لنوو تو کیفیت مثل اپل وسواس به خرج میده اینا هم شایعه هایی هستند که برخی تو فروم ها راه میندازن چون هیچی از لنوو - توشیبا - فوجیستو و... نمیدونن واطلاعاتی ابتدایی اونم در حد دو مدل مطرح بازار رو دارن بدون اینکه واقعیت رو اصلا در ک کنند و میدونند کسی نیست که جواب براشون داشته باشن وحق هم دارن -مجبورم بحث رو به حاشیه ببرم
یه زمانی تو ایران همه وقتی میخواستن گوشی بخرن (البته الان هم همین طوره) هر جار میرفتن فقط میگفتن ومیشنیدند نوکیییا در حالی که هیچ وقت از برند هایی مثل سام سونگ - اچ تیسی- واپل و... اصلا هیچی نمیدونستند تا میومدن اسم اینارو ببرن ترقی میزدن تو سرش ومیگفتن فقط نوکیا ونو کیا ونمایندگیش تو کشور هم از این سادگی مردم استفاده میکردن و سالی یه مدل میدادن بیرون ( اونم با اخ و ناز) وبا قیمت سر سام اور
حالا میشه مدل لپ این دوست گلتون رو هم بگید ( البته فکر کنم فرقی هم نداشته باشه)
من خودم 4530s دوستم جلو خودم با یه ضربه نچندان محکم از لو لا در اومد شد دقیقا مثل یه تبلت این دلیل نمیشه من برم تو تمام فروما جار بزنم که کسی hp نخره و چنین و چنان و همین لپ قبلی من که دل 6400 بود و جز شاهکارای دل به حساب میومد بعد دو سال دو تا از دکمه های کیبوردش کنده شدن - خوب که چی ..............
خواهش میکنم شایعه پراکانی نکنید:42::42::42: