سلام
آیا قرص سیلاتوپرام عوارض خاصی داره روزی یکی 20 شو مصرف کنه ؟
ممنون
Printable View
سلام
آیا قرص سیلاتوپرام عوارض خاصی داره روزی یکی 20 شو مصرف کنه ؟
ممنون
بله عوارض داره از کمترین عوارضشم تاثیر منفی روی کبد هست هرگز داروهای اعصاب و روان رو بدون تجویز پزشک مصرف نکنین
اختلال در خواب و تنگی نفس تا حدودی و همچنین اختلالات جنسی رو هم میشه نام برد
فکر کنم بعد از 2 هفته این عوارض دیگه از بین میره و دارم تاثیر واقعی خودش رو میزاره
برا افزایش می{حذف شد} به دوستم دکتر تجویز کرد
گفته هفته اول روزی 1 دوز 20 میلی و هفته دوم 40 و تا سه ماه
خواست ببینه عوارض داره
سلامنقل قول:
یعنی بعد از دو هفته تاثیرات درمانی دارو شروع میشه و دیگه عوارض از بین میرود ؟
داروخانه ها بدون نسخه میدن ؟
ممنون
ما را راهنمایی کنید
این داروی سیتالوپرام رو آزاد میدن داروخونا ؟
عوارض داره ؟
خیر فروش بدون نسخه پزشک ممنوع استنقل قول:
من يه مدت استفاده كردم . عوارضش شامل دل درد شبانه و سرگيجه و {حذف شد} بود كه طي يك ماه كاملا برطرف شد . آزاد هم فروخته نميشه چون داروي روانپزشكي هستش . . . .
فروش بدون نسخه بستگی به داروخانه داره که من بدون نسخه هم تهیه کردم......از لحاظ قانونی فکر کنم حتما با نسخه پزشک باید باشه.
من 2روز هست مصرف میکنم که عوارض هم داشته فعلا که برای شروع طبیعی عنوان میشه.
از عوارضش هم سرگیجه و منگی و اختلال خواب بوده تا حالا برای من.......و البته یه مقدار استرس رو فعلا افزایش داده توی من که طبق گفته پزشک تا یک هفته این عوارض وجود داره و به مرور کم خواهد شد.
خواب شبانتون چطوره؟نقل قول:
خوب شما برای درمان افسردگی و آرامش استفاده میکنید یا مورد دیگه ؟نقل قول:
ویاگرام و وگادول هم داروخانه ها دارن ؟
من فعلا 2روزه که مصرف میکنم یعنی دومین قرص رو امروز مصرف کردم.نقل قول:
دیروز ظهر که اولین قرص رو خوردم چند ساعت بعد یه حالت منگی بهم دست داد که چون از این حالت خیلی بدم میاد و میدونستم که دلیلش همین قرص هست چند ساعت خوابیدم و دیگه شب چند ساعت بیشتر از معمول بیدار بودم....حالا نمیدونم بیخوابی شب تاثیر دارو بود یا خواب دم غروب نمیدونم.
بله من برای افسردگی و اضطراب شدید مصرف میکنم.نقل قول:
نمیدونم این داروها رو داشته باشن یا نه ولی احتمال خیلی زیاد حتما دارن ولی اینکه بدون نسخه بدن یا نه بستگی به داروخانه داره که یا اشنا باشه بده یا اینکه اصلا براشون مهم نباشه نسخه.
اگه برای برطرف کردن {حذف شد} این قرص ها رو میخواید هرچند سیتالوپرام تجویز میشه برای{حذف شد} ولی فکر نمیکنم ارزش ریسک و عوارضش رو داشته باشه..... چون فقط چند هفته اول باید یه سری عوارض خیلی بد رو تحمل کنین تا تازه ببینین جواب میده یا نه.....مگر اینکه واقعا پزشک تجویز کرده باشه اونم فکر میکنم اگه {حذف شد}رو از افسردگی یا استرس تشخیص بدن این دارو رو تجویز کنن.
من از دیروز که مصرف کردم امروز صبح بدون دلیل همون حالات اضطراب رو داشتم ولی غروب که یه موقعیت اضطراب زا برام به وجود اومد و اگه چند روز قبل بود بشدت دچار استرس و مشکلاتی میشدم ولی اون حالت بهم دست نداد.
یعنی واقعا این دارو میتونه اینقدر سریع در طول یک روز اثر کنه؟؟؟چون من تا اونجا که شنیدم چند هفته طول میکشه تا تاثیر خودش رو نشون بده.
عوارض اولیه برای من که فعلا گیجی و منگی و سردرد توی روز اول و اختلال خواب بوده.نقل قول:
من این سایت رو یه نگاه کردم....جالب این هست برای همه چه مرد و چه زن یه دوز خاص و طول درمان خاص رو تجویز میکنن که یه کم برام عجیب بود.
این دارو فقط روی اعصاب و روان تاثیر میزاره و روی خوده بدن تاثیری نداره و معمولا 95درصد مشکل {حذف شد} از اعصاب و روان هست که باعث این مشکل میشه که دکتر داروهای اعصاب و روان رو تجویز میکنه.....به نظر من مصرف دارو رو اخرین گزینه بزارید و از خوددرمانی و راه ها و روشهای کنترل اعصاب و اموزشی مسایل {حذف شد}استفاده کنین اگه نتیجه نگرفتین سراغ دارو برید.
ممنون
عوارض سیتالوپرام 20 کمتره یا سرترالین 50 ؟
دوست عزیز این داروها رو هر بدنی یه جور عوارض دارننقل قول:
در کل چون شیمیایی هستن مصرفشون همراه با عوارض هست
در ضمن بدونین این داروها از نظر علمی کاری رو با مغز میکنن که مواد مخدر میکنه
یعنی اعتیاد آور هست ؟نقل قول:
بله دوست عزیزنقل قول:
یعنی اگه شما یه مدت مصرف کنین دیگه مغزتون با مصرف دارو استارت میزنه و بدون دارو نمیتونه فعالیت عادی خودشو ادامه بده
نقل قول:دوست عزيز ، من سه سال سيتالوپرام مصرف كردم براي افسردگي . تا اونجا كه من ميدونم هيچ كدام از دارو هاي ضد افسردگي مثل " ليتيوم " و " سيتالوپرام " يا " پاروكستين " اعتيادآور نيستند چون تركيبات مخدار يا آرامبخش ندارند . اين داروها بازجذب هورمون "سروتونين " رو به تاخير مي اندازند كه مولد احساس شادي در انسان است . روانپزشكي من پيشش ميرفتم بهم اطمينان داد .نقل قول:
داروهايي كه تركيبات آمفتامين دار يا مخدر يا همون مسكن خودمون رو دارا هستند اعتياد آور هستند مثل آرامبخش ها و داروهاي خواب آور و داروهايي مثل " كلونازپام " و " ترامادول" .
ولي سيتالوپرام هيچ مشكلي نداره . البته عوارض جانبي اين دارو با مصرف مرتب به طور كامل رفع ميشه و اين عوارض در افراد مختلف متفاوته . خطرناكترين عارضه اش سرگيجه است. واسه من يك ماه طول كشيد تا اين عوارض رفع بشن و اگر دارو رو به دليلي قطع كنيد طي 10 روز از بدنتون خارج ميشه و اگه دوباره شروع كنيد باز هم مجبوريد تا مدتي عوارض رو تحمل كنيد . اين دارو بيشتر براي درمان افسردگي بكارميره چون در اين مورد منفعتش بيشتر از ضررشه و دقيقا دو هفته طول ميكشه تا تاثيرش رو نشون بده . ولي بايد بدونيد كه مصرف سيتالوپرام بدون تجويز دكتر خوب نيست . چون ممكنه دل درد هاي شديد يا سرگيجه هاي خطرناك بگيريد . كاهش ميل {حذف شد} هم به مرور زمان درست ميشه .
اين تجربه من بود ولي ديگه خود داني .
موفق باشي .
چیزی هم که من درباره این دارو مطالعه کردم دقیقا حرف شما درست هست و این دارو به هیچ وجه اعتیاداور نیست و در بین داروهای روان درمانی و اختلالات افسردگی و اضطراب کمترین عوارض رو حتی داره.نقل قول:
ولی من در حال حاظر به یه مشکلی برخوردم که نمیدونم واقعا میتونه از عوارض این دارو باشه یا نه....من سرگیجه و منگی در همون بار اول مصرف برای چند ساعت داشتم و رفع شد ولی حالا بعد از نزدیک به یک هفته که مصرف میکنم این دارو رو بعد از یه اتفاق بشدت استرس زا که برام اتفاق افتاد حالا خیلی بیشتر از قبل دچار مشکل شدم و استرسم بشدت بیشتر شده و خواب و خوراکم هم کاملا دچار مشکل شده و حتی قلبم هم که هیچوقت مشکلی نداشت حالا بشدت دچار مشکل شده.
حالا من نمیدونم اینها میتونه از عوارض این دارو باشه یا مربوط به اتفاقی هست که برای من افتاده و باعث شده این حالت بهم دست بده و من حالا مجبور شدم که دیازپام مصرف کنم تا یه مقدار به حالت نرمال برگردم که اونم چند ساعت بیشتر تاثیر نداشته برام.
البته اعتیاد به معنای مواد مخدر ندارند اعتیادش روانی هستنقل قول:
دوست عزیز اگه درباره مکانیزم اثر مواد مخدر مثل شیشه کوکایین حشیش و غیره یکم مطالعه کنین پی میبرین که این مواد هم مانع بازجذب سرتونین و دوپامین میشن یا به قول خودتون جذب سرتونین رو کند میکنن پس مکانیزم اثرشون یکیه
تقربیا میشه گفت این داروها مخدر باکلاس هستند
بعد از یک هفته مصرف این دارو تجربه من اصلا خوب نبود.
بدترین عوارضش برای من دردشکم شدید و اضطراب شدید بود که واقعا غیر قابل تحمل شد و مجبور به مصرف دیازپام شدم تا یه مقدار اروم بشم....البته من هم زخم معده دارم هم مشکل اصلیم همین اضطراب هست که این دارو بدترش کرد به جای کمک کردن.
سلام
ممنون
پس چه قرصی میتونه این مشکل رو کامل برطرف کنه ؟
آخه دکتر کیانی گفته 3 ماهه مصرف تقریبا برطرف میکنه
پس حتما قرص دیگه ای هم هست که 3 ماه مصرف کرد و این مشکل برطرف بشه
ممنون
نگفتین دقیقا کدوم مشکل؟؟؟ولی فکر میکنم منظرتون {حذف شد} باشه اگه اشتباه نکنم.نقل قول:
اولا که هیچ مشکلی به طور کامل برطرف نمیشه با دارو و همیشه باید درباره دارو اینطوری فکر نکرد که مشکل رو کامل برطرف میکنه و دیگه برمیگرده. بلکه ممکنه خوده دارو مشکلات دیگه ای ایجاد کنه.
درمورد این اقای دکتر کیانی والا نمیتونم نظری بدم ولی سایتشون که من رفتم و جوابهاشون رو که خوندم برام خیلی خیلی عجیب بود نوع تجویز کردم این دارو رو.....برای همه چه مرد چه زن و هر نوع مشکل {حذف شد} فقط و فقط این دارو اونم با یه دوز مشخص و ثابت توصیه میکنن که خیلی برام عجیب بود.
برای زود انزلی من دارو نمیتونم معرفی کنم تا حالا دارو مصرف نکردم ولی روشی که من خودم رفتم و جواب هم داد تمرین ذهنی و یه سری روشهای کنترل استرس و تمرکز هست که من خیلی خوب جواب گرفتم از این راه.
من مصرف رو کلا قطع کردم دل درد خیلی وحشتناکی داشت که دیگه ترجیح دادم قطع کنم .....دیازپام هم فقط 2بار مصرف کردم فقط برای کنترل اون حالت.نقل قول:
میشه بپرسم تحول دقیقا یعنی چه حالتی؟؟؟یعنی قبل از شروع مصرف چه حالتی داشتین و بعد از چه مدت اون حالت ها از بین رفت و بعدش به چه حالتی رسیدین و این تحول توی چیا بوده دقیقا؟
من اضطراب اجتماعي داشتم و توي جمع مرتبا عرق ميكردم و موقع حرف زدن لكنت مي گرفتم . مثلا توي دانشگاه وقتي استاد ازم درس ميپرسيد نميتونستم جواب بدم و لكنت شديدي پيدا ميكردم . نميتونستم كنفرانس بدم و خلاصه از يه روخواني ساده عاجز بودم !!!:n04:نقل قول:
با توصيه دكتر مصرف اين دارو رو شروع كردم و همون طور كه گفتيد دل درد ها شروع شد ولي تحمل كردم . دارو رو قبل از خواب ميخوردم كه كمتر مجبور شم عوارضشو تحمل كنم . دل درد بعد از حدود 10 روز قطع شد .
تقريبا حدود 20 روز بعد بود كه تغيير روحيه ام رو به شدت حس كردم . بسيار بسيار احساس بهتري داشتم و لكنت و استرس و تعريق به طور كامل رفع شد . امتحان روخواني قران 20 گرفتم و مثل آب خوردن كنفرانس مي دادم و خلاصه از اين رو به اون رو شدم . :n02:
منظورم از تحول ، تغيير روحيه بود به طوري كه خيلي راحت حسش مي كردم و واسم آشكار آشكار بود . يعني به راحتي مي فهميدم كه احساسم عوض شده . باورم نميشد كه قبلا چه مشكلاتي داشتم . . . :n05:
من این مشکلات رو ندارم یعنی دوران نواجوانی یه مدتی این حالات خجالت و ترس از صحبت و داشتم ولی یه جوری میتونم بگم با خوددرمانی و عوض کردن دیدم تونستم حل کنم این مشکل رو تا حدی که بعدا حتی برای داد زدن توی جمع یا مناظره کردن هم مشکلی ندارم و خیلی هم بیشتر از اون چیزی که فکرش رو بکنی راحت شدم.نقل قول:
ولی مشکل من اینه که خیلی وقتها روی کمترین مسائل جزعی بشدت فکرم مشغول میشه به حدی که عاجز میشم و اینقدر افکار مختلف میاد توی فکرم که از استرسش میشه گفت فلجم میکنه ولی روی مسائلی که باید تمرکز کنم اصلا نمیتونم تمرکز کنم و افکار الکی فکرمو میگیره تا حدی که دیگه اصلا حاظر میشم بهش فکر نکنم و هیچ کاری هم نمیکنم.
یعنی این دلدرد طبیعیه و رفع میشه چون که خیلی شدید بود دلدرد من؟؟؟اگه اینطوری باشه دوباره شروع میکنم ببینم چی میشه.
سلامنقل قول:
اعتیاد و عادت با هم فرق میکنن اعتیاد یکی از انواع عادت های بیولوژیکی یا حیاتی هست
نقل قول:
« عـادت » و « اعتــياد » دو اصطلاح و عنواني هستندکه در افکار عمومي به غلط مشابه و معادل هم در نظر گرفته ميشوند در صورتيـکه اختلاف کلي و اساسي با هم دارند .
در استعمال دارو بمدت دراز ( و هر نوع ترکيبات شيـميائي مختلف در حد تحمل بدن ) نوعي تطابق بيـولوژيکي بوجود ميآيد که در صورت قطع استعمال آن دارو يا ماده شيميائي معين و بخصوص ( مانند استعمال
طولاني داروهاي مسـکن يا خواب آور ) ممکنست اختلالات فيزيکي و شيميائي و بدنبال آن اختلالات فيـزيولوژيکي و بيولوژيـکي محسوس و گاهي غيرقابل تحمل در شخص بوجود آيد زيرا بدن در اثر عادت به آن دارو و
تطابق با شرايـط مربوط بمصرف آن به يک اعتدال مجازي موقتي رسيـده که با حذف آن ، اعتدال بدن بر هم ميخورد و شخص موقتاًتحت فشار خاصي قرار ميگيرد زيرا بدن مستقيماً به آن دارو عادت کرده و خو گرفته
است که ايـن امر در مورد مواد مخدر بسيـار سخت و از تمام انواع عادات بيـولوژيکي ياحياتي ( تطابق بيـولوژيکي ) دردناکتر و غيرقابل تحملتر است .
« اعتيـاد » عبارتست از تطابق بدن با هر دارو يا ماده شيميائي خارجي غيرلازمي بمدت طولاني که يکي از انواع عادات حياتي يا عادات بيولوژيـکي محسوب ميگردد . استعمال مداوم و طولاني مواد مخدر منجر به
ايـجاد سختتريـن انواع عادات حيـاتي در بدن ميشود که همان « اعتيـاد به مواد مخدر » ميـباشد .
