با اینکه گزینه تشخیص اتوماتیک سه بعدی فعاله، فیلم های سه بعدی Frame-packed (فیلمایی که تصویر چپ و راست روی هم قرار دارن) رو تلویزیون تشخیص نمیده و عینک رو فعال نمیکنه. چطوری باید این فیلما رو نگاه کرد؟ راهی نداره که عینک رو دستی فعال کینم؟
Printable View
با اینکه گزینه تشخیص اتوماتیک سه بعدی فعاله، فیلم های سه بعدی Frame-packed (فیلمایی که تصویر چپ و راست روی هم قرار دارن) رو تلویزیون تشخیص نمیده و عینک رو فعال نمیکنه. چطوری باید این فیلما رو نگاه کرد؟ راهی نداره که عینک رو دستی فعال کینم؟
اینجا کسی داره این تلویزیونو؟ زیرنویس srt برای شما نشون داده میشه؟
دکمه 3D روی کنترل که بزنی ازت سوال میکنه سه بعدی باشه یا دوبعدی. سه بعدی که انتخاب کنی بصورت شماتیک سوال میکنه چطور سه بعدی باشه(چپ و راست یا بالا و پایین)؟ بسته به فیلمت یه نوع رو انتخاب کن بعد دکمه عینک رو بذار رو حالت 3D و بعد حالشو ببر:sq_8:
سلام دوست خوبم شما شارپ le8300x خریدن از ش راضی هستید کیفیت تصویرش خوب است برای بازی فوتبال عالی است واضح در دیدن رنگها خوب است وقیمتش چند گرفتی و و کنراستش چند است وکیفیت تصویرش چند هرتز است
واقعا همه این چیزهاش اوکه بود بهمن بگو بخرم
والا منم زیاد تحقیق کردم تا به این نتیجه رسیدم بخرم.تصویر فول اچ دی معرکه ای داره مخصوصا اینکه با فلش مموری براحتی فیلمهای سه بعدی و فول اچ دی رو پخش میکنه.پسوندهای زیادی هم میگیریه، ازجمله mkv که اکثرفیلمهای من همین پسوند بود.کیفیت صدای عالی داره،یعنی نسبت به اینکه ال ای دی هست و جای کمی برای بلندگو داره درعین حال یک سابووفر پشت داره که بیس خوبی به صدا میده. سه بعدی بقیه برندها رو چک نکردم ولی سه بعدی ساید بای ساید این خیلی جالب بود برام.تصاویر دوبعدی هم میتونه سه بعدی کنه البته نه خیلی زیاد.کیفیت کانالهای دیجیتال خوبه.درکل اینجور فهمیدم که منبع پخش تصویر خیلی مهم هست که باکیفیت سیگنالها رو ارسال کنه چون با فیشهای سوزنی تصویر معمولی داره.هنوز با hdmi چک نکردم .من 40اینچ رو 2880000تومان با دوعینک ویک فیلم سه بعدی بلوری و ذره بین تشخیص پیکسل خریدم.این کل ماجرا بود.البته من قبلا می خواستم سونی بخرم ولی سونی وحشتناک گرون شده برای همین این تی وی رو خریدم که پنلش هم ژاپنی بود.درضمن مشخصات فنی اش در سایت مادیران هست میتونی کاملا اوونجا بررسی کنی و پیشنهاد بنده اینکه از نزدیک هم ببین و بگو برات یه فیلم سه بعدی بذارن.
اسمارت است یا نه
دوست عزیز، توی فیلمای ساید بای ساید و بالا پایین رو که مشکلی ندارم. مشکل من با فیلمای frame-packed هست، یعنی فیلمایی که دو تا تصویر از اول روی هم هستن (تصویر سایه داره). گزینه ای واسه فعال کردن اینا نداره.نقل قول:
نقل قول:
من راضیم، اما تلویزیونهای دیگه رو از نزدیک ندیدم که بتونم مقایسه کنم.
شما اون مشکلی که من گفتم در مورد سه بعدی رو دارین؟ کلا تشخیص اتوماتیک سه بعدی کار نمیکنه. حالا توی حالت ساید بای ساید و بالا و پایین میتونم دستی بذارم روی حالت سه بعدی، اما frame-packed رو نمیشه.نقل قول:
زیرنویس srt رو تست نکردین؟
دوست عزیز راستش من راجع به مشکلی که گفتی تحقیق کردم و بالاخره توی دفترچه راهنمای le8300x جواب سوالت رو پیدا کردم :نقل قول:
توی دفترچه راهنما توضیح داده که اين دستگاه توانايي پشتيباني از تصاوير سه بعدي كه دو تصوير 3 بعدي در بالا و پايين قرار دارند را دارا ميباشد و در اونصورت هم شما باید نوع فيلم 3 بعدي خودت را با استفاده از ريموت كنترل طبق توضیحاتی که در دفترچه راهنما هست انتخاب کنی .
زیر نویس srt رو هم ساپورت نمیکنه .
خیلی لطف کردین، اما من با فیلم سه بعدی بالا و پایین هم مشکلی نداشتم. مشکل من با فیلم های سه بعدی frame-packed هست، مثل این فیلم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 16 مگابایت.
من که بلوری پلیر ندارم و فیلما رو با فلش میبینم، ولی گویا فیلمهای اصلی بلوری هم سه بعدیشون اینطوریه. حالا سوال من اینه که کلا اینجور فیلما رو چطوری میشه از طریق فلش نگاه کرد؟
در مورد srt هم درست میفرمایین. منم چندجا پرسیدم گفتن ساپورت نمیکنه.
خواهش میکنم دوست عزیز
خب من منظورم این بود که این فیلمها رو ساپورت نمیکنه چون توی دفترچه نوشته شده :"اين دستگاه توانايي پشتيباني از تصاوير سه بعدي كه دو تصوير 3 بعدي در بالا و پايين قرار دارند را دارا ميباشد"
اینجور فیلمها رو باید با عینکهای آناگلیف دید(عینکهای آبی وقرمز) که اصلا نیازی نیست تلویزیونتون سه بعدی باشه.برو به لینک زیر تا بیشتر اشنا بشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d f a .ir/425-download-learning-make-3d-anaglyph-glasses/#more-425
درضمن فکر می کنم تکنولوژی اینجور فیلمها قدیمی باشه.
برای اینکه زیرنویس ها رو ببینید باید زیرنویس رو در دل فایل اصلی قرار بدین با بعضی نرم افزارها مثل MKVtoolnix .البته هنوز زیرنویس فارسی رو نتونستم کاری بکنم تا نشون بده ولی اگه به نتیجه رسیدم اطلاع میدم.
من یه مشکلی که با این تی وی دارم ساعتش هست که بصورت اتومات تنظیم میشه و همیشه اشتباهه !! نمیدونم اطلاعات زمان رو از کجا دریافت میکنه؟و اینکه میشه بصورت دستی تغییر داد؟
خیلی ممنونم از هر دو شما. منم بعدا روی این قضیه زیرنویس کار میکنم اگه به نتیجه ای رسیدم میگم. قاعدتا میشه زیرنویس رو چسبوند روی تصویر (به عنوان جزئی از تصویر) اما خب این روش معمولا با افت کیفیت همراهه.
این تلویزیون هم نیاز به یه تاپیک اختصاصی واسه سوالات و مشکلات داره.
این نرم افزاری که پیشنهاد دادم اصلا افت کیفیت نداره و درسریعترین زمان ممکن اینکار رو می کنه و از همه مهمتر زیرنویسها جزئی از تصویر نمیشن.راستی شما با ساعت این تی وی مشکل ندارین؟دقیق نشون میده؟تو منوها جایی پیدا نکردم که بشه تغییرش داد.نقل قول:
درضمن از مدیران محترم تقاضا داریم اسم همین تاپیک رو تغییر بدین به "تاپیک تخصصی ال ای دی شارپ LC-4xLE8300x" که تمامی نظرات و پیشنهادات و راه حلها دریکجا جمع شده باشد.ممنون
واسه من ساعتش دقیقه. تو حالت Store هم گزینه ای نداره؟ وقتی فکتوری ریست کنین، ازتون میپرسه و میتونین بذارین رو حالت Store. تا حالا من نذاشتم رو این حالت ولی ممکنه تو این حالت تنظیمات دیگه ای هم داشته باشه.نقل قول:
برای تاکید بیشتر!نقل قول:
شما ایران رو انتخاب کردین؟چون تا قبل اینکه از استرالیا به ایران تغییر بدم، ساعتش درست بود.فکر می کنم الان ساعت استرالیا رو نشون میده!!باید زنگ بزنم نمایندگی احتمالا آپدیت باید بشه.برای اینکه کانالهای دیجیتال رو بگیرم باید روی منطقه ایران میذاشتم.نقل قول:
بله ایران رو انتخاب کردم. میتونید زنگ بزنید به شماره 88846410 (تهران) بعد داخلی 211 رو بگیرید و از کارشناساشون بپرسین.نقل قول:
همونطور که میدونید مدلی به اسم 8300x رو فقط ایران میزنه. بقیه جاها این مدل به اسمای دیگه هست و یه تغییرات کوچیکی هم دارن. یه جستجو کردم تا ببینم آیا این مدل دقیقا با همین امکانات جای دیگه ای هم تولید میشه یا نه. فعلا به این نتیجه رسیدم که مدلی که در استرالیا به اسم 830x هست خیلی به این مدل نزدیکه یا شاید دقیقا همین باشه. جالبه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز هم میگن که ساعت تلویزیونشون با ساعت استرالیا تنظیمه!
من یک مشکلی تا حالا چند بار برام پیش اومده و فقط با فکتوری ریست حل میشه. مشکل از این قراره: وقتی دارم با usb یه فیلم میبینم، اگر return رو بزنم، برنمیگرده به منو، بلکه تصویر سیاه میشه و هیچ دکمه ای کار نمی کنه و فقط مینویسه No operation available at web view. و تا زمانی که از برق نکشم تلویزیون رو، همینطوری میمونه. تا زمانی هم که فکتوری ریست نکنم، هر دفعه با return زدن وسط فیلم این اتفاق تکرار میشه.
جالب اینجاست توی فروشگاهی که ازش خریدیم وقتی داشتم تلویزیون توی فروشگاه رو واسه دیدن کیفیت تصویر تست می کردم، اونم همین مشکلو داشت! دوستان تا حالا به این مشکل برخوردید؟
نه منکه این چنین مشکلی ندارم.شاید باید آپدیت کنی؟ورژنش چیه؟
ورژن رو کجا نوشته؟ همون یه ماه پیش که تلویزیونو گرفتم، به نفر از نمایندگی شارپ اومد که تلویزیونو نصب کنه همونجا آپدیتش هم کرد.
در ضمن من دیروز تازه آنتن (معمولی) رو وصل کردم و تلویزیون دیجیتال رو گرفتم. کانال رو که میخوام عوض کنم هر کانال شاید بیشتر از 5 ثانیه طول میکشه تا بیاد! نرماله؟
راستی شما ساعت تلویزیونتون درست شد؟
درمسیر : setup - information - identification
عدد بالاییش حدس میزنم ورژن نرم افزار باشه.روزی که نصاب اوومد فایل آپدیت رو ازش گرفتم.اگر خاستی ورژن آپدیت خودت رو برام پیغام خصوصی کن تا برات یه جایی آپلود کنم بذارم تو تاپیک همه استفاده کنن.
اینکه کانالها دیرمیاد طبیعی است . واسه منم یکم طول میکشه بیاد.ساعت تی وی من هم درست نشد.البته به یه نتیجه رسیدم، وقتی ریست میکنم و کانالهای دیجیتال رو سرچ مجدد میکنم تاوقتیکه روی کانالهای بدون اطلاعات EPG (مثل شبکه 1،2،3 ...)هست ساعت صحیح هست ولی وقتی روی شبکه مثلا شما ، نمایش ، ورزش و... میرم ساعتش اشتباه میشه! نمیدونم دلیلش چیه؟!! فرصت نشده زنگ بزنم نمایندگی و پیگیری کنم.
واسه من اینا رو زده:
101SEARCH1222-4
M000105
من چک کردم، واسه منهم ساعت روی اون کانالها اشتباه میشه. وقتی که برمیگردم روی ماهواره باز درست میشه. احتمالا اشکال از اطلاعات اون کانالهاست.
واسه منم همین رو زده.پس شما هم مشکل ساعت رو دارین؟!! ولی من وقتی رو حالت دیگه میرم درست نمیشه. اگر از نمایندگی پیگیری شدی و راه حلی پیدا کردی به ما هم بگو.ممنون
در تلویزیون le8300x قسمتي برای تنظيم ساعت به صورت دستي وجود نداره و ساعت نمايش داده شده بر روي صفحه نمايش از فرستنده دريافت ميشه.
ساعت ارسالي از طرف فرستنده بر روي هر TS ( هشت كانال اول بر روي يك TS و 10 كانال دوم بر روي TS دوم و شبكه سلامت نيز به تنهايي بر روي يك TS ) ، متفاوته . در حال حاضر ساعت ارسالي در تهران بر روي دو TS اول صحيح ولي روي شبكه سلامت نادرست است.
در صورتيكه ساعت فرستنده صحيح باشد ، تلويزيون هم ساعت صحيح رو نمايش خواهد داد. اما اگر فرستنده داراي اطلاعات ساعت نبوده و يا اين ساعت صحيح نباشد، تلويزيون نيز ساعت صحيح رو نمايش نخواهد داد.
در ضمن در صورتيكه در تنظيم اوليه كشور ايران انتخاب نگردد ، در بيشتر موارد دريافت كانالها هم امكان پذير نبوده و يا با مشكلاتي همراه است.
وقتی تلویزیون تازه روشن شده یا تازه خاموش شده، یکی دو بار صدای تق از داخل تلویزیون میاد! نرماله؟
دوست عزیز شما دیگه خیلی حساسی.اره طبیعیه.این صدای رله هایی هست که در مدارهای داخلیش استفاده میشه.واسه من وقتی روشنش میکنم ، بیشتر به گوش میاد.نقل قول:
یه موردی هست که بیشتر در حالت تلویزیون دیجیتال به چشم میاد بخصوص وقتی دوربین میچرخه: تصویر انحنا بر می داره! درست مثل اینکه تصویر رو چسبونده باشن روی سطح داخلی یه استوانه!
شما هم متوجه همچین چیزی شدین؟!
دوست عزیزم
دلیلش اینه که شما حالت 4:3 رو به پانوراما تغییر دادین.یکی از ویژگی های این تی وی اینه که تصاویر با سایز 4:3 (مثل تصاویر کانالهای دیجیتال و...) را خیلی جالب wide میکنه یعنی به سایز 16:9 تبدیل میکنه و اصلا کشیدگی (منظورم اینه که مثلا افراد رو قدکوتاه نشون نمیده)درتصویر احساس نمیشه.اینکار رو با کشیدن کمی از تصویر درکناره ها و دربالا و پایین انجام میده.اگر با تصویر 16:9 (مثل تصاویر HD )امتحان کنید موردی که گفتین رو نخواهید دید.
آها چه جالب! پس واسه همین هم اسمش پانوراماست!
نقل قول:
نوشته شده توسط Unknown12
دوستان شما کالیبراسیون مناسبی پیدا کردید؟ به نظرم همون حالت داینامیک اگه color رو 4-5 واحد بیارید پایین طبیعی تره.
تنظیمات من بشرح زیر است:
OPC & Eco: off
Backlight: 0
Contrast: +29
Brightness: +1
Colour: -4
Tint : 0
Sharpness: 0
Gamma: 0
Colour Temp: middle
DNR: Auto
این تنظیمات کانالهای دیجیتال هست.کلا تنظیمات سلیقه ای هست.بستگی به خودت داره
سلام دوستان .
دكمه هاي روي تي وي به چه صورت كار مي كنه لمسي هست يا بايد فشار بيشتري رو بهش وارد كنيم آخه مثلا دكمه ولوم رو فشار مي ديم دير عمل مي كنه يا گاهي عمل نمي كنه طرز كارش تنظيم خاصي داره ؟قبلا زمان روش شدن تي وي چراغ هاي كليد هاي روي تي وي هم روشن ميشد اما روشن نميشه و كار هم نميكنه احتمالا غير فعال شده.
و طريقه ضبط از روي گيرنده ديجيتال داخلي اين تي وي به چه صورت هست ؟ فلش رو كه وصل مي كنيم و دكمه ضبط رو فشار ميدي ميگه اين سرويس خارج هست از عملكرد.
دوستان بازيابي توي تنظيمات رو هم زدم كه تي وي ري استارت ميشه و به حالت تنظيمات كارخانه بر مي گرده اما چراغ هاي كليد هاي پنل فعال نشد وكار هم نميكنه .....:n03:
دوستان 10 دقيقه دو شاخ تي وي رو از برق كشيدم درست شد . اين مشكل به نظرتون از چي پيش اومده ؟
اول ازهمه اینکه کلیدها لمسی هستن، شاید گاهی اوقات پوست دست کاملا تماس پیدا نکنه.
وقتی چراغ کلیدها غیرفعال بود، علامت هرم زیر شارپ هم خاموش بود؟درتنظیمات اگر اوون ال ای دی هرم زیر کلمه SHARP رو خاموش کنی کلیدها هم خاموش میشه.
اون قضيه خاموش روشن هرم رو تست كردم اما اون ها روشن نشد زماني هم كه كار نمي كرد و چرا غ هاي كليد ها خاموش بود هرم روشن بود . طريقه ضبط از رو كانال هاي ديجيتال به چه صورت هست دوست عزيز ؟من يك ماه هست تي وي رو گرفتم واسه ثبت گارانتي بايد تلفن زده بشه ؟ چون تاريخ گارانتي رو ارديبهشت زده بود منظورم توي همون برگه گارانتي كه توي جعبه تي وي هست بعد رفتم جاي فروشنده يك مهر زد وتاريخ رو همون تاريخ برگه خريد زد همون كفايت مي كنه يا بايد واسه ثبت جايي هم تماس بگيريم ؟نقل قول:
برای ضبط باید در تنظیمات Time shift یک فلش مموری ثبت کنید.کار سختی نیست وارد تنظیمات بشین متوجه میشین.حتما به نمایندگی مادیران درشهر خودتون تماس بگیرین که هم بیان آخرین آپدیت رو براتون بریزه و هم ثبت گارانتی رو انجام بده.نقل قول:
یه نکته ای رو من به صحبتهای دوستان اضافه میکنم و اون اینکه در ایران اکثر تلویزیونهایی که مجهز به گیرنده دیجیتال داخلی هستن فقط قابلیت پخش تصاویر دیجیتال دارند و قابلیت ضبط ندارن . فقط تلویزیونهایی که تولید ایران هستن قابلیت ضبط و پخش برنامه های تلویزیونی رو دارن . مثل تلویزیونهای صنام ، ایکس ویژن و ...
در واقع دقیقترش این میشه که اگر توانایی ضبط داشته باشند فقط روی همون تلویزیون توانایی پخش دارند.نقل قول:
ببین فرمتی که صدا و سیما برای برنامه های شبکه های تلویزیونی ، ارسال میکنه ts هست . بنابراین وقتی این برنامه ها رو ضبط میکنی با همین فرمت ts ضبط میشه . حالا این برنامه ضبط شده رو روی هر تلویزیونی که فرمت ts رو پخش کنه میتونی ببینی .نقل قول:
بله ولی مشکل اینجاست که تلویزیون های خارجی روی فایل ts انکریپشن می ذارن و اجازه نمی دن روی کامپیوتر پخش بشه. علتش کپی رایت شبکه های تلویزیونی هست ولی تولیدات داخل مثل اکس ویژن این مشکلو ندارند.نقل قول: