لپ تاپ من مدل VGN-SR 490JAB می باشد با ویندوز 7 .کلید FN برای کم یا زیاد کردن صدا کار می کند ولی برای اتصال لپتاپ به تلویریون کلید FN+F7 کار نمی کند و اصلا صوت و تصویر ندارد . لطفا راهنمایی کنید
Printable View
لپ تاپ من مدل VGN-SR 490JAB می باشد با ویندوز 7 .کلید FN برای کم یا زیاد کردن صدا کار می کند ولی برای اتصال لپتاپ به تلویریون کلید FN+F7 کار نمی کند و اصلا صوت و تصویر ندارد . لطفا راهنمایی کنید
سلام .. :n06:
دوست من به صورت دستی شما میتونی از کنترل پنل به قسمت Connect to a projector بری و اونجا تنظیم کنی . .( HDMI دیگه ؟ )
و اینو دانلود و نصب کن :
کد:http://s02.download.sony.com/US/pc/SOAVMP-00266681-1030.EXE
دوست عزیز سلام با ترفندی که شما فرمودید مشکل رفع نشد. لطفا راهنمایی بیشتری بفرمایید.
لینک که دادم رو هم دانلود کردی ؟
+
کابل چیه ؟
یکم بیشتر توضیح بده عزیز
دوست عزیز لینک فوق دانلود شد . از کنترل پنل به قسمت Connect to a projector رفته ولی بازهم اتصال برقرار نشد .از کابلی يک طرف vga و یک طرف hdmi برای تصویر و کابل صدا حداگانه می باشد استفاده می کنم . در سایت esupport.sony.com تقریبا تمامی فایلها را دانلود کردم ولی بازهم برقراری اتصال نه صوت و نه تصویر امکان پذیر نشد. در ضمن همانطور که مستحضرید ویندوز اصلی این نوع لپتاپ ویستا بوده و من لپتاپ را با ویندوز 7 تحويل گرفته ام .حال با توضیحات فوق اگر راه حلی هست بفرمایید.
عزیز خب مشکل همینجاست . .
شما یه کابل HDMI تهیه کن . . ( دو طرف )
این کابل فقط خروجی هستش و هر دفعه ممکنه یه جور ظاهر شه ( البته با تغییر رزولوشینهای مختلف میشه کارایی کرد )
دوست عزیز سلام . این لپتاپ یک خروجی بصورتی که کابل سوزنی وارد آن می شود دارد و يک خروجیs400 دارد پس عملا از کابل دوطرف hdmi نمی توان استفاده کرد.
آیا کسسی جوابی برای مشکل بنده ندارد؟
به نظر من مشکل از کابلته و لپتاپ مشکلی نداره . .
حالا واسه اینکه مطمئن شیم از لپتاپ نیست یه کاری کن . .
با درایور پک ( همینطوری گوگل بنویس اگه نداریش ) یه بار درایور هاتو آپدیت کن . ..
اگه درست شد که هیچ اگه نشد شما پورتهایی که کلا لپتاپت داره رو بگو چون من یادم نمیاد
سلام من همه درایورها قبلا از سایت esupport.sony.coاm آپدیت کرده ام و پورت های که دارد: VGA و USB دوتا و S400
با سلام پورت های لپ تاپ :USB.0*2- AC ADAPTOR- INTERGRATED NETWORK CONNERTOR:RJ-45 - INTEGRATED MOFEM CONNECTOR:RJ-11 -- 15PIN VGA CONNECTOR -- 4PIN IEEE1394 -- MICROPHONE JACK*10 -- HEADPHONE JACK*10 -- REPLICATOR CONNECTOR
مشکل من هنوز حل نشده است لطفا یاری نمایید.
اگر از یک کابل یک سر vga و یک سر کابلی که فیش های سفید قرمز و سبز داشته باشد اشکال رفع خواهد شده یانه؟ لطفا اگر کسی وارد است راهنمایی کند.
ما همچنان در وادی مجازی به دنبال جوابیم!
سلام عزیز . .
تا جایی که من یادم میاد و تست کردم دوسر کابل باید یک جور باشه و الا اون چیزی که رو کاغذه پیاده نمیشه . .
تنها راه شما همون VGA to HDMI هستش ولی اگه نمیشه میتونی دوسر VGA استفاده کنی که این کابل همون کار رو میکنه و 100 در 100 میاره
سلام به دوست عزیز و محترمنقل قول:
تلویزیون پورت vga ندارد.
با سلام
از طریق کابل مشکل حل نشد ولی از طریق برنامه all share مشکل را حل نمودم ولی نمی توانم زیرنویس را فعال نمایم. از طریق تنظیمات زیرنویس و قراردادن در حالت زبان عربی هم امکان پذریر نشد. دوستان راه حل دیگری دارد پیشنهاد نمایند.