دوستان این کد لیگ کلاسیک هست
1033850-431450
لیگ هد تو فعلا امکان ساختش نیست فکر کنم بزودی این امکان هم فراهم بشه
Printable View
دوستان این کد لیگ کلاسیک هست
1033850-431450
لیگ هد تو فعلا امکان ساختش نیست فکر کنم بزودی این امکان هم فراهم بشه
سلام
با توجه به اینکه چند سری در انجمن ورزش تاپیک های فوتبال فانتزی داشتیم دیگه فکر می کنم که اکثر دوستان با اون آشنایی داشته باشن
لازم به ذکره که استارت فوتبال فانتزی در انجمن ورزش توسط دوست عزیزی با تاپیک فوتبال فانتزی یورو 2012 زده شده یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک که جا داره از این دوست عزیز تشکر کنم...
فوتبال فانتزی لیگ قهرمانان یه ویژگی داره اینه که تیم های بزرگ پرطرفدار اروپایی در اون وجود دارن که میشه از اونا بازیکن انتخاب کرد که به همین دلیل فکر می کنم نسبت به فوتبال فانتزی های دیگه افراد بیشتر مایل باشن که در اون شرکت کنن
به طور کلی جذابیت اون بسیار بالاست که قدم به قدم با لیگ قهرمانان که برگزار میشه تیمتون در فوتبال فانتزی رو هم هدایت می کنید که این تیم بعضی وقتا می تونه خودش حتی یه تیمی شبیه تیم منتخب جهان باشه!
برای شرکت در این فوتبال فانتزی لیگ قهرمانان اول باید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عضو سایت یوفا بشید
لازم به ذکره دوستانی که در فوتبال فانتزی یورو 2012 شرکت داشتن قبلا حتما عضو سایت یوفا شدن و می تونن با همون یوزر در این فوتبال فانتزی هم شرکت کنن
بعد از عضو شدن و وارد شدن به این قسمت برید:
کد:http://en.uclfantasy.uefa.com/UEFA/15804/selectteams.do
اینجا اول اون گزینه های بالا مثل اسم تیم و تیم باشگاه موردعلاقه رو تکمیل کنید
بعد از اون هم مثل فوتبال فانتزی های دیگه با بودجه 100 تایی که در اختیارتونه بازیکنای مورد نظرتون رو انتخاب کنید. فرضا این برای براساس قانون های فوتبال فانتزی یه ترکیب خوبیه:
قانون های دیگه فوتبال فانتزی پابرجاست و فقط یه سری نکته ها هست که به مرور در تاپیک به اون اشاره خواهد شد
فقط من در زیر چند تا جدول کاربردی در اختیار دوستان می ذارم:
چگونگی محاسبه امتیازات
بازی کردن 1 امتیاز بازی کردن بالای 60 دقیقه 2 امتیاز گل زدن دروازه بان با مدافع 6 امتیاز گل زدن هافبک 5 امتیاز گل زدن مهاجم 4 امتیاز برای هر پاس گل 3 امتیاز دروازه بانی که در بازی گلی دریافت نکنه و بالای 60 دقیقه بازی کنه 4 امتیاز مدافعی که تیمش گلی دریافت نکنه و بالای 60 دقیقه بازی کنه 4 امتیاز هافبکی که تیمش گلی دریافت نکنه و بالای 60 دقیقه بازی کنه 1 امتیاز بازیکنی که پنالتی بگیره 1 امتیاز بازیکنی که پنالتی کنه 1- امتیاز
از دست دادن پنالتی 2- امتیاز گرفتن پنالتی یعنی گل نشدن اون 5 امتیاز به ازای خوردن هر دو گل برای دروازه بان و مدافع 1- امتیاز
کارت زرد گرفتن 1- امتیاز کارت قرمز گرفتن 3- امتیاز برای هر 3 تا سیو دروازه بان یعنی نجات دادن دروازه 1 امتیاز به ازای هر 5 توپی که از بازیکن حریف گرفته بشه 1 امتیاز
تعداد ترانسفرهای مجاز در هر دور
( به ازای هر ترانسفر بیشتر 2 امتیاز از تیم کسر میشه)
قبل شروع هفته اول مسابقات نامحدود هفته دوم 1 بازیکن هفته سوم 1 بازیکن هفته چهارم 1 بازیکن هفته پنجم 1 بازیکن هفته ششم 1 بازیکن دور رفت مرحله یک هشتم نهایی نامحدود دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی 1 بازیکن دور رفت مرحله یک چهارم نهایی 6 بازیکن دور برگشت مرحله یک چهارم نهایی 1 بازیکن دور رفت مرحله نیمه نهایی 6 بازیکن دور برگشت مرحله نیمه نهایی 1 بازیکن فینال 6 بازیکن
تعداد بازیکن مجاز از یه باشگاه
مرحله گروهی 2 بازیکن مرحله یک هشتم نهایی 3 بازیکن مرحله یک چهارم نهایی 4 بازیکن مرحله نیمه نهایی 6 بازیکن فینال 12 بازیکن
با تشکر از راهنمایی های بی دریغ دوستان :20:
مثل اینکه واقعا تو سایت عضو بودم و نمی دونستم :31:
این پست رو هم کلا عوض میکنم که زشت نباشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از گروه مرگ ترسیدم هیچی انتخاب نکردم :31:
نکته جالب اینه که تا این لحظه 70.5 درصد تیم ها مسی رو تو ترکیب دارن و نزدیک ترین فرد به مسی رونالدو با 34 درصد هست
الان يه نيم ساعتي هست دارم هي تركيب ميچينم كه هم دل راضي باشه و هم بودجه اجازه بده
ولي اخر سر مجبور ميشم دل رو بزنم به دريا ..
