سلام من چندوقته پیش رفته بودم ارایشگاه یه چیزی به موهاموم زد که خیلی خوب باهاش حالت میگرفت قیافش هم مثل کف سفید رنگ بود یا مثل برف شادی (یه همچین چیزایی)روی موهام مالید بعدا شونه کرد و اضافی شو جمع کرد میخواستم کسی میدونه اسمش چیه؟
Printable View
سلام من چندوقته پیش رفته بودم ارایشگاه یه چیزی به موهاموم زد که خیلی خوب باهاش حالت میگرفت قیافش هم مثل کف سفید رنگ بود یا مثل برف شادی (یه همچین چیزایی)روی موهام مالید بعدا شونه کرد و اضافی شو جمع کرد میخواستم کسی میدونه اسمش چیه؟
هیشکی بلد نبود خودم فهمیدم اسمش موس مو هست
سلام /نقل قول:
تاپیک و پست بعد از ارسال ، جزو داراییهای انجمن محسوب میشن :دی
چون موضوع تاپیک کلی هست نیازی به حذف و قفل نیست ، باشد تا نسلهای آینده هم از این تاپیک بهره مند شوند :دی
مو رو نگه میداره یا نرم؟نقل قول:
اسمش مووس اون چیزی که زده به سرتون
آره مووس مو من الان تاپیک رو دیدم.
چیز خوبیه هم حالت میده هم یه مدل هاییش هست واسه فر کردن موها....چیز خوبیهو
بچه ها اگرعکسی دارید از این موس بزارید ممنون میشم
چطوری باید ازش استفاده کرد.بهترین مارکش چیه؟
در ضمن دوستانی که از اتو مو استفاده میکنند سعی کنند قبل از اتو زدن به موهاشون از "سرم مو" استفاده کنند
سرم مو باعث میشه موها چرب بشه و اتو زدن مو رو تسریع و راحت میکنه.....
موس زیاد به مو حالت نمیده...یه فوم کف مانند هست!! بیشتر برای نرم و درخشان کردن مو استفاده میشه.نقل قول:
بهترین مارک که.....زیاده!! ولی ارزون ترین مارکش نیوآ هست!!
ژل خوبه تاف خوبه کتیراخوبه ؟ اخری ندونستیم کدوم کمتر برای مو ضرر داره
اکثرا قبل اتو تافت میزنن صحیحه این کار ؟نقل قول:
اینا همه در نهایت یه کار رو میکنن اونم حالت مو....تافت انواع شماره ها رو داره که خشک میکنه یا حالت میدهنقل قول:
ژل مو هم مارک wallea میگن خوبه با اونم به خودتون بستگی داره استفادتون چیه یه نوعش هست براق میکنه فقط یه نمونش هست خشک خشک میکنه موها رو.
همگی هم با چسب مو احتمالا آشنایید واسه مدل های سیخ کبابی استفاده میشه والا نظر من رو میخوای یه شامپو خوب بگیر با یه نرم کننده از همه اینا بهتره.
:sq_24::sq_2:
شامپو و نرم کننده چه ربطی به استایل دادن به مو داره عزیز؟نقل قول:
اخه همه ی این مواد باعث ریزش مو میشن.نقل قول:
فکر نکنم کار مناسبی باشه.......نقل قول:
موهارو تافت خشک میکنه و اینطوری فکر نکنم حالت مناسب رو بگیره.در ضمنن اتو مو هم شاید آسیب ببینه
هیچ ارتباطی به ریزش مو ندارن . تصور غلط و عامیانه مردم هست.نقل قول:
من از چند تا دکتر متخصص معروف پرسیدم.
دوستان از بین ژل و تافت و چسب و...کدومشون بهتره و کمتر به موها اسیب میزنه؟
و کدوم مارکش رو بخرم؟
ژل به نظرم قوام بیشتری داره .اما از مضراتش فکر کنم جذب زیاد گرد خاک اطراف به مو و نرسیدن اکسیژن لازم به سر میتونه باشه.خوبی که داره اینکه به نوع مدل میشه زدش!
ژل مارکهای مختلفی داره از جمله پرمون و سینره
تافت یه خوبی که داره اینکه بعد از اتو زدن مو دیگه تغییراتی تو مدل مو ایجاد نمیشه و ترسی نداری که باد یا هر چیز دیگه ای حالت موهاتو عوض کنه.
تافت چند مدل داره.بعضی هاش به شدت مو رو چسبنده و سفت میکنند
به نظرم نیترو که یه نوع واکسه از همه بهتر باشه
لطفا یک منبع معتبر از اینکه ژل باعث میشه گرد و خاک اطراف به مو جذب بشه و اکسیژن!!!!! به مو نرسه قرار بدید. در غیر این صورت شایعه نکنید لطفا.نقل قول:
لطفا برای اینکه واکس مزخرف نیترو که جتی برچسب روش با زیرش عوض میشه که تاریخش رو عوض کنند و من اینو چند بار متوجه شدم رو از همه برند های موجود در بازار ( آلمانی - ایتالیایی - انگلیسی و..) بهتر میدونید دلیل بیارید در غیر این صورت لطفا چیزی رو پیشنهاد ندید که از خوب بودن یا نبودنش اطلاع درستی ندارید!!
من سه چهار بار چسب مو زدم به سرم نزدیک بود کچل بشم :) البته ایرانی بود اما خب چه فرقی داره...همشون یه چیزن :دی
قدیما کرم مو میزدم اما خب چربیش زیاده تازه خوب هم حالت نمیده....یه مدت ژل میزدم که اونم دیگه خیلی خشک میکرد مو رو...
الآن ژل نیوا دارم استفاده میکنم البته بازم موهام کنده میشه اما نه به شدت چسب مو(نوع مرطبش رو استفاده میکنم)....بد نیست فعلا روزگار میگذرونیم :)
یه سوال تافت همون چسب موئه؟
من تافت و ژل و واکس و کرم مو رو امتحان کردم
ژل از همه بهتر بود هم بهتر حالت میداد هم اسیب کمتری به مو میرسونه
البته من مراقبم که به ریشه مو زیاد برخورد نکنه
الان هم ژل فولیکا میزنم که خوبه
این چیزی که به موی استارتر زدن که همون موس مو هست که همه گفتن(!). کلی هم چیز خوبیه ^_^...
راجع به ژل و تافت و .. هر کدومش که به موی هاتون خوب حالت میده استفاده کنید( البته خیلی چیزهای دیگه مثل آب و هوایی که توش هستید و .. هم مهمه)، فقط به خودتون رحم کنید و یه مارک خوبش رو بخرید که بعدن پشیمون نشید. تافت و موس های شوارتزکُف کارای درست و حسابی هستن. تافتش رو دارم من که این باشه ( این قوی ترینشه 5 )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش چنده این ؟ من اینتسا استفاده میکنم ...نقل قول:
اینی که الان دارم رو خیلی وقت پیش خریدم 8-9 تومن [فک کنم!]. الان قطعن خیلی گرونتر شده چون قیمت چیزای دیگه ای که همزمان با این خریده بودم الان تقریبن دوبرابر شده.نقل قول:
درست موس ولی پیشنهاد میکونم زیاد استفاده نشه واگر هم استفاده کردین 24 ساعته سرتونو بشورین ......................
خوب ، با کمک علی آقا ( Ali_SoftCenter ) ، واسه خرید چسب و خمیر اقدام کردیم ، ولی موفق نشدیم( شهرستانم ) :n03:. تونی اند گای و لیبل ام که هیچی کلا" تعطیل ، ولی ولا رو تموم کرده بودن و می گفتن خیلی نایاب شده! :n15: اگه فروشگاه اینترنتی می شناسید که این محصولات رو داره ، معرفی بنمایید ( البته با سرچ چیزی پیدا نکردم ) . یا فروشگاهی رو می شناسید که این محصولات رو داره ، شماره تماسشو لطف کنید ، ببینیم جنس و ارسال می کنن شهرستان یا نه؟! :n09:
یکی از فروشگاها اینو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی کرد ( 3 تای سمت راست ) ! قیمتشم 23-4 بود! به نظر چیز خوبی میومد ، چون من قبلا" اسپری مو Taft می زدم از این برند ، راضی بودم. البته اینا محصولات سالنشه! باید بهتر باشه! :n06:
چسب میخوای یا خمیر ؟؟؟ خیلی فرق دارن!!نقل قول:
تونی اند گای که تهرانم نیست...فقط لیبل ام هست که زیر مجموعه همون تونی اند گای هست..
ولا رو میخوای بفرستم برات؟؟ البته قیمت الانشو ندارم....باید قیمت کنم برات...با پیشتاز میشه برات فرستاد برای 7-8 ماه هم داری فکر کنم...
لیبل ام رو قبلا سایت دکتر فخار میفروخت ولی الان برداشته از سایتش دیگه نداره.رنه بلانش داره...که من زنگ زدم تموم کرده بود...حالا زنگ بزن ببین داره یا نه!
این لینکی که دادی...این لاین وارد ایران نشده.چطوری شما دیدی؟؟؟ خود شرکت وارد کنندس زنگ زدم گفت نیاوردیم!! با چشم خودت دیدی؟..لاین osis وارد شده البته خمیرش نیست!! وارد نکردن نامردا...ولی چسبش رو من دیدم
با ماوس برو روی عکس اون مانکنا خودش یهو پدیدار میشه :n02:
جدی؟ :n13: بنده خدا گفته بود اینارو واردات شخصی آورده ، من گفتم داره بلوف می زنه جنسو بفروشه! :n09: ، اون Osis هارو ندیدم ، ولی اون 3 مدل سمت راست لینک قبلی که دادم رو داشت . گفته بود رو هوا همه مدلارو فروخته ولی من حرفاشو باور نکردم . :21: زحمتت میشه !:blush: قیمتاشو دقیق اگه بگی بهم ، که لطف بزرگی کردی ! مدالاشم که خودت اوستایی! الان بیشتر به لیبل ام و ولا فک می کنم.نقل قول:
مدل که کلا 2 تا بیشتر نیست...لیبل ام که 50 میل هست و سی و خورده ای قیمتشه...نقل قول:
ولا که 150 میل هست و قیمت جدید ندارم.باید بپرسم
فقط نگه دارندگی همه اینا مدیوم هست.
لینکاشو دقیق می ذاری اینجا؟ تو سایتشون که مدل زیاده! 50 میل خیلی کمه خدایی! :n29:نقل قول:
چسبندگیش رو دست چه جوریه؟ امتحان کردی؟ چقد سفته یا کِش میاد؟ :n13:
خب paste لیبل ام کلا 2 تا داره فقط اینش وارد ایران شده :نقل قول:
که 120 میل و 50 میل داره..که من 120 میلش رو راستش ندیدم...حالا باید بپرسم گذرم افتاد چون تلفنی از مغازش ندارم
ولا هم اینه :
علت گرون تر بودن لیبل ام اینه که برند معتبر تری هست در زمینه مد و فشن
من هر دو تاش رو داشتم....لیبل ام استایل بهتری میده به مو....
چسبندگیش رو نمیتونم توصیف کنم...کش میاد ولی نه در حد چسب مو!!! کلا خمیر چسبندگی کمتری داره.
منم همین تافت شوارتسکف میخوام بخرم ولی تو نوعش شک دارمنقل قول:
تو سایتش:
هم پاور داره هم ultra
چه فرقی دارن ؟
چند تا نکته رو لازم میدونم بگم خدمت دوستان
یکی این که من چند ساله هم اتو میکشم هم واکس و هم تافت استفاده میکنم واسه موهام موهام ریزش نداشته که هیچ پرپشت تر هم شده چون بالاخره این مواد حاوی ویتامین و مواد مقوی واسه پوست سر و موها هستن
ضمنا از دوستان خواهش میکنم به مدل مو و سلیقه دیگران توهین نکنن یکی دلش میخواد موهوشو فشن کن یا به قول بعضیا سیخ کنه لطفا کسی رو مسخره نکنین چون صفحات قبل مواردی رو دیدم
من خودم موهامو کوتاه میکنم اول با قیچی بعد هم با تیغ(پیتاژ) کلا زیاد وقت میزارم واسه موهام
بعداز پیتاژ کردن و شستشو هم اول با سشوار موهارو حالت میدم (سشوار کشیدن باعث حالت دادن اولیه و همینطور حجم دادن به مو میشه
بعدش به موهام واکس مو میزنم بعد اتو میکشی و در آخر هم تافت :دی این عملیاتو تقریبا هر دو روز یک بار تکرار میکنم بل
خدا قوت اخوی:n02:نقل قول:
فقط دقیقا اون پروتیین توی اتو موعه یا سشوار یا ...:n02:
سعید 1073 رو از رضا برداشتی اخرش یا نه(چه ربطی داشت:n05:)
راسی تافت مورو خراب میکنه!! من که فقط گاهی تافت میزنم ولی اتو و سشوار به قوت خودش باقیه:n06:
اتو و باد داغ سشوار هر دو برای مو مضر هست
از باد سرد استفاده کنید
سلام امیر چطوری تونقل قول:
آره مرسی دو جفت ازش برداشتم جفتی 240 تقریبا ،الان چند شدن ?
منظورم واکس و تافت هست من یه روز درمیون استفاده میکنم حداقل 4/5 سالی هست
سلام
یه سوال
فرق سرم مو با موس چیه؟
من خودم از سرم استفاده میکنم
ممنون
به نظر من از این وسایل درست وبه روش صحیح استفاده بشه واسه موها مشکلی پیش نمیاد :n06:
دوستان این چسب موی آلبورا که به شکل اسپری هستش چطور باید ازش استفاده کرد؟
بهترین مارک چسب موی ایرانی چیه؟
امروز یه تافت 150 میل کاسپین شماره 4 رو خریدم 3900 تومان
هر جا رفتم فقط شماره 4 رو داشتن
چرا شماره 5 نیست؟
ظاهرا ویتامین هم داره
بدرد نمیخوره تافتش اصلانقل قول:
باید کلی بزنی شاید یه کم سفت کرد
قبلا این تافت رو داشتم :
یه ذره میزدی محکم و سفت میکرد تا ده روزم میذاشتی حالتش بهم نمیخورد ولی دیگه گیر نمیاد حداقل من ده داروخانه گشتم نداشتن مجبوری کاسپین خریدم که مزخرف بود