سلام من مي خوام مكالمات موبايل يه نفر رو كنترل كنم . مي خواستم بدونم آيا نرم افزاري وجود داره كه به كمك اون بشه با استفاده از كامپوتر مكالمات موبايل رو هم ضبط كرد يا نه ؟! اگر كسي مي تونه كمكم كنه ممنون مي شم.... :P
Printable View
سلام من مي خوام مكالمات موبايل يه نفر رو كنترل كنم . مي خواستم بدونم آيا نرم افزاري وجود داره كه به كمك اون بشه با استفاده از كامپوتر مكالمات موبايل رو هم ضبط كرد يا نه ؟! اگر كسي مي تونه كمكم كنه ممنون مي شم.... :P
دوستان ممنونم از سيل ژاسخ هايي كه به سمت من جاري كرديد. :shock:
دوست عزيز
شما كه يك روز بيشتر نيست كه اينو نوشتيد.
صبر كنيد تا كسي بهتون جواب بده. اگه كسي بلد بود خب كمكتون ميكنه.
قوانين پست كردن رو هم در اين قسمت بخونيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر از توجه شما
يه نرم افزار هست كه پليس 110 ازش استفاده مي كنه.. مي توني ازشون بگير :mrgreen:
مونيكا جان سلام
اصلا فكر نمي كنم همچين نرم افزاري موجود باشه. چون اينطوري كه سنگ روي سنگ بند نمي شه. در ضمن استراق سمع قانون سفت و سختي داره كه حتي پليس 110 هم نمي تونه اين كارو بكنه. احساني جان اين مورد رو اشتباه نوشتن كه 110 اين كارو مي كنه.
فقط مراجع اطلاعاتي مي تونن اين كارو بكنن .
ممنونم از كمكتون .ظاهرا با توجه به حرفايي كه زديد هيچ راهي ندارم جز اينكه دست به دامن پليس 110 بشم . :wink:
در هر صورت از كمكتون ممنونم.. :)
من كه گفتم پليس 110 هم نمي تونه در اين مورد اقدامي بكنه. فقط بايد از مراجع اطلاعاتي كمك بخواي!!!نقل قول:
نوشته شده توسط monica
پليس 110 با اجازه سردار مستقر تو مركزش اجازه همه كاري رو داره .. يه زنگ بزن 110 يه شماره بده بگو اينا دارن با اين خط واسه براندازي نقشه مي كشن.. :mrgreen: از همون لحظه هم خط خودت هم خطي كه دادي 24 ساعته توسط واحد مخابراتي مستقر تو مركز 110 تحت امر سردار كنترل ميشه :D
احساني جان باز هم مي گم كه 110 اجازه چنين كاري رو نداره. درسته كه اگه همچين كاري بكني كنترل خواهد شد اما نه توسط 110 . بلكه اونها به مراجع ذيربط اطلاعاتي گزارش مي دن و اونها اين كارو مي كنن. كه خب طبيعيه كه در تمام دنيا همينطوره و سازمان هاي اطلاعاتي هر كشور همين كارو مي كنن.
پليس 110 مي تواند يا نمي تواند!!
:roll: دوستاي خوبم مشكل من از اول هم اين نبود كه 110 مي تونه يا نه مي خواستم بدونم خودم مي تونم كاري بكنم كه اين طور كه معلومه هيچ كاري از دستم بر نمي ياد .
نقل قول:
نوشته شده توسط monica
كاملا موافقم!!! :wink:نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_best
مسئله اين است بودن يا نبودن!
منم با دوستان موافقم.
اين كار تجاوز به حريم خصوصي افراد ميشه!
سلام
فكر كنم اول بايد به كار پليس 110 رسيدگي كنيم :shock:
راستي قابل توجه همه ي دوستاني كه گفتن اين كار امكان نداره من خودم يه برنامه به اسمnokia finder پيدا كردم . :lol: دقيقا همين كار رو انجام مي ده ولي فقط رو گوشي هاي نوكيا جواب مي ده .
: پس به غير پليس 110 يا كسايي كه گفتين شهروند هاي معمولي هم مي تونن اين كار رو انجام بدن . :mrgreen:
حالا بدرد چي ميخوره . گوش كنيم كه چي بشه ؟ :shock:
تو آمريكا با باشون در اومد تل اينكارو كردن چه رسد به ايران
محمد جان اين ديگه پرسيدن نداره . خب وقتي لازم باشه يه جوري مچ يه نفر رو بگيري بهترين راه تلفن همراهه .....
چون شما پسرا هيچ چيزي رو نمي تونيد از يه دختر پنهان كنيد به جز مكالمات موبايل . كه اگه مشكل اون رو هم حل كنم خدمت بزرگي به جامعه ي دخترا كردم . :lol:
خب به نظر من بهترين كار اينه كه شما از قدرت دختر بودن خودت استفاده كني يا با كلك يا با درخواست مستقيم قبض تلفن رو بگيري و بري ريز مكالمه بگيري اگه نداد كه يعني ....
البته اشتباه من رو نكني چون من اين كار رو كردم قبض رو بردم گفتن اينكه پرداخت نشده رفتم 60 تومن پرداخت كردم سريع اومدم گفت اا اين كه ماله شما نيست :mrgreen:
ولي خب براي خانومها زياد سخت نمي گيرن البته قبض پرداخت شده :arrow:
مونيکا جان اگه اين برنامه که گفتی پيدا کردی لينکشو بزار که ما هم استفاده کنيم،من که فکر نميکنم يه همچين برنامه اي باشه. :D
اين جامعه دختر ها انقدر مشكل داره كه با اين خدمت ها حل شدني نيست... :mrgreen: كار ها بايد زير بنايي باشه :lol: :lol:نقل قول:
نوشته شده توسط monica
خوب معلومه ..چون حق تقدم هميشه با خانوما هست.. حتي تو خيابون يك طرفه!!! :mrgreen:نقل قول:
نوشته شده توسط mafia
يعني چي ؟ :?: :shock:نقل قول:
نوشته شده توسط Mafia
من اين برنامه رو از كامپيوتر پايتخت خريدم نمي دونم لينكي براي دانلود داره يا نه.نقل قول:
مونيکا جان اگه اين برنامه که گفتی پيدا کردی لينکشو بزار که ما هم استفاده کنيم،من که فکر نميکنم يه همچين برنامه اي باشه.
قابل توجه شما «دخترا فقط يه مشكل دارن . اونم شما پسراييد »اگه بتونيم اين مشكل عظيم رو حل كنيم ديگه فكر نمي كنم مشكلي وجود داشته باشه . :lol: البته اين مشكل فقط با 60٪ از پسراست . 40 ٪ را مي شه يه جوري تحمل كرد . ولي اون 60 ٪ وااااي....نقل قول:
اين جامعه دختر ها انقدر مشكل داره كه با اين خدمت ها حل شدني نيست... كار ها بايد زير بنايي باشه
من مي خوام از متن مكالمات با خبر بشم نه از شماره ها :)نقل قول:
خب به نظر من بهترين كار اينه كه شما از قدرت دختر بودن خودت استفاده كني يا با كلك يا با درخواست مستقيم قبض تلفن رو بگيري و بري ريز مكالمه بگيري اگه نداد كه يعني ....
مونيكا جان اگه شما به اون كسي كه مي خواهيد مچش رو بگيريد اعتماد نداريد بهتره اصلا بي خيالش بشيد. اگه هم اعتماد داريد پس اين كارها ديگه براي چيه؟
دوم اينكه شما چطور توقع داري پسرها بر عليه خودشون به شما كمك كنند ؟؟!!! :shock:
سوم اينكه تو تهران خود 2 نفري كه دارن با موبايل صحبت مي كنند خيلي از صحبتهاي همديگر رو متوجه نمي شن (بس كه قطع و وصل ميشه) چطور شما توقع داري به عنوان نفر سوم و از جاي ديگه اي كه ممكنه خيلي با اون موبايل فاصله داشته باشه گفتگوي اونها رو بشنوي؟
چهارم درسته كه 60 % يا به نظر من حتي بيشتر پسرها مشكل شما دختر ها هستن اما شك نداشته باش كه در دخترها هم به همين اندازه يا بيشتر!!!! همين مشكل هست!!!
پنجم شما از بين 40% خوب پسرها كه مشكل ندارن كسي رو انتخاب كنيد. حتما نياز نيست كه از بين 60 % بقيه باشه كه!
ششم اگه شما به اون طرف كه مي خواهيد مكالماتش رو بشنويد اينقدر مشكوك هستيد به نظر من بهتره در يك فرصت مناسب يه چيپست كوچك در لابلاي موهاش جاسازي كنيد تا به غير از مكالمات موبايل هر حرف ديگه اي هم كه مي زنه بشنويد!!!
اولا اينكه من يه بار تو سايت setarehsorkh.com ديدم نوشته بود هكرها ميتونن مكالمات تلفن همراه گوش كنن
دوما اينكه شما مي تونين امتحانش كنيد به وسيله ي يه دختر ديگه مي تونيد بفهميد چهقدر راستگو :mrgreen:
چون اصولا بعضي پسرا قلبشون چند تا ورودي-خروجي داره
3تايي ----5تايي-----9تايي
بستگي به خوده شخص داره :mrgreen:
چيزايي كه نوشتيد خيلي جالبه . اما مشكل من اصلا با دوست پسرم نيست . تازه اصلا برام مهم نيست با چند هزار تا دختر ديگه در ارتباطه چون اونكه فقط ماله من نيست .
من مي خواستم موبايل يه بنده خدايي كه خيلي مشكوك مي زنه رو چك كنم .
و در ضمن من با همين خط هايي كه به قول شما مدام و قطع و وصل مي شه و تازه دوطرف مكالمه هم درست متوجه حرفاي هم نمي شن يه كارايي كردم. :lol:
لطفا به ما هم بگو
چي... :shock:نقل قول:
نوشته شده توسط monica
mohmmad2006 مي شه بگي كجاش قابل فهم نبود؟؟ :shock:
عجب بحثي شده اينجا :wink:
به نتيجه برسونينش تا ما هم استفاده كنيم :mrgreen:
منظوري نداشتم همين جوري گفتم .نقل قول:
نوشته شده توسط monica
شما ها اصلا مساله ي اصلي رو يادتون رفته !! :shock:
کاملن موافقم .ولی اگه واقعن به نتیجه نمیرسه ولش کنید چون موضوع اصلی این تاپیک بیشتر سوال از monica خانوم شده و هیچ کس واقعن نمیدونه ایا همچین نرم افزاری تو بازار هست یا نه؟! :arrow:نقل قول:
نوشته شده توسط mohammadkh
براي اطلاع شما يه بار ديگه من اين نرم افزار رو دارم . فقط يه كم با مودمم مشكل داره كه اگه اين مشكل هم برطرف بشه من ديگه مشكلي ندارم . و پروزه شروع مي شه :lol:نقل قول:
نوشته شده توسط Ali_k
به به
پس همگي سر كاريم؟؟؟ :roll:
داش محمد چند روزه كمتر مي آيي و حواست به درسه مثل اينكه نديدي كه مونيكا گفته بود كه سي دي برنامه رو خريده و به خاطر مشكل مودمش هنوز نتونسته !!! قرار شده اگه درست شد بگه كه كار كرد يانه!نقل قول:
نوشته شده توسط mohammadkh
اوه اوه
ببخشيد داش مهدي :oops:
امان از درس :wink:
حواس برايه آدم نميذاره :roll:
راستش من اصلا نمي دونم اين مشكل رو چه جوري حل كنم . تو اين چند روز چند تا متخصص كامپيوتر منو زير و رو كردن ولي همشون دست از پا دراز تر برگشتن خونشون .نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_best
نمي دونم چرا با وجود اينكه مودم من voice داره هر بار كه تمام برنامه ريزي هاي نرم افزار تموم مي شه اين پيغامو مي ده:
ERROR: THIS IS NOT VOICE MODEM :shock:
پس فعلا منتظر باشيم .
سلام ! من يك راه براى كسى كه با PC شما وارد yahoo messenger بشه دارم كه براى بدست آوردن `Password است كه با دست كارى در رجيسترى امكان داره ولى بشرطى كه آخرين نفر باشه يعنى آخرين نفرى را كه وارد yahoo messenger شده را و منظورم اين هست كه حتى اگه اون Password را save نكرده باشه كه با اين كار Username , Password آخرين نفر نمايان ميشه و ميشه راحت وارد yahoo قربانى شد :lol: :( :shock: :twisted: ولى Password به صورت ****** كه اون هم اگه لازم داشته باشيد اساتيد همين سايت بى نظر كمك مى كنند كه آن را پيدا كنيد با استفاده از يك برنامه مخصوص :?: :idea: :!: :roll:
رضا علي مددى
فقط يه سوال كوچيك مي شه بگيد اين چه ربطي داره به موضوع تاپيك ؟!! :shock:نقل قول:
نوشته شده توسط Reza Alimadadi