میشه ولی باید دو نتورک آداپتر داشته باشید، کمی هم دردسر داره، یعنی اتفاقیه و تقریبا شانسی.
من خونه یه خط 256 و یه 512 دارم، گاها اتفاق میفته چنین حالتی ولی متاسفانه IDM ساپورت نمیکنه که بش بگی از کدوم آداپتور دانلود کن.
موقع زدن کانکشن ها IDM سراغ نتورک های در دسترس میره و وصل میکنه، ممکنه از هر دو نتورک استفاده کنه، ولی اغلب اوقات فقط از یکی که اولویت بالاتر داره استفاده میکنه.
حالا باید فرضا یه برنامه ای باشه که بتونی باش تعداد کانکشن های مجاز برای هر آداپتور رو کنترل کنی. مثلا بگی کانکشنی که مال وایمکسه(اون یکی نتورک آداپتر که فرضا مال ADSL هست باید قطع باشه)، 8 تا کانکشن همزمان بیشتر وصل نکنه، بعدش فایل رو شروع به دانلود کنی تا 8 تا کانکشن پر بشه. بعد از اون آداپتر رو روشن(Enable) میکنی. و فایل بعدی رو میذاری دانلود بشه. در این صورت، IDM اول سراغ وایمکس میره، وقتی نتونست باش وصل بشه، میره سراغ اون یکی آداپتر و شروع میکنه به دانلود. البته این روش تئوری هست از روی چیزی که برام اتفاق افتاده و من خودم امتحان نکردم.
بهر حال اگر نرم افزار محدودکننده ی کانکشن های همزمان برای نتورک آداپتر ها رو پیدا کردید به منم بدید که خیلی بدردم میخوره :n02: