سلام من تابستون می خام یه سیستم حرفه ای برای بازی جمع کنم که رمش 12 گیگ باشه . تا دو میلیون چی پیشنهاد میکنید(cpu-کارت گرافیک-پاور-مارک رم)
Printable View
سلام من تابستون می خام یه سیستم حرفه ای برای بازی جمع کنم که رمش 12 گیگ باشه . تا دو میلیون چی پیشنهاد میکنید(cpu-کارت گرافیک-پاور-مارک رم)
پیشنهاد بنده این که صبر کنید تا cpu و motherboard های HassWell وارد بازار ایران بشوند روز 15 خرداد رونمایی شدندو احتمالاً تا یک ماه دیگه دیگر وارد ایران خواهند شد.:n02:
اگر فعلا و در حال حاضر قصد تهیه ندارین ، پیشنهاد میکنم هر موقع که قصد خرید داشتین اقدام کنین. چون ممکنه قیمتها متفاوت باشه و قطعات جدیدتری هم وارد شده باشند.
چشمنقل قول:
اما یکی به من این قطعات رو پیشنهاد داد
Mother board : gigabyte ga-p61-usb3-b3
CPU: Intel i5
RAM : 2*4 GB apacer ddr3 1333
VGA : Nvidia XFX g620 2GB
HDD :seagate 1 TB
case : green model 2012
که حدودن 2 تومن در می آد . لطفن راهنمایی کنید.
به نظر شما تا کی باید صبر کرد چون gta V رو حتمن می خوام بازی کنم...:n28:نقل قول:
مدل دقيق پردازنده بايد مشخص بشه. چون کاربردتون گيم هست گرافيک مناسبى پيشنهاد نشده .نقل قول:
من از زمان انتشار بازى مد نظرتون اطلاعى ندارم ولى به هرحال اگر قصد ندارين صبر کنين ، بفرمايين تا پيشنهاد بدم.
پ.ن : راستى بازى GTA V بطور يقين مشخص شده که براى پى سى هم ريليز ميشه؟
gta V واسه pc شهریور می آد.نقل قول:
گرافیک پیشنهادی شما چیه ؟
Cpu Intel i5-3470 6MB سی پی یو اینتل
Specifications Essentials Status Launched Launch Date Q2'12 Processor Number i5-3470 # of Cores 4 # of Threads 4 Clock Speed 3.2 GHz Max Turbo Frequency 3.6 GHz Intel® Smart Cache 6MB Bus/Core Ratio
32 DMI 5 GT/s Instruction Set 64-bit Instruction Set Extensions SSE4.1/4.2, AVX Embedded Options Available NO Lithography 22 nm Max TDP 77 W Memory Specifications Max Memory Size (dependent on memory type) 32 GB Memory Types DDR3-1333/1600 # of Memory Channels 2 Max Memory Bandwidth 25.6 GB/s ECC Memory Supported NO Graphics Specifications Processor Graphics Intel® HD Graphics 2500 Graphics Base Frequency 650 MHz Graphics Max Dynamic Frequency 1.1 GHz Intel® Quick Sync Video Yes Intel® InTru™ 3D Technology Yes Intel® Insider™ Yes Intel® Wireless Display Yes Intel® Flexible Display Interface (Intel® FDI) Yes Intel® Clear Video HD Technology Yes # of Displays Supported 3 Expansion Options PCI Express Revision 3.0 PCI Express Configurations
1x16, 2x8, 1x8 & 2x4 Package Specifications Max CPU Configuration 1 TCASE 67.4°C Package Size 37.5mm x 37.5mm Sockets Supported FCLGA1155 Low Halogen Options Available See MDDS Advanced Technologies Intel® Turbo Boost Technology 2.0 Intel® vPro Technology YES Intel® Hyper-Threading Technology NO Intel® Virtualization Technology (VT-x) Yes Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d) Yes Intel® Trusted Execution Technology Yes AES New Instructions Yes Intel® 64 Yes Intel® Anti-Theft Technology Yes Intel® My WiFi Technology Yes Idle States Yes Enhanced Intel SpeedStep® Technology Yes Thermal Monitoring Technologies Yes Execute Disable Bit Yes Intel® VT-x with Extended Page Tables (EPT) Yes
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت گرافیک nvidia 9400 یا nvidia gt 8600 چطوره ؟ (باز هر چی شما بگید)
چون کاربردتون گيم هست پيشنهاد ميکنم بجاى هزينه اضافى روى قطعات ديگه ، گرافيک قدرتمندى تهيه کنين.نقل قول:
با توجه به بودجتون ميتونين انتخاب کنين :
Sapphire 7750 1GB DDR5 : 450.000
Sapphire 7770 1GB DDR5 : 530.000
Sapphire 7850 2GB DDR5 : 850.000
سلام. اگه ممکنه تا دو میلیون یه سیستم پیشنهاد بدین با گرافیک Sapphire 7850 2GB DDR5 و رم 8 گیگ...نقل قول:
از توجهتون بسیار سپاس گذارم.:n12:
پیشنهاد من :
CPU : Intel Core i3 3220 3.3GHz : 430.000
M.B : ASrock B75M-GL : 250.000
RAM : Kingmax 2*4 1600 : 240.000
VGA : Sapphire 7850 2GB DDR5 : 850.000
HDD : Seagate 500GB : 180.000
DVD/RW : 70.000
Power : Green 600A-EU : 230.000
Case : 90.000
All : 2.340.000
ببخشید ، نظر شما در مورد motherboard [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه ؟نقل قول:
بااجازه علیرضای عزیز، تقریبا از لحاظ کارایی در یک رده هستن.نقل قول:
مضاف براینکه چیپ B75 به روزترهستش.
ببخشید یه سوال دیگه ، این گرافیکی که فرمودید کارایی لازم رو داره ؟
منظورم اینه که مثل nvidia هست یا نه؟
چون گرافیک لب تاب من nvidia gt8600 هست و خیلی خوبه و من تعریف nvidia رو زیاد شنیدم ، نظر شما چیه؟؟؟
گرافیکهای انویدیا معمولا قدرت بالقوهبالایی در آورپذیری دارن.
این مورد در سری7XXX چیپهایAMD مشهود هستش. اگر انویدا مشکل درایورهاشو رو بصورت کلی حل کنه، قدرتش یه سروگردن از AMDبالاتره!
گرافیک سریهایM یا لبتابی با سریهای PC تفاوت بالایی دارن. من از هر دو گروه داشتم. از نظر تجربی و کمی هم سلیقه ای(!!!)،انویدیا رو ترجیح میدم.
ولی گرافیکی که علیرضا معرفی کرده، قدت بسیار مناسبی توی آورپذیری داره.
آور پزیری یعنی چی؟نقل قول:
همونطور که حامد جان هم گفتن ، مادربورد پیشنهادی ازراک از چیپ B75 هست که به نظرمن انتخاب بهتریه و نسبت به مادربورد مدنظرتون از گیگا از لحاظ قیمت هم بصرفه تر هست.
منظور حامد برای افزایش فرکانس هست و افزایش پرفرمنس و کارایی.
در ضمن به نظر من بخاطر بالا بودن قیمت کارتهای انویدیا ، با توجه به بودجتون از ای ام دی انتخابهای بهتری دارین.
میشه یه راهنمایی کنید که ملاک یه کارت گرافیک خوب چیه؟نقل قول:
مواردی که برای تهیه کارت بهشون باید توجه کرد : فرکانس هسته و حافظه ، نوع مموری و مموری اینترفیس ، پهنای باند ، خنک کننده ، تکنولوژی ساخت و . . .
کاملا درسته.نقل قول:
پ.ن: البته AMD مقوله قیمت رو در 7990بدجوری زیر پاگذاشته!!!
علاوه برمواردی که علیرضای عزیز گفتن، باید در ابتدا استراتژی خودتون رو قبل از خرید تعیین کنید.نقل قول:
آیا دائم قراره با کارت بازی کنید و زیر فشار باشه یا اینکه کارهای سبک یا بازیهای گذری.
قراره کارت زیر فشار فرکانسی یا ولتاژی باشه.
اگر کارهای سنگین با کارت میخواین انجام بدین باید از کارتهایی با معماری ساخت PCB غیر رفرنس بهره ببرین. تا علاوه بر خنک بودن
کارت، بتونید به راحتی در شرایط متفاوت کارت رو زیر فشار ببرین. توجه به مداررگولاتوری و تغذیه جدای رمها و چیپ هم تاثیر بسیار زیادی
توی قدرت گیری کارت داره.
ولی اگر قرار نیست کارت رو زیر فشار ببرین، کارتهای رفرنس هم برای شما مناسب هست.
بله قراره روزی 10 ساعت با این سیستم بازی کنم .نقل قول:
راستی برای این مادربرد (asrock B75M-GL) تا 80 - 90 تومن چه کیسی رو از کیس های گرین پیشنهاد میدین که هم زیبا باشه (مثله infinity ) و هم سیستم کولین خوب داشته باشه ؟؟؟:n13:
با توجه به بودجتون برای کیس ، انتخابهای زیادی ندارین. البته سلیقه ای هم هست ولی در کل با کمی هزینه بیشتر به نظر من مدل مگنوم2 مناسب هست. قیمت تقریبیش حدود 130 هست.
من یه چرخی تو فروم ها زدم و با خنک کننده های آبی مواجه شدم . ممنون میشم اگه یه توضیحی بدین....
برای سیستم من توصیه میکنید؟
این خنک کننده ها برای اورکلاکهای بالا و حرفه ای هست. در صورتیکه پردازنده و مادربورد انتخابی شما متناسب برای اورکلاک نیستند. برای سیستم شما به نظر من همون خنک کننده استوک کفایت میکنه.نقل قول:
خیلی اذیتتون کردم:11:
چندتا سوال داشتم :
1- از کجا این قطعات رو تهیه کنم بهتر است؟
2-سیستم پیشنهادی شما تا چند سال بازی های جدید رو ساپورت میکنه؟
3-مادربرد h61-s3 گیگابایت چطوره؟
برای خرید قطعات میتونین از بازار تهیه کنین ، اگر تهران هستین میتونین از پاساژ ایران تهیه کنین.
سیستم پیشنهادی تقریبا سیستم متوسط و خوبیه و از لحاظ اجرا شدن بازیها مشکلی ندارین ، حدودا در تنظیمات خوب و High فریم قابل قبولی میگیرین. البته بستگی به رزولوشنتون هم داره!
مادربورد مد نظرتون از گیگا هم خوبه ولی چون از چیپ ضعیف H61 هست ، من پیشنهاد نمیکنم.
با تشکر فراوان از توجه شما به تاپیک ها..... و آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز:n19: