Dungeons & Dragons Neverwinter
Neverwinter یک بازی در سبک Action MMORPG هست که بر اساس بازی های معروف و محبوب Dungeons & Dragons ساخته شده.در این بازی شما از سرزمین های Neverwinter در مقابل موجوداتی که میخوان نابودش کنن محافظت میکنید و در Dungeon ها میجنگید,به دنبال گنج Dwarf ها میگردید و یا در قلعه های مرموز به گشت و گذار میپردازید.
از بین 6 Race و چندین Class شما کاراکتر خودتونو میسازید.سیستم Combat این بازی به صورت Action هست به این معنی که شما برای آسیب زدن و اسپل زدن به حریف باید اون ها رو نشونه بگیرید و بزنید.
یکی از جالب ترین قسمت های بازی سیستم Foundry در بازی هست که به بازیکن ها اجازه میده دانجن ها,NPC ها و کوئست های خودشونو بسازند و با بقیه به اشتراک بگذارند.هر کسی هم میتونه به شهرها و دانجن های ساخت دیگران امتیاز بده و اگه خیلی ازشون خوشش اومد علامت گذاری کنه تا در آینده باز هم بازی کنه.
انسان ها موجوداتی انعطاف پذیر و متفاوت هستند.در هر شرایطی زنده میمانند.بیشتر آنها Rogue و یا جنگجو میشوند اما عده ای راه جادو را در پیش میگیرند.
نوادگان انسان ها و Elf ها هستند و ویژگی های هر دو نژاد را دارا می باشند.آن ها به طور ذاتی نمیتوانند در یک جا بند شوند و به همین دلیل است که عده ی زیادی از آنها به Neverwinter آمده اند تا فصل جدیدی را در زندگی خود رقم بزنند.
نژادی که علاقه مند به زندگی در طبیعت و سبزه زار ها هستند.عده ای از آنها به Neverwinter آمده اند چرا که به نظرشان بدون داشتن عصاره انسانیت نمیتوان طبیعت را به خوبی محافظت کرد.
نژادی که به Dark Elf هم مشهور هستند.عده ای که شخصیتی شبیه به اجداد Elf خود دارند اما به واسطه پوست تیره شان به راحتی قابل تشخیص هستند.بیشتر آن ها مشغول کار های شیطانی در زیر زمین هستند اما عده ای به Neverwinter فرار کرده اند و میخواهند به دیگران نشان دهند که شخصیت همه شان تاریک نیست.
نژادی کوتاه که در کوه ها زندگی میکنند.آن ها به اجداد,خدایان و دوستان خود بسیار احترام میگذارند و موجوداتی قوی و محکم هستند.آنها جنگجو و Cleric های بسیار خوبی هستند و بزرگترین افتخار برای آنها جنگیدن برای محافظت از سرزمین و دوستانشان است.
موجوداتی که به واسطه گذشته تاریکشان ظاهری تاریک و متفاوت با دیگر نژاد ها دارند و به همین دلیل نتوانسته اند اعتماد همسایه هایشان را کسب کنند.آن ها به دلیل این که همیشه در تاریکی بوده اند Rogue های قابلی هستند.
عده ای از آنها Neverwinter را خانه خود می نامند و حاضرند برای آن و برای کسب اعتماد دیگر نژاد ها هر کاری بکنند.
پرسش و پاسخ درباره سیستم Combat بازی
مدتیه که در سایت رسمی بازی یه پرسش و پاسخ درباره Combat با دو نفر از Combat Designer های بازی گذاشته شده.
پرسش ها قرمز و بولد و پاسخ ها مشکی هستند.
من برای مدتی در طول بتا PvP بازی رو تست کردم و واقعا خوب بود ولی به نظر میاد که بعضی Class ها OP بودن.چه جوری میخواید بالانس در PvP رو حفظ کنید؟آیا اسپل هایی میذارید که در PvE و PvP قدرتشون فرق کنه؟
ما خودمون بین سازنده ها تعداد بسیار زیادی گیم PvP انجام دادیم و مطمئنا تغییراتی هم خواهیم داد ولی به صورت کلی الآن از وضعیت PvP کاملا راضی هستیم چرا که هر Class وظایف خودشو داره.برای مثال عده ای میگن که Control Wizard ها OP هستند و CC و استان های بسیار زیادی دارن.در اینجاست که Rogue و Great Weapon Fighter باید وارد عمل بشن و جلوی Cast کردن اسپل ها رو بگیرند و یا اون ها رو متوقف کنند.
تا اینجا من فکر میکنم Neverwinter بهترین یستم نبرد رو داره بین بیشتر بازی های MMO دیگه و در عین حال که جذاب هست استراتژی داشتن کاملا توش حیاتیه.تارگت کردن در نبردهای شلوغ سخت هست.به خصوص در PvP که برای مثال شما میخواید هیلر رو بکشید ولی دشمنانتون به هم چسبیده هستند در نتیجه پیدا کردن هیلر سخت و تارگت کردنش سخت تر میشه.
خیلی خوشحالم که از سیستم Combat لذت بردید.
ما در حال کار بر روی جلوگیری از بیش از حد شلوغ و درهم شدن نبرد ها هستیم ولی در PvP در بازی های Action-Oriented مخفی شدن پشت DPS های دیگه همیشه یه استراتژی بوده.
درضمن با نگه داشتن Cntrl شما نشونتون روی دشمنی که روش هست ثابت میمونه.
دلیل اینکه Cleric ها قابلیت زنده کرد دیگران رو ندارن چیه؟این که در آخر بازی دانجن ها به قدری راحتن که نیازی بهش نیست یا این که همه پلیر ها خودشون از Cash Shop اسکرول های زنده کردن بخرن؟
ما دانجن های بسیار زیادی رو انجام دادیم و توی هیچ کدوم نیازمند به استفاده از هیچ کدوم آیتم های Cash Shop نشدیم.(اگر چه که از توی بازی میتونید این آیتم ها رو بدون خرج کردن پول واقعی به دست بیارید)
من میخوام بپرسم که در Late Game سیستم PvP چطور هست؟چرا که برای من PvP خیلی مهم هست.آیا برنامه ای برای PvP دارید؟چون که خیلی خوب میشه اگه بتونید PvE و PvP رو بالانس نگه دارید.
شما میتونید در End-Game با PvP آرمور های مخصوصی به دست بیارید که فقط برای PvP ساخته شدن.من خودمم یه PvP باز واقعی هستم و برام خیلی مهمه که این بخش رو خوب نگه داریم.
آیا با سیستم Aggro بازی موافق هستید؟و آیا Cleric ها قابلیت هیل کردن خودشون به صورت عمده رو خواهند داشت؟یعنی اسپلی که فقط رو خودشون کار کنه و هیل قوی باشه چرا که در دانجن ها همیشه HP خودشون از بقیه کمتر هست.
هنوز در حال کار بر روی سیستم Aggro هستیم.در هفته های قبل مشکل این بود که Cleric ها اصلا Aggro نمیگرفتن در نتیجه بازی بازی برای اون ها و تانک ها خیلی راحت تر میشد.در هفته سوم بتا هم مشکل برعکس شد و این بار بیش از حد Aggro جذب میکردند و کارو بسیار سخت میکرد.
در مورد هیل کردن خود همین سیستم فعلی بهتر هست چرا که اگه اون قابلیت اضافه بشه بر خلاف دیگر Class ها نیازی نیست هیلر ها Potion استفاده کنند در نتیجه از نظر مالی همیشه از بقیه بهتر خواهند بود و نیازی به خرید Potion های گرون نخواهند داشت که این به بالانس بازی لطمه میزنه.
به این صورت هیلر هم بیشتر به نبرد باید توجه کنه و حواسش باشه که به خوبی از حملات جاخالی بده.
و سوال مورد علاقه خودم:
شما چه جوری انقدر خوشتیپ شدید؟
با تلاش در سالیان دراز
ترجمه شده توسط Arrowtic : دی
آموزش ضبط ویدئو و گرفتن Screenshot
یکی از زیبا و جالب ترین امکانات بازی سیستم فیلم گرفتن نسبتا پیشرفته اونه.برای فیلم گرفتن از بازی,توی قسمت چت تایپ کنید
demo_record abc/
به جای abc اسمی که میخواید ویدئوتون داشته باشه رو بنویسید.هر وقت کارتون تموم شد هم تایپ کنید :
demo_record_stop/
حالا از بازی بیرون برید و لانچر رو اجرا کنید و در قسمت Options در بالا سمت راست در بخش Advance command line خط زیر رو تایپ کنید(abc اسم فایلی هست که برای ویدئو انتخاب کردید):
demo_play abc.demo-
OK رو بزنید و بازی رو شروع کنید و وارد همون سروری بشید که کاراکترتون توش بوده و فیلم رو توش ضبط کردید.حالا میبینید وارد یه صفحه اختصاصی برای ویدئو شدید و میتونید تغییراتی توی ویدئو بدید :
- F2 رو اگه بزنید دوربین از کاراکترتون جدا میشه و با WASDQZ میتونید جا به جاش کنید.اگه دوباره F2 رو بزنید میره روی کاراکترتون دوباره.
- با زدن ` صفحه Console باز میشه براتون.
- با نوشتن renderscale x میتونید resolution بازی رو تغییر بدید.اگه جای x عدد 1 رو بذارید عادی و اگه 2 بزنید کیفیتش عالی میشه(حجم هم بالا میره).
- با نوشتن visscale x که x عدد مورد نظرتون هست میتونید Draw distance رو تغییر بدید.
- با نوشتن fov x میدان دید رو تغییر بدید(x عدد مورد نظرتون هست که به صورت پیش فرض 55 هست)
- با تایپ کردن screenshot هم میتونید ازش اسکرین شات بگیرید که توی پوشه screenshots ذخیره میشه.
- دکمه ` رو دوباره بزنید تا صفحه کنسول بسته بشه.
البته این فیلم رو فقط میشه با کلاینت بازی اجرا کرد و دید و درعوض حجمش کمتر هست از فیلم هایی که خودتون میگیرید.
برای فیلم گرفتن عادی از نرم افزار Fraps میتونید استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترجمه از خودم