به نقل از فروم پرشين تولز
مجموعه ای از عکسهای گرفته شده با سه گوشی که بهترینهای عکاسی موبایل به حساب میایند.
N73
K800
D900
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
به نقل از فروم پرشين تولز
مجموعه ای از عکسهای گرفته شده با سه گوشی که بهترینهای عکاسی موبایل به حساب میایند.
N73
K800
D900
با دریافت این فایل که حاوی چند عکس مقایسه ان73 و ان93 هست بخوبی پی میبرید که ان73 برتری داره
باید قبول کنم که برای اولین بار SE از نوکیا توی دوربین کم اورده هر چند این برتری خیلی کم هست ولی بنظرم ان73 فعلن بهترین 3.2 مگاپیکسلی هست
تو دوربین به ترتیب : ان73 بعد کا800 (با اختلاف کم) و بعد ان93
توی فیلمبرداری: ان93 با یک اختلاف چند میلیون کیلومتری اول بعد ان73 و بعد کا800 ! :rolleye:
ميشه بگي كدوم منبع گفته ان 73 از ك800 بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع خودتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن نوكيا بره جلو بوق بزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع عكسهايي كه ديدم
يه نگاه به عكسها بنداز متوجه ميشي داداش.
تعصب بيجا مانع پيشرفت است:biggrin:
تعصب نيست خدايي ك800 بهتر ميندازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حد اقلش فلاش و نايت مود ك800 ان 73 رو ميخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نايت مودشو انصافا قبول دارم خيلي از 73 بهتره
فلاششو چي ك800 زنون هست ن73 از اين ال ئي دي هاست
در ضمن مطمئني حالت خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين دو عكس رو نگاه كن :
ك800 :
ن73 :
مطمئني كيفيت ن73 بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين دو عكس رو نگاه كنيد (قسمتي از عكسهاي گرفته شده با ك800 و ن73 هست) :
ك800 :
لينك عكس واقعي :
اينم ن73 :
لينك عكس واقعي :
كيفيت هر دو رو ديديد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خودتون نظر بدين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با alir3za موافقيد كه ميگه سوني در مقابل نوكيا كم آورده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب این هم هست خودم هم ک800 رو ترجیح میدم نوکیا دزد هست ن73 قول میدم بالای 600 باشه ولی ک800 تا یکی دو هفته دیگه به 400 هزار میرسه در ضمن نویز گیری ک800 و مایکرو ک800 بهتر هست
این هم حتما نگاه بندازین متوجه میشید نوکیا از ال جی کجی 920 ضعیف تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون اول گفتم
نوكيا بره جلو بوق بزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متال جان ممنون
بابا بعضيا به چه هياهويي افتادن. هنوز كامل نيومده اينجوري از اين گوشي ميترسن و تلاش بيهوده ميكنن خرابش كنن واي به روزي كه بياد!
بابا اين كه ناراحتي نداره. برا اولين بار سوني اريكسون تو دوربين از نوكيا كم آورده. خوبه خودمم ميگم برا اولين بار.
پس لطفا تعصبو بذارين كنار و كمي واقع بين باشين :)
مطمئني واقع بيني
تو صفحه ي قبل روشن نشدي
اين دو عكس رو نگاه كنيد (قسمتي از عكسهاي گرفته شده با ك800 و ن73 هست) :
ك800 :
لينك عكس واقعي :
اينم ن73 :
لينك عكس واقعي :
كيفيت هر دو رو ديديد
شايد اشكال از مانيتور من باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه كا800 از ن73 كم بياره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
K800 توی تاریکی و نور کم بهتر جواب داده ولی توی نور و مخصوصا فضای باز چندان جالب نیست. هر چی موضوع دورتر باشه عکس K800 هم تارتره عکسهای پارک و ماشین که فاصله دوره این مشکل K800 رو نشون میده.
با دیدن و مقایسه این عکسا کاملا مشخص میشه سونی دیگه تو عکاسی موبایل نمیتونه حرف اول رو بزنه .. بعد از کنار رفتن رقابت 2 مگا پیکسلیا و برتری نسبی سونی این ان 73 واقعا کیفیت متمایزی رو ارائه کرده توی رقابت جدید 3.2 ها.. به جز عکسای فلاش و شب تقریبا توی تمامی عکسا چیزی که خیلی فرق میذاره بینشون شفافیت عالی عکسای ان 73 هست .. عکسایی که توی نورکافی روز گرفته عالی هستن و حتی اگه سونی اریکسونیا این برتری رو نپذیرند دیگه نمی تونند ادعا کنند برند محبوبشون داره بدون رقیب تو دوربین موبایل جلو میره(چیزی که تنها هنر سونی توش خلاصه میشه یعنی مولتی مدیا) / واقعا خوشم اومد که نوکیا تو این زمینه هم اینقدر جلو اومد که نه تنها رقابتش کاملا نزدیکه که تو موقعیتای زیادی هم سر تر و بهتر عمل کرده ..
ضمنا من با شما قصد كل كل ندارم
فقط كافيه لينك صفحه ي قبلو باز كنين تا ببينين ;)
فک کنم لینکی که من معرفی کردم رو اصلا ندیدی
به نظر تو كدوم تاره ( تو عكسهاي بالا ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب منم گفتم تو فضاهاي تاريك و نوركم سوني بهتر كار ميكنه ولي دوستان بياين يه طرفه قضاوت نكنيم.
تو عكسهاس جي اس ام ارنا تو عكسهاي "اوت دور" كدوم وضوح و شفافيت بالاتري داره؟
عكسهاي مزدا 6 و رينگش چطور؟
ميدنين من عقيدم اينه كه دوربين ان 73 عكسهاي شفاف تري ميگيره. به همين خاطره كه تو فضاهاي باز بهتر عمل ميكنه.
نوكيا هيچ وقت همه چي رو باهم تو يه گوشي نميداد. اسمارت فون ميداد يا مخصوص موزيك ولي دوربين معمولي(ان 91) يا مثلا كيفيت فيلم برداري بالا ولي عكاسي خوب (93). حالا معتقدم اين يه گوشيه كه همه چيو باهم داره و حتي اگه كسي براش سيمبين بودن هم مهم نباشه بازم تو گوشيهاي نوكيا بهترين انتخابه.
شما كامنتاي همون سايتها رو بخونين بيشتريا نظرشون رو برتري ان 73 هستش و 800 فقط تو نايت مود وفلش حرفايي برا گفتن داره.
در اینکه کا 800 از ان 73 بهتر عکس میگیره شک دارین؟؟ ؟؟؟؟؟!!!!!!!؟؟؟؟؟!!!!!!!؟؟؟؟؟!!!!! ؟؟؟!!!!؟؟؟؟؟؟!!!!؟؟؟؟؟؟!!!!؟؟؟ ؟؟!!!!؟؟؟؟؟؟!!!!کیفیت عکس ها واقعیت رو مشخص میکنه
شما لينك صفحه ي قبل gsmarena رو باز كن و اون مواردي كه گفتمو ببين بعد ميبيني كدوم بهتر ميندازه.
آها يه مطلب ديگرم اشاره نكردم اونم اينكه ان 73 دوربينش برا پردازش و بهينه سازي عكسها اگه دقت كنين يه ----- آبي رنگ تو پس زمينه ي عكساش داره. من فكر ميكنم دليل افت كيفيت عكسهاش تو شب همين باشه
آقا به خدا من يه طرفه قضاوت نميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بخواهيم بگيم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ك800 تو عكسهاي فضاي باز كه خداست (اون بالا اثبات كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
توي نايت مود هم كه ن73 افتضاحه (خودتم قبول داري ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي فلش لايت هم كه ك800 فلش زنون داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اينكه بهتره شكي نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوني يه گوشي 3.2 مگاپيكسلي داده بيرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه او 3 4 مدل نوكيا كه دوربين 3.2 مگا دارند رو ميخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز ن93 رو ميشه تحمل كرد ولي ن73 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون عكسهايي كه گذاشتي فضاي باز حساب نميشه رفيق
پستها تو اين تاپيك فقط شده كل كل من با شما.
حرفايي كه بايد زده ميشد گفته شد لينكشم هست قضاوت با بقيه ;)
کیفیت عکس برداری کا 800 بهتره
كا 800 معركست!!!!!!!!
اگه ميشه توضيح بدين با ذكر دلايل
ممنون
همه صحبتهاي ممتاز بودن كا 800 800 درصد تاييد ميشه
ما خودمون چشم داريم كه عكسهاي gsmarena رو نگاه كنيم نه اينكه سريع بگيم تاييد ;)
خوب عکی های همون جی اس ام رو نگاه کن مثلا دیوار تو ن73 برای متمایز شدن از صفحه کناریش با یک خط ریز مشخص شده هر چند هم ریز باشه یک نوع نقص به حساب میاد
یا رنگ سبز به قرمز تمایل دلره
درسته ک800 بعضی جا ها دارای رنگ بندی کمتری هست
آقا دعوا نداره !!! اين چيزا سليقه اي يه !!! آقاي رارمن با سامسونگ حال مي كنه فقط عكساي كا 800 رو قشنگ مي بينه !!! يكي هم مثل من عكس هاي ان 73 به چشمم قشنگ مي ياد !!! اما اينجا صحبت از موبايله نه دوربين عكاسي !!! اينو هم همه ميدونن اون موقع كه نوكيا موبايل مي ساخت سامسوگ داشت تازه راه رفتن رو ياد مي گرفت پس تو خيلي چيز ها هنوز بايد كار بكنه !!! اما چيزي هم كه هست سامسونگ تو طراحي در حال حاضر از نوكيا سره!!
بحث نكنيد ك800 معلومه كه بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوکیا چشم نداره ببینه سونی اریکسون قورتش داده
البته خودم طرفدار هیچ برند خاسی نیستن ولی خوب سونی رو بواسطه کیفیت و قیمتش ترجیح دادم
ولی اینجوری گفتن که فقط و فقط سونی ارزش کارو کم میکنه (با عرض پوزش)
انصافا نوکیا هم تو ن73 بر عکس...قوی عمل کرده
فقط دي 900 باريكترين گوشيه كشويي
فكر كنم دي 820 باريكترين بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خيلي دلم ميخواد كي 800 رو بگيرم ولي مشكل سيمبينه!!
البته قبگیری چیز مهمی زیاد از دست ندادی فقط یه سیمبیان
متاسفانه اينم از عيوب سوني اريكسونه كه هيچ وقت يه گوشي نميده بيرون كه همه چي رو باهم داشته باشه. (البته بجز P990 كه اونم شايد از زير دستش در رفته!)
گوشي ميده بيرون توپ. همه چي داره اما دوربينش 1 پول سياه نمي ارزه (p910)
گوشي ميده بيرون هوار تا طرفدار داره. ولي شرمنده سيستم عامل نداره (k750 فقيد)
گوشي ميده بيرون همه چي داره منتها يه قيمتي ميذاره كه مردم بدبخت عادي نتونن بخرنش (p990)
....
البته شما اگه 1 گوشی از نوکیا رو نام بردی که همه چیزش خوب باشه اون وقت بیا به سونی گیر بدهنقل قول:
نوشته شده توسط alir3za