازیکن عالی باشد. در چند مورد که خوب بود از او پیروی خواهم کرد.
جام جهانی و شماره ی من؟ چیزی مانع من نیست، برای بدست آوردن فضا در میلان بازی می کنم و راهی برای تاثیر گذاری بر پراندلی پیدا می کنم. شماره ی 22؟ آن را به عنوان یک مسئولیت در نظر نمی گیرم، هنوز در این رابطه تصمیم نگرفته ام.
گالیانی در میان حرف ساپونارا گفت: ما به بازیکنان اجازه می دهیم شماره ی پیراهن خود را انتخاب کنند. برای آن ها تصمیمی نمی گیریم.
سیلویو برلوسکنی نسبت به فصل آینده خوشبین است و بر این مساله اصرار دارد که میلان باید مثل همیشه قهرمان بماند.
میلان امروز تمرین پیش فصل خود را آغاز کرد و این در حالی است که پرزیدنت و صاحب میلان از اردوی آنها امروز بازدید به عمل آورد.
جسم و روح من همیشه با میلان است و هرزمانی که لازم باشد در تمرین حضور خواهم داشت. من امروز در تمرین میلان حاضر بودم تا به آقای گالیانی، سرمربی تیم و دیگر افراد تیم آرزوی موفقیت بکنم.
پرزیدنت برلوسکنی در ادامه مصاحبه خود با میلان چنل اینطور ادامه داد:
من با بازیکنان جدید میلان، پولی و ساپونارا، به مدت یک و نیم ساعت صحبت کردم و از آنها بسیار خوشم آمد. به گالیانی تبریک میگویم که توانسته به زیبایی یک تیم جوان از میلان بسازد. سال گذشته در نیم فصل دوم از همه تیمها بیشتر امتیاز کسب کردیم. ما بازیکنان ستاره جوان سال گذشته را در اختیار داریم و امیدوار هستیم که در لیگ بتوانیم قهرمان شویم.
پرزیدنت برلوسکنی توجه خود را به خط حمله میلان معطوف کرد که استفان ال شراووی در آن حضور دارد که از لیست فروش میلان خارج شده است و دیگر بازیکن خط حمله میلان ماریو بالوتلی میباشد.
ال شراووی مارا همیشه با تکنیک خود مجذوب کرده است و با علاقهای که از خود به میلان نشان داد من را تحت تاثیر خود قرار دارد و بهترین جملهای که در این مورد شنیدم این بود که وی حاضر نیست برای تیمی غیر از میلان به میدان برود.
زمانی که برای اولین بار تیم را مشاهده میکنید باید به آنها احترام بگذارید. بالوتلی نیز یکی از قهرمانان ما در زمین است.
این بسیار سخت است تیمی را که دوست دارید را ترک کنید و این شور و شوق را من از پدرم به ارث بردهام. این توهین آمیز خواهد بود برای تیمی غیر از تیم محبوب خود شادی کنید. ماریو یک هوادار میلان بدنیا آماده است و ما نیز به خاطر این مساله خوشحال هستیم.
یکی از مهاجمان میلان که به نظر میرسد میلان را ترک خواهد کرد، روبینیو است که تیم آینده وی به احتمال قوی سانتوس خواهد بود.
من به وی نیز گفتهام خوشحال خواهم بود اگر در میلان بماند. او احساس نوستالژی به شهر خود دارد و سانتوس تیمی است که وی فوتبال خود را در آنجا به اوج رسانده است. با خروج روبینیو مطمئنأ بازیکنی جدید به ما اضافه خواهد شد. اگر احتمالی در بازگشت روبینیو به سانتوس باشد این تنها گزینهای خواهد بود که پیشروی میلان قرار خواهد گرفت زیرا وی حاضر به حضور در تیمی دیگر نیست.
از برلوسکنی در مورد خواستههایش از آلگری پرسیده شد.
هر آنچه که من به آلگری گفتم واضح است که جزو اسرار میان پرزیدنت و مربی تیم میباشد.
پنجمین فصل متوالی در میان سه تیم برتر؟ ماموریت میلان از زمانی که وارد آن شدهام این است که در زمین و نحوه بازی آقایی کند. میلان باید بردهای خوب با بازی خوب و قانع کننده داشته باشد و نسبت به حریف همیشه باید احترام را رعایت کند. با توجه به لقب موفقترین باشگاه جهان، میلان باید همیشه قهرمان باشد. من احتمال اینکه در آینده تیم را قویتر کنیم را رد نمیکنم اما اکنون با این تیم ما میتوانیم قهرمانی را به دست آوریم.
به احتمال قوی سهام اکثر تیم همشهری میلان یعنی اینتر به اریک توهیر واگذار خواهد شد و پاترون میلان در این مورد گفت:
هر تیمی نیازهایی دارد که با گذشت زمان آنرا آشکار میکند و اگر کسی میخواهد در فوتبال امروزی حرفی برای گفتن داشته باشد باید هوشمندانه به باشگاه خود پول تزریق کند اما اکنون در اروپا باشگاهها بیش از آنچه به دست میآورند خرج میکنند و این باعث میشود که سهام باشگاه در معرض فروش قرار بگیرد و من این کار را اشتباه نمیدانم.
با توجه به عزتی که میلان در میان خانواده من دارد این مساله غیر ممکن خواهد بود زیرا من و خانوادهام همیشه میلانی بوده ایم. میلان همیشه قسمتی از قلب من است و در صورت نیاز آخرین شرکتی خواهد بود که من خواهم فروخت.
-
میلان روز گذشته اولین جلسه تمرینات پیشفصل خود را شروع کرد، و برنامه میلان تا شروع رقابتهای فوتبالی در فصل جدید نیز تعیین شد.
آدریانو گالیانی در اولین کنفراسن خبری پیشفصل روسونری حضور یافت، و از اهداف میلان برای فصل جدید گفت. همچنین ماسیمیلیانو آلگری که برای چهارمین سال هدایت میلان را بر عهده خواهد داشت از میلان جدید سخن گفت.
برنامه میلان برای شرکت در مراسم قرعهکشی مختلف، دیدارهای دوستانه، و همچنین دیدار حساس پلیآف لیگ قهرمانان نیز مشخص شد، و روسونری بر اساس این برنامه فصل جدید را آغاز خواهد کرد.
8 جولای: شروع تمرینات و کنفرانس خبری [روز گذشته]
9 جولای: تست آمادگی جسمانی و دومین تمرین
10 جولای: از این تاریخ به مدت 10 روز بازیکنان در میلانلو حضور خواهند داشت
23 جولای: دیدار با ساسولو و یوونتوس در جام تیم [TIM Trofeo] / هر بازی 45 دقیقه
24 جولای: آباته، الشراووی، مونتولیوو، بالوتلی، دیشیلیو، و ورگارا به تمرینات اضافه خواهند شد. [به علت حضور در دیدارهای تیم ملی در استراحت به سر میبردند]
25 جولای: قرعهکشی دیدارهای سریآ
27 جولای: ساعت 22:30 به وقت ایران، میلان به مصاف والنسیا خواهد رفت [چمپیونز کاپ گینس]
31 جولای و 1 آگست: میلان همراه سائوپولو، بایرنمونیخ و منچسترسیتی در جام آئودی حضور خواهد داشت
4 آگست: میلان به مصاف اینتر یا چلسی خواهد رفت. [ادامه چمپیونز کاپ گینس]
6 یا 7 آگست: میلان آخرین دیدار خود را در چمپیونز کاپ انجام خواهد داد. زمان و تاریخ این بازی بستگی به نتیجه بازی قبلی میلان دارد.
9 آگست: میلان حریف خود در پلیآف لیگ قهرمانان را خواهد شناخت.
20 یا 21 آگست: بازی رفت پلیآف لیگ قهرمانان
24 یا 25 آگست: دیدار میلان در هفته اول سریآ
27 یا 28 آگست: بازی برگشت پلیآف لیگ قهرمانان
30 آگست: قرعهکشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان
31 آگست یا 1 سپتامبر: دیدار میلان در هفته دوم سریآ
2 سپتامبر: بازار نقلوانتقلات تابستانی برای باشگاههای ایتالیایی پایان خواهد یافت
متیو فلامینی اعلام کرد که میلان برای وی پیشنهاد قراردادی 2ساله ارائه کرده، اما وی علاقه بسیاری دارد تا به لیگ برتر انگلستان بازگردد.
قرارداد این هافبک فرانسوی در تابستان امسال با میلان به اتمام رسید، و اکنون وی بازیکن آزاد محسوب میشود. میلان برای او پیشنهادی برای تمدید قرارداد ارائه کرده، اما این پیشنهاد فلامینی را راضی نمیکند.
هافبک 29ساله در مصاحبه با رسانههای بریتانیایی از علاقه خود برای بازگشت به لیگ برتر گفت: من برای 5 سال در ایتالیا بودهام، دوران فوقالعادهای داشتهام، و چیزهای بسیاری یاد گرفتهام. اما اکنون میخواهم به لیگ برتر بازگردم، و قهرمان این لیگ شوم.
سرعت و فیزیک فوتبال انگلیسی را بسیار دوست دارم، و فکر میکنم بازیها در آنجا بسیار باز هستند.
میخواهم در آنجا جامی برنده شوم، کاملاً برای رقابت آمادهام. بزرگترین حسرت من مربوط به زمانی میشود که در آرسنال حضور داشتم، و در فینال لیگ قهرمانان اروپا مغلوب بارسلونا شدیم.
در کنار لیگ برتر، میخواهم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا نیز شوم، زمانی که برای رقابت آماده هستید، موفقیت منتظر شماست. برای اینکه موفق باشید باید جامها را برنده شوید.
من پیشنهادهای خوبی را در اختیار دارم، اما اکنون میخواهم کمی استراحت کنم، و سپس تصمیم بگیرم. برایم بسیار مهم است که به باشگاهی ملحق شوم که پروژه بسیار خوبی پیشرو داشته باشد.
-
برادر کیسوکه هوندا که مدیر برنامه های این بازیکن هم میباشد امروز در ویاتوراتی حاضر شد به گفته ی اسکای اسپورت هافبک ژاپنی زسکا مسکو از تاریخ 1 ژانویه ی پیش رو بازیکن میلان خواهد بود این رسانه در ادامه توضیح می دهد که هر دو طرف بر سر این انتقال به توافق رسیده اند و کیسوکه هوندا در ژانویه با قراردادی چهار ساله و با حقوق معادل سالیانه 2.5 میلیون یورو به جمع بازیکنان روسونری اضافه می شود
بنا به گفته ی ارنستو برونزتی ایجنت فیفا در صورتی که تغییری در وضعیت روبینیو بوجود بیاید و بازیکن برزیلی میلان زودتر بفروش برسد به احتمال خیلی زیاد شاهد تغییراتی در برنامه های روسونری خواهیم بود و سران باشگاه در همین تابستان و قبل از شروع فصل اقدام به خریدن این بازیکن کنند
کیسوکه هوندا در پایان سال 2009 با مبلغی حدود 6 میلیون یورو از باشگاه ونلو هلند به زسکا مسکو روسیه منتقل شد و در فصل گذشته موفق شد با این تیم فاتح لیگ و جام حذفی روسیه شود
نایجل دییانگ به زودی به آمادگی کامل دست خواهد یافت، و وی از هواداران میلان میخواهد که صبور باشند.
دییانگ را تقریباً میتوان یک خرید جدید برای میلان در فصل جدید تلقی کرد، چرا که وی به دلیل مصدومیت بیش از نیمی از فصل 13-2012 را از دست داده بود. اما اکنون او آماده است، و میتواند از دیدارهای پلیآف لیگ قهرمانان میلان را همراهی کند.
هافبک تدافعی 28ساله میلان در مورد فصل جدید گفت: عمل جراحی من در دسامبر به انجام رسید. پروفسور اوراوا که این عمل جراحی را بر روی من انجام داد واقعاً کار را به بهترین نحو به انجام رساند. احساس میکنم تاندونهای آشیل من حتی از گذشته هم قدرتمندتر شدهاند.
سختی کار برای من این بود که نمیتوانستم تاندونهایم را بیش از حد کش دهم، کار او فوقالعاده بود، دقیقاً مانند عملی که برای بکهام زمانی که در میلان حضور داشت به انجام رساند. من همچنین مدت یک ماه را در امریکا حضور داشتم، و سپس به میلان بازگشتهام تا تمرینات خود را از نو شروع کنم. اکنون به سختی تلاش میکنم، و احساس میکنم که به آمادگی صد در صد بسیار نزدیک هستم.
این تنها شروع پیشفصل است، نیاز دارم که بازی کنم. در اینجا همه به من کمک میکنند، بسیار خوشحال هستم که آلگری در میلان همچنان حضور دارد. در مورد او صحبتهای بسیاری در رسانهها شد، او اولین مربی من در ایتالیا بوده، و از نظر من عملکرد بسیار خوبی داشته است.
او بازیکنان میلان را به خوبی میشناسد. محیطی که اکنون در میلان ایجاد شده نتیجه تلاش آلگری است، نمیتوانیم فراموش کنیم که میلان به یکباره بیش از 10 بازیکن خود را از دست داد. همه آنها بازیکنانی بودند که تاریخ میلان را ساختهاند. آنها میلان را ترک کردند، و این آلگری بود که باید تیم را از نو میساخت.
هواداران باید صبور باشند، چرا که میلان دوباره پیروز خواهد شد.
-
سلام خدمت همه دوستان و تشکر بابت ایجاد تاپیک جدید
جدا شدن امبروزینی و بخصوص یپس از تیم خیلی خبر خوبی بود جایی که فصل قبل خیلی ازش ضربه خوردیم و امتیازات زیادی تو نیم فصل اول از دست دادیم -خوشبختانه بازیکنایی که فصل قبل عملکرد چندان جالبی در تیم نداشتن مثل بویان کرکیچ از تیم جدا شدن و این خیلی به نفع ماست امیدوارم با بازیکنایی که در ادامه جذب میشن تیم یکدستی روانه بازیهای این فصل سری آ کنیم و بتونیم با یوونتوس که با اومدن یورنته و توز قویتر از فصل قبل شده رقابت تنگانگی سر کسب عنوان قهرمانی در این فصل داشته باشیم و قهرمانی میلان در همین تاپیک جشن بگیریم:n16:
-
هوندا هم توی مصاحبه ای که بعد بازی سوپر کاپ داشته گفته که : میدونم یک باشگاه بزرگ به دنبال من هست و به این موضوع افتخار میکنم .
از اون در مورد آینده اش پرسیدن و گفته : نمیدونم چی باید بگم ! بهتره از برادرم و سران باشگاه زسکا بپرسید . من میدونم که یک باشگاه بزرگ عملکرد من رو زیر نظر داشته و افتخار میکنم که باشگاهی به این بزرگی به من نیاز داره .
گفته شده که مذاکرات بین میلان و زسکا ادامه داره و سعی بر اینه که این بازیکن در همین تابستان به میلان محلق بشه .
ناگفته نماند که هوندا در بازی سوپرکاپ مقابل زنیت دو گل تیمش رو به ثمر رسوند و روی گل سوم هم تاثیر مستقیم داشت و ضربه آزاد اون با دفع ناقص دروازه بان در برگشت توسط بازیکن زسکا وارد دروازه شد.
مسئولان زسکا هم گفتن که میخواستیم با هوندا تا دو سال دیگه تمدید کنیم ولی اون گفته که میخواد به میلان بره و ما هم به خواسته اون احترام میذاریم .
گالیانی هم گفته در روزهای پایانی نقل و انتقالات بازیکن بزرگی به میلان اضافه میشه...ولی هیچ توضیح دیگه ای نداده که بازیکن مورد نظر در چه پستی بازی میکنه یا این که چه شکلیه ! :n02:
-
ریکاردو ساپونارا در مصاحبه ای مفصل و خواندنی به صحبت در رابطه با اینکه چگونه پسری است، نظر خانواده اش در رابطه با انتقال به میلان و بسیاری موارد دیگری پرداخته است.
ساپونارا 21 ساله طی قرارداد مالکیت مشترک با رقمی حدود 4 میلیون یورو به میلان پیوست و هوادران روسونری مشتاق دیدن این ستاره ی سری بی ایتالیا هستند، کسی که از کودکی هوادار میلان بوده است.
ساپونارا در مصاحبه با مجله ی اسپورتویک گفت: پیوستن به میلان آرزوی زندگی من بود، که به حقیقت پیوست. زمانی که فوتبال را شروع کردم، امیدوار بودم فرصتی مانند این را بدست آورم. باید ثابت کنم که سزاوار این شانس بودم.
کمی می ترسم؟ نه، فقط هیجان زده ام، ترس خیلی وقت پیش از من دور شد.کی؟ از زمانی که یک مربی روانشناس به نام روبرتو کیویتارس داشتم.
برای تیم جوانان امپولی بازی می کردم و برخی از تصورات ذهنی که مانع پیشرفت من بود را مرتب کردم و می دانم که می توانم. افکار من بر اساس خانواده ام، شهرم و دوستانم شکل گرفته است. نمی توانم خودم را از آن ها جدا فرض کنم.
روبرتو چگونه به من کمک کرد؟ او به من آموخت که فقط بر روی کارم تمرکز کنم و برای انجام کار 100% نباید هیچ گونه نگرانی داشته باشم. اکنون ما همدیگر را هر دوهفته یک بار می بینیم. با هم صحبت می کنیم و برخی از تمرینات را انجام می دهیم.
تمرین تجسم بیشترین کمک را به من کرد. چشمانم را می بندم و تمرکز می کنم بر روی چیزی که از همه بشتر می خواهم. وارد شدن به سن سیرو در حالی که پیراهن میلان را بر تن دارم.
با پولی که اینجا بدست می آورم چه می کنم؟ پدرم از آن مراقبت خواهد کرد. فکر نمی کنم تا حالا به حساب بانکی ام نگاه کرده باشم. تعطیلات تابستان؟ در فورلی، زادگاهم. در آنجا با خانواده ام خواهم بود. همراه با خواهرم و دوستانم... .
اگر دوست دختر داشتم؟ به این فکر نکرده ام، می دانم که شما چه می گویید. از پیشنهاد های وسوسه کننده ای که در میلان به من می شود، نمی ترسم؟ من عاشق این هستم که بیرون بروم و غذا بخورم. بعد از آن به خانه برگردم و کتاب بخوانم. من فقط دوبار در سال به کلاب رفته ام، زمانی که در تعطیلات بودم.
فکر نمی کنم میلان بعد از امضای قرارداد با من تصمیم به استفاده از سیستم 2-1-3-4 گرفته باشد. آن ها این کار را به دلایل دیگر انجام داده اند، اما اگر واقعا با یک بازیساز این فصل بازی کنند بسیار برای من خوب خواهد بود. از تمام نقاط بازی در خط هافبک و حمله، بازیسازی را از همه بیشتر دوست دارم.
من من بازی های کاکا را مشاهده می کردم، به نظر او از سیاره دیگری آمده بود. سعی می کنم تا از او تقلید کنم، به عنوان مثال صبر نخواهم کرد که توپ به سمتم آید، بین خطوط حرکت می کنم و به محوطه ی جریمه نزدیک می شوم. تکنیک بهترین سرمایه من است.
وقتی وارد رختکن میلانلو شدم دچار تنگی نفس شدم. کمد هایی آنجا بود که نام هر بازیکن بر روزی آن ها نوشته شده بود، بازیکنانی که فقط در آلبوم فوتبالی دیده بودم.بازیکنی وجود داشت که کنجکاو به ملاقات اش باشم؟ بالوتلی قطعا آن شخص است، اما چیزی که دیگران می گویند درست است. میلان یک خانواده است.
خروج آمبورزینی؟ آمبورزینی می توانست به من کمک زیادی برای رفع مشکلاتم باشد، اما اکنون هم آبیاتی و بونرا در رختکن حضور دارند. فکر نمی کنم مشکلی وجو داشته باشد.
من انسان خونسردي هستم. دوست دارم حرف بزنم. نه فقط درباره فوتبال... . مثلا دوست دارم درباره انفورماتيک و مسائل مربوط به کامپيوتر صحبت کنم. در کار کردن با کامپيوتر مانند جادوگرها هستم. همه چيز را درباره دستگاه ها و نرم افزارهاي جديد مي دانم. وقتي در امپولي بودم به هم تيمي هايي که در کار کردن با کامپيوتر ضعيف بودند کمک مي کردم، آن ها من را هکر صدا مي زدند.
در بدنم خالکوبي دارم؟ بله ولي کوچک هستند و کسي به آنها توجهي نداشته، خالکوبي مورد علاقهام روي مچ دستم هست. به زبان انگليسي نوشته شده و بيانگر آرزوي من درباره ي افتخار کردن پدرومادرم به من هست. حقيقت دارد کمي سنتي فکر ميکنم اما از اين موضوع خوشحالم.
بعضي وقت ها افرادي که من را ملاقات ميکنند شگفت زده ميکنم. شخصيت و رفتار من هيچگاه تغيير نخواهد کرد. هميشه همينطور خواهم بود. يک انسان ساده که علاقهاي به تغيير ندارد.
به ويژه به خاطر اينکه خانواده ام از من حمايت ميکنند و هميشه در کنارم هستند. از اين بابت احساس خوشبختي ميکنم . آن ها به من آموخته اند که چه کاري درست و چه کاري اشتباه است.پدرم و عمويم به طور مشترک تجارت ميکنند و مادرم هم در بانک کار ميکند. يک خواهر بزرگتر هم دارم که معلم مدرسه ابتدايي است.
خانواده ام چگونه از انتقال من به ميلان با خبر شدند؟ من در حال تمرين کردن بودم و فرصت تماس با آنها را نداشتم. پدرم مشغول تماشاي تلويزيون بود و وقتي خبر انتقال من به ميلان را ديد حتي قادر به بلند شدن از روي صندلي نبود. آنها براي من تعريف مي کردند که پدرم يک ساعت روي صندلي نشسته بود و بارها اين خبر رو خوانده است. شايد او خبر پيوستن من به ميلان را باور نميکرد.
پدرم هميشه باور داشت که مي توانم يک فوتباليست حرفه اي شوم، اما چهار سال پيش زماني که در راونا بودم. دائم در حال بحث با مادرم بودم چون او مي خواست که من به درس خواندن ادامه بدهم. او مرا مجبور ميکرد ، حتي شب ها هم درس بخوانم، اما با کمک و حمايت هاي مادرم بود، که با افتخار در رشته ي حسابداري فارغ التحصيل شدم. پدرم هميشه ترجيح مي داد من را در حال گل زدن ببيند.
طرفداران ميلان اين شانس را دارند که بازي ساپونارا را در کنار ديگر بازيکنان ميلان در روز 23 جولاي مقابل يوونتوس و ساسولو در جام تروفئو تماشا کنند. در حال حاضر ساپونارا تنها هافبک هجومي ميلان است.
ارنستو برونزتی، ایجنت رسمی فیفا، معتقد است که میلان بیش از پایان مهلت نقلوانتقالات تابستانی 2013 یک خرید بزرگ را به انجام خواهد رساند.
روسونری پیش از این عنوان کرده بود که خرید آندرهآ پولی از سمپدوریا آخرین بازیکن ورودی میلان در پنجره نقلوانتقالات تابستانی خواهد بود. اما برونزتی چنین اعتقادی ندارد.
این ایجنت فیفا در مصاحبه با کوریره دلو اسپورت گفت: میلان کاری مهم به انجام خواهد رساند. آدریانو گالیانی به عنوان نائبرئیس میلان همیشه یک سورپرایز بزرگ رو میکند.
من چنین انتظاری از میلان دارم. ممکن است که او قدرت مالی گذشته را نداشته باشد، اما تصورات او همیشه فوقالعاده بوده است.
-
باشگاه متمول موناکو فرانسه آماده است تا برای به خدمت گرفتن مدافع کناری میلان، لوکا آنتونینی، پا پیش بگذارد، و پیشنهاد خود را به سران میلان ارائه کند.
این مدافع ایتالیایی به تازگی مورد توجه کلودیو رانیری قرار گرفته، و همچنین آنتونینی نیز به تمجید از این علاقه پرداخته است.
توتومرکاتووب معتقد است که موناکو با نمایندگان لوکا آنتونینی تماسهایی داشتهاند، و تمایل دارند که این مدافع چپ میلان را فصل آینده در لیگ فرانسه ببینند.
از زمان حضور متیا دیشیلیو و کوین کنستانت، بازیهای بسیار کمی به آنتونینی رسیده، و به نظر میرسد وی از وضعیت خود در میلان رضایت چندانی ندارد.
موناکو در فصل جدید بازیکنان گرانقیمتی را خریداری کرده، که از جمله آنها میتوان به رادامل فالکائو اشاره کرد. آنتونین این فرصت را دارد تا در همین تابستان به همباشگاهی سابق خود، فلاویو روما، در موناکو بپیوندد.
باشگاههای همشهری میلان و اینتر بار دیگر ممکن است دست به تعویض بازیکنان خود بزنند، و اینبار نام آندرهآ رانوکیا، مدافع جوان اینتر، در این میان دیده میشود.
نراتزوری آماده است تا مدافع 25ساله خود را برای تقویت تیم فدا کند، و حاضر است به پیشنهادهای رسیده برای این مدافع ایتالیایی گوش فرا دهد.
توتواسپورت در گزارشی اعلام کرده است که میلان برای انتقال آندرهآ رانوکیا به نیمکت روسونری آنتونیو نوچرینو و کوین-پرینس بواتنگ را در لیست فروش خود قرار داده است.
پیش از این ناپولی نیز به رانوکیا ابراز علاقه کرده بود، اما این مدافع میانی تمایل زیادی برای ترک شهر میلان ندارد.
آخرین تبادیل بازیکنی که میان دو تیم شهر میلان صورت گرفته مربط به فصل گذشته و معاوضه آنتونیو کاسانو و جامپائولو پاتزینی بود.
نوچرینو برای این معاوضع میتواند گزینه مناسبی باشد، اما در صورتی که اینتر به بواتنگ برای تقویت خط میانی خود نیز علاقهمند باشد باید حداقل 10 میلیون یورو در کنار مدافع میانی خود قرار دهد، و به میلان پیشنهاد دهد.
-
اِفرم والنتی ایجنت رسمی فیفا در رابطه با نقل و انتقالات میلان به یکی از سایت های ایتالیایی اعلام کرد، روبینیو و آنتونینی احتمالا میلان را ترک می کنند. همچنین درب های میلان بر روی لیاچیچ باز خواهد بود و در نهایت در رابطه با هوندا ادامه داد میلان ترجیح می دهد او را رایگان به خدمت بگیرد.
مونکو به دنبال ربینیو است. آیا فرصتی برای او وجود دارد؟
باید قصد بازیکن را درک کرد، او خواستار بازگشت به سانتوس بود، اما این اتفاق رخ نداد. در اینجا ماجرا متفاوت است، میلان نیاز به پول دارد و موناکو مشکلی برای ارضای خواسته های روبینیو ندارد و این می تواند معامله را تسهیل کند.
موناکو به دنبال بازیکن دیگر میلان، آنتونینی هم هست. احتمال این انتقال چقدر است؟
با توجه به فضای کم که برای انتونینی وجود دارد و ظهور دیشیلیو احتمال بالایی برای خروج این بازیکن چپ پا است.
آیا میلان بر روی لیاچیچ سرمایه گذاری خواهد کرد؟
این بازیکن صربستانی یکی از ایده های مهم میلان است. روسونری تمام سعی خود را خواهد کرد تا او را به خدمت بگیرد.
در مورد هوندا، انتقال او را چگونه ارزیابی می کنید؟
انتقال او مرا یاد فرناندو یورنته اسپانیایی می اندازد، که در نهایت به صورت ازاد راهی تورین شد. فکر نمی کنم میلان راضی به پرداخت پول به روس ها باشد. او را به صورت آزاد می خواهند.
ورود این بازیکن ژاپنی چه تاثیری بر آینده بواتنگ دارد؟
با کسانی که می گویند این دو در موقعیت یک بازی می کنند، مخالفم. فکر می کنم این دو سازگاری خوبی با هم داشته باشند و می توانند خط هافبک را غنی کنند.
باشگاه تورینو به دنبال دروازهبان دوم میلان، مارکو آملیا میباشد.
دروازه بان باشگاه تورینی در پی تنبیهات فدراسیون ایتالیا به ۴۳ ماه محرومیت از بازی محکوم شده است و با محرومیت جان ژیلت تورینو به دنبال یک جایگزین برای وی است.
با توجه به اخبار منتشر شده توسط میلان نیوز تورینو دروازهبان میلان را هدف گرفته است. به نظر میرسد آملیا ارزشی در حدود ۲ میلیون یورو داشته باشد.
آملیا در فصل گذشته ۱۱ بازی برای میلان انجام داده بود.
بعد از توقف مذاکرات میلان و سانتوس بر سر روبینیو، اکنون این مهاجم برزیل آماده است تا قرارداد خود را با میلان تمدید کند.
بسیاری بر این عقیده بودند که این مهاجم 29ساله در پایان فصل 2012/13 میلان را به مقصد برزیل ترک خواهد کرد، اما اکنون صحبت از تمدید قرارداد او به گوش میرسد.
بنا بر گزارش توتومرکاتووب، سران میلان با نمایندگان روبینیو فردا ملاقاتی ترتیب خواهند داد، و این ملاقات برای تمدید قرارداد روبینیو خواهد بود.
گزارش میشود که روبینیو بر تمرینات خود بسیار متمرکز شده، چرا که وی بسیار علاقه دارد که برزیل را در جام جهانی 2014 همراهی کند، و بنابراین باید در فصل 2013/14 نهایت تلاش خود را در رده باشگاهی به کار ببندد.
از سال 2010 که این مهاجم برزیلی به میلان ملحق شد، موفق شده در 112 دیدار رسمی پیراهن میلان را بر تند کند، و همچنی 27 گل نیز برای روسونری به ثمر برساند.
-
کوبی برایانت، هوادار بزرگ میلان، امروز همه را در میلانلو غافلگیر کرد، و با پیراهن فصل جدید میلان در کمپ تمرینی میلانلو حاضر شد.
این افسانه بسکتبال حرفهای امریکا و باشگاه لوسآنجلس لیکرز همواره اعلام کرده که یک هوادار بزرگ میلان است، وی امروز صبح در میلانلو حاضر شده، و به نظر میرسد برای تمرینات ریکاوری در جهت بهبود تاندون آشیل خود با میلان همراه شده باشد.
او در مصاحبه خود اعلام کرد که وی از کودکی همیشه یک هوادار بزرگ میلان بوده، و آماده است تا امروز در تمرینات تیم شرکت کند. کوبی با پیراهن شماره 24 میلان که به نام خود وی درج شده بود در میلانلو حاضر شد.
برایانت در مصاحبه با شبکه اختصاصی میلان گفت: من همیشه یک هوادار میلان بودهام. در لوسآنجلس، من یک شال مخصوص میلان، و همچنین یک پیراهن میلان را در اختیار دارم که آنها در اتاق خود آویزان کردهام.
برایانت پیش از این در ژانویه گذشته نیز اعلام کرده بود: میلان اولین عشق فوتبالی من در زندگیام بوده، این عشق برای من همیشگی خواهد بود. در لالیگا، بارسلونا را دوست دارم، اما میلان تیم قلب من است.
با سپری شدن سه هفته از شروع نقل و انتقالات در هفته گذشته میلان هفته پر سر و صدایی را پشت سر گذشت که در این بین روبینیو در میلان ماندنی شد و احتمال حضور لیاجیچ کمرنگتر شد. اما گزینههایی دیگر برای تقویت نیمکت خط حمله میلان به گوش رسید که لیستی از آنها در زیر آماده است. اخبار مربوط به الکسیس سانچز، لوکا مودریچ و کریم بنزما در لیست گنجانده نشده است زیرا اخبار مربوط به آنها فقط در ایتالیا گمانه زنی شده بود و اخباری قوی برای پشتیبانی شایعات مذکور نبود.
لوکا آنتونینی:
این مدافع کناری باشگاه میلان با توجه به اینکه فرصت چندانی برای حضور در ترکیب نداشته است باشگاه موناکو فرانسه را خواهان خود میبیند. در ژانویه باشگاه اسپارتاک مسکو نیز خواهان جذب وی بود اما میلان پیشنهاد مذکور را رد کرد. قیمت تخمین زده شده برای وی در حدود ۴-۵ میلیون یورو میباشد. خود بازیکن این شایعه را مثبت ارزیابی کرده است.
کیسوکه هوندا:
هافبک طراح باشگاه روسی که خود طرفدار باشگاه میلان است بطور علنی از علاقه میلان پرده برداشته است و طبق گفته وی پیشنهاد دیگر باشگاهها را برای حضور در تیم مورد علاقه خود رد خواهد کرد. برادر هوندا که مدیربرنامههای وی نیز است به همراه نماینده میلان، دیویچی در روسیه هستند و در صورت حضور بابایف، ملک باشگاه زسکا، در روسیه به احتمال قوی تا روز سه شنبه جلسهای مابین طرفین برگزار خواهد شد. باشگاه روسی حاضر به قبول پیشنهاد ۲ میلیونی میلان نمیباشد ولی اسپانسرهایی که با هوندا قرارداد دارند حاضر شده اند در این امر میلان را یاری کنند زیرا حضور بازیساز ژاپنی در میلان و لیگ قهرمانان اروپا سود خوبی عاید آنها خواهد کرد. به نظر نمیرسد باشگاه روسی با قیمتی پایینتر از ۴ میلیون یورو این بازیکن را از دست بدهند. باشگاه روسی قرارداد ۲ ساله به وی ارائه کرده بود که توسط بازیکن رد شد.
مارکو آملیا:
این دروازهبان که ساز جدایی وی توسط نشریات ایتالیایی منتشر شده بود به یکی از گزینههای دروازهبانی تورینو تبدیل شده است زیرا دروازهبان تورینو با محرومیتی ۴۳ ماهه مواجه شده است. در این بین رم و جنوا نیز دیگر باشگاههای خواهان وی هستند. قیمت وی در حدود ۳ میلیون یورو است.
آندره رانوکیا:
این مدافع که به نظر میرسد ماتزاری اعتقاد چندانی به وی ندارد میلان، ناپولی و منچستر یونایتد را خواهان خود میبیند. شاید جذابیتی که میلان میتواند داشته باشد حضور آنتونیو نوچرینو هافبک مورد علاقه ماتزاری در میلان میباشد و میتواند زمینه ساز معاوضه بازیکنی دیگر میان دو باشگاه میلان باشد، البته در این معامله میلان باید مبلغی را نیز به همراه بازیکن خود روانه اینتر کند. قیمت گفته شده توسط موراتی مبلغ ۱۵ میلیون یورو است. پیش از این باشگاه ناپولی پیشنهادی ۱۰ میلیونی ارائه کرده بود که توسط اینتر رد شده بود.
ویکتور ایباربو:
مهاجم ۲۳ ساله کلمبیایی باشگاه کالیاری یکی از بازیکنان مد نظر باشگاه میلان است که در صورت شکست در جذب لیاجیچ روانه میلان خواهد شد. توتو اسپورت اعتقاد دارد میلان بیشتر بر روی وی حساب باز کرده است اما میلان در صورت جذب هوندا سهمیه بازیکن غیر اروپایی خود را استفاده کرده است. ایباربو میتواند با گزینه قرضی و حق خرید در آخر فصل روانه میلان شود.
آدم لیاجیچ:
مهاجم - هافبک باشگاه فیورنتینا در کنار احتمالی خروج از میلان، تمدید قرارداد را پیشروی خود میبیند. باشگاه فلورانسی قراردادی که به وی ارائه کرده است با حقوق ۱.۲ میلیون و قیمت خروجی ۱۵ میلیون یورو پیشنهاد داده است اما بازیکن و مدیر برنامههای وی پیشنهاد ۸-۱۰ میلیون یورو را میخواهند. فیورنتینا به نظر میرسد دیگر نمیخواهد بازیکنی را با قانون بوسمن مانند مونتولیوو به میلان بدهد. کوریره دلو اسپورت حقوق پیشنهادی میلان را در حدود ۲-۱.۵ میلیون یورو گزارش داده است. لیاجیچ پیشنهاداتی از اتلتیکو مادرید، لیون و تاتنهام پیشروی خود دارد اما خواهان ادامه حضور در ایتالیا است.
اولا جان:
وینگری که در باشگاه بنفیکا توپ میزند و ملیتی لیبریا - هلندی دارد و در تیم ملی هلند نیز بازی کرده است از دیگر گزینههای خط حمله میلان است. توتو اسپورت از ملاقات نماینده میلان با سران بنفیکا خبر داده است. این مهاجم ۲۱ ساله قیمتی ۱۱ میلیون یورویی دارد.
کوین پرینس بواتنگ:
میلان با توجه به ادامه حضور روبینیو در میلان بواتنگ را در لیست فروش قرار داده است. پیشنهاداتی که بالای ۱۲ میلیون یورو باشد میتواند میلان را به خروج بازیکن راضی کند. گالاتاسارای ترکیه از باشگاههای علاقمند به وی میباشد که در ژانویه نیز خواهان جذب وی بوده است. پیشنهاد اولیه آنها ۱۰ میلیون یورو گزارش شده است. در صورت خروج وی میلان میتواند به حضور لیاجیچ ویا اریکسن امیدوار باشد.
امبایه نیانگ:
با ترافیکی که در خط حمله میلان وجود دارد احتمال خروج نیانگ وجود دارد. رسانههای ایتالیایی گزارش داده اند میلان پیشنهاد فروشی برای وی دریافت کرده بود که رد کرده است. میلان حاضر نیست ستاره فرانسوی خود را به صورت دائم از دست بدهد. پیشنهاداتی قرضی به میلان پیشنهاد شده است که میتواند باعث حضور نیانگ در ترکیب ثابت تیم شود.
گابریل پالتا:
شایعات از حضور وی در میلان میگفتند اما این مساله دور از ذهن میباشد زیرا میلان به دنبال مدافعی جوان خواهد بود. رئیس باشگاه پارما نیز در مصاحبه خود گفته بود که قیمت پالتا برای میلان ۳۵ میلیون یورو میباشد.
دیداک ویا:
باشگاه اسپانیایی ریال بتیس باشگاهی است که پس از اسپانیول برای به خدمت گرفتن این بازیکن به میلان پیشنهاد داده اند. ویا در برنامههای آلگری به نظر نمیرسد جایی داشته باشد.
خورخینیو:
این بازیکن که زمزمههایی از توافق هلاس ورونا با میلان در ژانویه به گوش میرسید هم اکنون نظر مثبت چلسی، لیورپول، منچستر سایتی و همچنین اورتون را به خود جلب کرده است. پیشنهاد باشگاههای لیگ برتری در حدود ۸ میلیون یورو گزارش شده است. نشریات ایتالیایی خبر داده اند که میلان نیمی از مالکیت وی را به قیمت ۳.۵ میلیون یورو خواهد خرید و بازیکن فصل آینده در تیم ورونا حضور خواهد داشت.
نیکلا سانسون:
میلان زاکاردو را در ازای نیمی از مالکیت سانسون میخواهد به باشگاه پارما منتقل کند، سانسون از بازیکنان آینده دار ایتالیا میباشد.
کریستین اریکسن:
به نقل از پانوراما و روزنامههای دانمارکی میلان با خود بازیکن بر سر قراردادی ۴ ساله به توافق رسیده است و پیشنهادی ۱۳ میلیون یورویی برای وی میتواند زمینه سازی خروج این بازیساز از آژاکس شود. البته این در حالی است که که بواتنگ از میلان خارج شود.
جوانان میلان:
نامدی ادومادی به صورت قرضی در تیم برشا خواهد بود. بیانیه حضور این مهاجم به طور رسمی از سوی برشا اعلام شده است.
سیمونه گانتز به احتمال قوی در رجینا حضور خواهد داشت. گانتز در فصل گذشته ۳۰ گل به ثمر رسانده بود.
ادوارد پازایلی به صورت قرضی به باشگاه آسکولی پیوست.
لوکا برتونی بازیکن جوان میلان تحت مالکیت مشترک میلان و کاپری قرار گرفت و فصل آینده در باشگاه کاپری خواهد بود.
آلسیو اینوسنتی که از جوانان میلان میباشد از موکلی مینو رایولا است و رایولا جلسهای با آریدو برایدا داشته است و از وی خواسته است که حاضر به فروش بازیکن یا خروج قرضی وی شود. باشگاههایی از لیگ برتر پرتغال و لاشامپیون فرانسگ خواهان جذب وی میباشند.
مارکو ازیو فوساتی هافبک آینده دار میلان که در سری بی بسیار درخشان حاضر شده بود از سری بی لچه، چزنا و پادوا را خواهان خود میبیند. میلان پیشنهاد برای فروش وی را قبول نخواهد کرد.
امپولی بطور رسمی سیمونه وردی را قرضی در اختیار گرفت.
ریکاردو فریرا مدافع پرتغالی میلان به احتمال قوی به صورت قرضی به امپولی انتقال یابد.
پیشیتلی دروازهبان جوان میلان طی مالکیت مشترک به بنونتو واگذار شده است و فصل آینده را در آن باشگاه توپ خواهد زد.
-
سرمربی باشگاه میلان اعتقاد دارد که سری آ نسبت به فصل گذشته رقابتی تر شده است.
روسونری فصل گذشته توانست فصل را با جایگاه سومی به پایان برساند و این در حالی اتفاق افتاد که میلان نیم فصل فوقالعادهای در نیم فصل دوم سپری کرد. در نیم فصل دوم میلان تنها در برابر یوونتوس شکست را پذیرفت.
آلگری پیش از بازیهای تروفیو تیم کاپ در مقابل ساسولو و یوونتوس نسبت به احتیاطات لازم در فصل آینده ۱۴-۲۰۱۳ آگاه هست.
یوونتوس همیشه جزو مدعیان در همه بازیها بوده است.آنها بازیکنان مهمی همچون آنجلو اوگبونا، کارلوس توز و فرناندو یورنته را به تیم خود اضافه کرده اند. فصل آینده بازیهای سخت تری در مقابل خود داریم و مجموعه میلان نسبت به این مساله آگاهی کامل دارد. جدا از یووه، شش تیم دیگر نیز میخواهند برای حضور در لیگ قهرمانان اروپا تلاش کنند.
میلان در فصل نقل و انتقالات تاکنون بسیار آرام عمل کرده است اما این مساله بر روی نظر آلگری در مورد میلان آیندهاش اثری نداشته است.
ریکاردو ساپونارا و آندرها پولی به تیم ما اضافه شدهاند. جرسون ورگارا که متولد ۱۹۹۴ میباشد نیز از ۲۵ جولای به تیم اضافه خواهد شد. ۳ بازیکن جوان بسیار با کیفیت به میلان پیوستهاند که با پروژه جوانسازی میلان به خوبی هماهنگ هستند.
ما ۲۵ بازیکن در لیست خود داریم و در صورتی که بازیکنی از جمع ما خارج شود، جایگزینی برای وی به میلان خواهد آمد. ما لیست ۳۰ نفره نمیخواهیم. همانطور که توسط باشگاه اعلام شده است در صورتی که بازیکنی از میلان برود چهرههای جدیدی را در تیم خواهیم دید.
بازیکن ملی پوش ژاپنی، کیسوکه هوندا به احتمال قوی در این تابستان یا به صورت بازیکن آزاد در ژانویه به میلان خواهد آمد.
هوندا بازیکن با کیفیتی است، بازیکنی که میتواند به عنوان تراکویستا استفاده شود اما وی توانایی بازی در خیلی از مناطق زمین را دارد. وی اکنون بازیکن زسکا مسکو است و من نمیخواهم در مورد بازیکنی که جزو تیم ما نیست صحبتی کرده باشم.
ماسیمیلیانو آلگری بعد از جلسهای که با سیلویو برلوسکنی داشت تاییدیه خود را برای میلان بدست آورد که میخواست از تاکتیک میلان در فصل آینده مطمئن شود.
سیستم بازی به تک تک بازیها مربوط است اما اکنون میلان در سطح بسیار بالاتری از فصل گذشته قرار دارد. ما با سه بازیکن در خط حمله بازی خواهیم کرد که با توجه به هر بازی چینش ۱+۲ و یا ۲+۱ را در خط حمله خواهیم داشت.
آلگری همچنین بر روی بازیکن ملی پوش ایتالیایی خود، استفان ال شراووی حساب باز کرده و از او انتظار دارد که بازیهای نیم فصل اول خود را تکرار کند.
استفان در فصل گذشته، نیم فصل اول بسیار خوبی را سپری کرد در واقع باید بگوییم همه را انگشت به دهان گذاشته بود. هیچگونه مشکلی از بابت تاکتیک در مورد استفان وجود ندارد. وی اکنون شیب پیشرفت نرمالی را در حال طی کردن است. او همیشه نقطه اتکایی برای من بوده است.
ستاره جوان میلان ۱۶ گل در ۳۷ بازی که برای میلان انجام داد به ثمر رساند.
دقایقی پیش ارنستو برونزتی ایجنت فیفا که این روزها درگیر روند مذاکرات میلان - زسکا می باشد از دفتر گالیانی بیرون آمد و در برابر خبرنگاران اینچنین گفت: "ما دیگر مشکلی با باشگاه زسکا بر سر آمدن کیسوکه هوندا نداریم و همه ی مسائل بین دو طرف بطور کامل حل شده و حالا دیگر همه چیز به خود بازیکن بستگی دارد" .
"باشگاه زسکا فقط خواستار ماندن بیشتر ااین ستاره ی ژاپنی در تیمش بود و مساله ی مالی نبود خود هوندا بعد بازی با رئیس باشگاه زسکا مسکو ملاقات می کند و درخواست رسمی اش مبنی بر ترک باشگاه و پیوستنش به میلان را ارائه می دهد."
برونزتی در ادامه توضیح داد: "حتی تیمهای دیگری هم برای جذب این بازیکن درخواست داده بودند اما خوشبختانه هوندا خودش یک تیفوسی عاشق میلان بوده و فقط خواستار پوشیدن لباس روسونری می باشد."
شماره های بازیکنان میلان در فصل آینده بصورت رسمی منتشر شد :
Abbiati 32 - Amelia 1 - Gabriel 59
Mexes 5 - Zapata 17 - Vergara 33 - Abate 20 - De Sciglio 2 - Constant 21 - Zaccardo 81 - Bonera 25 - Antonini 77 - Vila 35
Muntari 4 - Saponara 8 - Boateng 10 - Traore 12 - Strasser 14 - poli 16 - Montolivo 18 - Nocerino 23 - Cristante 24 - Emanuelson 28 - De jong 34
Robinho 7 - Pazzini 11 - Petagna 37 - Balotelli 45 - Niang 78 - El Shaarawy 92
-
به نقل از سایت گازتا امروز زمانی که گالیانی به جمع هواداران حاضر در درب ورودی میلانلو اضافه شد تا با آنها ملاقاتی را داشته باشد با جمع تیفوسیهایی مواجه شد که همگی شعار میدادند: "گالیانی به ما هدیه ای بده." و گالیانی هم در جواب به این افراد پاسخ داد: "هدیه بزودی از راه می رسد."
به نقل از اسکای اسپورت زسکا مسکو برای کیسوکه هونا 5 میلیون یورو میخواهد و اعلام کرده به هیچ عنوان با مبلغ پایینتر کنار نمی آید و هنوز بین پیشنهاد میلان و مبلغ درخواستی باشگاه روسی اختلافی در حدود 2 میلیون یورو وجود دارد امروز انتظار می رود که خود بازیکن با رئیس باشگاه زسکا ملاقاتی داشته باشد و درخواستش را مبنی بر جدایی از این تیم بهه زسکا اعلام کند.
سرمربی میلان ماسیمیلیانو آلگری، رضایت خود از بازی تیمش در جام ترفئو برابر یوونتوس و ساسولو را بیان کرد. میلان در بازی اول در ضربات پنالتی 7-6 یووه را شکست داد، اما در بازی دوم در برابر ساسولو نتیجه را 2-1 واگذار کرد.
آلگری در این رابطه گفت: در برابر یوونتوس خوب بازی کردیم، در بازی دوم هم 30 دقیقه خوب بودیم. من خیلی از آنچه بازیکنانم ارائه دادند راضیم.
این یک رقابت تمرینی خوب و یک آزمون مناسب در میان برنامه ی بدنسازی و تاکتیکی بود. ساسولو واقعا خوب بازی کرد. در حالی که یوونتوس مدعی قهرمانی بود.
آلگری در رابطه با بازی های خوب نایجل دییانگ هم گفت: فکر نمی کردم چنین سطح پیشرفتی داشته باشد، به طوری که واضح است خوب بازی می کند، اما ما همه در وضعیت خوبی هستیم. بازیکنان ملی پوش چهار شنبه باز خواهند گشت و قادر خواهیم بود با هم تمرین کنیم.
میلان در فصل گذشته لیگ قهرمانان اگر چه به لحاظ فنی نتایج قابل قبولی را کسب نکرد، اما توانست از نظر اقتصادی درآمد خوبی را از این رقابتها کسب کند.
آدریانو گالیانی همواره در مصاحبههای خود اعلام کرده که میلان نمیتواند حتی برای یک فصل رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را از دست دهد، چرا که روسونری همیشه در این رقابتها درآمد خوبی کسب کرده است. اگرچه میلان در فصل 2012/13 لیگ قهرمانان تنها موفق شد تا جمع 16 تیم برتر صعود کند، اما در گزارشی که یوفا به تازگی منتشر کرده میلان چهارمین باشگاه پردرآمد این رقابتها بوده است.
طی گزارشی که به طور رسمی در سایت یوفا نیز منتشر شده، میلان در فصل گذشته لیگ قهرمانان موفق شده مبلغ 51.5 میلیون یورو از طریق پخش تلویزیونی و پاداش عملکرد [پاداشی که به تمام 32 تیم حاضر در این رقابتها تعلق میگیرد] درآمدزایی داشته باشد. یوفا در مجموع رقمی معادل 904.6 میلیون یورو میان تیمها تقسیم کرده است.
نکته جالب در این لیست عملکرد موفق هر دو باشگاه ایتالیایی یعنی یوونتوس و میلان بوده، یوونتوس نیز با درآمدی معادل 65.3 میلیون یورو لقب پردرآمدترین باشگاه از این حیث را از آن خود کرد. بایرن مونیخ، قهرمان این رقابتها با درآمدی معادل 55 میلیون یورو، و دیگر تیم آلمانی، دورتموند، با 54.1 میلیون یورو در ردههای دوم و سوم این لیست جای دارند، و در رده چهارم میلان با 51.4 میلیون یورو درآمد حضور دارد.
باشگاههایی چون رئالمادرید با 48.4 میلیون یورو و بارسلونا با 45.5 میلیون یورو پایینتر از میلان در ردههای پنجم و ششم جای گرفتهاند. این در حالی است که این دو تیم اسپانیایی موفق شده بودند در جمع چهار تیم برتر این رقابتها حاضر باشند.
مطابق جدول یوفا، تمام 32 تیم حاضر در این رقابتها مبلغ 8.6 میلیون یورو به عنوان پاداش حضور در این رقابتها را دریافت کردهاند. و علاوه بر این، تیمها مطابق عملکرد و صعود به مراحل بالاتر مبالغ دیگری نیز دریافت کردهاند.
در مرحله گروهی، هر باشگاه برای هر پیروزی در این رقابتها مبلغ 1 میلیون یورو، و برای هر تساوی مبلغ 500 هزار یورو دریافت کرده است. و از این حیث، دورتموند با 4 پیروزی و 2 تساوی و پاریسنژرمن با 5 پیروزی در این بخش بیشترین پاداشها را داشتهاند.
هر باشگاهی که موفق به صعود به جمع 16 تیم برتر این رقابتها را داشته مبلغ 3.5 میلیون یورو به عنوان پاداش دریافت کرده، و همچنین باشگاههایی که موفق به صعود به جمع 8 تیم برتر شدهاند 3.9 میلیون یورو دیگر نیز دریافت کردهاند. به باشگاههای حاضر در مرحله نیمهنهایی نیز هر یک 4.9 میلیون یورو پرداخت شده است.
همچنین پاداشهای دیگری نیز مطابق درآمد پخش تلویزیونی به باشگاهها اهدا شده است. این پاداشها با توجه به وضعیت هر یک از باشگاهها بررسی شده و مطابق قوانین حاکم بر کشورهای مختلف این پاداشها برای باشگاههای مختلف رقمهای متفاوتی را نشان میدهد.
همچنین یوفا به باشگاههایی که در دورهای مقدماتی رقابتهای لیگ قهرمانان حاضر بودهاند رقم 2.1 میلیون یورو پرداخت کرده است.
-
مثل اینکه غیر از خرید کیسوکه هوندا انتظار خرید دیگه ای نباید در این فصل از میلان داشته باشیم :n27:ناپولی هم که با پولی که از خرید کاوانی به جیب زد تونست هیگواین و پپ رینا به خدمت بگیره:n29:زمان برگزاری جام سیلویو برلوسکونی کی هست؟
-
-
جام برلوسکنی به دلیل حضور میلان در رقابت های پلی آف لیگ قهرمانان امسال برگزار نمیشه .
-
بازیکنان دعوت شده برای دیدار مقابل وانسیا { جام گین }
دروازه بان : آبیاتی - گابریل - آملیا
مدافع : آنتونینی - مکسس - ورگارا - دی سیلیو - کونستانت - زاکاردو - بونرا
هافبک : بواتنگ - مونتاری - پولی - دی یانگ - امانوئلسون - کریستانته - نوچرینو - ترائوره
مهاجم : الشاراوی - روبینیو - پتانیا - نیانگ
بازیکنان دعوت نشده : زاپاتا - ساپونارا - بالوتلی - آباته - مونتولیوو - پاتزینی
-
آدریانو گالیانی اعلام کرد که میلان به اولاجان علاقه بسیاری دارد، و به این مهاجم که به میلان پیشنهاد شده فکر خواهد کرد.
آدریانو گالیانی، نائبرئیس میلان، در تازهترین مصاحبه خود اعلام کرد که باشگاه بنفیکا ملیپوش هلندی خود را به میلان پیشنهاد کرده است.
گالیانی در این مورد به نشریه پرتقالی ژوخو گفت: ما به اولاجان علاقه بسیاری داریم. بنفیکا این بازیکن را به ما پیشنهاد کرده است، و ما به زودی در مورد او تصمیم خواهیم گرفت.
نمیتوانم در حال حاضر بگویم که این انتقال به صورت قرضی یا طور دیگری صورت خواهد گرفت. اما آنچه واضح است ما به او علاقه داریم.
نشریه پرتقالی اعلام کرده که میلان آماده است تا پیشنهادی 15 میلیون یورویی برای این وینگر چپ 21ساله ارائه کند. اما از سویی، نشریههای ایتالیایی مردد هستند که میلان بتواند چنین مبلغی را فراهم کند.
در صورتی که میلان بخواهد از فورمیشن 3-3-4 بهره ببرد اولاجان میتواند مکمل خوبی برای بالوتلی و الشراووی در خط حمله سهنفره روسونری باشد.
متیا دیشیلیو در مورد دور مقدماتی لیگ قهرمانان صحبت میکند، و میگوید میخواهد به بازیکن کلیدی تیم تبدیل شود.
او در مصاحبه با شبکه تلویزیونی میلان گفت: تیم بسیار خوب کار میکند، همانطور که ما میدانیم مسابقات پلیآف لیگ قهرمانان ماه آینده برگزار خواهد شد، پس باید به بهترین وجه ممکن برای این رقابتها آماده باشیم.
این مدافع، تابستان خود را به همراه تیم ملی ایتالیا در جام کنفدراسیونها گذراند، در حالی که فقط 20 سال سن دارد.
او ادامه داد: هدف شخصی من این است که همیشه بازی خوب و استانداردی را به نمایش بگذارم، همانگونه که فصل قبل انجام دادم، پس من همیشه به شما این اطمینان را میدهم که من آماده هستم.
ما نباید دوباره همان اشتاباهاتی را که در شروع فصل قبل انجام دادیم، تکرار کنیم. پس باید از تجربههایی که به دست آوردهایم استفاده کنیم و گامهای صحیح برداریم.
کوین کنستانت در حال حاضر به طور کامل متعلق به میلان است، رودنی استراسر هم راهی جنوا شد.
ممکن است میلان است بخاطر شنیدن شعارهای نژادپرستانه و ترک زمین توسط کنساتنت از او حمایت کامل نکرده باشد، اما به خاطر اعتمادبهنفس و کیفیت بالای او در زمین، تصمیم به خرید نیم دیگر مالکیت او اتخاذ کرد.
روسونری در گفتوگو با جنوا تصمیم گرفته است که تمام مالکیت استراسر را در ازای نیمی از مالکیت کنستانت به جنوا واگذار کند. استراسر در آکادمی میلان رشد کرد، اما هرگز فرصت بازی در تیم اصلی را پیدا نکرد.
-
بازی جام گینس مقابل والنسیا در اسپانیا رو با پیروزی 2 بر 1 پشت سر گذاشتیم .
گل های میلان توسط روبینیو و دی یانگ زده شد .
گل والنسیا هم توسط دنیل پارخو به ثمر رسید .
از نکات مهم بازی میشه به بازی خیلی خوب پولی و عملکرد فوق العاده نایجل دی یانگ اشاره کرد . بازیکنی که در Trofeo Tim هم خیلی خوب بود .
در ضمن دی یانگ یک سوپر گل به ثمر رسوند که اگر کیفیت خوب اون رو پیدا کردم میذارم تا لذت ببرید .
پولی هم خیلی خوب بود و در غیاب مونتولیوو میانه میدان رو خوب کنترل میکرد و یک پاس گل زیبا هم به روبینیو داد .
روبینیو هم طبق معمول یک پنالتی دیگه در دقیقه 21 از دست داد ولی دقیقه 22 روی پاس عالی پولی گل دوم رو زد .
گابریل هم که به جای آبیاتی وارد دروازه شده بود عملکرد خوبی داشت و به نظرم میشه روش حساب کرد ... با سن کمی که داره و پیشرفت های آتی میتونه دروازه بان خوبی بشه .
کلا میشه گفت میلان خوب بود... ولی هنوز بازیکنان توی فشار دوران بدنسازی هستن و یک کمی خسته و سنگینن ولی در کل خوب بودن.
برعکس سال پیش که در بازی های پیش فصل خوب نبودیم ولی امسال تیم آمادگی بدنی و ذهنی خیلی خیلی بهتری داره :n02:
-
دییانگ: میلان به عنوان یک تیم بازی می کند
نایجل دی یانگ برای گل بسیار زیبایش ابراز خوشحالی می کند. میلان دیشب با دوگل روبینیو و دی یانگ توانست 2-1 والنسیا را در ورزشگاه مستایا شکست دهد.
دی یانگ تاکنون یکی از بازیکنان تاثیرگذار اردوی پیش فصل میلان بوده، بعد از بهبودی از مصدومیت به نظر می رسد، از آمادگی بسیار بالایی برخوردار است.
دی یانگ به وب سایت میلان گفت: بعد از خانه نشینی شش ماه گذشته به خاطر گلم احساس غرور می کنم. من انتظار چنین سطحی از آمادگی جسمانی را داشتم، چراکه در میلانلو سخت کار کردم.
نمی خواهم بیش از حد به اینتر یا چلسی فکر کنم. خواهیم دید که چه اتفاقی می افتد. همنطور که برای پلی آف لیگ قهرمانان ترجیح می دهم، زمان بازی به آن فکر کنم. ما به خوبی کنار هم جمع شدیم، بسیار خوب است که به عنوان یک تیم عمل می کنیم و در کنار یکدیگر می جنگیم.
اولا جان؟ او بازیکن جذاب و با استعدادی است، هنوز خیلی جوان است، اما تریح می دهم در رابطه با او حرف نزنم زیرا بازیکن میلان نیست. خواهیم دید که چه اتفاقی می افتد.
میلان در گام بعدی جام گینس باید به مصاف برنده بازی اینتر و چلسی برود. این بازی 4 آگوست در ورزشگاه مِت لایف برگذار خواهد شد.
|
ميلان در ديدار پيش فصل خود مقابل والنسيا به پيروزي دو بر يک دست يافت. در جريان اين ديدار، روبينيو، ستاره برزيلي اين تيم آسيب ديد که موجب نگراني ماسيميليانو آلگري شده است.
به گزارش فارس،آلگري در مورد اين ديدار به اسپورت مدياست گفت: بازي خوبي بود. در اين ديدار ميخواستم بازيکنانم را از نظر بدني و روحي مورد ارزيابي قرار دهم. شرايط تيم بايد پيشرفت کند تا بتوانيم فصل را خيلي خوب آغاز کنيم. در حال حاضر از وضعيت تيم راضي هستم. مقابل والنسيا نتيجه خوبي گرفتيم. تنها چيزي که نگران آن هستم، آسيب ديدگي روبينيو است.
وي در ادامه افزود: کادر پزشکي باشگاه وضعيت او را بررسي کردهاند. البته هنوز مشخص نشده که چه مدتي او را در اختيار نداريم ولي در هر حال نگرانيهايي در مورد آسيب ديدگي طولاني مدت او دارم. البته حضور ماريو بالوتلي در ترکيب ميلان توانسته تا حدودي قدرت خط حمله ما را بالا ببرد ولي در اختيار داشتن روبينيو هم ميتواند به بهتر شدن عملکرد تيم کمک زيادي کند.
پ.ن: هایلایت بازی والنسیا -میلان دیدم عجب گلی زد این دی یانگ کفم برید:n05:روبینیو تو بازی دیشب مصدوم شده خدا کنه وضعیتش زیاد حاد نباشه تا شروع سری آ به ترکیب تیم برگرده:n27: |
-
سلام به طرفدارای میلان.
خوب خوشبختانه انتظار برد داشتیم که شد.تیممون برد.پولی تو اولین بازی رسمی خودش عالی کار کرد.گابریلم بد نبود.والنسیا هم خوب کار کرد.پیاتی مثل همیشه آزار دهنده بود.به نظر من گلی که خوردیم بیشترش تقصیر لوکا آنتونینی بود.عمکرد ضعیفی داشت تو این بازی.در کل میتونستیم بیشترم بزنیم ولی خوب میلان الان یه تیم جوونه.برای اولین بازی رسمی بد نبود.در آینده بیهترم میشه.:n20::n20:
-
گابریل چشمم رو گرفته :n02:
رفلکس های سریع و خوبی داشت و به قول مارکو لاندوچی {مربی دروازه بانان میلان} انرژی و قدرت خیلی زیادی داره .
شما شیرجه ها و واکنشهای گابریل رو با آملیا و آبیاتی مقایسه کنین تا به تفاوتشون پی ببرین . البته آبیاتی رو بهش حق میدم با توجه به سنش نمیشه انتظار داشت چند متر شیرجه بزنه ولی گابریل با 19 سال سن میتونه سال ها بهمون کمک کنه .
توی این بازی هایی که من دیدم مثل این که الگری تصمیم خودش رو گرفته و اون رو به عنوان دروازه بان دوم تیم انتخاب کرده .
با این وضعیت باید دید آملیا راضی میشه به عنوان گزینه سوم در اختیار تیم باشه یا این که از میلان به تیم دیگه ای میره ؟!
این هم ویدئوی بازی والنسیا و میلان که حدود 10 دقیقه ای میشه و خلاصه کاملی از بازی رو میتونین ببینید .
-
|
ميلان که قرار است در جام آئودي شرکت کند بدون حضور ماريو بالوتلي اين کار را انجام خواهد داد.
به گزارش فارس، بالوتلي 22 ساله که دو فصل و نيم در منچسترسيتي انگليس توپ ميزد، ژانويه گذشته و با امضاي قراردادي با ميلان، به سري A ايتاليا بازگشت. او در بازگشت به کالچو عملکردي فوق العاده داشت و در 13 ديداري که به ميدان رفت 12 بار دروازه حريفان را باز کرد.
اکنون که اردوي پيش فصل روسونري برپا است و اين تيم قرار شده در تورنمنت آئودي شرکت کند، ماسيميليانو آلگري، سرمربي اين تيم او را به خاطر خستگي زياد از ترکيب دياوولو براي حضور در اين تورنمنت بيرون گذاشته است.
آلگري در اين مورد گفت: ماريو بازيکن بسيار مهمي براي ما است ولي او در آئودي کاپ براي ما بازي نخواهد کرد. او در پي بازگشت از تعطيلات، فقط دو روز با ما تمرين کرد. پيش از اين نيز او در جام کنفدراسيونها حضور داشته و به اندازه کافي استراحت و تمرين نکرده است.
جام آئودي با حضور تيمهاي ميلان، بايرن مونيخ و سائوپائولوي برزيل انجام خواهد شد.
|
|
|
|
نايب رييس ميلان اعلام کرد اين باشگاه با ماتياس سيلوستره، مدافع آرژانتيني اينتر به توافق رسيده است.
گالياني در گفتوگو با شبکه "اسکاي اسپورت" درباره به خدمت گرفتن ماتياس سيلوستره ابراز کرد: توافقات براي به خدمت گرفتن ماتياس سيلوستره نهايي شده است و اين بازيکن به زودي براي انجام معاينات پزشکي راهي محل تمرين ميلان خواهد شد.
ماتياس سيلوستره پيش از اينتر در تيمهاي بوکاجونيورز، کاتانيا و پالرمو بازي کرده و قرار است به صورت قرضي به ميلان يپيوندد.
والتر ماتزاري، سرمربي اينتر در تمرينات پيشفصل اين تيم اعلام کرده بود که نيازي به اين مدافع آرژانتيني ندارد.
:n24:
|
|
-
نیمه اول این بازی دیدن داشته هااا.... :n04: میلان توو 36 دیقه 5 تا گل خورده :n04: ولی خوب به بازی برگشته ...
-
بازی منچستر سیتی -میلان چه بازی از آب در اومد یک نیمه 8گل:n04:در این بازی هم شاهد عملکرد درخشان املیا بودیم که روی 2تا گل مقصر صد در صد بوده در بقیه گلها هم نقش هویج ایفا میکرده نمیدونم تا کی باید وجود منحوس این بشر در تیم میلان تحمل کنیم:n14:باز گلی به جمال گابریل با اومدنش در نیمه دوم دروازه میلان بسته نگه داشت امیدوارم الگری با دیدن بازی امشب بازی بیشتری این فصل به گابریل بده - با بازیکنایی جوان و اینده داری مثل الشراوری و پتانیا و بازگشت دی یانگ و اضافه شدن اندره آ پولی باید فصل موفقی در سری آ داشته باشیم
-
من فکر کردم بازی یک نیمه ای بود . آخه گلها رو دانلود کردم. دروازه بان واقعا فاجعه بود. نمیدونم چرا گالیانی فکری بحال دروازه نمیکنه. عجیبه. تا کی باید تیم میلان با بازیکنای متوسط رو به پایین سر کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
-
آلگری میلان در حال پیشرفت است
ماسیمیلیانو آلگری به دفاع از عملکرد جوانانش در بازی برابر سائوپائلو پرداخت. میلان در این بازی با تک گل کینگسلی بواتنگ
را شکست داد.
آلگری به شبکه ی میلان گفت: این بازی خوبی بود. وقتی بازیکنان جوان بسیاری در زمین قرار می دهید، این اجازه را به آن ها داده اید که رشد کنند و احساس مسئولیت بیشتری داشته باشند.
ما امروز به خاطر توپ های از دست داده به مشکل برخوردیم. زمانی که در تلاش بودیم از عقب زمین بازیسازی را شروع کنیم.
تیم در حال رشد است، اما باید سخت کار کنیم و بهترین فرم خود را برای بازی در آمریکا و لیگ قهرمانان آماده کنیم. بازیکنان جوان و باکیفیتی مثل آندرهآ پتانیا در اختیار داریم، اما باید اجازه دهیم در ارامش به رشد خود ادامه دهند.
شماره 9 بر تن پتانیا جوان
آندره پتانیا ستاره جوان میلان فصل اینده احتمالا می تواند پیراهن شماره 9 روسونری را بر تن کند. پیراهن شماره 9 از زمانی که الکساندر پاتو میلان را ترک کرد، آزاد مانده است. پاتو وارث پیراهن پیپو اینزاگی بود.
شماره 9 تاکنون برتن بزرگان میلان چون مارکو ون باستن، ژوژ وهآ بوده، اما توتو مرکاتو گزارش می دهد با توجه به عملکرد پتانیا در بازی های پیش فصل میلان را متقاعد کرده است، که او سزاوار این شماره است.
شماره ای که ماریو بالوتلی براساس شایعات آن را رد کرد و 45 محبوب خود را پوشید، پتانیا فصل اینده اولین فصل خود را به عنوان بازیکن بزرگسال در سن سیرو آغاز خواهد کرد.
-
یکی این آملیای لاشخورو از میلان بندازه بیرون!حالم ازش به هم میخوره!دروازه بانی که تو 36 دقیقه پنج تا گل بخوره دروازه بان نیست!گونی سیب زمینیه!حیف پولی که گالی بزخر برای این آملیا داده!:n24::n24::n24::n24::n24::n24:
-
خوب از چلسی هم 2 - 0 باختیم :(
-
خوب گالکسی رو با نتیجه 2 بر صفر شکست دادیم .
بازی که خوب بود ... مخصوصا نیمه اول خیلی خوب کار کردیم و اگه دقت بازیکنا بیشتر بود شاید 4 یا 5 تا هم میزدیم
ولی در کل هماهنگی خوبی بین بازیکنان دیده میشد . خط حمله که خیلی وقته که مثلث نیانگ - بالو و الشا در کنار هم کار کردن و یک نیم فصل رو با این بازیکنان گذروندیم .
از طرف دیگه خط هافبک بازی خوبی رو به نمایش گذاشت . پولی خیلی خوبه و مونتولیوو هم کم کم داره آماده میشه و به روزهای خوبش برمیگرده ... هر چند هنوز یک کم کار داره .
چیزی که خیلی به چشم اومد تاثیر سیستم 3-3-4 روی بازی میلانه و نشون داد که بازیکنان فعلی با همچین سیستمی بازده به مراتب بیشتر و بهتری دارن .
مخصوصا این که حضور الشا و نیانگ در پست وینگ فوروارد میتونه توی کارهای دفاعی هم کمک زیاد به میلان بکنه .
بازی مقابل من سیتی با سیستم 2-1-3-4 بازی کردیم و دیدیم که مدافعین کناری چقدر اذیت شدن و در خیلی از مواقع تنها بودن و همین مسئله باعث شد که در کناره ها به حریف موقعیت های زیادی بدیم .
و روی همین حرکات کناری گل های متفاوتی خوردیم .
ولی با بازگشت به سیستم 3-3-4 همکاری بین مدافین کناری و مهاجمن گوش میلان هم بیشتر شده که توی کارهای هجومی و تدافعی کمک زیادی به میلان میکنه .
به شخصه اصلا دوست ندارم دوباره به 2-1-3-4 برگردیم .
هم سرعت بازی رو میگیره و هم این که استفاده از کناره های زمین به حداقل میرسه و کلا سیستمی نیست که توی فوتبال مدرن امروزی حرفی برای گفتن داشته باشه .
در مورد بالوتلی هم گالیانی گفته که خوشبختانه مشکلش جدی نیست و از بیخ گوشمون رد شده :n02:
-
خوب در مرحله پلی آف خوردیم به PSV هلند :n02:
شناخت زیادی از این تیم نداریم ... هر چند نسبت به بقیه تیم ها آشنایی بیشتری با اون داریم :n02:
از تغییرات این تیم میشه به انتقال استروتمن به رم اشاره کرد و همچنین فروش مرتنس به ناپولی . در اصل دو بازیکن خوب و با کیفیتشون رو از دست دادن ولی با مبلغ خوبی اونا رو فروختن .
پارک جی سونگ هم به psv برگشته و مطمئنا خیلی ها یادشون هست که توی اون بازی سال 2005 بین میلان و psv در هلند این بازیکن چقدر خوب کار کرد و یک گل هم به میلان زد
فقط امیدوارم مصدومیت بالوتلی جدی نباشه و به این بازی ها برسه ... و آباته و دی سیلیو و مکسس هم مشکلشون برطرف بشه و آماده این بازی باشن .
از خریدهای PSV خبر نداریم و شاید بازیکن خوبی گرفته باشن ... مطرح ترین خریدشون جی سونگ پارک و آدام ماهر بوده { آدام ماهر هافبک خیلی خوبیه و کلا خیلی قبولش دارم} :n01:
یک بازیکن دیگه هم دارن بنام نارسینگ که سرعت زیادی داره و باید حواسمون بهش باشه . روی بقیه بازیکنانش شناخت آنچنانی ندارم .
کلا PSV با فروش استروتمن و خداحافظی فن بومل قدرت سابق میانه زمینش رو دیگه نداره .
یکی از بهترین هافبکهاش بنام مرتنس هم که در کناره ها بازی میکرد رو به ناپولی فروخته و الان هم مثل همیشه روی بقیه جوانانش سرمایه گذاری کرده و یک مقدار هم خرید داشته .
من که فکر نمیکنم مشکل خاصی مقابل این تیم داشته باشیم . ولی نباید دست کم بگیریمشون .:n01:
-
آیندهوون تیم نسبتا ترسناکیه.بازیکنای جوون و جنگنده ی خیلی خوبی داره.تو پرسای شروع بازی خیلی خوب کار میکنن.در کل تیم قوییه!ولی میلان با تاکتیکای آلگری میتونه این تیمو شکست بده.آیندهوون مهاجمای سریع و خیلی خوبیم داره.ولی دفاعای میلان از پسشون بر میان.میتونیم با قدرت آیندهوون رو شکست بدیم و به دور گروهی بریم.یه خورده استرس دارم.بازی اولم تو استادیوم فیلیپسه!اگه میوفتاد تو سن سیرو خیالم یه خورده راحت تر بود.ما میتوانیم.تیممون به اندازه ی کافی آماده هست.:n02:
-
البته آیندهوون به ترسناکی گذشته نیست ... اون تیمی که سال 2005 داشتن و مقابل میلان قرار رگفت فوق العاده از این تیم قوی تر و بهتر بود .
به هر حال با هماهنگی خوبی که بازیکنان پیدا کردن و شناختی که طی فصل گذشته به دست آوردن به طور حتم عملکرد خیلی بهتری رو از میلان این فصل شاهد خواهیم بود .
فصل قبل این عدم هماهنگی ضربه شدیدی به میلان زد که باعث شد امتیازهای زیادی رو از دست بدیم .
به نظرم توی این بازی هر تیمی که از نظر فیزیکی و بدنی آماده تر باشه میتونه برنده باشه .
آیندهوون رو نمیدونم ولی میلان از نظر فیزیکی در شرایط خیلی خوبیه :n02:
-
میلان امسال آمادست بازی های دوستان رو بی خیال؛امسال ایشاالله هم تو ایتالیا و هم تو اروپا خواهیم درخشید:n02:از حالا با شکست آیندهوون پیش به سوی افتخارات جدید...میلان همیشه قدرت اروپا بوده و هست.یا علی
-
بازی اولمون با ورونا هست که به تازگی به سری آ اومده!یه تیم نه چندان قوی که بازی هم توی سن سیرو هست.با همکاری بازیکنا خیلی راحت میتونیم این تیمو حتی با گلای زیاد شکست بدیم.سه امتیاز اول فصل خیلی مهمّه.اگه کلید اوّلین بازی با پیروزی بخوره تا آخر فصل میتونیم برنده باشیم.به امید درخشیدن تیم پر افتخارمون.:n12::n12::n12:
-
درود
خوب اولین بازی لیگ قهرمانان در مرحله پلی آف رو در ورزشگاه فیلیپس با تساوی پشت سر گذاشتیم .
میشه گفت به نسبه بازی سختی بود . آیندهوون بازی خوبی به نمایش گذاشت و بازیکنان جوانش تلاش زیادی توی زمین داشتن .
ولی درخشش آبیاتی در چند صحنه مانع گلزنی اونا شد .
البته میلان هم موقعیت های زیادی رو هدر داد که اگر هتر استفاده میکردیم میتونستیم برنده باشیم .
بازی رو چمن این ورزشگاه حداقل برای بازیکنان میلان که خیلی سخت بود ... بارها لیز میخوردن و نتونستن که کنترل خوبی رو توپ داشته باشن .
روی یکی از همین صحنه ها مکسس لیز خورد که خوشبختانه با پوشش زاپاتا و عکس العمل آبیاتی موقعیت دفع شد .
کلا PSV تیم آماده تری نشون داد که با توجه به شروع زودتر لیگ هلند طبیعی به نظر میاد .
بازی برگشت باید بهتر بازی کنیم و امتیاز میزبانی به نظر میتونه کمک زیادی به میلان بکنه .
هر چند قبل از اون یک دیدار مقابل تیم تازه صعود کرده هلاس ورونا خواهیم داشت ... به امید موفقیت در بازی های آینده :n01: