سلام .
دوستانی که با این بازی مشکل دارن سوالات رو در این تاپیک مطرح کنید . :n01:
برای دریافت این بازی به تاپیک زیر مراجعه کنید : :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
Printable View
سلام .
دوستانی که با این بازی مشکل دارن سوالات رو در این تاپیک مطرح کنید . :n01:
برای دریافت این بازی به تاپیک زیر مراجعه کنید : :n01:
ممنون
رود
بازی رو نصب کردم اما موقع اجرا ارور زیر رو میده کسی میدونه چیکار باید کرد؟
نسخه من Black Box است
ممنون
آخرین ورژن DirectX رو نصب کنید درست می شه.نقل قول:
اقا بازی رو نصب کردم من , اجرا میشه ولی وقتی وارد مسابقه میشه تصویر خیلی تار و بلور ,,,
فک کنم ماله کرکش باشه , کسی کرکک سالم داره ؟
ممنون .
دوستان من بازی رو نصب کردم و بعد خاموش کردن آنتی ویروس کرک رو ریختم و تقریبا هرکاری که لازم بود و هرچیزی که میخواست رو نصب کردم، اما رو بازی که کلیک میکنم فقط آرم گرید رو نشون میده و بعد هیچی نمیاد. استیم رو هم آپ کردم. واقعا خستم کرده، خیلی خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین
اخرین نسخه DirectX_9.29.1974 هست؟نقل قول:
سلام ببخشید حجم بازی نسخه بلک باکس بعد از اکسترکت و نصب چه قدر میشه؟من نصب کردم روی بازی کلیک میکنم چیزی نمیاد؟؟:n13:
اقا یکی منو راهنمایی کنه , کرک proper reloaded رو هم امتحان کردم , بازم نشد , اشکال از کجاست ؟
صفحه همچنان سیاه و فقط کیلومتر شمارو بقیه گیج ها معلومن , محیط و ماشین مات و سیاه هستن ,,, :n03::n28:
سلام
بازی رو نصب کردم بعضی موقع ها تار میشه بعضی موقع ها نور بنفش میاد و هیچی دیگه معلوم نمیشه!!
چکار کنم؟
بله همین ورژن هستش.نقل قول:
ممننون از کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من لینک اس ان دانلود را دانلود کردم و و اخرین DirectX رو از س افت گذر دانلود کردم و نصبشون کردم بدون هیچ مشکلی باز شد
سلام من نسخه بلک باکس رو نصب کردم و این خطا رو داد:
MSVR100.DLL is missing from your computer
برنامه Microsoft Visual C++ 2008 هم نصبه و هم Directx
خواهش می کنم دوست عزیزنقل قول:
شما اگه Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package رو نصب کنی مشکلت حل می شه.نقل قول:
لینک دانلود برای 32بیت:
منم همین مشکل رو دارم همه چی ریخته شده بازی تا دیشب اجرا میشد اما الان میزنم ارم بازی میاد ولی ران نمیشه!نقل قول:
بازی GRID2 رو دانلود کردم ، بازی خیلی دست فرمان تندی داره و با کوچکترین اشارهی صفحه کلید ماشین دور خودش میچرخه!
میخواستم از دوستان بپرسم میشه تنظیماتی چیزی دستکاری کرد یا فایلی برای این کار باشه؟، درست بشه؟!
ممنونم
همونطور که تو خیلی از Review ها گفته شده کنترل در بازی گرید یه چیزی بین بازی و شبیه سازی هستش.شما باید یه مدت بازی کنی تا قلق بازی دستت بیاد.بعد دیگه هیچ وقت فراموشش نمی کنی.مثلا من گرید1 رو چند سال پیش بازی کردم، ولی الآن گرید2 رو راحت دارم بازی می کنم.نقل قول:
سلام من این بازی رو روی سیستم زیر اجرا کردم ولی وقتی به ماشین یا دیوار یا درخت میخوری نویز های بنفش دیده میشه انگار گرافیک کم میاره؟؟:n08::n08:
i7
ram 8
gpu:2
گرافیک بازی رو هم تغییر دادم ولی بازم درست نشد!!!
دوست عزیز این نور های بنفش به خاطر کم اوردن گرافیک نیست، بلکه جزو افکت های خود بازی هستش.نقل قول:
چون شما اگه با سرعت 100 کیلومتر، ماشین رو بکوبی به درخت و دیوار، مطمئنن یا سرت گیج می ره، یا چشمت سیاهی می ره.
تو بازی این نورهای بنفش رو به همین دلیل قرار دادن.
من از دوستم پرسیدم گفت مال من نداره!!!!نقل قول:
شما چطور؟
احتمالا دوستتون یا فکر کردن این مشکل کم اوردن گرافیک هست و خواستن بگن که سیستمشون قویه، یا (شاید) چون تنظیمات گرافیک رو، روی حداقل ها گذاشتن، این افکت فعال نشده.نقل قول:
شما خودت حساب کن ببین وقتی ماشین داره تند می ره و گرافیک مجبوره مناظر مختلف و جاده رو سریع پردازش کنه، بار بیشتری روش هست یا وقتی ماشین تصادف می کنه و تو همون منطقه که قبلا پردازش شده فقط باید ماشین رو نگه داره؟(البته یه مقدار ماشین باید خراب بشه ولی از لود کردن اون همه منظره سخت تر نیست.)
تو ورژن قبلی هم همچین حالتی بود، حالا یادم نیست بنفش می شد یا رنگ دیگه، تو یه ورژن NFS هم وقتی تصادف می کردی راننده سرش گیج می رفت و صفحه یه کم سفید می شد.
شما خیالت راحت باشه گرافیکت کم نیاورده.
داداش ...میدونم چون نمیخوام خیلی به گرافیک فشار بیاد چون مکال خودم نیست!!!!نقل قول:
من قبلا گرافیک خودمو بیش از حد اور کردم یه دفعه چیزای بنفشی اومد و صفحه بهم ریخت منظور من از این نویزهای بنفشه!!!مشکلی نیس؟:n17:
اون نویز های بنفش اگه فقط هنگام تصادف میاد، هیچ مشکلی نیست.نقل قول:
تا وقتی دمای گرافیک در حد مناسب باشه هیچ مشکلی براش پیش نمیاد.
سلام.
دوستان من نسخه ی repack رو دان کردم ولی وقتی وارد بازی می شه می گه Sync. out of Range . راهی سراغ ندارین که بدون اینکه وارد بازی بشم رزولوشن رو تغییر بدم؟
ممنون
دوست عزیز اگر این مشکل خط ها رو توی بازیهای دیگه هم داشته باشید، مربوط به کمبود ولتاژ کارت گرافیک هستش که علت بیش از اندازه اورکلاک کردن و پایدار نبوده اون در هنگام پردازشه...نقل قول:
نه منظور من رو نگرفتید من میخواستم بدونید منظورم از اون خط های بنفش چیه گفتم که گرافیک رایانمو زیاد اور کرده بودم این بنفشا اومد ...نقل قول:
حالا این خط های بنفش تو بازی روی لپ تابم میاد که اصلا تا حالا اور نشده چه در حالت گرافیک بالا و چه کم؟!
OK:n13:
نه . ali007 راست میگه . مربود به کمبود ولتاژ کارت گرافیکه.:n02:
نقل قول:آقا منم همین مشکلو دارم :(نقل قول:
درست ولی فقط روی این بازی خط های بنفش میاد!!!!!نقل قول:
فکر کنم باید کارت گرافیک رو آپدیت کنم!!!:n02:
من نسخه ی black box این بازی رو نصب کردم اما موقع اجرا ارور میده.
میگه:
The program can't start because steam_api.dd is missing from your computer.
Try reinstalling the program to fix this problem
دوباره نصبش کردم اما درست نشد. مشکل از استیمه؟
همین استیم اصلی رو بریزم کار میکنه یا باید نسخه ی خاصی از استیم رو باید داشته باشم (نسخه ی کرک شده ای چیزی داره؟)
نقل قول:
این کرک رو دانلود کنید و تو محل نصب بازی کپی کنید فکر می کنم مشکل حل می شه.
سلام... نسخه که دارم نصبی نیست . بازی سیو نمی کنه فقط پروفایل ایجاد کرد و یکبار سیو کرد بعد از اون دیگه سیو نمیکنه پیغام save data failed میده مشکل از کجاست
منم مشکل سیو شدن دارم
فقط دو مرحله سیو شد و دیگه مراحل سیو نمیشه
فکر کنم آدرس سیو عوض میشه بعد از یه آپدیت خاص... افرادی که نخسه ی اصلی و بدون آپدیت و DLC گرفتن مشکلی ندارن...
دوستان من با گیم پد بازی کنم تو بازی که میرم دکمه هارو تنظیم که میکنم از بازی میام بیرون دوباره بخوام بازی کنم دوباره باید تنظیم کنم کسی میدونه چجوری حل میشه؟
نقل قول:نقل قول:دوستان کسی تونست این مشکل رو حل کنه؟؟:n03:نقل قول:
سلام
من بازی رو نصب کردم ولی وقتی اجرا میکنم هیچ اتفاقی نمی افته
کرک صفحه قبل رو ریختم.
همه برنامه های همراه بازی رو هم نصب کردم ولی باز هم هیچی نمیشه
دوستان عزیز من هیچ مشکلی ندارم به راحتی هم سیو میشه .درضمن برنامه steamرو نصب وحتما اپدیتش کنین وگرنه سیو نمیشه
سلام موقع نصب گرید2 این ارور رو میده نسخه بازی هم بلکس بکس هست ویندوز هم 8 و اخرین اپدیت دایرکس رو نصب کنم
دوستان کسی میدونه این بازی کجا سیوهاش ذخیره میشه / یعنی کدوم پوشه تو ویندوز؟
یعنی واقعا چرا این مشکل سیو حل نمیشه ؟