ویروسی که در داخل فلش یک شورتکات به اسم و شکل فلش میسازد و با کلیک کردن روی اون محتویات فلش دیده میشه
چجوری پاکش کنم.
متاسفانه فلشی که این ویروس را داشت به سیستم زدم و الان همه فلش هایی که میزنم ویروسی میشه
البته هیچ فایلی پاک نمشه
Printable View
ویروسی که در داخل فلش یک شورتکات به اسم و شکل فلش میسازد و با کلیک کردن روی اون محتویات فلش دیده میشه
چجوری پاکش کنم.
متاسفانه فلشی که این ویروس را داشت به سیستم زدم و الان همه فلش هایی که میزنم ویروسی میشه
البته هیچ فایلی پاک نمشه
فکر کنم auto run virus remover مشکلت را حل کند
درود من هم مشکل masoudtr،دارم چاره چیه؟
مثل اینکه یک دفعه شایع شده!
الان نورتون آنتی ویروس این ویروس رو شناسایی میکنه به نام Downloader و پاکش میکنه و اگه فلش رو فرمت کنین و دوباره وصل کنین دیگه این مشکل رو نداره. ولی بحث من سر اینه که الان هارد 1 ترای اکسترنالم اینطوری شده! نمیتونم فرمتش کنم که!:blink: راهی نداره؟؟؟؟
آقا هارد ا ترای من هم این ویروس رو گرفته چه کنم کمک
بنده هم همین مشکل رو دارم ؛ متاسفانه از سیستم دانشگاه گرفتم این ویروس رو ؛
لازم به ذکره که در وهله اول مشکلی نیست اما به طور مثال MP3 Player بنده بعد از آلوده شدن قادر به اجرای موسیقی نیست چون ظاهرا دسترسی و آدرس دهی فایل ها متفاوت میشود .
در ضمن در صورت فرمت کردن درست است که موقتا مشکل حل میشود اما کافی است دوباره Removable Device را جدا و سپس متصل کنیم ؛ روز از نو ؛ روزی از نو !
اهل فن کمک کنند لطفا
Batman عزیز جواب این مشکل رو اینطور دادن. من الان خودم میخوام امتحان کنم.
نقل قول:
سلام
شما از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
یکبار فلش رو اسکن کنید و یکبار هم Quick Scan.
همچنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو کامل مطالعه کنید
سلام
عزیز من فکر می کنم باید ویندوز رو از دوباره نصب کنی ولی از راه بوت
بعد درایو C رو فرمت کنی منظورم تو همون مراحل نصب ویندوزه بعد از نصب
ویندوز باید بدون اینکه تو درایوی بری باید از طریق سی دی یا فلشی که ویروس نداره
یه آنتی ویروس آپدیت شده نصب کنی و کل درایو ها رو Scan کنی.....
البته با فلش ویروسی خودت هم میشه ولی باید فلش رو جوری باز کنی که ویروس دوباره فعال نشه
منظورم از طریق
Run
یا
Explorer
این که خیلی ضایع هست :weird:نقل قول:
آقا Malwarebyte که جلوشو می گیره، امسی سافت هم همینطور، ولی با درایومون که این مشکلو گرفته چه کنیم، جالبه نورتون عین خیار وای می ایسته نگاه می کنه، :n03:
این مشکل رو با MP3 اینطوری می شه حل کرد که بصورت دستی فایل ها رو از آدرس جدیدشون، توی ریشه اصلی دستگاهتون کات و پِیست کنید.نقل قول:
Malwarebyte جلوش رو چطوری می گیره وقتی نمی تونه از بین ببرتش؟!نقل قول:
آقا کسی راه حلی براش نداره؟! روی اعصابه این ویروس
دوستان پس از اینکه سیستم رو ویروس یابی کردید برای اینکه بتونید مستقیم به اطلاعات فلش یا هارد اکسترنالتون مجدد دست پیدا کنید فرمان زیر رو در محیط cmd در حالیکه فلش یا هارد اکسترنالتون به کامپیوتر وصله اجرا کنید.باید بجای X در فرمان زیر نام درایو فلش مموری خود را جایگزین کنید(مثلا f یا g یا هر حرف دیگر).
attrib -h -r -s /s /d x:\*.*
سلام . درحال حاضر آخرین نسخه کدوم آنتی ویروس ، این ویروس شورتکات ساز رو میشناسه؟ نود32 یا کسپرسکی ؟ سیستم من AVG آپدیت شده داشته ولی بازهم آلود شده! لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام من هم همین مشکل رو داشتم تمام راهای مختلف رو امتحان کردم تنها چیزی که ویروس رو به طور کامل از بین می برد ویروس کش Eset Smart Security ورژن 5 یا 6 می باشد فقط باید آپدیت روز باشد
بعد از ویروس کشی فلش و هارد دیسک فایلها را از حالت مخفی در بیاورید و فایلهای اضافی در فلش را خذف کنید و اطلاعات منتقل شده در پوشه را از آن خارج کنید.:n19:
با سلام و عرض ادب
دوستان تو پستهای مختلف روشهای مختلفی رو ارائه داده بودن .
من با توجه به درگیر بودن به همچین موردی تمام روشها رو تست کردم و بهترین راه رو از نظر خودم براتون شرح میدم :
باید این نکته رو هم بگم این مشکل روی سیستم های یه آتلیه فیلم و عکس بوجود اومده بود با 10 تا سیستم فعال :n28:
1- دانلود آخرین نسخه اینترنت سیکوریتی آویرا که میتونید اون رو از آدرس زیر بگیرین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (.... =سافت گذر )
2- حتما باید ویندوز رو عوض کنید ، پس وقت رو تلف نکنین . من خودم تمام روشها رو رفتم ولی متاسفانه با وجود بلاک کردن آتوران باز با remove و زدن دوباره فلش ، اتوران دوباره رو فلش میشینه .
3- قبل از انجام هر کاری اول اویرا رو نصب کنید (نیاز به آپدیت نیست )
4- تمام حالات Hidden رو فعال کنید تا بتونید فایلهای سیستمی و ......... رو ببنید .
5- یه پوشه داخل فلش هست که محتویات فلش اونجا ریخته شده .
6- اون رو بردارید و بقیه فایلهای Root رو پاک کنید (فایلهایی که مهمولا توسط اتوران ساخته شدن)
7- بعد از انجام این مراحل فلش شما دیگه مشکلی از این بابت نخواهد داشت .
8- بهتره که آویرا رو آپدیت کنید .
موفق باشید .
دوستان منم این مشکلو دارم چطوری میشه از بین برد این ویروس رو؟
کسی نبود نیست راهنمائی کنه؟
سلام دوستان
این ویروس خطرناک نیشت
کاری که میکنه اینه که یه پوشه بدون اسم(کاراکتر خالی) میسازه و hise سیستمی می کنه
آیکنش رو هم به فلش تغییر میده
همه فایل ها رو cut میکنه داخل اون پوشه و بعد یه shortcut با ایکن فلش میسازه
تا شما مجبور شی روش کلیک کنی
وقتی هم شما کلیک کنی علاوه بر رفتن داخل پوشه بی نام فایل Tmp ویروس که تو فلش هست هم اجرا میشه و سیستم ویروسی
میشه
دوستان show hidden files و hide protected systef files and folders رو تیکش رو بردارید و 3 تا فایل ویروس تو فلش رو واسم آپلود کنید تا یه پاک کننده بسازم
نام این ویروس Win32/Bundpil.A هستش
اطلاعات بیشتر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
منم به این مشکل برخوردم :(
دوستان کسی راهی واسش نداره ؟
:(
منم این مشکل رو دارم ، منتهی فکر سیستم ام آلوده نشده ، فقط فلش ها آلوده شدن ، یکی شون رو با کپی کردن محتویات و فرمت کردن فلش تمیز کردم اما اون یکی چون خیلی باز شده بود ، الان دیگه اصلا سیستم فلش رو نمیشناسه و فقط می گه باید فرمت شه قبل استفاده ، در حالی که روی ضبط ماشین باز میشه و آهنگ ها رو می خونه (اف ام ترنسمیتر ـه) ...
این فلش ـه رو چی کار کنم که بتونم محتویاتش رو بردارم و فرمت اش کنم
فقط مساله اینه که ویندوز ام اورجینال ـه ، و آنتی ویروس اورجینال خود مایکروسافت روشـه ، که الان دو سه روزـه آپدیت نمیشه (نمیدونم به این ربط داره یا نه ) چون ویندوز اورجینال ـه نمی خوام ویندوز رو عوض کنم ... اصلا از کجا میشه مطمدن شد علاوه بر فلش خود سیستم هم آلوده شده یا نه ...
خلاصه که کمک !
دوستان من سیستمم به این ویروس یا هرچی میگید الوده بود با انتی ویروس اواست و جدیدترین ورژن اپدیت کردم درست شد الان هم هرفلشی رو وصل میکنم و یا اطلاعات روش میریزم بدونه مشکل کار میکنه
آواست بهترين آنتي ويروس دنيا هست قطعانقل قول:
اما مشكل جديدي كه داره اينه كه بدون پيلتر شكن بروز نميشه
چه كنيم حالا ؟
جالبتر
nod32 داشتم
قبل از آپدیت فلش ویروسی باز میشد
حالا که آپدیت کردم ویروس سرجاشه و فلش باز نمیشه!
:n27:
؟نقل قول:
eset می کشه اما با نصب دوباره فلش برمی گرده...؟ برادر؟
کسی زاه حل قطعی برای حل مشکل داره ؟
كمك همه زندگيم اين ويروس لعنتي رو گرفتهنقل قول:
سلام
مقدمه چینی اولیهی مخرب همون چیزی هست که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت و میدونم هیچکس نگاش نکرد!
ممکنه مخربهای مختلفی اجرا بشن.بنابراین تو این تاپیک نظرات و راهکارهای مختلفی وجود داره که شاید برای همه جواب نده.
اول باید پستی که ذکر شد مطالعه بشه و فایلهای مخرب به صورت دستی پاک بشن.
برای جلوگیری از بازگشت مخرب یکی از اقداماتی که همه باید انجام بدن اسکن درایو فلش مموری با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اسکن سیستم با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش.
وقتی ویروس بعد از پاکسازی برمیگرده یعنی روی سیستم شما مقیم شده.در اینحالت استفاده از آنتی ویروسهایی با قدرت پاکسازی مناسب مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توصیه میشه.
در صورتیکه آنتی ویروس به تنهایی قادر به شناسایی و یا گندزدایی نبود باید به سراغ ابزار پاکسازی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفت.
برنامه های پاکسازی رو ترجیحا در حالت Safe Mode اجرا کنید.
موفق باشید
دوست عزیز آیا این روش تست شده است ؟ بر روی کامپیوتری که ویروسی شده جواب میده یا فقط برای پیشگیری خوبه ؟ با تشکرنقل قول:
سلامنقل قول:
بله روش تست شده ست و روی اکثر موارد آلودگی موفق عمل میکنه
تا اونجا که برنامه MBAM رو معرفی کردم برای پیشگیری خوبه. از اون به بعد میشه برای پاکسازی سیستم های آلوده!
موفق باشید.
دوستان من هم اين ويروس رو گرفتم.با آپديت nod32 ورزن 5 كامل مشكل حل شد فقط بعدش بايستي فلاش (ها) هم ويروس يابي و فرمت بشوند.:n11:
سلام دوستان
هاردمو به لپ تاپ دوستم وصل کردم همین بلا سرش اومد
توی لپ تاپ خودش میشد وارد همون شرتکات شد و فایلامو دید ولی به سیستم خودم که وصلش کردم با اویرا اپدیت شده سکن زدم یه ویروس پیدا کرد بعدش دیگه روی شرتکات کلیک کردم ارور میده وارد نمیشه....هارد 1 ترا من کامپیوترم جا ندااره اطلاعاتشو بریزم اون تو تازه الان ارور هم میده لطفا یکی راهنمایی کنه
با تشکر
سلام.منم همین مشکل رو دارم.با این تفاوت که وقتی روی شورتکاتی که به اسم فلش ساخته شده دابل کلیک می کنم پیغام خطا میده و باز نمیکنه.
برای منم همینجوره...منتظریم یکی بیاد کمک کنه:n30:نقل قول:
دوستان اگه میخواین به اطلاعات هارد یا فلشی که باز نمیشه و این مشکل رو داره دسترسی پیدا کنید باید:
برید داخل Folder Options :
قسمت View
تیک Show Hidden Files رو بذارید
تیک Hide Protected Operating Sys رو بردارید.
حالا برید داخل فلش یا اون هاردتون
همون اول یک آیکون شبیه فلش یا هارد میبینید که اگه بازش کنید همه فایلهاتون اونجاست!!
اونها رو از تو اون فولدر شبیه فلش یا هارد کپی کنید تو خود فلش یا هاردتون و باقی آیکونها و فولدرها پاک کنید :n01:
فلشتون تا اینجا درست شد ولی اگه کامپیترتون ویروسی شده باشه ، به محض اینکه دوباره فلش رو بزنید همونجوری میشه! و باید به فکر پاکسازی سیستم باشید.
دوستان کدوم مرحله رو توی حالت سیف مود انجام بدیم ؟
اون 3 تا نرم افزار رو توی حالت سیف مود نصب کنیم ؟
دوست عزيز شما nod 32 رو نصب كن بعدشم آپديتش كن اين ويروس جلوي نصب و آپديت ويروس كش هارو نميگيره.نقل قول: