در یک همچین سیستمی کدام قطعه برای سایرین گلوگاه ایجاد میکنه و نیاز به اور داره؟
vga 9800 gt
cpu e7300
ram 3 gig 800
در ضمن آیا در اجرای یک بازی سرعت هارد هم عامل مهمی هست؟
Printable View
در یک همچین سیستمی کدام قطعه برای سایرین گلوگاه ایجاد میکنه و نیاز به اور داره؟
vga 9800 gt
cpu e7300
ram 3 gig 800
در ضمن آیا در اجرای یک بازی سرعت هارد هم عامل مهمی هست؟
به نظر من مشکلی وجود نداره
پس من با این سیستم بهترین گرافیکی که میتونم ببندم چیه؟
منظورم اینه که گلوگاهی برای گرافیک ایجاد نشه.
و اینکه cpu ی 7300 نهایتاً تا چه میزان میتونن اور بشن.
و اینکه باس رم من برای اور cpu محدودیتی داره یا نه؟
شما میتونید رو air خوب راحت تا 1gz اور کنید البته این به توان مین و پاورتون هم بستگی داره
به نظر من گرافیکتون خوبه و مشکلی نداره ولی میتونید ارتقا بدین 6870 هم بزارین و تو همون حدودا مشکلی نداره
میخوام cpu رو اور کنم اینم شات از cpu z
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن پاورمم 485 green و main هم p5ql se با آخرین آپدیت بایس هست.
حالا اگه من cpu رو تا 3.3 gh اور کنم و باس رمام رو به 1066 ارتقا بدم چه گرافیکی پیشنهاد میدید؟
نقل قول:
شما با نرم افزار prime95 یک تست 15 دقیقه ای در مود blend هم بگیرین و حین تست دمای سی پی یو رو با نرم افزار hw monitor چک کنید و دمای نهایی سی پی یو رو هم بگین
با استفاده از نرم افزار prime95 یه تست گرفتم و دمای cpu هم نهایتاً 71 شد (بدون اور)
دما یکم بالاست بهتره یک خمیر خوب هم به فن بزنید و دور فن رو افزایش بدیننقل قول:
قدم اول
cpu host controller:300mhz
mch core : auto
cpu termination : auto
vcore : +.01v
dram ferecancy :800mhz
timing :auto
cpu thermal monitor :disable
cpu eist function:disable
با افزایش کلاک پایه فرکانس رم هم زیاد میشه با ضریب رم یعنی spd فرکانس رم رو کم کنید و نزارین بالا بره
در صورت هرگونه مشکل بعد از سیو تغییرات سیستم رو خاموش کنید و با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید
گزینه هایی که بایس من داره یه کم متفاوته بگید تا کدوما رو عوض کن.
وقتی که fsb رو میزارم رو 300 دیگه نمیتونم فرکانس رم ها رو بزارم روی 800 باید از بین سه گزینه ای که بهم میده انتخاب کنم.
اولی حدودای 750 دومی حدودای 900 و سومی هم حدودای 1000 هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزینه های nb voltag و fsb termination v رو همون حالت auto باشه
فرکانس رم 750 هم بشه موردی نداره
گزینه های speed step و tm function رو غیرفعال کنید
cpu voltag هم که بهتون گفتم
این دفعه دور فن cpu رو با استفاده از تنظیمات بایس تا جایی که میشد افزایش دادم.((بایس برای بیشتر از این گزینه ای نداره))
و با وجود این که cpu رو اور کردم و ولتاژش هم بیشتر کردم فراتر از 69 نرفت و بیشتر روی 66 بود((البته دمای هسته ها )) دمای کلی cpu چیزی حدود 3 تا 4 در جه کمتر داشت.
سیستم هم کاملاً پایداره
میخوام برم برای 3.3gh لطفاً راهنمایی کنید.
دوست گرامی من هم مثل شما همین مشکل رو داشتم. من 8800gts داشتم با cpu e7400 در بازی PROTOTYPE 2 حدود 35 فریم میداد پیش خودم فکر کردم که کارت گرافیک نمیکشه این بازی رو. رفتم 5970 خریدم که این گرافیک فقط 10% از 7970 ضعیفتره و هم رده و بالاتر از 580gtx هستش ولی اصلا تاثیری نداشت تو بازی و همون 35 فریم بود. دوباره رفتم CPU Q9550 گرفتم ولی بازم تاثیری نداشت دیگه یقین پیدا کردم که معماری سوکت LGA 775 دیگه بدرد بازی های الان نمیخوره . آخر سر رفتم مادربرد جدید و cpu 3570K گرفتم خیلی خوب شده هر چی CPU قویتر باشه فریم بیشتری تو بازی میگیری البته گرافیک هم خیلی تاثیر داره. این تجربه من بود از این قضیه. فقط من یک مشکلی دارم اینه که نمیدونم چرا بازی های الان از تمام قدرت گرافیکی 5970 استفاده نمیکنن. همین بازی PROTOTYPE 2 رو وقتی با نرم افزار MSI Afterburner چک میکنم میبینم فقط 50 درصد از کارت گرافیک داره کار میکنه . اگه دوستان میدونن مشکل از چیه راهنمایی کنند. :n01:
بعدش خودم فهمیدم cpu رو تا 3.4 اور کردم تاثیر نداشت.مشکل از رمم نیست چون امروز با یه رم 1066 امتحان کردم.فک میکردم از گرافیکه اومدم تمام تنظیمات بازی رو low کردم هنوز مشکل به قوت خودش باقیه.پس یا بازی مشکل داره یا سوکت.کاربرای دیگه با این بازی مشکلی نداشتن پس بازی مشکل نداره .باید به فکر سیستم جدید باشم .خیلی ممنون.
افزایش بدین کلاک پایه رو و فرکانس رم رو تنظیم کنید از 600 مگاهرتز به به الا به nb voltag به اندازه یک دهم ولتاژ بدین
زمانی به fsb ولتاژ بدین که از fsb مین فراتر رفته باشه میزانش همون rated fsb است در cpu-z البته اونم به شرطی که علائمش رو ببینید مثل بلو اسکرین با کد 124
در صورت بوت نشدن سیستم به صورت 20 میلی ولت به سی پی یو ولتاژ بدین تا پایداری سیستم
شما با چه بازی مشکل دارین من با 775 و یک 4850 مشکلی تو بازی ها ندارمنقل قول:
من در بعضی قسمتا از بازی black ops II هر کاری میکنم نمیتونم فریم بیشتر از 26 بگیرم.بدون دلیل میاد پایین و یهویی میره رو 40 .حتی با پایین ترین تنظیمات ممکن.
حتی بازی رو رو حالت 800*600 هم امتحان کردم فرقی نمیکنه و همون مشکل رو داره.
دقیقا شما مشکل من رو دارین و این فقط بر میگرده به قدیمی شدن معماری CPU CORE 2 و سوکت 775 . من هم همینطور بودم تنظیمات رو روی آخر میذاشتم 30 فریم بود تنظیمات گرافیکی رو پایین میذاشتم بازم همون 30 فریم بود. شما مادربرد با CPU رو حتما عوض کنید . با اورکلاک هم تاثیری نداره. حتما عوض کنید اگه مشکل مالی ندارید.نقل قول:
cpu رو تا 3.4 اور کردم و فرکانس رم ها رو هم گذاشتم روی 850 ((پایین ترین فرکانس ممکن))
بازی بهتر شده و فریم هایی که میگیرم تو بعضی قسمتا 6 واحد افزایش پیدا کرده و میشه بازی کرد.ولی مشکل رفع نشده.
برای nb بایس بهم 4 گزینه داد.
کدوم رو انتخاب کنم؟
1.129
1.199
1.269
1.339
وقتی انتخاب دوم به بالا رو انجام میدم رنگ گزینه به نشانه اخطار قرمز میشه.
حداکثر دمای مجاز برای cpu و هسته ها چه قدر هست؟
اون جوری که روی جعبه مین نوشته این مادربرد تا fsb 1600 مشکل نداره.
نوشته:
fsb O.C 1600
همچینی بزرگم نوشتن که آدم رو مطمین میکنه.
ولی با توجه به پرفرمنسی که میگیرم بهتره بیش از این اور نکنم چون تاثیرش کمه.
بازی black opsII جزء بازی های مشکل داره و اکثرا با این بازی مشکل داشتند و افت فریم حتی کسایی که سیستم پرقدرتی هم داشتند وگرنه شما با همین سیستم اگه بازی مشکلی نداشته باشه میتونید فریم خوبی از بازی بگیرید حداقل 35 تا من خودم با این سیستمی که دارم 35 رو میگرفتم حداقل ریزولیشن هم 1080p تنظیمات گرافیکی هم متوسط و رو به بالا
پس مشکل از بازیه؟
تا یه قدمی خرید سیستم رفته بودما!!
حتی تاپیک هم ایجاد کردم .
حالا با این اوصاف به غیر از بازی ops II سیستم من نیاز به اور داره یا نه؟
اگه داره تا چه میزان.
یه سوالم در مورد تایمینگ رم ها داشتم.
تایمینگ رم ها با اورکلاک تغییر میکنه؟((اصلاً قابل تغییر هست؟))
رمهای با باس یکسان تایمینگ یکسان ی دارند.
و کلاً تایمینگ رم ها در کدوم قسمت تاثیر میزاره؟
شما حدود 700 مگاهرتز یا 800 مگاهرتز با رعایت اصول بتونید اور کنید کارایی خوبی میگیرید بیشتر هم شد که چه بهتر
دو رم با فرکانس یکسان رو در نظر بگیرید اونی که تایمینگ کمی دارد کارایی بهتری دارد
شما باید از بایوس با انواع حالت های تایمینگ ور برین تا بتونید به یک تایمینگ خوب برسین قانون خاصی نداره و آزمون و خطا است اگه اشتباه باشه سیستم بوت نمیشه بایوس رو دیفالت میکنید و دوباره تست میکنید
تاینیگ رم همون زمان بندی رم است مربوط به مدت زمانی که اطلاعات از رم به سی پی یو بره یا مدت زمانی که دیتا مورد نظر اتخاب بشه و ....
بالاخره بعد از کلی دست کاری سیستم و تغییرات تنظیمات بایس به این رسیدم یه شب کامل نخوابیدم.
CPU fsb 300
ram frequency 902
و حالا میرسیم به مهم ترین قسمت که تایمینگ رم ها هست.
من با توجه به تجربه ای که به دست آوردم فهمیدم تایمینگ رم ها با توجه به اینکه خیلی کم بهش اهمیت داده میشه در اور واقعاً اهمیت بالایی داره.
من اول بدون تغییر در fsb cpu تایمینگ رم ها رو تا حد ممکن پایین آوردم و دیدم که بازی کاملاً روون اجرا میشه.
بعد فرکانس رم ها رو هم دست کاری کردم دیدم بهترین حالت همون دیفالته خود رم هست چون بهترین تیمینگ رو میده.
بعدش متوجه شدم که با underclock کردن cpu تایمینگ ها کمتر میشن و رم سریعتر ولی از اون ور cpu سرعتش میاد پایین.
ولی اور کردن cpu تایمینگ رو میبره بالا.
تمامی حالت ها رو امتحان کردم و دیدم بهترین حالت ممکن برای cpu اینه که رو 300 باشه ((حتی از 340 هم بهتره چون تایمینگ رم پایینه))
فقط نمیدونم چرا برای پایداریش بهش 7 صدم ولت دادم دفعه قبل با 1 صدم پایدار شد دماش هم خوبه.
الآن بازی کوچکترین مشکلی نداره و حتی در سایر بازی ها هم حدود 10 فریم بیشتر گرفتم.
تایمینگ رم به فرکانس سی پی یو زیاد مربوط نیست فرکانس رم رو شما زیاد کنید تایمینگ هم افزایش پیدا میکنه بهترین حالت اینه که در فرکانس بالا با تایمینگ پایین بتونید سیستم رو پایدار کنید
من وقتی cpu رو تا 300اور میکنم و تایمینگ رم ها رو تغییر نمیدم سیستم بدون اعمال ولتاژ اظافی پایدار میشه.
ولی وقتی تایمینگ رو کم میکنم باید ولتاژ بدم .دلیلش چیه؟
عواملی که باعث میشن یک cpu خوب اور نشه چیا هستن؟
من بعد از فرکانس 340 امکان اینکه بتونم سیستم رو پایدار کنم اصلاً وجود نداره حالا هر چه قدرم نمیخوام ولتاژ بدم.
نقل قول:
شما سی پی یو رو تا 3 میبرید بعد تایمینگ رو کم میکنید باید به سی پی یو ولتاز بدین تا پایدار بشه ؟
عواملی که میتونه سی پی یو خوب اور نشه یکی ولتاز کم یکی پارامترههای مصرفی یکی بایوس یکی مدار تغذیه مین و ضعیف بودن پاور
در 3.4 که با اعمال ولتاژ هم پایدار نمیشه بیان برای تست pci ferecancy رو بزارید رو 105 درست نشد میتونه مشکل از تنظیمات رم در اون فرکانس باشه یا کمبود ولتاژ در گذرگاه ها یا کمبود توان مین و پاور
یا بایوس
سلام من صحبت SHINOODA رو تایید میکنم چیپست که از لحاظ باس و معماری ضعیف باشه نمیتونه سرعت مورد نیاز رو بین CPU , RAM , GPU تامین کنه و باعث افت فریم میشه ! :n01:
چیپست مین من p 43 هست برای شماها که مشکلی ندارین چیه؟
بالاخره مشکل رو پیدا کردم.
مشکل نه از گرافیکه و نه از cpu
چیزی که مشکل داره nb هست و تایمینگ های رم.
من بدون هیچ اوری ولتاژ nb رو افزایش دادم و بازی روونتر شد.حدود 5 فریم.
بعدش اومدم تایمینگ ها رو آوردم پایین بازم بهتر شد حدود 5 فریم.
مجموعاً 10 فریم.
اور کردن گرافیک و cpu و بالا بردن باس رم ها تاثیری نداشت پس این قطعات مشکلی نداشتند.
در مورد اینکه خود بازی یا سوکت مشکلی داشته باشه اطلاعی ندارم ولی در سیستم من این دو قطعه 100 % مشکل داشتند..
به نظرم مینم ضعیفه.چون در حالت عادی نمیتونه خودش رو با سایر قطعات هماهنگ کنه حالا چه برسه به وقتی که بیای اور هم کنی.
بدون اور افزایش ولتاژ nb زیاد جالب نیست اگه اینکارو میکتید به فکر خنک کردنش هم باشین که به چیپ آسیب نرسهنقل قول:
مینتون به نظر من خوبه و مشکلی نداره من با چیپ g41 هم کارایی خوبی دارم میگیرم به نظر من شما دارین حساسیت الکی نشون میدین و در حالت عادی بدون اور هم میتونید بازی رو به خوبی انجام بدین حالا حتما نباید با تنظیمات بالا باشه با این گرافیک و سی پی یو رو تنظیمات متوسط باید بازی کنید
با اور هم خیلی نتیجه بگیرین 10 فریم است
دقیقاً مشکل من همینه.
من داخل بعضی قسنتا چه با پایین ترین گرافیک بازی کنم چه با بالاترین گرافیک امکان نداره بتونم فریم بالای 26 بگیرم.
اگه میخوای یکیش رو برات مثال میزنم:
یه مرحله هست به نام cordis die در اواخر بازی 10 دقیقه اول امکان نداره بتون فریم بالای 26 بگیرم .
البته این یکش هست.
با یه عده ای که مقایسه کردم دیدم اونا تو این مرحله مشکلی نداشتن و این مشکل فقط برای منه.
به نظرم حرف shinooda کاملاً درست بود.
همه چیز رو دست کاری کردم بهتر میشه ولی رفع نمیشه.
معماری 775 دیگه باید به دست فراموشی سپرده بشه و اغازش از این بازی هست.
اگه 775 مشکل داشته باشه منم باید الان تو بازی ها مشکل داشته باشم این قضیه به 775 و این موارد به نظر من مربوط نیست
در همین بازی black opsii من در بعضی جاهای بازی فریم بالایی میگرفتم ولی بعضی ها با سیستم خوبی که داشتند افت فریم داشتند این به دلیل مشکلات بازی میتونه باشه
زمانی این قضیه صادق است و سیستم شما مشکل داره که در همه بازی ها مشکل داشته باشین نه در یک بازی مثل black opsII
در بازی BF3 هم تست کردین ؟
انویدیا هم برای این بازی یک درایور داده که بهینه تر میشه بازی و بسیاری از مشکلات بازی رو حل میکنه اون رو نصب کردین ؟
یا با کرک های مختلف تست کردین ؟
من تو هیچ کدوم از بازی هایی که تا حالا انجام دادم این مشکل رو نداشتم که یهویی فریم از حدودای 40 بیاد روی 25 و یهویی بره بالا.
این مشکل تقریباً شبیه مشکلی هست که تو بازی gta iv قبلاً دیدم ولی اونجا cpu ضعیف بود و این مشکل خیلی حاد تر بود و تا حدودی هم بازی مشکل داشت.
کرکای مختلف هم تست کردم فرقی نمیکنه.
شاید درایور انویدیا بتونه کمک کنه .
خبرشو میزارم.
من سیستمم رو جوری تنظیم کردم که بهترین کارایی رو بده و اگه جایی مشکل افت فریم با کاهش گرافیک حل نشد مشکل ازجای دیگه هست.
همون gta هم جزء بازی های مشکل دار است
وقتی شما تو بازی های دیگه مشکلی ندارین این یعنی اینکه سیستم هم مشکلی نداره