من به یه مشکل خوردم
وقتی اسم تیم و خود تیم رو انتخاب میکنم و Enter Team رو میزنم ارور میده و فقط مینویسه wrong! اصلا معلوم نیست مشکل از کجاست!
بودجه هم به اندازه قابل قبول مصرف کردم
آقا پست دوم مال من بود:31:
وحید جان دستت درد نکنه
خداییش یوفا امسال خیلی زیبا کار کرده کلا سنگ تموم گذاشته
گرافیک بسیار بالا و شیک
البته کمی صفحه سنگین شده ولی کلا خیلی حال میده تیم انتخاب کنیم و ترکیب بچینیم
فهمیدم مشکل چی بودنقل قول:
قیمت بوفون رو جلوش زده 6 ولی تو قسمت information قیمتش رو زده 7 برای همین وقتی تیم انتخاب میشد بودجه 6 تا کم میکرد ولی وقتی میخواستم تایید کنم تیم رو ارور میداد!
اگه کسی خواست بوفون رو برداره یادش باشه که از بودجش یکی باید باقی بمونه!
لیگ پی سی ورلد درست شده یا نه؟:31:
با این قوانینش هم باید مثل یورو 2012 تیم رو تدافعی چید تا امتیاز بیشتری گرفت !
منم کسب نتیجه رو به بازی تماشاگر پسند ترجیح میدم :31: و 5 -3-2 میچینم .
لیگ نساختید !!!؟
من اسم تیممو گذاشتم :
خطرناک :31:
نمی خواستم ترکیب رو لو بدم ولی بعدش گفتم بابا این کارا چیه ؟ :31:
دوستانی که در مورد لیگ P30World سوال کردن پست دوم رو بخونن که برای اون رزو شده
امیدوارم دوستان زیادی توی این 5 روز که تا شروع مسابقات مونده عضو این فوتبال فانتزی زیبا باشن تا رقابت بسیار جذابی رو در انجمن ببینیم
این دفعه امیدوارم برای لیگ هد تو هد هم افراد زیادی شرکت کنن که توی فوتبال فانتزی های قبلی متاسفانه بعضی ها اونو از دست می دادن
یه نکته ای هم که باید توجه کنید اینه که برای مرحله گروهی باید با توجه به بازی هایی که تیم ها توی گروه خودشون دارن ترکیب رو بچینید و ممکنه یه ترکیبی باشه که به ظاهر بازیکنای اون چنان خاصی توی اون نباشن ولی همون ترکیب بیشترین امتیاز رو بیاره!
توی مرحله گروهی هر ترکیبی بچینید بعدا در آغاز مرحله حذفی یعنی مرحله یک هشتم نهایی می تونید دوباره کل بازیکن رو تغییر بدین و این نکته کلا مهمه...
ویرایش: ظاهرا در این فوتبال فانتزی اصلا لیگ هد تو هد وجود نداره!
اسم تیم رو از کجا میتونم عوض کنم !؟
پست دوم ویرایش شد
امیر جان وقتی میری توی قسمت my team سمت راست، تصویر یه پیراهن هست که اونجا هم میتونی اسم تیمت رو عوض کنی هم برای تیمت لباس انتخاب کنینقل قول:
علیرضا جان شما کلا روی خط دفاع و هافبک حساب باز نکردینقل قول:
من اسم تیممو گذاشتم :
خطرناک :دی
نمی خواستم ترکیب رو لو بدم ولی بعدش گفتم بابا این کارا چیه ؟
هر چی پول خدا بهت داده:31: ریختی توی خط حمله:31: ببخشید ها ولی کمی شبیه رویانیان تیم بستی:31:
اینیستا بازی اول با اسپارتاک مسکو رو از دست داده حواستون باشه تو ترکیب نذاریدش
منم حدود یک سوم پول رو به خط فوروارد اختصاص دادم امیدوارم جواب بده اما نیمکت خیلی ضعیف هست کلا 15 تا خرج نیمکت کردم یعنی بی خیال نیمکت :دی
کسی از بازیکنان با ارزش 4 خوب سراغ داره واسه نیمکتم میخوام و البته از تیم های مطرح نباشه که اگه مصدوم دادم بتونه تو بازی باشه :دی
خب بعد از مذاکرات فراوان با مدیران باشگاه تیم رو بستم . انشالا مقام چهارمی یورو 2012 رو به اولی لیگ قهرمانان تبدیل می کنیم :5:
عه عه ! فانتزی یو سی ال میزنین خبر نمیدین؟ :دیترسیدین یهوخ بیام قهرمان بشم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نترسین بابا من دیگه پیر شدم جام رو دادم به جوونترا : دی
توی اون 2تا فانتزی اینطور که از شواهد و قراین پیداس به جایی نمیرسم از بس که دوستان عالی هستن .
به هرحال ؛ منــم اومدم با همون اسم M.Susa بزرگــــ عضو شدم اینجا ؛
یه تـــرکیب مشتی هم با همون بضاعت(100 هزارتومن : دی) همیشگی ریختم که بعــدها آیندگان نگــویند شــرم باد آن پیر را !! : دی
امیــدوارم رقابت سالم و بدون پلاتینی و پلاتینی بازی رو(کمافالسابق) اینجا هم شاهد باشیــم ! :27::دی
الان وحید بهم پیام داد و به یه نکته واقعا شگفت انگیز در تاریخ پی سی ورلد اشاره کرد
من در پست دوم این تاپیک تونستم از خودم تشکر کنم:31:
در پی این اتفاق عجیب و در جهت کامل شدن این شگفتی به خودم خسته نباشید هم میگم:31: کلا خوش اومدم:31:
نه مسعود جان ترس کیلویی چند:31:نقل قول:
نترسین بابا من دیگه پیر شدم جام رو دادم به جوونترا : دی
توی اون 2تا فانتزی اینطور که از شواهد و قراین پیداس به جایی نمیرسم از بس که دوستان عالی هستن .
میشه خواهش کنم با همون جوونیات بیای:31: دوستان دیگه مثل سابق بی تجربه نیستن که تو بیای با کمک دستهای پشت پرده اول بشی:31:
حیف فعلا هد تو هد نداریم وگرنه اساسی بهت مفهوم واقعی فوتبال فانتزی رو تفهیم میکردم:31:
سلام دوستان منم عضو شدم...
با تشکر از وحید و علیرضا :دي
تیمو با ترکیب همیشگی 4-4-2 بستم
لیگ p30world هم عضو شدم
دوستان سبک تعویض ها مثل فوتبال فانتزی لیگ انگلیسه و نه مثل یورو. درسته؟؟
قیمت ها نسبتا خیلی بهتر بود مخصوصا تو دفاع. من تقریبا بازیکن هایی که میخواستم رو گرفتم و بودجه کم نیاوردم
Nemesis اومده تا انتقام ناکامی هاشو بگیره:4:
البته اگر مدیر مجبور نباشه بره سربازی:31:
++
راستی دوستان اسم Manager را نمیشیه تغییر داد؟
این اسمی که الان هست مال قبلنا بوده اما چندماه پیش توی پروفایلم عوضش کردم اما همون قبلی مونده.
و یه سوال دیگه که منچستری ها بهتر در جریانند....رونی و ون پرسی در ترکیب ثابتنند؟
سلام /
ما هم از همین لحظه با قدرت حضورمون رو اعلام میکنیم ؛ تیمی هم بستیم بدون ستاره و فوق ستاره !!! به همه هم طبق سقف پول دادیم ، میگید نه ؟
=>
تیم رو جوری بستیم که پلاتینی هم نتونه هیچ اخلالی ایجاد بکنه :دی
فقط اینکه من نمیتونم عضو لیگ کلاسیک بشم چگونه این مهم رو انجام بدم ؟ در واقعدر بخش جوین که کد رو وارد میکنم ارور ناشناخته بودن میده :دی
بسوزه پدر تجربه ... :31:نقل قول:
توی دو تا فوتبال فانتزی قبلی به یه سری نتایجی رسیدم :
1 - بهتره که یه تیم خوب و ذخیره ضعیف داشته باشی نه یه تیم متوسط با ذخیره متوسط
2 - همیشه مهاجما بیشتر امتیاز میارن .
3 - کلا امتیاز های خط دفاعت با یه اشتباه و یه گل به فنا می ره ، پس خیلی روش حساب باز نکن .
4 - بازی کنایی رو بردار که مطمئنی فیکس بازی می کنن
5 - مدافع وسط بر ندار ، سعی کن اگه مدافع هم بر می داری ، مدافع کنار باشه .
در مورد شماره 4 :
محتوای مخفی: ...
سروش جان شما که انصافا تیمت رو شبیه استاد جلالی بستی:31:نقل قول:
جوون و سرحال:31: خدا حفظشون کنه:31:
و اما در مورد لیگ
من همین الان با یوزر جدید به اسم ایران بدون هیچ مشکلی کد رو زدم و وارد لیگ پی سی ورلد شدم
یه بار دیگه با دقت بیشتری کپی پیس کن شاید فرجی شد:31:
از وقتي كه تيم رو تشكيل دادم تا حالا دو سه بار مجبور شدم تغييرات ايجاد كنم
حالا مطمئن هستيد كه اينيستا بازي اول نيست؟
راستي اين بازي هم مثل بازي هاي يورو ميشه بين دو روز بازيها تعويض كرد؟
چیزی رو ثابت نمیکنهنقل قول:
رئال مقابل من سیتی بازی داره و بارسا مقابل اسپارتاک مسکو !
----
اولین دوره است که شرکت میکنم
اگه نکته ای درباره تیم هست اطلاع بدید لطفا دی:
مدتیه فوتبال رو مثل قبل دنبال نمیکنم(البته به جز رئال لول)
جدی گرفتی؟ من با تمام قوا پا به این عرصه گذاشتم؛ اصن حریف میطلبیم:دی حتی شما دوست عزیز ! :دینقل قول:
:10:
انصافا انتخاب 11 نفر فیکس واسه بازی های لیگ قهرمانان خیلی خیلی سخته ! شاید ده بار تا الان ترکیبم رو عوض کردم ولی باز هم از نفراتی که انتخاب کردم اصلا راضی نیستم !
تو فانتزی های قبلی خیلی راحت نظرات کادر فنی به اجماع میرسید و تیم بسته میشد اما مث اینکه اینجا از این خبرها نیست و دعواها بر سر فیکس بودن و حتی کاپیتانی ادامه داره !:دی
حتی تا دقیقه های آخر هم هیچ چیز مشخص نیست و اینه که حساسیت کار این فانتزی رو خیلی بالا میبره !
در نکاتی که Alireza.M67 گفته خوب تامل کن مخصوصا نکته 2و 3نقل قول:
منم طرفدار رئالم ولی یک بازیکنش رو هم تو این دور انتخاب نکردم . حالا شاید دی ماریا رو برداشتم :31:
چون تجربه یورو 2012 میگه که امتیاز ها تو گروه های اسون خیلی جمع میشن !
و البته طبق تحلیل خودم :5: دفاع بیشترین امتیاز میاره
سلام دوستان/
ماهم با جنوب پا به این مهم گذاشتیم.
عضو لیگ پی سی ورد هم نمیدونم بزار ببینیم ..اهان، الان دیگه کارتون تمومه:31:
اقا ما نيز افتخار داديم امديم !!! :31: (البته متاسفانه سطح بازياي ليگ p30 پايينه و به سطح كاري بنده نميخوره (بسوزه پدر رفاقت !!بخاطر دوستان اومدم ، مي دونستم نباشم خوش نميگذره:31:)
دوستان توجه كنن مثله ليگ انگليس نيست آوانس بدم همه بازيارو ببازم ها !!!
من تو فانتزي پريمير ليگ دستمو رو نكردم .اسم تيم هم از The Devils به jackass تغيير پيدا كرد :31:
پ.ن :تركيب تيمم تا لحظه اخر نميگم دستم رو نشه :5::31:
تا حالا 23 نفر عضو لیگ پی سی ورلد شدن
البته 22 نفر چون تیم ایران یوزر دومی بود که من ساختم و بزودی حذفش میکنم
هنوز بخش هد تو هد راه نیفتاده
البته من فکر میکنم اگر حذفش کنن بی دلیل نباشه چون مثل لیگ کلاسیک حقیقی نیست و یه تیم با سه بازی با تیمهای ضعیف سه برد میاره و یه تیم دیگه در بازی با سه تیم قوی سه تا باخت
شاید یکی از دلایلش این باشه البته هنوز چیزی مشخص نیست
بزن زنگو :دی
BlueStars
سلام ...
خب من هم تيمم رو با اسم FC Ruud Gullit ساختم و اومدم. بچه ها عهد كردن كه يه بار ديگه نام و آوازه ی يكی از كامل ترين بازيكن تاريخ فوتبال ( توضيح در پ.ن * ) رو سر زبون ها بندازن : دی
خب من خيلی تيم ها رو توی اروپا دوست دارم مثل آرسنال / منچستر / ميلان / بارسلونا ...
اما امسال توی اروپا طرفدار تيم آژاكس هستم :31: آقا خنده نداره ... خب چهارم شدن تو اون گروه هم افتخاریه واسه خودش : دی . تازه همين آژاكس بود كه سال 95 با يه مشت بازيكن جوون مثل ميشل رايزيگر و فندرسار و ... قهرمان شد ... خدا رو چه ديدي :31:
پ.ن :
آقای گوليت يه كسي بودن كه هم هافبك بازي مي كردن هم مهاجم و هم اين اواخر حتی به عنوان مدافع و سويپر در چلسي ( كه از قضا اون سال 956 بازيكن باشگاه هم شدن و بهترين بازيكن چلسي انتخاب شدن ( كه يه دليلی هست برای موفق بودنش در اون پست )). كه اين مساله در جهان فوتبال خيلي كم سابقه هستش. نكته ی ديگه اينكه يه فغيزيك خيلي خوبیداشتن. و الان شما وقتی به بازيكن ها نگاه كنی كمتر ميشه يه بازيكنی هم سر زن باشه ... هم شوت زن و پاسور و گلزن . و از تكنيك خوب و قدرت دريبل خوبی هم برخوردار بودن. ميگم اين همه خصوصيات رو كمتر من تو بازيكنی ديدم و بخاطر همين ميگم يكي از كامل ترين بازيكن های تاريخ فوتبال بودن.
موفق باشيد
دوستان گرام
متاسفانه کاپیتان کارلس پویول در بازی دیشب بارسا برابر ختافه مصدوم شده و مصدومیتش هم 4 تا 6 هفته به درازا خواهد انجامید ؛ بنابراین دوستانی که این بزرگوار :31:رو در ترکیب تیمشون قرار دادن ( من جمله خود من ) تا فرصت هست اقدام مقتضی رو انجام بدن .
باشد تا رستگار شویم :5:
سلام به همگی
من اولین فوتبال فانتزیم هست.عضو لیگ هم شدم.توی بانکم چیزی نموند این تاثیری توی ترانسفر مراحل بعد نداره؟
بعد اینکه بازی کردن 1 امتیاز داره و بالای 60 دقیقه 2 امتیاز،یکی بالای 60 دقیقه بازی کنه میشه 2 یا 3؟
اینم تیمم،به اسم سرخ-سفید rosso bianca
تاثیرش اینه که شما برای دور دوم که میخوای ترنسفر کنی برای جذب بازیکن بودجت به اندازه اون بازیکنی هست که انداختیش بیرون!نقل قول:
0-59 دقیقه = 1 امتیاز
60 دقیقه به بالا = 2 امتیاز
تو لیگ اروپا هم شرکت کردم .. !!
80 درصد فالکائو رو انتخاب کرده بودن :18: منم همینطور :دی
به به !
آدم حض میکنه لیگ یوفا رو میبینه : دی
چه امکاناتی :40:
به به : دی
ما هم یه مشت جوون رو جمع کردیم فرستادیم تو زمین، ببینیم چه گلی به سرمون میزنن : دی
این شما و این هم تیم Sikad !! :دی
کوروش جان،بواتنگ مصدومه.کلا میلان مصدوم زیاد داره.بعضی از مصدومها رو هم بچه ها اینجا گفتن.نذاری بهتره چون بازی نمیکنن.نقل قول:
مودریچ بازی بهش می رسه ؟ رونی اونجوری که پاش نابود شد من فک کردم چند ماهی رفت !نقل قول: