از كنترل از راه دور گوشي ها چگونه و در چه مواردي مي توان استفاده كرد. منظورم همان گزينه ريموت كنترولر در دبليو 550 است.
Printable View
از كنترل از راه دور گوشي ها چگونه و در چه مواردي مي توان استفاده كرد. منظورم همان گزينه ريموت كنترولر در دبليو 550 است.
فكر نكنم باشه يعني اصلا نيست
منم همين سوالو دارم
گزينه اي هست به نام ريموت...
توي كا750
منم دارم 6681 ؟
فقط گوشي هايي دارند كه اينفرارد داشته باشند
نه گوشی من هم ک750 داره واز طریق بلوتوث فعال میشه و550 هم داشت
حتما فردا اینو امتحان میکنم رو سیستم خودم بلوتوث ندارم
آره منظورم تو گوشي هاي دبليو 550 است كه اينفرارد دارند.
گوشي من كا750 اينفرارد داره ولي كنترلش با بلوتوث كار ميكنه
تا حالا هم نتونستم امتحان كنم چون هيچ دستگاهيم بلوتوث نداره
يعني چه دستگاههايي رو مسشه باش كنترل كرد / چه جوري ؟؟؟؟
ممنون
يعني فقط اينفرارد ميشه ؟؟؟
تا اونجايي كه من ميدونم اينفرارد براي كنترل تلويزيون تو گوشيهاي سيمبيانه و اين ريموتي كه تو w800 يا k750است ريموت براي كامپيوتره كه با بلوتوث كار ميكنهنقل قول:
نوشته شده توسط samsung_d600
فردا حتمکا امتحان میکنم با کامپیوتر مغازه خبرش هم 100% میدم
در ضمن ورود مجد د تو تبریک میگم
آقا اگه میشه لینک دانلودش رو بزارید
گوشي من هم بلوتوث داره هم اينفرارد ولي كنترل نيست . چرا ؟
حداقل تو مارو يادت هست تو اين يكي دو ماه خيلي رفتن بالانقل قول:
نوشته شده توسط metal_militia
شما هم يكي از اونا در كل شايد قديمي باشه اما رسيدنت به ايول بابا رو تبريك ميگم ببخشيد كه يكم دير گفتم يني نبودم كه بگم.
در ضمن توي ريموت w800 هم گزينهي send هست ولي وقتي ميفرستي برا يكي گوشي طرف مقابل كار اونو نميشناشه چرا؟ يني بايد بره از تو كامپيوتر با نوكيا پيسي سوئيت بريزه؟
من كا750 دارم , چه دستگاههايي رو ميتونم باهاش كنترل كنم ؟؟؟؟
این ریموت کنترل برا کامپیوتر هست و باید بلوتوس کامپیوتر بخرید
اما نوکیا از طریق اینفرارد در تلویزیونهای خاص و معتبر کار میکنه
آره ریموت برای کنترل کردن کامپیوتر هست...از طریق بلوتوس این کار رو انجام میده.یعنی باید بلوتوس کامپیوتر روشن باشه اگه دارین...
من خودم چند باری استفاده کردم...وقتی که با کامپیوتر ارتباط برقرار میشه میتونی به جای موس کامپیوتر از طریق کلید های گوشی کامپیوتر رو کنترل کنی مثلا یه فایلی باز کنی و. ...
البته اگه ویندوز مدیا پلیر هم باز باشه میتونی با گوشیت صداشو کم و زیاد کنی و کارای دیگه...! :happy:
البته رييموت هاي سيمبيان محدود به تلويزيون نيست اونا حتي دستگاه هاي ويديو ي قديمي رو هم كنترل ميكنن و اما با بلوتوث هم كه گفته شد كامپيوتر و لبتاپ ها رو ميشه كنترل كرد البته محدوده
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و من هر کاری کردم نتونستم راش بندازم
اينا چيه؟!نقل قول:
نوشته شده توسط mahtab_tk
قيمت بلوتوث كامپيوتر چنده؟؟؟؟؟؟؟؟
فكر كنم با لپ تاپ ميشه امتحان كرد و برا تعويض اسلايدها در پاورپوينت ميشه استفاده كرد.
من 5 ماه پيش خريدم 14 تومننقل قول:
نوشته شده توسط seyed1370
كدوم مارك؟ و چه ماركي خوب كار مي كنه؟
ميكروسيم امتحانشو پس داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينجا 15 تومنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من extreme دارم..تا حالا که مشکلی نداشتم...14 تومن
سلام
با ريموت w550 و k750 ميتونيد با گوشي تون موس لب تاپ هايي كه بلوتوث دارند در اختيار بگيريد و با حركت دادن جوي استيك موبايلتون مكان نماي داخل لب تاب را جابجا كنيد و يا يك فايل را كليك كنيد البته بايد لب تاب را add كنيد.
كا700 هم اين امكان رو داره و كا750 كه گفتين....جالبه!
دبليو 810 هم ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]