فارسي ساز پارسا 2001 همراه با كرك

با سلام خدمت تمامي سروران و اساتيد خودم !
بعد از تلاشهاي فراوان موفق شدم فايل كرك فارسي ساز پارسا 2001 رو پيدا كنم .
پارسا 2001 رو همراه با كرك براتون آپلود كردم !  :rolleye: 
توضيحات برنامه از زبان سازندگان :
ويژگيهاى جديد پارسا ۲۰۰۱ :
 ۱- امكان نصب بر روى نسخه عربى ويندوزهاى ۹۸، ۹۸ ويرايش دوم و ميلينيوم.
 ۲- امكان استفاده از تاريخ شمسى و مرتبسازى درست الفباى فارسى در مجموعه برنامه افيس ۹۷ ، ۲۰۰۰ و Office XP.
 ۳- امكان نمايش تقويم ويندوز به دو حالت شمسى و يا ميلادى.
 ۴- امكان فعال و غير فعال كردن پارسا.
 ۵- امكان نصب و حذف پارسا(Install/Uninstall).
 ۶- افزودن ۳۵ قلم جديد با ويژگى نمايش فارسى اعداد، ظرفيت پايين پروندههاى قلم و اعراب گذارى درست (۵۰ پرونده قلم).
 ۷- نصب از روى شبكه.
برنامههاى جانبى پارسا ۲۰۰۱ :
۱- امكان تبديل مستقيم پروندههاى برنامه  DOC) Microsoft Word ) كه در محيط ويندوزهاى ديگر تهيه شده با كمك برنامه مبدل پرونده (File Converter).
۲- برنامه مبدل حافظهى موقت (Clipboard Converter)، امكان تبديل اطلاعات موجود در حافظهى موقت را كه در محيط ويندوزهاى ديگر تهيه شده به محيط پارسا فراهم مىكند.
۳- برنامه صفحه كليد (Keyboard Changer) امكان تنظيم صفحه كليد به شكل دلخواه را فراهم مىكند
---------------------------------
از هر چه بگذريم سخن دوست خوشتر است نه ؟!  :biggrin: 
هسته اصلي برنامه با حجم 20 مگابايت ( زيپ شده ) :
	کد:

http://www.aftabgardun.com/other/p.zip
 و بالاخره اصل كاري كه " كرك" هست :  
	کد:

http://rapidshare.de/files/27388489/gl_parsa2001.zip.html

اميدوارم كه به درد همه بچه هاي با صفائي كه مثل من دنبال اين بودند و هستن بخوره !
شاد باشيد - نيما احدي  :blush:

ميشه لطفا دوباره آپلود كنين

اين لينك خرابه ميشه دوباره آپلود كنين لطفا

فارسی ساز پارسا 2001 به همراه سریال و IPT 5

سلام.
اگر شما هم از کاربران قدیمی ویندوز 98 بودید حتما فارسی سازهای معروف شرکت  برنا رایانه برای ویندوزهای 98 عربی و 98SE عربی را به خاطر دارید، شرکت  برنا رایانه در سال 99 و 2001 میلادی دو نسخه از این فارسی ساز را روانه  بازار کرد، اکنون بعد از گذشت بیش از 10 سال از آخرین نسخه این نرم افزار  به نظر می رسد دیگر بازاری برای فروش آن در پی از دور خارج شدن این ویندوز  ها وجود ندارد، اما هنوز کاربرانی هستند که به اجبار و به علت استفاده از  نرم افزارهای قدیمی از پارسا 2001 استفاده می کنند، اگر شما هم از آن دسته  کاربران هستید می توانید از لینک زیر نسخهی کامل فارسی ساز پارسا 2001 به  همراه سریال نامبر و نسخه 5 نرم افزار فارسی نویس IPT را دریافت نمایید: