من در موقع اپدیت کردن ویتدوز 8 مشکل دارم اگه میتونید کمکم کنید وقتی که اپدیت میکنیم با این خطا روبرو میشم Code 8024402F
Printable View
من در موقع اپدیت کردن ویتدوز 8 مشکل دارم اگه میتونید کمکم کنید وقتی که اپدیت میکنیم با این خطا روبرو میشم Code 8024402F
این روش پایین برین رفع مشکل خودتون که سایت مایکروسافتم به اون اشاره داشته به اینصورت که:n01:
ابتدا به این مسیر پایین برین اول در کنترل پنل
کد:CONTROL PANEL->NETWORK AND INTERNET->NETWORK AND SHARING CENTER->CHANGE ADAPTER SETTINGS
بعد روی گزینه LOCAL AREA CONNECTION کلیک راست گزینه PROPERTIES انتخاب کنید بعد طبق شکل پایین عمل کنید
کد:INTERNET PROTOCOL VERSION 4 (TCP/IPv4)
کد:PREFERRED 4.2.2.1
ALTERNATE 4.2.2.2
درمرحله بعدم گزینه INTERNET OPTIONS در کنترل پنل اجرا کنید بعد به سربرگ SECURITY برین بعد گزینه TRUSTED SITES روش یکبار کلیک کنیدبعد روی دکمه SITES کلیک کنید درکادری که برای شما باز میشه چکمارک گزینه پایین حذف کنید
کد:REQUIRE SERVER VERIFICATION HTTPS FOR ALL SITES IN ZONE
بعدشم این سایتها پایین بترتیب ادد کنید بعد close بزنید بعدم تمامی پنجره ها رو تایید اکی از نوع تست کنید بصورت شکلم مشخص کردم پایین.
کد:HTTP://WWW.MICROSOFT.COM
HTTPS://*.UPDATE.MICROSOFT.COM
HTTPS://DOWNLOAD.WINDOWSUPDATE.COM
با سلام من هم موقع آپدیت کردن ویندوز 8 با پیغام خطا با این کد: 80240438مواجه میشم خواهشا کمک کنید:n03:
میتونه مشکل از آنتی ویروس یا فایروالتون باشه از پراکسی برای وصل شدن به اینترنت استفاده نمی کنید؟!
این فایل رو آپلود کنید ببینیم مشکل از کجاست ؟ c:\windows\windowsupdate.log
نه پراکسی استفاده نمیکنم دیروز ویندوز لپ تابو کلا برگردوندم به تنظیمات کارخانه ولی بازم همون error رو میده. اینم فایل windowsupdate.log خدمت شما: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیتی رو برای کامپیوتر پیدا نمیکنه.از طریق یه حساب کاربری دیگه وارد شید و دوباره امتحان کنید.ببینید باز هم مشکل پابرجاست یا نه...
همونطور که گفتم و لاگ شما هم می گه یک برنامه مثل فایروال داره جلوی دسترسی به سرور مایکروسافت رو میگیره.
البته خود مایکروسافت پیشنهاد داده اول Windows Update troubleshooter رو اجرا کنید تا مشکل اتومات پیدا شه و حل شه دانلود کنید و امتحان کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر حل نشد، به صورت پیش فرض روی تنظیمات کارخانه ای هم ممکن هست فایروالی نصب باشه و مشکل ایجاد کنه بگردید و فایروال ها و آنتی ویروس ها رو پیدا کنید و برای مدتی خاموششون کنید بعد ببینید آپدیت میشه یا نه!
کد:WARNING: Original error code: 0x80072efd
کد:WARNING: There was an error communicating with the endpoint at 'https://fe1.update.microsoft.com/v6/ClientWebService/client.asmx'.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:WARNING: Web service call failed with hr = 80240438.
آقا من کلا آنتی ویروسو uninstallکردم فایروال خود ویندوزم از کار انداختم ریستارت کردم اون Windows Update troubleshooter روهم اجرا کردم دو تا خطا پیدا میکنه مینویسه fixed شد ولی باز اروره موقع آپدیت میاد .یه نکته ی خیلی جالب وقتی برنامه ی س..ا...ی...ف...ون را اجرا میکنم دیگه این ارور رو نمیده ولی روی صفحه ی Checking for update میمونه و همینجور فقط نوار سبزه میاد و میره:n04:
آقا اصلاح میکنم وقتی از س...ا...ی...ف...ون استفاده میکنم کلا مشکل حل میشه فک کنم با ip ایران مشکل داره
شایدم با DNS مربوط ISP شما مشکل داره.
برید توی مسیر زیر :
Control panel ---> Network and Internet ---> Network and sharing center ---> Change adapter setting
کانکشنی که باهاش به اینترنت وصل شدید رو رایت کلیک کنید و Properties بگیرید.
از لیست گزینه TCP/IPv4 رو انتخاب کنید.
در قسمت پایین روی Use The Following DNS Server Address کلیک کنید و آدرس زیر رو در قسمت Preferred DNS وارد کنید :
4.2.2.4
Ok کنید و بار دیگر Update رو تست کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا تست کردم با این روش بازم ارور میده:n27:
با استفاده از نرم افزارهایی که ip رو تغییر میدن ویندوزو به 8.1 آپدیت کردم ولی بازم تا اون نرم افزارو قطع میکنم ارور میده ممکنه بهم بگین چطوری میتونم کل مودم و شبکه ی وایرلس رو یبار ریست کنم؟شاید درست بشه
برای ریست تنظیمات وایرلس باید از طرق تنظیمات خود مودم اقدام کنید که معمولا با وارد کردن آی پی 192.168.1.1 در مرورگر امکان پذیره...
منم همین مشکلا پیدا کردم. با هیچ کدوم از روشهای که گفتین هم درست نشد.
سلام دوستان. هنگام آپدیت ویندوز 8.1 ، خطای 80072EFD رو میده. کل روشهای گفته شده رو هم امتحان کردم. بازم درست نشد. ممنون میشم راهنمایی کنید.
این خطا یعنی IP های شما بلاک شدن . شیوه جدید مایکروسافت برای اینکه کسی دیگه از کاربران ایرانی ، آپدیت نکنه . حتی با ویندوز سریال اورجینال هم این مشکل هست و ربطی به شرکت ADSL تون نداره .IP ایران با سریع ترین تشخیص سیستم ، بسته میشه ...
موفق باشید...
منبعتون کجاست. چون فقط ویندوز 8 اینجوره. ویندوز 7 آپدیت میشه.نقل قول:
فکر نکنم مشکلی با آی پی در خصوص آپدیت داشته باشه.آپدیت ویندوز تحریم نیست و من هم که 8.1 دارم راحت آپدیت میکنم.ولی آپدیت از طریق استور نمیشه...
درسته منم ویندوز 7 آپدیت میشه اما 8 نمیشه
کسی مشکلش حل نشد؟
سلام .
من روی سیستمم یه ویندوز 7 دارم و خواستم که ویندوز 8 را درکنار ویندوز هفت نصب کنم.
بعد نصب ویندوز 8 و نصب مودم دیگه ویندوز 7 بالا نمیاد .
ولی در صورت حذف مودم مشکل حل میشه .
با ویندوز 8 ابدیت هم نمیشه در یافت کرد.
با تشکر.
با سلام کانفلیکت ایجاد کرده مودمت مودمو عوض کن
ولی خب اصلا نصب دو تا سیستم عامل به هیچ کس توصیه نمیشه
در صورتی که ویندوز روی دوپارتیشن مختلف نصب بشه و پیش نیاز ها رعایت بشه ایرادی در نصب 2 یا چند ویندوز با هم وجود نداره.
برای آپدیت ویندوز 8 یا 8.1 هم CHANGE SYSTEM LOCALE در تنظیمات REGIN AND LANGUAGE به ENGLISH تغییر بدید و تاریخ سیستم هم به روز باشه.
نقل قول:
مرسی کاملا درست بود و آپدیت شدنقل قول:
سلام
اگه ویندوز 8.1 رو آپدیت کنم مشکلی برای لایسنس پیش نمیاد؟!
سلامنقل قول:
خب اگه با اسکایپ اکتیو کرده باشید نه مشکلی پیش نمیاد ولی اگه کرک کرده باشید ممکنه ، کرکش بپره
که اونم مشکلی نیست دوباره کرک میکنید
بلاخره کسی موفق به آپدیت ویندوز 8 شد ؟
8 یا 8.1 ؟نقل قول:
اگه منظورت 8 هست که من خیلی وقته دارم آپ میکنم
ولی 8.1 رو نمیتونم
الان هم کلا فکر کنم سرورهای آپدیت مایکروسافت مشکل داره یا اینکه مشکل از isp های ماست که نمیشه آپ کرد
فکر نکنم مشکلی داشته باشه.من نه با ۸.۱ نه ۸ نه ۷ نه ایکس پی نه ۹۸، هیچ کدوم مشکلی ندارم...
ویندوز هشت
اما کماکان به من ارور80240438میده
من ویندوزم رو عوض کردم بازم این ارور میده
خسته شدم:n27:
آنتی ویروستون چیه؟؟؟موقتاغیر فعال کنید.البته مطمئن نیستم بخاطر اون باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم یه نگاه بیاندازید...
یه جا خوندوم که از این روش استفاده کنید:نقل قول:
برای حل خطای 0x80240438 میتونید از این روش هم استفاده کنید:
1.کلید های windows و x را با هم فشرده و روی گزینه Command prompt Adminکلیک کنید.
2. دستور زیر را در صفحه باز شده command prompt وارد نمایید.
net stop wuauserv
rename c:windowsSoftwareDistribution softwaredistribution.old
net start wuauserv
در ضمن با استفاده از قند شکن هم میتونید این مشکل رو دور بزنید.
نود 32
نه به انتی ویروس ربط نداره
ضمنا راهکار شما هم جواب نداد
مشکل فنیش چیه به نظر شما؟
یا مایکروسافت بسته که احتمالش زیاده و یا ISP !
با یک هیلترشکن به راحتی می تونید دانلود کنید.
اخه کسی دلیل علمی نداره چرا فقط ویندوز هشت بسته شده؟؟!!!
ویندوز سون که بازه!!
من هم همین مشکل رو دارم اینترنت هم از پارس انلاین گرفتم -یه دفعه بعد از اپدیت ارور 80072.... رو داد (ویندوز 8.1 original) بعد هم رفرش پی سی کردم برگشت به ویندوز 8 و ارور 80240438 داد ولی با س----ا--ی ----ف----و-----ن کار میکنه !!!!؟؟؟
دمت گرم ولی کسی نمیدونه علتش چیه؟؟
اخه با چه نیتی مثلا سون کار میکنه ولی هشت کار نمیکنه؟؟ یه مرد نیست انگلیسیش خوب باشه بره چت مایکروسافت بپرسه چرا اینجور شد؟
آقا صلاح میکنم من خودم هم الان این مشکل رو دارم.تا الان که 8.1 داشتم مشکلی نبود ولی الان که 8 دارم میبینم نمیشه.ولی وقتی فکر میکنم قبلا یعنی حدود 3 ماه پیش این مشکل نبود...
منم تازه یه لپ تاپ خریدم که ویندوزش 8 اورجیناله و همش همین ارور رو میده ، اعصابم رو خورد کرده ، اگه کسی راه حلی براش پیدا کرد به ما هم بگه
راه حل که فعلا فقط با قند شکن میشه آپ کردنقل قول:
جالبه هیچ قند شکنی هم ران نمیشه روش! ساکسیفون هم اجرا نمیشه ، ولی جالبترش اینه که تو فوروم های خارجی هم این مشکل گزارش شده ، به نظرم باید مشکل از تنظیمات شبکه باشه ولی اینکه میگی با قند شکن راه میفته عجیبه ، من که فعلا نتونستم کاری بکنم ، راستی با ف ر ی گ ی ت هم همون ارور رو میدادنقل قول: