200بازی که قبل از مرگ باید بازی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اول که تنتون سلامت عمرتون طولانی همانطور که از نام تاپیک معلومه لیستی از 200 عنوان بازیی تهیه شده که از جمله عناوینی هستش که در طول عمر گیمری یک بازیباز و یک گیمر باید وجود داشته باشه و این کارنامه با وجود این عناوین می تواند این بازیباز رو از خیلی شاخه های نیاز به لذت بردن از بازی و سرگرمی خالص رو میتونه مهیا کنه که میشه گفت گلچینی از چندین سبک متفاوت از دیرباز تا به امروز هستش. اصل سرگرمی رو ما در نسل های پیشین باهاشون روبرو شدیم و بازی هایی بودن که سبک ساز بودن و هنوز هم نام و یاد خاطره و سبکشون تک مانده و خالص هستش و هنوز با ، بازی کردن انها میشه تا اوج لذت بردن از یک سرگرمی ناب ازشون بهره مند شد این در حالیه که تجربه ای جدید و نو رو میشه با این 200 بازی به دست اورد و از تمامی المان های (گیم پلی - گرافیک - داستانی غنی - موسیقی زیبا ) در بین این تعداد بازی تا نهایت زیبایی و تفکر قرار داده شده و بازی نکردنشون ، از دست دادنشون شما را از یک تجربه جدید دور نگه میدارد.
چرا 200 تا....؟
یک کتابی هستش به نام 1001 بازیی که قبل از مرگ باید بازی کنید این کتاب در دنیای گیم همانند کتاب گینس معتبر و ماندنی هستش که لیستی عظیم از بازی های ریز و درشت توش وجود دارن. ابتدا تصمیم بر این بود که من 400 تا عنوان رو لیست کنم بعد تصمیم به 100 تا کم شدن ولی با تحقیق متوجه شدم نمیشه گونه های مختلف رو در 100 تا جا داد به 250 تا اکتفا کرده بودم که با شو و مشورت این تعداد رو به 200 کاهش دادم و تصویبش کردم. عناوین زیادی بودن که از بین 250 تا خط خوردن طوری که حتی درست 48 ساعت برای خط زدن عنوان 201 می از این لیست زمان برای فکر کردن گذاشتم و حتی تصمیم گرفتم عنوان رو به 201 بازی تغییر بدم که در نهایت به 200 تا رو قرار دادم و خط خورده های نهایی واقعا بیشترین زمان رو برای من تلف داد
بر چه اصولی چیده شدند...؟
تصمیم بر اولویت بندی بازی ها و رتبه بندی چیزی بود که بیشتر جهت مرتب سازی بود یعنی عنوان اول با عنوان 100می تفاوتی در این که کدوم باید اول بازی بشه یا اخر نداره و این رتبه بندی بیشتر جهت مرتب سازی بوده اما در باز در رتبه عناوین دقت زیادی کردم تا عناوینی که از 1 تا 200 چیده میشن به ترتیبی با این دید که حساسیت عناوین نزدیک به 1 بسیار بالا و بیشتر هستش و بازی کردنشون از سنگینی بار بیشتری نسبت به شماره های اخر داره. در این وسط کیفیت و برتر بودن بازی مد لحاظ نیست اینجا بازیی که باید بازی بشه در لیست قرار گرفته و هستند عناوینی که شاید در بین 250 تا بودن و بسیار تاپ بودن ولی نیاز باید بازی کردن رو در اولویت های بالا تر می رسونن موردی دیگر که لیست بیشتر با طبع گیمرهای داخلی چیده شده که بنابراین از قرار دادن عناوینی که احتمال دسترسیشون به کل بازیبازها کم و یا محال هستش رو زیاد مورد لحاظ قرار ندادم از جمله کنسول های دستی مانند (Vita -3DS ). تاریخ این لیست هم تا انشار عنوان Diablo III قرار داده شده.
نتیجه..: نهایت سعی خودم رو کردم تا عنوانی از دست نره (یادم نره) و نهایت سعی خودم رو کردم تا منطقی ترین لیست در این بین قرار بگیره این لیست تماما توسط Layken چیده شده و از 30 تیر ماه تا به امروز در حال کار و بررسی و تحقیق روی این عناوین بودم. در این بین توضیحاتی مختصر از بازی همراه با قرار دادن نمارتی که از سایت های معتبر گرفتن از جمله MetaCritic
MetaCritic یکی از سایت های مرجع هستش که نمرات سایت های منتقد مختلف رو با میانیگن از 1 تا 100 قرار میدهد.
لیست به صورت 50 تایی در هر 48 ساعت اپدیت خواهد شد.(از بازی های ورزشی مخصوصا فوتبال صرف نظر شده ) با تشکر از دوستانی که منو همراهی و راهنمایی های لازم رو انجام دادن.تاپیک استیکی خواهد شد.
سال انتشار / پلتفورم / سازنده
PS3= PlayStation 3
Xbox 360= X360
Nintendo Entertainment System = NES
Goty = Game Of The Year (بهترین بازی سال)