در سالهاي اخير از طرف محافل علمي و پزشکي تعاريف ديگري انتخاب گرديده که بيش از همه تعاريـف سازمان بهداشت جهاني کاملتر و جامعتر و مطمئنتر و نيز قابل استفاده در تمام جهات استعمال مداوم داروها ( اعم از مخدر و غيره ) بوده و آن انتخاب عنوان « وابستگي به دارو » است.
به داروی ضد فسردگی به هیچ وجه نمیشه اسم مواد مخدر یا
گفت ..این اولین دفعه اس که همچین تعریفی رو میشنومنقل قول:
تقربیا میشه گفت این داروها مخدر باکلاس هستند
مواد مخدر به ترکیبات شیمیایی گفته میشه که مصرفشون باعث دگرگونی در سطح هوشیاری و عملکرد مغز می شود
درباره مکانیسم اثر حشیش ، کوکایین و شیشه و شباهتشون با داروهای ضد افسردگی و نتیجه گیری که داشتین ممنون میشم توضیح بیشتری بدین
ببین دوست عزیز من خیلی رو این مورد تحقیق کردمنقل قول:
مواد مخدر به ترکیبات شیمیایی گفته میشه که مصرفشون باعث دگرگونی در سطح هوشیاری و عملکرد مغز می شود
درباره مکانیسم اثر حشیش ، کوکایین و شیشه و شباهتشون با داروهای ضد افسردگی و نتیجه گیری که داشتین ممنون میشم توضیح بیشتری بدین
در واقع داروی های ضد افسردگی و آرامبخش هم اعتیاد آور هستند حتی بیشتر از مواد مخدر سنتی و صنعتی
به نظر شما مواد مخدر چطور باعث لذت میشن؟با بلوک کردن گیرندهای دوپامین و سرتونین باعث لذت میشن و داروهای ضد افسردگی هم دقیقا همین کارو میکنن گیرندهای دوپامینی و سرتونینی رو بلوک میکنن
لینک معتبر هم دارم خواستین بذارم
پس هیچوقت انقدر با اطمینان نگین نه اعتیاد آور نیستند
نقل قول:
لطفا نتیجه تحقیقتون رو با منبع معتبر بذارین
تعریف اعتیاد و عادت رو براتون گذاشتم این یه تعریف علمی و روانشناسی نه تعریف من در اوردی خودم! (مثلا مواد مخدر با کلاس یه تعریف من دراوردی هست!)
داروی ضد افسردگی با داروی آرام بخش با ماده مخدر 3 تا تعریف جدا هستن لطفا اطلاعات داروییتون رو بالا ببرین کلی صحبت نکنید!
خوشحال میشم توضیح کامل علمی از نحوه بلوک کردن دوپامین و سرتونین بدین و همچنین درباره مکانسیم اثر داروهای گفته شده دقیق و کاملا علمی توضیح بدین
شما پست قبلی منو نخوندین لطفا دوباره بخونید برای افزایش اطلاعات خیلی خوبه چون تعریف علمی ماده مخدر و اعتیاد رو کامل توضیح داده
هیجوقت درباره قرصی که دکتر تجویز کرده با اصمینان نگین اعتیاد آور هست و جزو مواد مخدر! انجمن پرسش و پاسخ پزشکی جایی نیست که برای افزایش پست استفاده بشه
چون با هر پستی که بدون مطالعه علمی بدیم با جون و سلامت یه انسان بازی میکنیم اگه یه نفر بنا به صحبت شما و با تصور مخدر بودن قرص هایی که میخوره تجویز پزشک رو سر خود قطع
کنه مشکلش دو برابر میشه.در ضمن من و شما با پزشکی که 7 سال درس عمومی خونده و چندین سال هم برای تخصص زحمت کشیده و بعد 1 سال تو بدترین شرایط طرح گذرونده که به
علمش مسلط شه فرق داریم پس بهتره تو کار پزشک دخالت نکنیم !
منم موافقم، حتی اکثر داروهای مسکن ، مث مورفین و کدئین از مشتقات موادی مانند دانه ی خشخاش هستش. پس میتونن اعتیاد آور باشن
امین آقا داروی مسکن زمین تا آسموون با داروی ضد افسردگی فرق داره
یه لیستی از مواد مخدر رو براتون اینجا میذارم و توضیحاتش
تا اونجایی هم که من میدونم این داروها اعتیاد اور نیست.نقل قول:
شما تعرفیتون از اعتیاد اوری چی میتونه باشه؟؟؟اعتیاد یعنی وابستگی روانی و جسمی به مصرف که در صورت قطع مصرف اثرات منفی خودش رو نشون میده و همچین ممکنه در طول مدت استفاده دوز مصرفی اثربخشی خودش رو از دست میده و احتیاج به زیاد کردن دوز مصرفی باشه.......مثل مخدرهای معروف تریاک یا حشیش و هروئین یا داروهایی مثل ارامبخشا مثل پام ها و مورفین و مشتقاتش....
ولی این دارو و کلا داروهایی از این دسته توی موارد اعتیاد اور و وابسته کننده به هیچ وجه قرار نمیگیرن.
در مورد اثر مخدرها هم هر کدوم نوع اثر گذاری مختلفی دارن و اصلا اینطور نیست همه روی گیرندهای دوپامین و سرتونین میشن و هر دسته نوع اثر گذاری مختلفی دارن.
که معمولی ترین نوع اثرشون تاثیر روی دستگاه عصبی مرکزی هست که مخدرهای سنتی مثل تریاک و مورفین و مشتقاتشون یا هرویین و غیره اثرشون از این نوعه.
شاید منشا اختلاف بین دوستان ، همون تعاریف مختلف از اعتیاد آوری باشه "وابستگی های روانی و جسمی" ،
که اگه اینطور باشه ، دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دقیقن منظور بنده رو رسوندن. :n01:
البته همونطوری که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز گفتن ، داروهای Antidepressant به هیچ عنوان نباید یک دفعه قطع بشه.
اینجا فکر نکنم درست باشه درباره انواع مخدر و مواد اعتیاد اور بحث بشه چون بی ارتباط با تاپیک هست.
در مورد این داروی خاص که موضوع تایپیک هست به هیچ وجه در دسته اعتیاد اورها قرار نمیگیره چه از نظر نوع اثرگذاری چه از نظر عوارض.
از نظر نوع اثر گذاری که بازجذب سروتونین هست به هیچ وجه جنبه وابستگی و عوارض اعتیاد اور نداره..........از نظر عوارض هم این دارو کمترین عواراض رو توی داروهای هم دسته خودش و داروهای روانی داره.
البته این مطالعه من هست از منابع مختلف و ممکنه اشتباه باشه من نظر پزشکی نمیدم چون تخصصص پزشکی ندارم.
درسته فک میکنم درباره مواد مخدر مطلب نذارم بهتره چون نحوه استعمال و همه چیزو نوشته فک میکنم جنبه تبلیغی داشته باشهنقل قول:
اینجا فکر نکنم درست باشه درباره انواع مخدر و مواد اعتیاد اور بحث بشه چون بی ارتباط با تاپیک هست.
خوشبختانه درباره داروی سیتالوپرام تحقیقات من از پزشک داروساز بوده همینطور منبع معتبر(درستش سیتالوپرام هست که تو عنوان تاپیک فک میکنم اشتباه تایپی شده)
نقل قول:
سیتالوپرام یک داروی ضد افسردگی از گروه مهارکنندههای بازجذب سروتونین است که برای درمان اختلالات خلقی و درمان اختلالات افسردگی شدید به کار برده میشود. سیتالوپرام گاه برای درمان اختلالات اضطرابی نیز تجویز میشود.
سیتالوپرام در سال ۱۹۸۹ توسط شرکت دانمارکی لاندبک ساخته شد و با پایان مدت حق انحصاری تولید آن در سال ۲۰۰۳ کمپانیهای دیگر داروسازی نیز ساخت آن را آغاز کردهاند.
استفاده از سیتالوپرام برای درمان افسردگی، اختلال هراس و اضطراب اجتماعی مورد تأیید است. این دارو همچنین در کاهش نوروپاتی دیابتی و انزال زودرس نیز موثر است و مصرف همزمان آن به همراه آمی تریپتیلین برای جلوگیری از حملات میگرن شدید موثر است.
سیتالوپرام بیشتر در دوز درمانی ۲۰ تا ۶۰ میلیگرم در روز به خوبی تحمل میشود و عارضه چندانی ندارد. احتمال تداخل دارویی سیتالوپرام از دیگر اساسآرآیها کمتر است و در هنگام اوردوز هم داروی کم خطریست. با این حال گزارشهایی از مرگ با مصرف ۸۴۰ تا ۱۹۶۰ میلیگرم گزارش شدهاست. امکان بروز سندرم ترک اساسآرآیها پس از قطع مصرف سیتالوپرام وجود دارد. به همین جهت توصیه میشود که قطع مصرف به طور تدریجی انجام شود.
عوارض جانبی
حالت فراموشی، اختلالات جنسی، خواب آلودگی، خشکی دهان، تهوع ومنگی و در برخی موارد تاری دید، اختلال ادراک ، اختلالات خواب، اشکال در تنفس، تب، اختلالات قاعدگی در بانوان، افزایش حجم و دفعات ادرار، بثورات جلدی، خارش، دردشکمی و ناراحتی معده، اسهال، بی اشتهایی، اضطراب، دردمفاصل، بی حالی، نفخ شکم، کاهش فشارخون یا کاهش فشار خون وضعیتی، افزایش بزاق، تعریق زیاد، میگرن، آبریزش بینی، سینوزیت، اختلالات ماینک و لرزش از عوارض جانبی این دارو هستند.
میتونید تقسیم بندی داروهای ضد افسردگی رو ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق منابعی که نوشته شد سیتالوپرام جزو دسته مهارکننده انتخابی بازجذب سروتونین هست SSRI
مهارکنندههای انتخابی بازجذب سروتونین (SSRI)، جذب مجدد سروتونین را در سیناپس بازداری میکنند. SSRIها عوارض جانبی کم تری دارند مانند فلوکستین و فلووکسامین. در حال حاضر به
علت اثربخشی خوب، عوارض کم ودر دسترس بودن این دسته از داروها خط اول درمان را تشکیل میدهند.
محتوای مخفی: شایع ترین عارضه ج.ن
هر منبعی که براتون باز شد رو با دقت بخونید هیچ کدوم ازین منابع علمی نگفتن قرص سیتالوپرام ماده مخدر هست یا مخدر باکلاس! هیچ کدوم از منابع صحبت از اعتیاد نکردن این سوال رو از
داروخونه محل زندگیتون هم بپرسین یا با شماره 1490 بخش اطلاعات دارویی و سموم تهران تماس بگیرین بپرسین نمیگن قرص ماده مخدره! یا اعتیاد آوره
از جنبه تجربه شخصی چیزی درباره نظرتون نمیشه گفت و کاملا محترم و پذیرفتنی هست.نقل قول:
ولی از جنبه مطالعه شخصی خوده بنده درباره این دارو من دقیقا منظور از کاتالگ رو نفهمیدم ولی در همین سایتها که من سایتها و فرومهای پزشکی که دکتر متخصص در اونها فعالیت دارن رو مطالعه کردم و چیزایی که گفتم رو برداشت کردم از مطالب.
حق با شماست اعتیاد آور هستن ولی باید پله پله قطع شوند... من مادرم 2 سال سیتالوپرام میخورد .وقتی که دیگه افسردگیش خوب شد و م یخواست قرصش رو قطع کنه هر کار ی کرد نتونست ترک کنه وقتی دارو رو قطع می کرد افسردگی شدید میگرفت و گریه میکرد الکی ...میومدم خونه میدیدیم نشسته داره گریه میکنه یه گوشه....می پرسیدم چی شده میگفت نمیدونم چرا گریم میگیره.... رفت روانپزشک بهش گفت شما باید ابتدا..برای 1 ماه نصف کنی دوز داروت رو روزی 10 میل کنی بعد دوباره برای 1 ماه 1 چهارم کنی روزی 5 میل کنی و بعد قطعش کنی....و همزمان شروع کنی به ورزشهای آرامش دهنده مثل یوگا ..که بالاخره مادر من با انجام این کا رتونست به راحتی سیتالوپرام رو کنار بگذاره .نقل قول: