مشکل نخواندن هارد اکسترنال Hitachi در کامپیوتر
سلام.من یه هارد اکسترنال 500 گیگا هیتاچی دارم که روی لپ تاپ خودم و لپ تاپ دوستام و کامپیوترشون لود میشه اما فقط روی کامپیوتر خودم بالا نمیاد.وقتی که به usb پشت pc وصلش میکنم چراغای زیرش روشن میشه و ازش صدایی شبیه تق تق میاد اما عمل Detect کردن هارد انجام نمیشه.ویندوز pc رو هم چند بار تو این 2سال عوض کردم.فقط یادمه 1بار همون اوایل که خریده بودمش رو pc لود شد و من باهمین سیستم برای بار اول فرمتش کردم تا بشه باهاش کار کرد(با نرم افزاری که داخل خودش بود و اتوماتیک وقتی وصلش کردم لود شد) روش یه مقدار اطلاعات ریختم اما بعد از چند دقیقه ای هنگ کرد و دیگه رو این سیستم بالا نیومد.یکی بهم کمک کنه که داستان این هارد چیه؟؟
حل مشکل لود شدن هارد هیتاچی من
نقل قول:
سلام.من یه هارد اکسترنال 500 گیگا هیتاچی دارم که روی لپ تاپ خودم و لپ تاپ دوستام و کامپیوترشون لود میشه اما فقط روی کامپیوتر خودم بالا نمیاد.وقتی که به usb پشت pc وصلش میکنم چراغای زیرش روشن میشه و ازش صدایی شبیه تق تق میاد اما عمل Detect کردن هارد انجام نمیشه.ویندوز pc رو هم چند بار تو این 2سال عوض کردم.فقط یادمه 1بار همون اوایل که خریده بودمش رو pc لود شد و من باهمین سیستم برای بار اول فرمتش کردم تا بشه باهاش کار کرد(با نرم افزاری که داخل خودش بود و اتوماتیک وقتی وصلش کردم لود شد) روش یه مقدار اطلاعات ریختم اما بعد از چند دقیقه ای هنگ کرد و دیگه رو این سیستم بالا نیومد.یکی بهم کمک کنه که داستان این هارد چیه؟؟
من هم مشکل شما رو داشتم اما نکته ظریف و مهم رو در مورد این هارد رعایت نمیکردم شاید خنده دار باشه اما بعد دو روز الافی به این نتیجه رسیدم و جواب داد
وقت من کابل یو اس بی رو به سرعت وارد درگاه کامپیوتر می کردم هارد شروع به تق تق کردن میکرد و لود نمیشد
اما وقتی کابل رو به ارومی وارد میکردم یه خورده هم دقت میکرد که صدای تق تق نده و وارد می کردم البته دو بار تق تق میکرد ولی دیگه نمیکرد ولی در هربار وارد کردن باید دو بار تا سه بار تق تق کنه و بیشترش نه البته شاید برای شما کمتر یا زیاد تر شه باید تست کنید الان هم که دارم استفاده می کنم دو بار تق تق اولی رو داره و لی لود میشه و زمانی که برای بار اول هارد لو شد تا سه ساعت وقتی این اتفاق افتاد خوشحال بودم چون اطلاعات فوقالعاده مهمی توش داشتم
البته یک نکته دیگه من یه هار یو ای بی 3 هم داشتم که وقتی همزمان وار می کدم البته نه هم زمان با یک کم تاخیر یکیش لود میشد
و در کل اول یو اس بی 3 رو وارد می کردم و بعد هارد هیتاچی
اگه مشکلت حل شد به من خبر بده امید وارم که حل بشه