نامه سرگشاده در باره سرعت زغالی نت دوستان امضا کنین لطفا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامه سرگشاده در باره سرعت زغالی نت دوستان امضا کنین لطفا
-
باز شد
لینک با قند شکن باز میشه!
من این نامه رو در پیج فیس بوک ایشون قرار دادم.
امیدوارم به گوششون برسه
برای من بدون قندشکن باز میشهنقل قول:
امضا شد
تا همین الان بیشتر از 2000 امضا کننده داره:n19:
در عرض کمتر از یک ربع 3623 شد!!:n04: :n02:نقل قول:
ملت عجب دل پری دارن....
خانه از پای بست ویران است ...
مشکل از جای دیگه س
ولی منم بعنوان یکی از امضاکنندگان این نامه کورسو امیدی دارم تا شاید وضعیت بهبود پیدا کنه
باز این ملت سرخوش خوشی زد زیر دلشون !!!
مملکت مشکلات مهمتر داره که اینترنت اصلا مشکل به حساب نمیاد توش
مردم مشکل معیشت و از این دست مشکلات دارن که اینا باید حل بشه که خودش زمان میبره
تا به اینترنت برسه ...
ملت سر بدون اینترنت میتونن زمین بزارن اما سر گشنه نه !
مثل اینه که نامه سر گشاده بدی بنده خدا که چرا مثلا هارد اکسترنال گرون شده ! :n08:
اینترنت کالای لوکس حساب میشه و ...
از ماست که بر ماست
فیلترینگ و مخابرات دست 3پا هست....تمام نیروهای مسلح هم مستقیم از رهبر دستور میگیرند... پس واسه فیلترینگ فکر نکنم کاری از دست ایشون بر بیاد... اما در مورد سرعت اینترنت و وضعیت قیمت اینترنت ببینیم چه کار میتونه بکنه ....:n16:
بزارین بیاد سر کار هنوز که نیومده! بعدش گاز انبری میاد لنگرای کشتی رو قطع میکنه تا مشکل برا همیشه حل شه!:n02::n08:
آقا شما هم خیلی انتظاراتتون بالا هستا ... برین دعا کنید همین اینترنت الان رو داغونتر نکنند بقیش پیشکش تازه کم کم گرونتر هم میشه ببین کی گفتم از یک منبع موثق:n28:
بالا باش.....
دوستان اینترنت از مسائل زیرساختی یه جامعه به حساب میاد
شاید فکر کنید که به واجبی نون شب نیست اما اشتباه میکنید
اصول جامعه متمدن پیشرفت زیر ساختها هستش
کشور نیجریه و زیمباوه تورم و فقری بسیار بالاتر از ایران داشتند اما با بالابردن زیرساختهایی مانند اینترنت و مخابرات الان وضعیت به مراتب بهتر از ایران دارن.
سطحی نگری مشکل اصلی مردم ماست. به فقیر ماهی ندیم بهش ماهیگیری یاد بدیم
همین اینترنت میتونه شغل های فراوونی ایجاد کنه . میتونه باعث کم شدن ترافیک و گردش فیزیکی پول بشه و . . .
بحث فیلترینگ رو دولت آنچنان نمیتونه توش دخالت کنه
ولی تو بحث قیمت و افزایش سرعت به احتمال زیاد تغییراتی داده میشه
چون این افزایش قیمت اینترنت به افزایش دلار هم مربوط میشه و احتمال داره دولت جدید قیمت دلار رو کاهش بده (( به اصطلاح همون افزایش ارزش ریال ))
در اون صورت کاهش قیمت داده میشه
من که به شدت خوش بینم
حالا اگه قیمت ها رو پایین بیاره ، ISP ها قبول می کنن که پایین بیارن ؟
احمدی نژاد نشان داد اگر دولت بخواهد در هر زمینه ای می تواند وارد شود.نقل قول:
:n16:
ISP ها الان از خداشونه که راهی برای شون باز بشه که خودشون مستقیما وظیفه خرید پهنای باند رو به عهده بگیرند و این انحصار فروش از دست زیر ساخت خارج بشه.نقل قول:
در این شرایط حتی اعلام کرده اند که می توانند به مردم با همین مبلغ پرداختی اینترنتی 30 برابر پرسرعت تر ارائه بدهند.
حتما امضا کنیــد و به اشـتراک هم بزارید که در نومیدی بسی " امید " است پایان شب سیه سپید است. همینطور تیریـه تو تاریکی بدون هیچ هزینه و عوارضی//:n01:
بازنشد........
بابا یارو هنوز مهر ریاست جمهوریش خشک نشده ، بیچاره کردینش ..
تازه 12 مرداد مراسم تنفیذ هست و مهر ریاست جمهوریش میخوره. بهتر بود میگفتین هنوز رییس جمهور نشده!:n26:نقل قول:
يه خبر خوب دیدم در نوع خودش جالب و تفکر برانگیزه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n01::n13:
صلاح کار خویش خسروان دانند...
زیاد دلخوش نباشید..
و همچنین سایت nvidia بدون قند شکن باز میشه :n06:نقل قول:
Access Deniedنقل قول:You don't have permission to access "http://www.nvidia.com/" on this server.
Reference #18.9de10cc3.1371557778.9cbecfd
واسه من مشکل ندارهنقل قول:
بله برای من هم باز میشه
سایت Adobe هم باز میشه
Google Store هم باز میشه
در سیستمی که اینترنت رو دژمن شماره #1 میدونه، انتظار تغییرات زیاد و سریعی رو نداشته باشین...
حداقل تو این نامه های احتمالاً بیهوده ای که مینویسین، بگین:
آقایون، مسئولین محترم!؛ خواهشاً از این سیستم تاریخ گذشته احمقانه ADSL و گراهام بل بکشین بیرون! یه ملت (چه مشتری چه فروشنده) دائم در عذابن به خاطر این سیستم عتیقه و عقب مونده (lol قسمت خنده دار قضیه اینه که ملتی که تا دیروز فکر میکردن dial-up تکنولوژی آینده ـس، فکر میکنن ADSL عند سرعت و تکنولوژیه!)...
یه ذره اون پول نفتو خرج کنین، سیستم کابلی یا وایرلس پرسرعت واقعی با قیمت ارزون مث بقیه کشورای آدم جهان راه بندازین؛ هر وقت تو این مملکتی اصن رُست درمیاد با این کیفیت داغون و سرعت...
yeah, like anybody cares in this gov't! lol
فعلاً که یه ماه و نیم، مهمون محمود هستین همچنان؛ یه ماه و نیمم طول میکشه آقایون مستقر بشن، ینی فعلاً 3 ماه سرکارین حداقل... ^_^
نقل قول:
محمود مهم نیست
فعلا 1 ماه و نیم همچنان مهمون مهندس نامی هستیم :n30:
دولت تسلطی روی اینترنت نداره و هممون میدونیم صاحب اینترنت کیه توی اینجا
فقط کافیه یه اپسیلون از درآمد نفت رو خرج تجیهزات و کابل کشی فیبر نوری کنن ... اون وقت تمام ایران رو میتونن فیبر بکشن... همه میدونیم درآمد نفت جای آبادانی کشور خرج چی میشه ... اون دنیا باید جواب گوی 75 میلیون ایرانی باشن...آخ که سرمایه این مردم بیچاره رو کجا خرج میکنن :n28:نقل قول:
حذف شود.....
اصلا اینترنت تو خارج باور کنید از ادامس هم ارزون تره اونم چه سرعتی بالای 10 گیگ پهنای بانده اونم برا هر نفر یعنی تمام سرویس هاشون 1 به 1 تازه حجمشون هم نامحدود مفت با سرعت وحشتناک و اگر هم نا محدود نباشه مثلا 100 گیگ ماهانه میدن م موندم ایران چه میکنه با اینترنت 100 کیلو بایت بر ثانیه؟؟؟
به خارجی میگم چقدر حجم اینترنت در ماه میگیری میگه حجم چیه ؟؟!
سرعت دارن 120 مگابیت بر ثانیه
ای بابا ای بابا از این حرف ها میزنی منم میخوام روشنگری کنم نمیتونم اعصابم خورد میشهنقل قول:
یک بار یه جا روشن گری کردم نامه اومد در خونه کشیدنم به دادگاه !!!
آره... همینا هم باید پاک بشه ... :n12:نقل قول:
میدونین چرا اینترنت نداریم؟
اگه اینترنت پرسرعت داشتی مینشستی پای برنامه های تلویزیونی کل دنیا و دیگه مضخرفات سیمای میلی رو نمیدیدی
اونوقت میدیدی ملت دنیا چجوری دارن زندگی میکنن
اگه اینترنت پرسرعت داشتی روی موبایل یه مسنجر نصب میکردی تماس صوتی و تصویری و دیگه پول به این مخابرات اشغال نمیدادی اونوقت سرویس دهنده اگه پول بیشتر میخواست میرفت کیفیت خدماتشو میبرد بالا پشتیبانیش هم جلوت دولا راست میشد
مگه الان کسی داره برنامه تلویزیون رو نگاه میکنه ؟؟نقل قول:
چند وقت پییش یک نفر از خود صدا وسیما اعلام کرد صدا و سیما به من و تو باخته
برنامه تلویزیونی کیلو چند
فقط فوتبال رو نگاه میکنم
دیگه ارزشی نداره
باید وقتی که خوابید یا خونه نیستید سر سیم اینترنتو بکنید تو بشکه تا اینترنتتون تو بشکه جمع بشه بعد مودمو وصل کنید به بشکه و با سرعت نور از اینترنت بهره ببرید.
فقط مراقب باشید بشکه نترکه تا اینترنتتون هدر بره.
به همین سادگی حل شد.
در ضمن خیلی بهتر از نامه نگاری و امضا و این جنغولک بازیا جواب میده.
فقط مراقب بشکه باشید.تمام
:n08: زلال احکام نمیبینی ؟؟؟ :n02:نقل قول:
حالا قبلا یه 4 تا سریال قشنگ میزاشت ... شبهای برره ای ... علی صادقی ای... رضا عطارانی... اما جدیدا دیگه واقعا فقط فوتبالش خوبه و بس...