در این تایپک در مورد اینکه کدوم بازی رو در چه مدت تموم کردی صحبت میشه نوع بازی یادت نره... ;) ;)
Printable View
در این تایپک در مورد اینکه کدوم بازی رو در چه مدت تموم کردی صحبت میشه نوع بازی یادت نره... ;) ;)
من طولانی ترین بازی مــــافیا و زودترین بازی که تموم کردم هم مــــــافیا بود چون فکر کنم 10 12 بار بازی کردم هیـــــــــــــــــی یادش بخیر چه حالی می کردم با این بازی ها :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
زود ترين بازي نيروهاي جهنمي
دير ترين بازي هم مكس پين 1
زود ترین بازی هیتمن4
دیر ترین بازی طوفان صحرا... ;)
ديرترين مافيا
زودترين مكس پين
زودترین بازی من Half-life 2-Episode One بود و دیر ترین بازی که هنوز هم تموم نشده Oblivion .
من همه ی بازی هامو زود تموم میکنم بنابر این جوابی ندارم برای دیر تریم ها!!!:)
بابا تو ديگه كي هستي بگو ببينم زودترين بازي كه تموم كردي چقدر طول كشيد وچي بود... :biggrin:
زودترین بازی فکر کنم سان اندریاس بود 5 روزه تموم کردم
بعدم استار دیفندر بود که 9 مرحله که هر کدوم 15 مرحله جانبی داشتن رو 3 ساعته تموم کردم
دمت گرم...نه ايكاره هستي بنده هيتمن رو تو چهار روز تموم كردم... ;)
متال گیر سه رو زود تر از هر بازی دیگه ای که برای اولین بار بازی می کردم تموم کردم دو روزه !!
دیرترین بازی هم گراندتوریسمو دو بود :) فکر کنم یه هفت هشت ماهی طول کشید تا صد در صدش کردم بدون رمز پارکینگم هم پر شده بود دیگه نمی ذاشت ماشین بخرم :)!!
این هیتمن چهار دوربینش افتضاحه خیلی خوب بازی کردی که زود ترین پایان رو داشتی باهاش
نقل قول:
نوشته شده توسط P30Gamer
آقا شما شام و ناهار هم مي خوري؟
نه دوربینش که مشکلی نداره؟!؟
Manchesterunited معلومه که میخورم اما پای کامپیوتر!!:)
زودترين بازي call of duty2 و prince of persia 3 كه سه روزه تموم شدن.
ديرترين بازي هم gta sa چون با امتحاناتم تداخل داشت 1 ماهه تموم كردم. اما يك بار بعد 5 روزه تموم كردم
يه چيز يادم رفت بگم. gunهم دو روزه تموم كردم. يادش بخير خيلي بازي توپي بود
لازم به ذكر بازي نبوده به غير از اوني كه قبلا گفتم بيشتر از 6 روز طول بكشه اونم با رفتن به مسافرت... :laughing:
با سلام
من کمترین Nfsmw
بیشترین Igi 2
كمترين: Pop3 كه يه روز و نيم تموم كردم بار اول!
بيشترين: Sc3 كه موقع كنكور بود كم مي تونستم بازي كنم و وسطش هم يه بار سيوهام پاك شد. اونم 10-12 روز.
--------------------
تاپيك با ويرايش برگشت!
بازي زيباي و جذاب عصر يخبندان رو دو روزه تموم كردم...
مثلابه من مي گن بازي خور!دمتون گرم...
زودترين بازي كه تموم كردم:هيچي! :happy:
ديرترين بازي كه تموم كردم:smackdown!vs raw 2005 بودكه آخرشم تمومش نكردم!(نمي دونم چراهرچي بازي مي كردم ته نداشت :blink: )
زودترين: بازي مكس پين 2 كه يك روز و نيم طول كشيد.
ديرترين: بازي سايلنت هيل 1 كه حدودا يك ماه طول كشيد تمامش كنم. ;)
من زودترين بازي كه تموم كردم: EVIL 4 بود
دیرترین بازی: Fatal Frame 2 :blink:
من فکر کنم که مکس پین 1 را خیلی زود تموم کردم چون هر وقت مینشستم سرش حداقل 3-4 مرحله را یه ساعته تموم میکردم به همین دلیل خیلی زود تموم شد!
زودترين = Resident Evil 4 = يك روز و نيم (خدود 20 ساعت)
ديرترين = Wining Eleven 3 = آخه تموم نميشه آخر نداره
سلام. زودترين بازيم فك كنم paradise وsyberia بود. ديرترينGTA:san andreas
من جی تی ای ، وایس سیتی رو تو کمتر از 1 روز تموم کردم
هیتمن رو هم حالش رو نداشتم تا آخرش برم و هنوز تموم نشده!
زودترین:Call of duty 1&2 چهار روزه
دیرترین:Devil May Cry3 که الان یه هفته است که رسیدم مرحله ی 19 (فکر کنم) اما حوصله ام نمیگیره تمومش کنم
زود ترين Global Operation
دير ترين MAFIA