کمترین هزینه بیشترین کارآیی INTEL یا AMD
سلام دوستان
قصد خرید MAIN و CPU و VGA رو داشتم و خواستم از هرکدومشون اطلاعات جامعی رو کسب کنم و با انبوهی از اطلاعات برای خرید اونها اقدام کنم اما متاسفانه توی انبوه اطلا عات گم شدم و اگر امکانش هست شما راهنمایی بفمایید
میخواستم سیستم فوق بازی در حد کرایسیس 2 و DMC 5 را ساپورت کنه کار گرافیکی سنگین باش انجام نمیدم و نرم افزار های مهندسی سنگین هم کار نمیکنم نهایتا AUTO CAD 2013
اما 2 تا ویژگی مهم رو باید بتونه ساپورت کنه اول اینکه روزی 14 ساعت از کامپیوتر استفاده دارم و دوم اینکه گاهی به صورت یکسره و مداوم تا 8 ساعت روشن هست (مثلا 1 شب تا 8 صبح برای استفاده از ساعت دانلود رایگان ) و آخر هم اینکه روزی 3 الی 4 بار هم به صورت فیزیکی سیستم رو ریست میکنم (ریست سرد) که البته اگر سیستم جدید هنگ نکنه دیگه نیازی به این همه ریست کردن هم نیست
و ترجیها USB 3 و SATA 3 رو هم پشتیبانی کنه
حالا خواهشم از دوستان این هست که :
لطفا 2 تا سیستم بر مبنای intel و AMD معرفی کنند ( فقط MAIN و CPU و VGA ) که نهایتا هزینش تا سقف 500 تومن بشه
الزاما هم حتما نباید ASUSE و GIGA باشند هرچند که این 2 تا از بهترین ها هستند اما شنیدم تا حدی پول اسمشون رو میگیرند و یه جورایی بیشتر از کارایشون هزینه دارند و اگر از برند های MSI یا ELITE و یا سایر باشه که بتونه اون روزی 14 ساعت کار مداوم رو به خوبی ساپورت کنه مشکلی باش ندارم
هرچند که ته دل خودم باز هم ASUSE و GIGABYTE هست که اگر نهایتا تا 500 تومن بشه ASUSE یا GIGA برداشت که بهتر
اما اگر برندی رو سراغ دارید که واقعا کارایی و کیفیت در حد این دو تا دارند و هزینه کمتری هم دارند عقل حکم میکنه که از اونا استفاده کنم
و در آخر اینکه یه رم DDR2 2G 240 PIN دارم آیا میشه یه رم DDR3 2G بگیرم و از هر دو اونها استفاده کنم؟ یا اینکه باید اونو بندازم بره و یه هزینه ای هم برای یه رم 4 گیگ بدم؟
با تشکر