سلام دوستان
روی درایو c ویندوز ایکس پی دارم و روی درایو D ویندوز 7
الان من میتونم ویندوز 8 رو نصب کنم و سه تاش باهم با بالا بیاد ؟
یه نسخه از ویندوز 8 رو معرفی کنید که کامل و بدون باگ باشه برای دانلود یا خرید پستی
ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان
Printable View
سلام دوستان
روی درایو c ویندوز ایکس پی دارم و روی درایو D ویندوز 7
الان من میتونم ویندوز 8 رو نصب کنم و سه تاش باهم با بالا بیاد ؟
یه نسخه از ویندوز 8 رو معرفی کنید که کامل و بدون باگ باشه برای دانلود یا خرید پستی
ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان
شمامیتونید از قابلیت VHD یا همون Virtual Hard Disk ویندوز سون استفاده کنید اگر که حجم درایو ویندوز سون شما زیاد باشه بطور مثل 60 گیگ اگرم که حجمش کم باشه شما میتونید باید یک برنامه پارتیشن بندی بطور مثال minitool فضااز یک درایو بگیرین به درایو ویندوز 7 اضافه کنید بعدشم گزینه VHD درویندوز سون بسازین مزیتی که این کار داره وقتی که ویندوز 8 نصب کردین برای پاک کردنش از منوی بوت دردسر خاصی ندارد که طریقه پاک کردنش میگم برای ساختش از داخل 7 به اینصورت باید عمل کنید
مرحله اول
منوی استارت اجرا کنید درقسمت سرچش تایپ کنید cmd بعدشم روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید درکادری که باز میشه این دستورات پایین وارد کنید
کد:diskpart
list volume
create vdisk file="c:\Windows8.vhd" maximum=30720
select vdisk file="c:\Windows8.vhd"
attach vdisk
exit
نکته: بجای c شما باید اسم اون درایو که داخلش ویندوز 7 نصب هست وارد کنید که از شما میشه d بعد زیراون قسمتی که با خط بنفش مشخص کردم شمااون مقدار فضایی که میخواین از درایو d گرفته شود برای ساخت درایو ویندوز 8 بکار ببرین وارد کنید بطور مثال من 30 گیگ مشخص کردم
مرحله دوم
منوی run اجرا کنید داخلش دستور
کد:diskmgmt.msc
وارد اینتر کنید بعد طبق شکل پایین کادری که بازمیشه داخل کادرشماره 3 که باز میشه گزینه مورد نظر چکمارکش بزنید بعدشم طبق شماره های 4 با 5 عمل کنید
بعد طبق شماره 6 روی همون درایوی که به وجود میاد کلیک راست گزینه شماره 7 انتخاب کنید بعد یک کادر بازمیشه که شما فقط کافیه طبق ویزارد پیش برین برای ساخت درایوی که میخو این ویندوز 8 در اون نصب کنید فقط کافیه همینطوری Next بزنید بعدشم روی دکمه Finish کلیک کنید
بعد طبق شکل آخر میبینید اون پارتیشن ساخته میشود که بعدمیتونید ویندوز 8 روی این پارتیشن نصب کنید اون قسمتی هم که زیرش با خط بنفش مشخص کردم مربوط میشه به همون حجمی که در مرحله اول برای درایو 8 مشخص کردم یعنی همون 30 گیگ که شما هرمقدار گیگ که بخواین خودتون میتونید تایین کنید
واما برای پاک کردن ویندوز 8 اگر که خواستین از منوی بوت پاکش کنیدبه این صورت که پایین توضیح میدم باید عمل کنید
باز کافیه پنجره تسک منیجر اجرا کنید با همون فرمانی که داخل منوی run اشاره کردم بعدشم روی همون هاردی که ویندوز 8 داخلش نصب هست کلیک راست گزینه شماره 1 انتخاب کنید
بعدشم تنظیمات طبق شکل انجام بدین وقتی دکمه ok که بزنید کار به اتمام میرسد اون مقدار فضایی که برای ساخت درایو ویندوز 8 بکار بردین بصورت اتومات به ویندوز 7 منتقل میشه بدون هیچ مشکلی.
توضیحاتت خیلی کامله
ولی بازم من متوجه نشدم که میشه سه تا ویندوز رو باهم بوت کنم یا نه ؟
اینم حجم درایو هام برای اینکه بهتر کمکم کنید
درایور c ایکس پی روش نصبه 60 گیگ
درایو D ویندوز سوون نصبه 60 گیگ
درایو E رو خالی کردم 100 گیگ خالیه
بله,مشکلی نداره.نقل قول:
میشه نصب کرد.
من ویندوز هشت رو روی داریو e نصب کنم تمام مراحلی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داد رو باید انجام بدم ؟
راهنمایی ایشون برای نصب در درایو مجازی بودنقل قول:
حالا چه کاریه هر 3 سیستم عاملو نصب کنید!
سلام دوستان ، من ویندوز xp در درایو D نصب کردم بعد ویندوز 8 رو در درایو C نصب کردم ، بعد از نصب ویندوز 8 در اولین ری استارت شدن سیستم دیگه هیچ کدام از ویندوز ها بالا نیومد در صورتیکه من ویندوز xp و 7 رو به همین ترتیب نصب می کردم و مشکلی ایجاد نمی شد ، بعد xp رو در درایو c و 8 رو در درایو d ریختم ، جواب داد منتها مشکلی که هست اینه که موقعی که میخوام هر برنامه ای در ویندوز 8 نصب کنم مقصد فایلها رو درایو c معرفی می کنه و باید خودم مقصد رو به درایو d تغییر بدم ولی متاسفانه مقصد بعضی از برنامه ها رو نمیشه تغییر داد و مستقیما در درایو c نصب می شه
شما میتونید ویندوز 8 خودتون روی درایو E هم نصب کنیداما این روشی که من اشاره کردم برای این بود که برای پاک کردن ویندوز مشکل خاصی نداشته باشین برای پاک کردن ویندوز 8 بطور مثال بعد با این روشی که من گفتم کافیه فایلی که به اسم VHD داخل درایو D به وجود میاد پاک کنید بعدشم منوی بوت ویندوز 8 پاک کنید کلش همینه برای انجام این روشی که من اشاره داشتم به اون باید DVD ویندوز 8 بزارین بصورت بوت بالا بیاین درکادر اول کلیدهای Shift+F10 بزنید درکادری که شبیه صفحه داس باز میشه اون دستورات بالا رو که بترتیب گفتم وارد اینتر کنید بعدشم که دستور Exit زدین این پنجره روی ببندین برای نصب ویندوز روی درایو جدید که به درست کردین پیش برین.نقل قول:
ببخشید من بازم جواب نگرفتم
بخوام سه تا سیستم عامل رو باهم بوت کنم روی درایو های بالا ینی 8 رو درایو e سه تا سیستم بالا میاد ؟
ازاون نظر که بنظرم مشکلی نباشه چون شما ترتیب نصب ویندوزها رو رعایت کردین اما اون روشی که من گفتم کلا به مشکل برنمیخورین درنصب ویندوز که بعد بگیم شاید اون یکی ویندوز بالا نیاد یا کلا دو تا بالا نیاد.نقل قول:
سلام. نمیدونم تا حالا به جواب رسیدی یا نه. ولی اگه نه این کارو بکن. من الان هر سه تا ویندوزو باهم دارم. ابتدا باید برای درست کار کردن ویندوزها پارتیشن مربوط به هر ویندوز رو از نوع primary تعریف کنی. بعدش توی درایو c ویندوز xp و در درایو d ویندوز 7 و در درایو e ویندوز 8 نصب کنی. به همین سادگی. ویندوز 7 و 8 به حداقل 7 گیگابایت فضا نیاز داره. فراموش نکن که بوت تمام ویندوزها در درایو c قرار میگیره. بنابراین به هر دلیلی درایو c دچار مشکلی بشه بوت ویندوز های دیگه هم خراب شده و عملا تمام ویندوزها خراب میشه. برای این هم چاره ای وجود نداره. چون ویندوزها در هنگام نصب فایل بوت خود را در اولین پارتیشن یعنی درایو c قرار میدهند.
دوستان من ویندوز 8 داشتم ویندوز xp ریختم و ویندوز 8 از بوت پاک شد
ولی میتونم 8 رو repair کنم و اینکار رو هم کردم ولی باز xp از بوت پاک شد
من که نتونستم کاری کنم این دو با هم جور در بیاد اگه شما میتونید لطفا کمک کنید
ممنون