سلام دوستان
با وجود نصب آپدیت و کرک,قسمت skirmish بازی company of heroes 2 رو نمیتونم آفلاین بازی کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید. :n28:
Printable View
سلام دوستان
با وجود نصب آپدیت و کرک,قسمت skirmish بازی company of heroes 2 رو نمیتونم آفلاین بازی کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید. :n28:
این ابدیت جدید که دو تا کرک رو داره و مشکل اسکریمش هم کامل رفع شده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته 200 مگ هست...!
سلام . من این آپدیت رو داشتم ( دقیقا همین شماره ورژن ) ولی دقیقا برای skirimish کجا باید برم ؟؟؟ :n02: آخه هیچ کجا ننوشته skirimish !!! :n13:نقل قول:
کنار کمپین (از چپ دومین گزینه) اسکریمش و انلاین هست و بعد داخل که شدین گزینه وسطی اسکریمش هست... داخل که شدید کاستم گیم رو بزنید گزینه ها میاد و نقشه و نیرو رو انتخاب کنید و برید داخل بازی....ادرس دادن رو حال کردین:n02:
سلام . مرسی از آدرس دادن ! :n09: ولی مسئله اینه که برای من گزینه وسطی نداره !:n04:نقل قول:
اسکرین شات :
داداش منظورم همون automatch vs. al هست که عکس دو تا پرچم هم سمت چپش هست...:n06:
خوب وقتی کلیک میکنم اینجوری میشه :نقل قول:
شما فایل کرک به صورت جدا رو ندارید ؟ چون من آپدیت رو انجام دادم !
شما کدوم کرک رو ریختین؟8 مگی یا 32 مگی؟
بازیتون الان مشکل داره و کرک درست رو نریختین...!
32 مگی ! لینکی از کرکی که خودتون استفاده کردید دارید ؟ :n13:نقل قول:
بیا داداش این dll و فایل نوت رو برات اپلود کردن بریز تو پوشه بازی حله...
نقل قول:
مرسی :n18: انجام میدم نتیجه اس رو میگم ! :n20:
آپدیت : درست شد ! مرسی :n19:
من از لینکی که آقای kourosh4 دادن استفاده کردم و مشکلم هم حل شد.خیلی خیلی ممنون از همه. :n16:
سلام
ما که فایل کرک کردیم توی اسکریمیش حالا شخصیتها میاد ولی start game غیرفعاله چرا ؟!! کشور خود و حریف را انتخاب ولی باز غیرفعاله . میتونید با تصاویر واضح توضیح بدهید ممنون میشیم
آپدیت : درست شد ! مرسی :n01:
دوستان با core 2 due رم 600 , دل روسترو 1520 میتونم بازی کنم؟
فکرشو هم نکن...!
حداقل 2 گیگ رم و یه کارت تو مایه های 4670 واسه پایینترین تنظیمات میخواد...!
سلام
من وارد بازي كه ميشم و قسمت كمپاين يا همون مراحل اصلي بازي رو باز ميكنم همه چي درسته لود ميشه فيلم اولش رو هم مياره ولي وقت بازي شروع ميشه و سربازاتونرو نشون ميده و يه بمب هم ميخوره زمين از بازي خارج ميشه و ارور ميده كه توش 3 تا گزينه هستش
send error/ don send error /مشاهده ارور
و البته نام و آدرس ايميل هم ميخواد
حالا چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟
ممنون ميشم اگه كمك كنيد
سلامنقل قول:
من هم تغریبا همین مشکل رو دارم ولی موقع سیف کردن از بازی
میپره بیرون .
و مراحلی که رفتم سیف نمیشه
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
داداش سلام من نسخه ریپک رو دان کرد اما زمانی که کرک و این فایل هایی رو که هم دادی میریزم stop working میده چیکار کنم؟
خب داداش همه چيزايي كه دانلود كردي رو بريز توي جايي كه بازي رو نصب كردي اونوقت ميره تو ولي ارور زرد رنگ (كه منم اين ارور رو دارم) رو نشون ميده اگه سلامت قسمت كمپاين بازي رو رفتي به من بگو كه چيرو دانلود كردي تا ارور زرد نيومدنقل قول:
سلام من coh2 رو نصب کردم ولی وقتی اجرا میکنم فقط steam اجرا میشه
بازی نمیاد
جریان چیه ؟؟؟؟:n13:
آقای kourosh4 مشکل منم حل شد
ممنون دادا :n19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n20:
با سلام وخسته نباشید
مشکل من اینه که وقتی در حال بازی هستم بعداز مدتی از بازی میاد بیرون.
من نمیتونم skirmish افلاین بازی کنم ...... کسی میتونه کمک کنه؟
نمی دونم جواب مبده یا نه،برای من اکثر بازیا رو درست میکنه.روی بازی کلیک راست کن و trouble shoot بزن.بعد روی recommended settings کلیک کن و بازیو اجرا کن.اگه درست شد این تنظیماتو سیو کن.نقل قول:
میرم تو بازی بعد از چند دقیقه میاد بیرون ......
کارت گرافیکت چی هست ؟نقل قول:
اگه از مدل های زیر هست ،
AMD Radeon HD 4000 Series
AMD Radeon HD 3000 Series
AMD Radeon HD 2000 Series
AMD Radeon HD Series AGP
آپدیت برای این مدل ها اومده که توضیح داده مشکل BugSplat تو بازی Company Of Heroes 2 حل شده، من نصب کرد و درست شد
اینم لینک :
Resolves a driver crash in Company of Heroes 2
185 مگابایت
من هم اپدیت رو نصب کردم هم کرک رو ریختم اما اسکیرمش غیر فعاله
نقل قول:
نه ازمن انویدیا هست ...9800gt
نقل قول:
کسی دیگه این مشکل رو نداشته؟
چرا منم دارم...
راستی یه کرکی هست که میتونی با اون افلاین اسکیرمیش بازی کنی
خب من اینو هم نصب کردم ولی باز همین مشکل رو دارم و بعد از یه مدت میپره بیرون!!!نقل قول:
درود
من حالت گرافیکی بازی را در کمترین حالت گذاشتم اما هرگاه ماموریت کمپینی یا ماموریت های فرعی میرم وقتی پیروزی را اعلام میکنه یهو از بازی میره بیرون و پیغام خطا میده که پیام رو ارسال کنید چاره چیست؟
یه موضوع دیگه؛ چرا درجه و rank بازی زیاد نمیشه همینجوری ثابت مونده رو یک
این مسئله رو چجوری باید حل کرد؟
واسه Rank بازی یا همون گرفتن XP باید Steam رو نصب کنید. ولی چون بازی جدید هست هنوز با Steam مشکل داره. و راهی واسه گرفتن XP نیست فعلا.
برای اونها که از بازی میپرن بیرون و بهشون send repost و dont send رو میده باید یه کرک دیگه نصب کنند.
خوب کرکی که از بازی نپره بیرون از کجا میشه دانلود کرد؛ لینکی چیزی هست؟
این سه تا کرک هست. یکیش رو باید حتما Steam رو هم وصل باشید تا بازی بیاد. بهتون ارور میده و میگه اینو.نقل قول:
دوتای دیگه هم باید بدون مشکل کار کنه.
یکی یکی کپی کنید تو پوشه بازی تا ببینید کدوم خوبه.
خوب من استیم رو نصب کردم و بازی رو توش add کردم چون تا به حال از استیم استفاده نکردم نمیدونم چطوری هست.......
فکر نکنم استیمش مشکل داشته باشه چون در این عمس همونجور که میبینید یه نفر xp جمع کرده
متاسفانه کرک ها کار نمیکنن؛ استیم هم نصب میکنیم کلی میخواد فایل از اینترنت دانلود کنهنقل قول:
من یه آپدیتی دان کردم حجمش 370 مگ بود بعد هم همون کرکی که استیم رو میخواد ریختم دیگه بازیم کرش نمیشه.... اینم لینک آپدیتی که دان کردم ولی به احتمال زیاد مشکل از کرک هست که اگه اون کرکی رو که استیم میخواد بریزید درست میشه....نقل قول:
درود
دیگه خبری نشد از مشکل بازی که ایکس پی نمیداد؟کرک جدید تری اومده که ایکس پی هم کار کنه؟
درودنقل قول:
با توجه به اینکه شما یه آپدیدت 360 مگابایتی دانلود کردید؛ هنوزم مشکل دریافت ایکس پی رو دارید یا نه؟
منظورم با بازی کردن بهتون ایکس پی میده یا خطای اتصال به استیم میده؟