تلویزیون سامسونگ ال ای دی با زبان فارسی وعدم نمایش زیرنویس فیلمها.باگارانتیه ومنوی فارسی اما زیر نویس فیلمهارو که تو فلش میریزم نمایش:sq_15: نمیده.میخاستم ببینم تنظیمات خاصی میخواد.مشکل از چیه؟:sq_20:
تلویزیون سامسونگ ال ای دی با زبان فارسی وعدم نمایش زیرنویس فیلمها.باگارانتیه ومنوی فارسی اما زیر نویس فیلمهارو که تو فلش میریزم نمایش:sq_15: نمیده.میخاستم ببینم تنظیمات خاصی میخواد.مشکل از چیه؟:sq_20:
زیرنویس باید هم نام فیلم و با فرمت srt باشه. موقع پخش فیلم هم دکمه Tools رو بزن و تو گزینه های زیرنویس، زبان رو روی عربی بذار.
سلام ممنون دوست عزیز اینکاروهم کردم نشد.وقتی که تولز رو میزنم گزینه زیر نویس نمیاد که /زبانی هم نمیاد که من عربیش کنم.تی وی سامسونگ 5550 است ال ای دی.فرمت زیرنویس هم اس ارتی وهمه هم نامن.
طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگنقل قول:
شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.
اول مطمعن باشید که گزینه زیر نویس روشن است از این مسیر بروید
منو-----> سیستم---- زیر نویس را روشن کنید و این کار را روی تلویزیون بزارید نه روی AV
روش اول
اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم کنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
روش دوم
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن مشکلی که تو بهش اشاره کردی حل میشه و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید
چطور میتونیم یه فیلمی که دارای دو تا زبانه ,یکی فارسی و یکی انگلیسی ,بین زبان ها تو این تلویزیون سویچ کنیم من که هر کاری کردم نشد
دوست عزیزنقل قول:
نحوه دیدن فیلم های دوزبانه در تلویزیون ال ای دی سامسونگ
موقع پخش فیلم دکمه Tools رو بزن. یکی از گزینه ها انتخاب صدا هست. اگر فیلمتان چند استریم صدا داشته باشه این گزینه فعال میشه.
خیلییی ممنووووننقل قول:
یه سوال دیگه چرا وقتی زیرنویس یه فیلم رو با برنامه MKVToolNix رو فیلم muxing میکنیم زیرنویس رو نشون نمیده؟
دوست عزیزنقل قول:
من با این برنامه کار نکردم و نیازی هم نببینم که از اینچنین برنامه های استفاده کنم چون برای دیدن زیر نویس راه حل ساده وجود دارد که در پست بالا به آن توضییح دادم.
سلام. من هم مشکل game-jangi رو دارم. تمام کارهایی که شما گفتید رو مو به مو انجام دادم اما موقعی که فیلم رو از روی فلش پخش می کنم توی منوی tools اصلا گزینه ی subtitle نمیاد. کلافه شدم. تلویزیون رو برای فیلم دیدن گرفتم که اونم داره این مسخره بازیها رو درمیاره. ممکنه firmware تلویزیونهای جدید این مشکلو داشته باشه؟؟ مدلش UA40ES6980M هستش. لطفا راهنماییم کنید.
دوست عزیزنقل قول:
غیر ممکن است که شما در منوی TOOLS و در موقعه پخش فیلم تنظیمات زیر نویس را نداشته باشید برای اینکه شما را به درستی راهنمایی کنم لطفا در موقعه پخش فیلم از منوی TOOLS عکس بگیرید و به ایمیلم ارسال کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
تصور کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردهاید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت میکنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آنطور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایلهای با فرمت SRT در سیستمتان همراه با مشکل بوده است.
دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط میشود و اصولا یکی از راهحلها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی م [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.
بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامهنویسی است که برای هر دو سیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، برنامه کمحجم و کاربردی Sh Persian Subtitle Fixer را تهیه کردهاست تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت
در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است
ممنون. عکسها رو براتون فرستادم.
من تلویریون 32 اینچ سامسونگ اسمارت تی وی را دارم این فارسی را نشان نمیدهد و هر چه گشتم فونت فارسی پیدا نکردم آیا نتظیمات خاصی را باید انجام دهم.من این دستگاه را از کانادا خریده ام.
دوست عزیزنقل قول:
اول اینکه مدل تلویزیون تان را ننوشتید که ببینیم این قابلیت را دارد یا نه و بعد
برای فعال کردن فارسی ساز از مطلب زیر استفاده کنید
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص می خواهد این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
و برای زیر نویسها از پستهای صفحه قبل
دوست عزیزنقل قول:
مثل اینکه شما تلویزیونتان را فارسی نکردید اول آن را فارسی کنید و بعد امتحان کنید ببینید که آیا منو tools تنظیمات زیر نویس فعال می شود و بعد نگاه کنید در این مسیر ببینید آیتم زیر نویس را دارد
منو-----> سیستم---- زیر نویس را روشن کنید و این کار را روی تلویزیون بزارید نه روی AV
من این کارو می کنم
اول فیلم رو rename میکنم و اسمشو کامل کپی میکنم
و زیر نویس رو هم rename میکنم و paste می کنم اگر ارور داد اخر زیر نویس پسوند srt. قرار قرار میدم
tv:samsung D6960 40"
دوست عزیزنقل قول:
منظور شما را از این سوال متوجه نشدم
سلام دوستان
من خودم الان قبطه میخورم چرا موقع خرید تلویزیون نرفتم سامسونگ بگیرم چون فلش یو اس بیش همه ی فرمت ها رو اجرا میکنه
حالا برادرم یه سامسونگ گرفته به مدل UA40EH5000RXZN و فرمت فول اچ دی رو رحت با فلشش یو اس بی اجرا کرد ولی زیرنویس رو نشون نمیداد فرمت زیرنویس SRT بود و هم نام با فیلم توی ابزار و تنظیمات نگاه کردم اصلا گزینه زیرنویس نداشت حالا چیکار کنم؟بعد فرمت فیلم MKV بود و فرمت AVI رو صداشو درست پخش نمیکرد در صورتی که توی لپتاپ مشکلی نداشت!
این تلویزیون های قابلیت خاصی هم دارند که خیلی شاخ باشه؟هارد اکسترالمم بهش وصل کرد ولی بالا نمی اوردش
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
ممنون از راهنماییتان متاسفانه من option را پیدا نکردم مدل تلویزیون من samsung un32eh5300f می باشد.
سلام. برای نمایش درست زیرنویس فارسی، اول از همه فیلم و زیرنویس باید نامشان دقیقا یکی باشد. بعد اینکه در پوشه ای با اسم فارسی نباشند.نقل قول:
بعد از آن شما موقع پخش فیلم از روی ریموت کنترل دکمه Tools را بزنید و وارد تنظیمات زیرنویس شویدو گزینه encoding را عربی بگذارید.
البته شما که تلویزیونتان از کانادا خریداری شده، ممکن است زبان عربی و فارسی را ساپورت نکند.
ممکن است بعضی فیلمهای خاص بخاطر نوع خاص ریپ شدن و استفاده از کدکهای خاص، مشکل صدا و یا تصویر داشته باشند. چون بالاخره تلویزیون نسبت به کامپیوتر محدودیتهایی دارد.نقل قول:
من هم سری 5 سامسونگ دارم و تا حالا نشده که فرمتی را نمایش ندهد ولی فیلمی بود که در تلویزیون ما به خوبی نمایش داده میشد ولی در تلویزیون LG صدا نداشت.
در مورد زیرنویس دقت کنید که فیلم و زیرنویس داخل پوشه با اسم فارسی نباشند. همچنین دقت کنید که گزینه نمایش زیرنویس در تلویزیون فعال باشد.
با تشکر دوست عزیزنقل قول:
نه اصلا اسمشون فارسی نبود اخه گزینه زیرنویس نداست بعد مدل تلویزیونشون فارسی نبود انگلیسی بود
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون شما دیجیتال دارد برای دیدن مشخصات به این سایت مراجعه کنید.
دانلود فریمور
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
و برای دیدن option باید وارد منوی مخفی بشوید
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
دوستان تلویرون من مدل UA40D5550PM میتونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنم ؟
دوست عزیزنقل قول:
بله می توانید از آن فریمور استفاده کنید.
اقای متین پور عزیز فقط میخوام بدونم که یه دفعه منوی فارسی از بین نره و انگلیسی بشه!!!!!
خیر تغییر نمی کند برفرض هم اگر تغییر کرد می توانید از منوی مخفی دوباره فعالش کنیدنقل قول:
با این آپدیت چه تفاوتی در تلویزیون ایجاد میشود؟ یعنی آپدیت کردنش چه فایده هایی دارد؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
با آبدیت کردن در بعضی از آیتمها سرعت و کارایی و در مواقعی نواقص و مشگلات آن را برطرف می کند
ممنون اپدیت با موفقیت انجام شد و ورژن 001004 به 0010006 تغییر پیدا کردنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
با آبدیت مشگلی که برایتان پیدا نشد؟ منظورم زبان فارسی آن است که برایتان مهم بود
نه اقای متین پور هیچ مشکلی پیش نیومده زبانم کماکان فارسیهنقل قول:
سلام تلوزیون من 6950 در قسمت سرویس اصلا گزینه زیرنویس غیر فعال و نمیشه روشنش کرد در قسمت تولز هم وقتی زیر نویس sub باشه اصلا گزینه زیرنویس نمی یاد
خواهشا راهنماییم کنید
ممنونننننننن
دوست عزیزنقل قول:
طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگ
شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.
اول مطمئن باشید که گزینه زیر نویس روشن است از این مسیر بروید
روش اول
اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم اکنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
روش دوم
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید
ممنون از راهنمایتان ولی مشکل اصلی من فارسی نشان ندادن براوزر است وقتی یه یک سایت فارسی در اینترنت میرم فارسی را نشان نمیدهد .
دوست عزیزنقل قول:
آیا سیستم تلویزیون شما فارسی هست یا نه اگر نه ببینید در منو---> سیستم ---> زبان زبان فارسی دارید اگر نه از مطلب زیر استفاده کنید.
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص می خواهد این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
متاسفانه مراحلی که شما گفتید من پیدا نکردم مدل تلویزیون من samsung un32eh5300f می باشد من در کانادا زندگی میکنم و اینرا از اینجا گرفته ام در قسمت منیو و زیر زبان تنها سه زبان انگلیسی و فرانسه و اسپانیایی را می بینم لطفآ اگر آنلاین توانستید تنظیمات دیگری برای این مدل که بتواند وب ساینهایی فارسی را نشان بدهد (فونت فارسی) برایم بنویسید.ممنون
دوست عزیزنقل قول:
سیستم شما برای منطقه امریکاست وفکر نکنم بشود فارسی کرد چون فقط همان سه زبان را پشتیبانی می کند ولی با این وجود از این مطالب استفاده کنید
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و از روی کنترول در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
سپس آیتمهای زیر را در منوی مخفی پیدا و فعال کنید
و برای دانلود فریمور و دیدن مشخصات تلویزیون تان به این سایت بروید
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
با تشکر srt درست شد:n16::n16::n16:
ببخشید
می خواستم ب÷رسم 6950 اصلا زیرنویسبا فرمت sub را نشون میده یا نه
چون از من srt را نشون میده اما sub را نه:n13:
میشه کاری کرد
دوست عزیزنقل قول:
اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
تصور کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردهاید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت میکنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آنطور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایلهای با فرمت SRT در سیستمتان همراه با مشکل بوده است.
دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط میشود و اصولا یکی از راهحلها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی م [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.
بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامهنویسی است که برای هر دو سیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، برنامه کمحجم و کاربردی Sh Persian Subtitle Fixer را تهیه کردهاست تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت
در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است
فرمتهای پشتیبانی شده
زیر نویس خارجی
زیر نویس داخلی
نام فرمت فایلMPEG-4 ttxtSAMI smiSubRip srt(SubViewer) subMicro DVD .sub or .txtا(SubStation Alpha) ssa(Advanced SubStation Alpha) .assPowerdivx .psb
نام محفظهXsub AVIا(SubStation Alpha) MKV(Advanced SubStation Alpha MKVSubRip MKVMPEG-4 MP4
سلام این راه هایی که گفتین مربوط به تلویزیون های LG میشه.کسی می دونه برای SONY TV LED چیکار باید کرد؟؟؟؟ممنونم