سلام;
مشکلات خودتون رو در زمینه نصب و کرک و اجرای بازی Fifa 13 در این تاپیک مطرح فرمائید.
ممنون...
Printable View
سلام;
مشکلات خودتون رو در زمینه نصب و کرک و اجرای بازی Fifa 13 در این تاپیک مطرح فرمائید.
ممنون...
ما که هرجا میریم میگن فردا میاد ولی بازم نمیاد
اخر سرم گیج شدیم عرضه شده یا نه =)):دی
سلام دوست عزیز. عرضه شده ولی هنوز کرک نشده .نقل قول:
و اما سوال خودم:
من تو نسخه دمو این مشکل رو داشتم ، امروز که نسخه اصلی رو هم خریدم باز این مشکل وجود داره:
وقتی میخوام برم توبازی یه دفعه میپره بیرون ولی اگه قبل از اون Alt+Tab رو بزنم و برم تو محیط ویندوز و برگردم میره تو بازی و خارج نمیشه. مشکل از کجاست ؟ درایور گرافیک ؟ دایرکت ایکس و ... ؟
تو فیفا 12 چنین مشکلی ندارم اما ...
داداش تو خیلی موارد مربوط به وصل بودن به نت هست تو خیلی وقت ها کرک و کم پیش میاد که گرافیکو dx و ... باشهنقل قول:
اول نتو قطع کن برو تو بازی اگه اومد بیرون کرک اگه نبود بقیه ی جیزارو اپدیت کن
بچه ها تو تاپیک فیفا جوابمو دادن. مال درایور کارت گرافیک بود. آپدیتش کردم حل شد
حدارو شکر :دینقل قول:
سلام بچه ها
چندین و چند روزه که FIFA 13 رو از میهن دانلود،دانلود کردم اما کرک ندارم نمیشه برم تو بازی :45:
من که هرچی سرچ زدم همه جا گفتن تو همین چندروز میاد اما خبری نیست :41:
پس اینایی که تو سایتا واسه فروش گزاشتن کرکشو از کجا آوردن چجوری میرن تو بازی؟
کسی کرکشو داره؟
هیچ کرکی نیومده و فکر نکنم اگه بازی رو هم از اینترنت سفارش بدی تا کرک بیاد برات بفرستن یا اگرم الان بفرستن 100% کرک نداره!نقل قول:
سلام بچه ها[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چندین و چند روزه که FIFA 13 رو از میهن دانلود،دانلود کردم اما کرک ندارم نمیشه برم تو بازی
من که هرچی سرچ زدم همه جا گفتن تو همین چندروز میاد اما خبری نیست[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس اینایی که تو سایتا واسه فروش گزاشتن کرکشو از کجا آوردن چجوری میرن تو بازی؟
کسی کرکشو داره؟
یکی لطف کنه لینک بازیو بده تا مام دانلودش کنیم
تو اینترنت سرچ کن پر از لینکه اما صبر کن کرک بیاد تا بعد مطمئن دانلود کنی چون ممکنه کرک نیاد!!نقل قول:
راس میگه منم هی سوال میکنم از پاساژ ها میگن
بازی اومده ولی کرک نشده
یعنی چی کرک نیاد!؟نقل قول:
موضوع جنجال برانگیز شد!!!
اون دوستمون آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چجوری بدون کرک رفته تو بازی پس!؟
دوستان این کرکو از یه سایت پیدا کردم
هر کی خواست یه تست بکنه ببینه جواب میده یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک نکنم درست باشه چون نسخه سورس فقط اومدهنقل قول:
نمیدونم شایدم درست باشه :دی
این که نوشته ویندوز xp سرویس پک 3 ، هیچ راهی نداره که بشه تو 2 اجراش کرد؟من خودم طرفدار فیفا بودم اما خیلی افت کرده.
سلام
دوستان نسخه SKIDROW نصب نمیخواد ؟
کی این کرک بیاد خدا میدونه !
این خبر الکیه . طرف در قسمت کامنت ها یک آدرس الکی سایت گذاشته بود تا نام کاربریش رنگش تغییر کنه .نقل قول:
وگرنه جزو مدیران سایت نیست .
هنوز تاریخ دقیقی برای کرک مشخص نشده.
نه مثل این که نصبی نیست . تاریخ انتشار کرک هنوز مشخص نشده .نقل قول:
سلام
دوستان نسخه SKIDROW نصب نمیخواد ؟
کی این کرک بیاد خدا میدونه !
اگه اینجوری که شما میگی باشه خدا میدونه کرک کی بیاد:دینقل قول:
با عرض سلام من مشکل نصب فیفا 13 دارم بر رو fifa.exe میزم error origin میده نمیتونم نصب کنم من رو راهنمایی کنید
این مشکل شما نیست مشکل همست هنوز کرک بازی نیومده ما هم منتظر اومدن کرکیمنقل قول:
دقیقا مشکل همینه . اصلا مشخص نیست چه تاریخی قراره کرک منتشر بشه ! شاید یک ماه دیگه بیاد , شاید هم فردا بیاد .نقل قول:
اگه اینجوری که شما میگی باشه خدا میدونه کرک کی بیاد
بصورت حدودی و تقریبی هم نمیشه حدس زد . تیمی هم که قصد داره بازی رو کرک کنه از ارائه هر گونه تاریخی خودداری میکنه . چون که به اندازه کافی بدقولی کردن . :31:
دمو واسه من اجرا نمیشه درست. ویندوزم ۸ ه . تا kick off رو میزنم و مطالبشو میخونم میپره بیرون
کارت گرافیکتون رو آپدیت کنین مشکلتون برطرف میشه.
اپدیته اخرین ورژننقل قول:
قسمت جالب و البته دردناک ماجرا اینه که الان تنها پلتفرمی که نمیشه روش بازی رو به صورت کپی اجرا کرد همین pc زبون بسته_ست که صبح تا شب تو سری خور این بود که همه روش بازی رو پایرت خور میکنند:hmm:
اینقل قول:
خدا از دهنت بشنوه :دی
پی سی زبون بسته همه جا سرش کلاه میره :دی
عب نداره این صبر کردنمون هم تلافی اون همه بازی که روی PC کرک شد و آنلاین زدیم :دی
دوستان این فایلنوت پد دسته fifa 12 واسه دمو رو می خواستم. tnx
این تاپیک واسه چی زده شده ..؟
تا جایی که من میدونم تا وقتی بازی کرک نشده باشه تاپیک حل مشکلات نصب و اجرا بازی هم نباید زده بشه...
اینجوری فقط پست های بی مورد و بیهوده داده میشه که چرا کرک نشد ؟ کی کرک میشه ؟ و....
عجب مگه عجله دارین هر موقع کرک شد اونموقع تاپیک میزدین..
عزیز معنی فروم رو دریاب...
فروم واسه تبادل اطلاعات هستش...
ایت تاپیک هم زدن الان دوستان دارن اطلاعات میریزن بیرون...
این چیزی که من میگم چه ربطی داره به فروم و تبادل اطلاعات ؟!!:13:نقل قول:
عزیز معنی فروم رو دریاب...
فروم واسه تبادل اطلاعات هستش...
ایت تاپیک هم زدن الان دوستان دارن اطلاعات میریزن بیرون...
من میگم تا بازی کرک نشده براش تاپیک حل مشکلات نزنین..
وقتی بازی کرک نشده چه مشکل نصبی هست که بخواین تو تاپیک مطرح کنین ؟ جز پست هایی مثل کی کرک میشه ؟ چرا کرک نمیشه و...
درسته ولی اونقدر ما نارحت و منتظریم یه جا باید خالی کنیم دیگه.....
فیفا واسه من به شخصه خیلی ارزش داره...
اگه مشکل مالی و صدالبته اینترنت کند و با قطعی زیاد نبود اریج می گرفتم...
اینم آخرین خبر از اسکیدرو
FIFA 2013 Announcement:
We are already working on FIFA 2013 Crack & trying with our full potential . Problem in FIFA 13 crack is game is buggy by itself and having launching problems. I think we should wait for a game update.
No ETA & do not ask. It will be out as soon as FIFA 13 is cracked. PLEASE BE PATIENT !
Stop with your rude & amatuer comments on skidrowgames.com, we will not tolerate this kind of attitude and abusers will be permanent banned.
Please note that Skidrowgames.com is a no-profit making site i.e no profit is being made. We do not have Ads or popups, we DO NOT ask for donation. It has been opened just for the sake of sharing, nothing else.
بچه ها کرک اومد کرک اومد
رسما کرک شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رو شکر سلام به همگی
بله تبریک میگم به خودم و به شما بلاخره بازی کرک شد و بدون اشکال هم من یکی تونستم اجراش کنم حالا دیگه ... به قول دنیل برایان Yes, Yes, Yes
یه تشکر ویژه هم از دوست خوبمونم آقای علیرضا که این آدرس کرک رو برامون گذاشت دارم. مرسی
راستی کرکی که دان کردم رو تو یکی از سایتا آپ کردم تا راحتر بتونن بقیه هم دانلود کنند. اینم لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژن فایل fifa13.exe کرک 1.1.0.0 هست ، معمولا باید 1.0.0.0 باشه ، کسی اطلاع نداره که EA پچ داده یا نه ؟
نه پچ نداده کرکر ها هم واسه همین دیر کرک دادن منتظر پچ بودن بعد کرک رو بدن بیرون که کارشون بی نفص باشه ولی چون دیگه هم دیر شد هم سر و صدای همه در اومد اخرش هم به بی عرضگی کرکرها داشت تموم شد مجبور شدن کرک رو بدون پچ اپدیت شده بدن بیرون باید منتظر پچ و کرک جدید باشیم فعلا با همین کرک بازی مشکلی نداره مگه اینکه بعضی قسمت ها مشکل دار باشه
دوستان لطفا کمکم کنید. بعد انتخاب زبان از بازی میپره بیرون. اینستالرها رو نصب کردم. کارت گرافیکمم آپدیت کردم ولی فایده ای نداره.
لطفا کمک کنید!!!
قسمت ستینگ بازی برو و تنظیمات گرافیک رو کمتر کن اگه دسته بازی هم وصل داری در بیار با بعضی دسته ها اینجوری میشه معمولانقل قول:
دوستان واسه فیفا از این مدل دسته بازی کی داره هر کی از دوستان این مدلی داره یا شبیه این خواهشن تنظیماتش رو مثل Pes مچ کنه فایل تنظیم دسته رو بزاره واسه دانلود هر کاری میکنم باز بهم میریزه شوک سمت راست هم که واسه تکنیک هستش اصلا کار نمیکنه مرسی[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]