تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم
CIS یک محصول رایگان است که میتونه سیستم شما را با لایه های محافظتی که داره در مقابل حملات هـــکر ها و مخربها محافظت کنه.
در حال حاضر هنوز هم آنتی ویروسهایی وجود دارند که با وجود داشتن دیتابیس خوب و یا هوش مصنوعی مناسب نمیتونند از سیستم کاربران در مقابل ویروسها و تروجانهای ناشناخته محافظت بکنند و هر روز شاهد این مسئله هستیم که سیستم یکی از همین کاربران به 1 کرم و یا مخربی آلوده شده و با وجود داشتن آنتی ویروس آپدیت شده و چندین آنتی اسپای ور نتونسته جلوی خرابکاریهای مخرب رو بگیره.
Comodo Internet Security در مقابل ویروسها, تروجانها, اکسپلویت ها, کرمها و انواع و اقسام مخربهای دیگه شیوه ی دیگری را پیش گرفته. این بسته امنیتی در مرحله اول با آنتی ویروس و هوش مصنوعی که داره اقدام به مقابله با مخربهای جدید میکنه. آنتی ویروسی که داخل این بسته امنیتی قرار داره اتوماتیک آپدیت میشه و حتی در صورت نداشتن اینترنت میتونید آپدیت های اون رو از سایت اصلی Comodo دانلود کرده و آنتی ویروس را آپدیت کنید.
محصولات رایگان Comodo:
========================================
آرشیـــــو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
||
Comodo Internet Security Pro 2012
سلام به همه آقایون من حدود 6 ماه پیش از طریق یکی از دوستانم در آلمان -- سریال نسخه پرو رو بدست آوردم تا اینکه امروز یک سال شماره سریال تموم شده و متاسفانه برنامه کاملا دی اکتیو شده و هرجا رو گشتم جایی نبود که برگرده به حالت اینترنت سکیورتی معمولی که رایگان هست ... بخاطر حدود 50 تا آی پی رنج که در بلاک لیست فایروال قرار دادم خیلی سخته که کلا جای کمودو رو با برنامه دیگری عوض کنم ... تقاضا دارم کسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه ؟ الان دارم نسخه 6 بتا رو دانلود میکنم که همین نسخه خودم رو آپگرید کنم روی اون ... اصلا امکانش هست ؟؟ کسی سریال 2012 پرو داره ؟ خیلی شوکه شدم کمودو بعد از پایان دوره لایسنس بطور کامل دی ایکتیو میکنه بر خلاف بقیه کمپانی های ارایه دهنده اینترنت سکورتی!!اینم عکسی از الان سکیورتی من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]