سلام
من تلویزیون Samsung Smart LED UA40ES6950 دارم. می خواستم بدونم آیا میشه هدفون بی سیم بهش وصل کرد؟
اگه میشه لطفا بگین چجوری ؟
Printable View
سلام
من تلویزیون Samsung Smart LED UA40ES6950 دارم. می خواستم بدونم آیا میشه هدفون بی سیم بهش وصل کرد؟
اگه میشه لطفا بگین چجوری ؟
دوست عزیزنقل قول:
خیر برای اینکه تلویزیون شما بلوتوث داخلی ندارد و این کار فقط با بلوتوث داخلی قابل اجراست.
این مدل هدفون ها که دارای یه فرستنده بلوتوث USB هستن (مثل مدلهایی که رو PC استفاده میشه) چی ؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
درگاه های usb در تلویزیون فقط ورودی هستند و در بعضی موارد مثل ضبط تلویزیون و یا آبگزید دیگر خروجی ندارند. و همان طور که گفتم باید بلوتوث داخلی داشته باشید تا بتوانید از طریق آن عمل کنید. تا حالا موردی نبوده که غیر از این عمل شده باشد.و دلیل دیگر اینکه شما برای اینکار باید از نرم افزار استفاده کنید که در تلویزیون نرم افزار این چنینی نسب نمی شود حتی اگر فیش مخصوصی درست کنید که از خروجی هد فون پشت تلویزیون برای این کار استفاده کنید
سلام.تلوزیون من سامسونگ h6400 هستش.آیا من میتونم به تلویزیونم هدست بلوتوث وصل کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
بله تلویزیون شما دارای بلوتوث است و این قابلیت را ممکن است پشتیبانی کند.
اگر امکانش هست توضیح بدید که چطور باید هدست رو به تلوزیون وصل کنم.من خودم یه مقدار با تلوزیون کار کردم نتونستم انجامش بدم
دوست عزیزنقل قول:
برای اینکار کافی است از قسمت منو--->صدا---->تنظیمات بلندگو---->بلندگو تلویزیون و آن را روی بلندگوی خارجی تنظیم کنید.
لازم بذکر است در صورتی که دیگر از هدفن استفاده نمیکنید دوباره از همان مسیر بلندگو را دوباره روی بلندگوی تلویزیون برگردانید.
با عرض شرمندگی.چطور میتونم با هدست ستش کنم
دوست عزیزنقل قول:
در سری های بالای سامسونگ ویژه گی بنام SoundShare وجود دارد که شما می توانید از آن طریق استفاده کنید.
منوی --->سیستم----> مدیریت دستگاه) ----> تنظیمات SoundShare دارای دو آیتم است: اضافه کردن دستگاه جدید (تنظیم به ON) و فهرست دستگاه های صوتی سامسونگ
راهنمای (SoundShare): تلویزیون سامسونگ و بی سیم صوتی برای جفت شدن :
چگونه برای اتصال تلویزیون و بی سیم صوتی با داک
[1] روشن کردن تلویزیون و صوتی بی سیم با داک یا همان پورت خروجی.
[2] منو تلویزیون. سیستم؛ مدیریت دستگاه؛ تنظیمات SoundShare. اضافه کردن دستگاه جدید.
تغییر این گزینه از 'خاموش'به 'روشن'
[3] تغییر عملکرد بی سیم صوتی به حالت تلویزیون.
[4] پیام ( آیا برای دسترسی کامل به اتصال بلوتوث) نمایش داده می شود.
سپس، انتخاب "بله" بر روی صفحه نمایش.
و راه حل دیگر استفاده از دستگاه دیگر است
اگر تلویزیون شما دارای خروجی صوتی اوپتیکال است شما می توانیداز این دستگاه برای این منظوراستفاده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با جفت کردن با هدفون بلوتوث با صوتی اوپتیکال کنترل ولوم صدا تلویزیون تحت تاثیر قرار نمی گیرد، بنابراین شما فقط می توانید ولوم پایین برای کنترل بلندگو تلویزیون داشته باشید.
و یا از این دستگاه
خیلی خیلی ممنون از لطفتون اما متصفانه تلویزیون من گزینه sound share رو نداشت.امکان اتصال موس و صفحه کلید رو داره اما هدست رو نه
دوست عزیزنقل قول:
پس تلویزیونتان این قابلیت را ندارد.
و باید از آن راه حلهای دیگراستفاده کنید.
با سلام نمیشه از منو مخفی بلوتوث رو فعال کرد؟
دوست عزیزنقل قول:
در صورت قابلیت داشتن سیستمتان می توانید از منوی مخفی آن را فعال کنید.
و آیتمهای آن در منوی مخفی BT support - BT address -BT-Audio-on-off است.
با سلام و تشکر از جوابتون تلوزیون من 46h7000 هست که بلوتوث دارد چون هم کنترلش با بلوتوث کار میکنه و هم موبایل بلوتوثش رو پیدا میکنه و پیر میشه مشکل من اینجاست که گزینه سوند شیر در منو اصلی غیر فعاله و داخل منو ی مخفی گزینه ای برای فعال کردن بلوتوث پیدا نمیکنم ادرس بلوتوث رو پیدا میکنم ولی ما بقی رو نه
سلام مجدد
داخل منو مخفی گزینه BT supportوBT address رو داره ولیBT audio نداره پس نمیشه هد فون بیسیم وصل کرد؟
دوست عزیزنقل قول:
اگر بطور کامل منویتان باز شود و در صفحه های دیگر هم جستجو کنید آیتم BT را در موارد دیگر هم خواهید یافت.
سلام منو ی مخفی با کنترل یا با کنترل دست ساز وارد منو بشم و بگردم؟
دوست عزیزنقل قول:
با هر دو کنترول این کار را انجام دهید.
سلام ممنون بابت جوابها تون باز کردم ندیدم همچین گزینه ای که به بلوتوث و صدا ربط داشته باشه
با سلام و تشکر
گزینه ان و اف بلوتوث رو داخل منو مخفی پیدا کردم و اون رو آن کردم یه گزینه فعال شد بنام هدست بلوتوث که با اون تونستم هد ست رو به تلوزیون وصل کنم حالا یه مشکل پیش اومده که دیگه کنترل تلوزیون صدا رو کم زیاد نمیکنه البته به هیچ گزینه ی دیگه ای هم دست نزدم چون از کل صفحه عکس گرفتم
سلام من در تلویزیون سامسونگ f6850 میخاستم هدفون بلوتوث رو وصل کنم. من هم مثل دیگر دوستی که گفتن کیبورد و ماوس بلوتوث رو میتونم وصل کنم اما هدفون بلوتوث در هیچ جای تنظیمات نیست . بعد رفتم در تنظیمات مخفی و همونطور که گفتن BT_AUDIO-ON-OFF رو از حالت off روی on گزاشتم و BT-support هم on. هست و عکس از تمامی مراحل منو مخفی و منو های تلویزیون هم دارم اگر لازم باشد . لطفا کمک کنید . :n22::n28:راستی این فیلم رو هم دیدم و انجام دادم مثلش اما گزینه بلوتوث هدفون اضافه نشد
ایا میشه به تلویزیون Samsung pdp series 4 51 اینچی هدفون وصل کرد یا هدفون بلوتوثی وصل کرد
با سلام تا اونجایی که من میدونم سری 4 بلوتوث نداره پس نمیشه
پس چرا وقتی بلوتوث گوشیمو روشن میکنم توی لیستش اسم تلویزیون و دستگاهش میاد و میتونم وصل شم ولی بعد اتفاقی نمی وفته و نمیدونم باید چیکار کنم و تو تنظیماتش هم گزنه صدای خارجی داره
اگر گوشیت پیداش میکنه پس حتما داره
تا الان چکار هایی کردی؟
منو مخفی رو هک کردی؟
مشکل منم همینه نمیدونم میشه باهاش چیکار کرد ولی تو تنظیمات صدای خروجی داره که اونم نمیدونم چیه :n27:
مدلw600b سونی
قابلیت بلوتوس واسه هدفون داره؟
سلام
تلویزیون من سامسونگ UA46H6360AM هست تو منو مخفی بلوتوث رو روشن کردم ضمنا موبایل و تبلت من هم بلوتوث تلویزیون رو می بینه
حالا می خوام هدفون بلوتوث رو بهش وصل کنم نمی تونم یعنی تو منو ها چیزی برای اتصال بلوتوث نیست اگه ممکنه راهنمایی کنید
سلام
ببخشید مدل تلویزیون من سامسونگ LA26D465E1M هست امکان پشتیبانی از بلوتوث رو داره؟
.نقل قول:
دوست عزیز
خیر امکان ندارد.
ببخشید توی تلویزیون سامسونگ یه قطمن به نام ارتقا ی نرم افزار وجود داره اگه از طریق usb بخوام ارتقا بدم چه کار هایی لازمه؟
.نقل قول:
دوست عزیز
مدل تلویزیون شما ارتقا جدیدی ندارد .
نقل قول:
جواب من رو هم بدید لطفا
ببخشید درباره ی یه مدل تلویزیون دیگه دارم حرف میزنم برای تلویزیون سامسونگ مدلUA40D5540BM نسخه ی جدیدی نیست؟
.نقل قول:
دوست عزیز
این آخرین آبدیت تلویزیون شما است که مربوط به سال 2012 می شود.
ببخشید وقتی این فایل جدیدو توی یه فلش میریزم بعد به تلویزیون وصل میکنم میگه برنامه ای برای ارتقا یافت نشد چی کار کنم؟
.نقل قول:
دوست عزیز
دفترچه راهنمای فارسی آن را از همان سایت دانلود و مطالعه کنید.
سلام
به تلويزيون سامسونگ UA40ES6950M چطوري هدفون بلوتوث وصل كنم؟ بلوتوث داخلي داره ولي فقط ماوس و كيبورد بلوتوث تو منوش هست، تو منو مخفي هم هر چي گشتم چيزي راجع به اين قضيه نديدم! توي منو مخفي يه قسمت به اسم advanced هست كه باز نميشه،به اون ربط داره،اگه آره چطوري بازش كنم؟ آپگريد كردن بلوتوث فايده اي داره؟ اگه آره چطوري اين كار رو انجام بدم،تو منو مهخفي گزينش رو ديدم. ممنون ميشم اساتيد راهنمايي كنند.
با سلام
ابتدا وارد منو بشید گزینه صدا را انتخاب کنید سپس تنظیمات بلند گو سپس لیست هدفون بلو توث را انتخاب کنید در پجره باز شده به دنبال هدفون مورد نظر بگردید و سپس اتصال را برقرار کنید